HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4269
  • 4270
  • 4271
  • 4272
  • 4273
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85401 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 20:24

Kérdezd meg valamelyik hülyegyerektől a CERN-ben! :-)

visits.service@cern.ch

De :Đ

Figyi buzikám, akármi is van a homályban, egy biztos, porból lettünk, porrá leszünk :Đ na ezen nem segít az okoskodás, pont ezért annyira nem mozgat a téma, hogy véres kardot hoztam, mármint hit terén. Mindenki meghal, ennyi.
Ebben lehet hinni :nevet: a többi csak ajándék.

#85402 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:27

De :Đ

Figyi buzikám, akármi is van a homályban, egy biztos, porból lettünk, porrá leszünk :Đ na ezen nem segít az okoskodás, pont ezért annyira nem mozgat a téma, hogy véres kardot hoztam, mármint hit terén. Mindenki meghal, ennyi.
Ebben lehet hinni :nevet: a többi csak ajándék.

Kevered a hitet a tudással, pedig a kettő nagyon nem ugyanaz!

Nyilván a tudást egyszerűbb hittel pótolni, mint megszerezni, de azért ne legyen már kötelező hinni és butának maradni!

#85403 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 20:32

Kevered a hitet a tudással, pedig a kettő nagyon nem ugyanaz!

Nyilván a tudást egyszerűbb hittel pótolni, mint megszerezni, de azért ne legyen már kötelező hinni és butának maradni!

A történelem során a tudás volt az, amit mindig felülírtak, hogy ja tévedtünk, de már jól tudjuk.
A hit ezen a téren nem szenvedett, mármint azoké, akik birtokolják az igazságot. S most ne menjünk bele egyházakba, hitgyülibe, ami mind a Sátáné.

#85404 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:39

A történelem során a tudás volt az, amit mindig felülírtak, hogy ja tévedtünk, de már jól tudjuk.
A hit ezen a téren nem szenvedett, mármint azoké, akik birtokolják az igazságot. S most ne menjünk bele egyházakba, hitgyülibe, ami mind a Sátáné.

Ezt hívják úgy, hogy fejlődés! :-)

#85405 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:42

+ már említettem, hogy előttünk voltak lebukott civilizációk, a mienknek is ez a sorsa, ki látja, ki nem. De a római, ami elég nagy durranás volt, akkor bukott meg, amikor a nép kezébe adták az ítélkezést a gladiátorok esetében. Like vagy dislike. Rémlik valami, csak átültetve modern környezetbe? Ugyanaz a habitus működik, ugyanaz a vezérfonál, és a saját súlyánál fogva fog összedőlni, de mint a nehéz mozdony, egy darabig még megy a sínen.

#85406 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 20:42

A hitnek azért nincs szüksége tudás alapú fejlődésre, mert aki táplálja az állandó és megingathatatlan.
Maga az Istenhit fejlődése abból áll, hogy állandó buktatók jönnek, amiket lehetetlen megoldani, de nem azért jönnek hogy megoldjam, hanem hogy megtapasztaljam Isten gondoskodását.
Ahogy nem várom el a két fiamtól sem, hogy nélkülem létezzenek, hanem mindenben segítek.
Nekik ez természetes, de Isten nem test, hanem lélek, így másként munkálkodik.

Egyébként meg akkor hiszem el az ősrobbanást, ha a saját szememmel látom :nevet:

#85407 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:23

Nagyon ritkán szoktam őt szóba hozni, és a saját véleményem, ami kialakult róla, nem biztos, hogy fedi a valóságot. De ez igaz rád is, amikor rólam nyilatkozol. Én legalább pontosan tudom, hogy mikor tévedsz :Đ szinte minden esetben :nevet:

Nagyon sokszor.
Te legalább pontosan tudod hogy én zsidó kém vagyok, akinek nem lehet gyereke, valamint 2 éve világvége volt és barlangban laksz :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85408 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:25

Te, a lélek és az ősrobbanás neked, hogy jön össze?

Kicsit szedd össze magad, nézd meg mire írtam.

#85409 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:06

Vodi sajna másokkal együtt héderel, de

Van más példád is? Mikor beszéltél vele utoljára?
Make love not Wor.

#85410 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:42

+ már említettem, hogy előttünk voltak lebukott civilizációk, a mienknek is ez a sorsa, ki látja, ki nem. De a római, ami elég nagy durranás volt, akkor bukott meg, amikor a nép kezébe adták az ítélkezést a gladiátorok esetében. Like vagy dislike. Rémlik valami, csak átültetve modern környezetbe? Ugyanaz a habitus működik, ugyanaz a vezérfonál, és a saját súlyánál fogva fog összedőlni, de mint a nehéz mozdony, egy darabig még megy a sínen.

Menj már a faszba :D Olyan hihetetlenül büszkén vagy ostoba, hogy az már szánalom. :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85411 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 20:42

Neviccőjjé má gyerök, amikor a cipőboltban a lábukat dugták röntgen sugár alá, hogy levegyék a méretet, s sugárbetegséget kapott a dolgozó is és a vevő. Vagy, amikor az 50-es években a begöngyölt szélű cölöpgomba még ehetőnek minősült a szakkönyvekben, mert a szervezetben felhalmozódott mérgek csak 8 nbap múlva ölték meg a klienset, s nem azonnal?

Na akkor most, hol a hiba, a jelenlegi tudás miben téved, amit később majd korrigálnak, avagy hiába az agyonszabályzás, még is becsúszik a kaksibogyó? S ha mindig becsúszik folyamatában, akkor meddig érdemes szabályozni a dolgokat?

#85412 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:42

Légyszíves majd ha utánanéztél ennek, akkor beszélj róla, mr. Tóthgábor :up:

#85413 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 20:07

Közben beleszerkesztettem, írtam még hozzá. Hátha hasznos.

Bejelentett lakcímre gondolsz, hogy az nem kevés kaució?
Make love not Wor.

#85414 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:45

A hitnek azért nincs szüksége tudás alapú fejlődésre, mert aki táplálja az állandó és megingathatatlan.
Maga az Istenhit fejlődése abból áll, hogy állandó buktatók jönnek, amiket lehetetlen megoldani, de nem azért jönnek hogy megoldjam, hanem hogy megtapasztaljam Isten gondoskodását.
Ahogy nem várom el a két fiamtól sem, hogy nélkülem létezzenek, hanem mindenben segítek.
Nekik ez természetes, de Isten nem test, hanem lélek, így másként munkálkodik.

Egyébként meg akkor hiszem el az ősrobbanást, ha a saját szememmel látom :nevet:

Tehát számodra nem létezik az atom, a hang, az elektromágnesesség, Ausztrália, meg a szuláscet sem :up:

#85415 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:50

Neviccőjjé má gyerök, amikor a cipőboltban a lábukat dugták röntgen sugár alá, hogy levegyék a méretet, s sugárbetegséget kapott a dolgozó is és a vevő. Vagy, amikor az 50-es években a begöngyölt szélű cölöpgomba még ehetőnek minősült a szakkönyvekben, mert a szervezetben felhalmozódott mérgek csak 8 nbap múlva ölték meg a klienset, s nem azonnal?

Na akkor most, hol a hiba, a jelenlegi tudás miben téved, amit később majd korrigálnak, avagy hiába az agyonszabályzás, még is becsúszik a kaksibogyó? S ha mindig becsúszik folyamatában, akkor meddig érdemes szabályozni a dolgokat?

Azt csak az isten tudja! :nevet:

#85416 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 13. 20:50

Van más példád is? Mikor beszéltél vele utoljára?

Telefonon szoktam, utoljára tavaly nyáron egy fesztiválon, amit ő csinált, én csak háttérként voltam a fiammal, de akkor mindketten fullra szétdrogoztuk magunkat, mármint vodi is én is, így beszélni érdemben nem tudtunk. Néha privát beszélgetés, annyi lejön, hogy elégedett a sorséval és szarik a világra, Magyarországra meg főleg. Ennél több célja egyelőre nincs, de erről érdemben ő tudna nyilatkozni, s kizárt, hogy benéz ide, mert a fórumból is olyan szinten kiábrándult, hogy már nem is olvassa. Ezzel gondolom nincs egyedül, nem véletlenül maradt egy tökömnyi csapat, aki eszi itt egymás idegeit :Đ

#85417 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:50

1. Faszt. 2. Hivatkozás lesz?

Expozícióról nem beszélünk, felesleges.
Make love not Wor.

#85418 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 20:54

Telefonon szoktam, utoljára tavaly nyáron egy fesztiválon, amit ő csinált, én csak háttérként voltam a fiammal, de akkor mindketten fullra szétdrogoztuk magunkat, mármint vodi is én is, így beszélni érdemben nem tudtunk. Néha privát beszélgetés, annyi lejön, hogy elégedett a sorséval és szarik a világra, Magyarországra meg főleg. Ennél több célja egyelőre nincs, de erről érdemben ő tudna nyilatkozni, s kizárt, hogy benéz ide, mert a fórumból is olyan szinten kiábrándult, hogy már nem is olvassa. Ezzel gondolom nincs egyedül, nem véletlenül maradt egy tökömnyi csapat, aki eszi itt egymás idegeit :Đ

Látod, viselkedtél volna normálisan, nem ábrándul ki :)

#85419 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:53

Tehát számodra nem létezik az atom, a hang, az elektromágnesesség, Ausztrália, meg a szuláscet sem :up:

Így van, egyikben sem hiszek, mert süket, nbéma, és vak vok :-D

#85420 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 20:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 20:57

Látod, viselkedtél volna normálisan, nem ábrándul ki :)

Nem belőlem ábrándult ki, hisz ide alig járt, a bolhapiacon forgott, amíg még itthon volt.
De ott már jó ideje én sem vagyok jelen, nincs mit eladnom.
Húfaszom, nem is tudom hány éve volt a guga féle topik meg RITCS vagy RITZ, tököm tudja, de abban az időben lépett le innen. Még Nagymaroson lakott, amikor írta, hogy már nem fórumozik.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4269
  • 4270
  • 4271
  • 4272
  • 4273
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.