HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4271
  • 4272
  • 4273
  • 4274
  • 4275
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85441 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 14. 17:49

Ha nem esett volna le, arra utaltam, hogy elintézhetted volna időben, és akkor nem kellene a faszságaidat hallgatni erről is.

Mint már jeleztem 2013-ban járt le :-D lett volna időm, de idehaza a jogsi is elég, nem készültem külföldre menni, útlevelem sincs, lokálpatridióta vagyok :Đ

#85442 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 17:42

Aha, tehát ha elindul egy propaganda, ami Index, azt kérdés nélkül igaznak kell elfogadni, mert az oltás mellett foglal állást :nevet:

Biztos, hogy ez megtörtént? Jöhetne ugyanerről az esetről egy spanyol nyelvű cikk is, legfeljebb a google lefordítja. Remélem nem csak az Index ostoba firkászai tolják megint a félelmetes félelemkeltést, hogy gyíkká változott.

Az indexben igazad van. De itt ott a link is, persze ha tudnál angolul, akkor értenéd azt.
Agyatlan.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85443 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 14. 17:51

Nyilván hazudnak.

Egyébként ott van a link az angol nyelvű cikkre az első mondatban.

S, ha az a forrás is hazugság?
A félelemkeltés elég jó biznisz :Đ

#85444 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 18:33

Mint már jeleztem 2013-ban járt le :-D lett volna időm, de idehaza a jogsi is elég, nem készültem külföldre menni, útlevelem sincs, lokálpatridióta vagyok :Đ

Emlékszem, akkor volt az általad jósolt világvége, ugye? :)

#85445 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 18:41

S, ha az a forrás is hazugság?
A félelemkeltés elég jó biznisz :Đ

Sőt, nem is létezik ilyen betegség, az oltással csak chipeket ültetnek be, hogy ne tudj védekezni a chemtrail ellen!!! Négy!!!

Néha annyira ostoba vagy már hogy fáj :)

#85446 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 14. 18:41

Az indexben igazad van. De itt ott a link is, persze ha tudnál angolul, akkor értenéd azt.
Agyatlan.

Globálisan úgy működik a hírrendszer, hogy minden egy kézben van fent, s onnan veszi át mindenki, amit be kell szopni.
Ehhez nem kell tudni angolul.

Nem véletlenül engedélyköteles hírforrásokat, tévét, rádiót üzemeltetni. Nehogy kicsússzon a kezükből.
Még a végén olyan információk kelnek lábra, amik nem félelmet generálnak az emberekben, s nem azt szajkózzák, hogy az usa jól teszi, hogy küzd a torrerizmus ellen :-D holott ők maguk azok.

#85447 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 18:44

Globálisan úgy működik a hírrendszer, hogy minden egy kézben van fent, s onnan veszi át mindenki, amit be kell szopni.
Ehhez nem kell tudni angolul.

Nem véletlenül engedélyköteles hírforrásokat, tévét, rádiót üzemeltetni. Nehogy kicsússzon a kezükből.
Még a végén olyan információk kelnek lábra, amik nem félelmet generálnak az emberekben, s nem azt szajkózzák, hogy az usa jól teszi, hogy küzd a torrerizmus ellen :-D holott ők maguk azok.

Értem, és akkor nincsenek is betegségek, ugye?

#85448 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 14. 18:41

Emlékszem, akkor volt az általad jósolt világvége, ugye? :)

2011, és nem világvége, de leírom újra, ahogy látod, onnantól még 1007 év a minimum, ami hátra van, de ha neked a világvége jobban fekszik, erőltesd csak.

#85449 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 14. 18:45

Értem, és akkor nincsenek is betegségek, ugye?

Aki hinni akar benne, hogy van, legyen neki, semmi közöm hozzá :-D Jézus mondta, legyen a te hited szerint!
Evolúció áldd meg a magyart, jó kedvvel, bőséggel :nevet:

#85450 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 18:48

Aki hinni akar benne, hogy van, legyen neki, semmi közöm hozzá :-D Jézus mondta, legyen a te hited szerint!

Párszor meg lettél kérve arra, hogy ezt a köcsög nézetedet ne hintsed. Jó lenne, ha ehhez tartanád magad.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85451 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 14. 18:51

Párszor meg lettél kérve arra, hogy ezt a köcsög nézetedet ne hintsed. Jó lenne, ha ehhez tartanád magad.
Maradjunk annyiban, hogy a köcsög nézetem nem jár azok számára semmivel, akik nem akarnak a topikba belépni, s elolvasni. Senkit sem fenyegetek ezzel, ez az én hitem, ennyi.

Mindenki leírhatja tőlem, hogy mi a búbánatos faszba hisz, belőlem egyik sem fog ellenséges indulatokat kiváltani + ez az én topikom, majd ha osztottam neked lapot, hogy oszthatsz lapot, akkor ez fog történni, addig meg az van, hogy vagy kerülöd a topikot, vagy olvasod és reagálsz, de ez a hangnem elég primkó.
S ehhez fogom magam tartani, nem ahhoz, amit hablatyolsz.

#85452 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 18:58

Maradjunk annyiban, hogy a köcsög nézetem nem jár azok számára semmivel, akik nem akarnak a topikba belépni, s elolvasni. Senkit sem fenyegetek ezzel, ez az én hitem, ennyi.

Mindenki leírhatja tőlem, hogy mi a búbánatos faszba hisz, belőlem egyik sem fog ellenséges indulatokat kiváltani + ez az én topikom, majd ha osztottam neked lapot, hogy oszthatsz lapot, akkor ez fog történni, addig meg az van, hogy vagy kerülöd a topikot, vagy olvasod és reagálsz, de ez a hangnem elég primkó.

Nem osztasz te semmit, senkinek, a te hangnemed után meg elég bátor kifejezés a primkó. Maradjunk annyiban, hogy a köcsög nézeted, így apám halálának az évfordulója környékén sértő, ezért meg lettél többször normálisan kérve arra, hogy mellőzd. Már pont elégszer elszajkóztad, nyugodtan befejezheted, pláne így, hogy többedszerre is meg lettél kérve. Más is mellőz dolgokat amik sértők lennének.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85453 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 18:46

2011, és nem világvége, de leírom újra, ahogy látod, onnantól még 1007 év a minimum, ami hátra van, de ha neked a világvége jobban fekszik, erőltesd csak.

Dehogynem, kikeressem? Jahno már egyszer megtette, azóta sem sikerült gerincet növesztened.

#85454 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 18:53

Akkor te abban hiszel hogy nincsnek betegségek. Ezt meséld el a többmiliárd betegségben meghaltnak is, hülyegyerek. Egyre inkább elrugaszkodsz a valóságtól.
A gyerekeid azért be vannak oltva, meg te is, mi? Majom.

#85455 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 18:58

Leszarom miben hiszel, de ha mégegyszer le mered írni hogy mi betegek azért vagyunk betegek mert azok akarunk lenni, agyonverlek. Hozhatod az alkesz haverjaidat is akikkel fenyegetőztél hogy megveretsz.
De jobbat mondok, szerzek valami jó betegséget, beadjuk neked, és majd akard erősen az egészséget.

#85456 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 14. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 14. 11:34

be kell jelenteni, h elvesztetted a jogsit :Đ kapsz abból is ideigleneset, ha kell
ennyi :cool:

Legyünk gugásak. Ellopták, úgy olcsóbb. Bár picit ülni kell bejelentésnél :-)
Make love not Wor.

#85457 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 14. 19:41

Haver tegnap ágynak esett, most akkor hitt benne, vagy Isten döntött így? Ha egy szem injekcióval le lehet tudni a vérmérgezést, akkor az orvos felülbírálta a hitem, vagy Istent?
Make love not Wor.

#85458 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 14. 19:55

Leszarom miben hiszel, de ha mégegyszer le mered írni hogy mi betegek azért vagyunk betegek mert azok akarunk lenni, agyonverlek. Hozhatod az alkesz haverjaidat is akikkel fenyegetőztél hogy megveretsz.
De jobbat mondok, szerzek valami jó betegséget, beadjuk neked, és majd akard erősen az egészséget.

Ez konkrét, indulatos fenyegetés volt, visszakereshető :-D miért ragaszkodsz a betegséghez annyira, azt hiszed jó dolog? Jó dolgokban higgyél ne a betegségekben, és ne is promotáld, hogy betegség, mert akkor az lesz.

Legyen a te hited szerint!

#85459 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 14. 20:41

Haver tegnap ágynak esett, most akkor hitt benne, vagy Isten döntött így? Ha egy szem injekcióval le lehet tudni a vérmérgezést, akkor az orvos felülbírálta a hitem, vagy Istent?

Szerinted? Semmi közöm hozzá, ahogy más emberek betegségéhez sem, én tudom, hogy miért vagyok egészséges, más meg nem tudja miért beteg.

Evolúció bazdmeg, a gyengék elhullanak, ez az evolúció lényege, ez nem az én hitem.

#85460 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 14. 19:53

Akkor te abban hiszel hogy nincsnek betegségek. Ezt meséld el a többmiliárd betegségben meghaltnak is, hülyegyerek. Egyre inkább elrugaszkodsz a valóságtól.
A gyerekeid azért be vannak oltva, meg te is, mi? Majom.

Nyugi, itthon mindenki rendben van, mert van egy családfő, aki felett Isten áll.

Azok a többmilliárdok meg leszarom kategória, okoskodás, tőlem lehet ajnározni a betegségeket, meg az arra kapható gyógyszereket, nagyjából mindenkinek a magánügye, hogy milyen életutat választ, és annak következményeit.
Ha neki ez a tetszőleges, hogy beteg, meg tolja az orvos zsebébe, és tele a kisszekrény teteje gyógyszerekkel, akkor ezt választotta, ebben bízik, ez az élete.

Kihagyom, de ez nem azt jelenti, hogy bárkit fenyegetnék amiatt, ha nem ezt követi.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4271
  • 4272
  • 4273
  • 4274
  • 4275
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.