HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4277
  • 4278
  • 4279
  • 4280
  • 4281
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85551 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 15. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 15. 15:11

Teelképeszten hülye vagy. Arról volt szó, amikor mérték a vérnyomást. 198 cm meg inkább a kerületed lesz :)

Igen, vállalom, hogy nagyon hülye vagyok, s kíváncsian várom, amikor be kell bizonyítanom, hogy 192cm magas vagyok, hja elírtam, nem 198, de az öcsém az 210cm magas :Đ

Lehet rákeresni a fészbukjára, Zvolenszki István, nagy girnyó, véknya kamionos.

#85552 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 15:29

Nálam erre nem volt szükség, már a vérnyomásomnál eldobták a létrát :nevet:

Pedig már mindenhol csinálják.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85553 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 15:40

Pedig már mindenhol csinálják.
Legközelebb 2018-ban biztos sor kerül rá, de legutóbb a háziorvos leszarta, mert egyrészt én vagyok a rendelő informatikusa, másrészt meg csak annyit kérdezett, hogy minden frankó? Azért biztiből vért egy mérnyomást, aztán úgy kezdte a mondókáját, hogy Zolikám baszki :-D de ez már a múlté.

#85554 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 15:26

A B17 vitaminrol van szo ami a barackmagban van (ha jol remlik)?

B17 vitamin egyelőre értelmezhetetlen, csak hülye oldalakon terjed. Meg le lehet vele húzni a haldoklókat, mert drága és titkos kúra...
Make love not Wor.

#85555 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:10

Amúgy ha nem futottatok bele, akkor ez az új módszer megkopasztani a valakiket. Egyszer kérdeztem, hogy pontosan miről szól, de csak "menj el, ezt meg kell látnod" "érdemes kipróbálni" "meg fogsz lepőni" meg ilyen kreténségek jönnek.

"Bert Hellinger fedezte fel, hogy létezik egy közös családi lélek, egy olyan családi energiamező, amely meghatározóan irányítja az egyes emberek életét.
A családi lélekben /mezőben szigorú törvények uralkodnak. Ha megsérülnek, az generációkon keresztül negatív hatással van a családtagokra. A családi lélek megkezdi a kiegyenlítést, a jóvátételt. Működésbe lép a rendszer-lelkiismeret, például úgy, hogy a gyerek kezd el érthető ok nélkül rosszul élni, vagy valamilyen testi-lelki tünetet mutatni. Mivel az okok ilyenkor nem a saját élettörténetben vannak, mindaddig eredménytelenek maradhatnak a testi és lelki kezelések, amíg a rejtett dinamika napvilágra nem kerül és fel nem oldódik.

Nehéz sorshelyzeteink, problémáink tudatalattinkban rejtező gyökerei tehát a családunk történetéből olvashatóak ki a módszer segítségével."

Ilyesmik jönnek képbe a különböző betegésgek kapcsán. Hátvaze, egy rendes sebész nem mindig kap annyi, amennyiért ezek családállítanak.
Make love not Wor.

#85556 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 15:54

Legközelebb 2018-ban biztos sor kerül rá, de legutóbb a háziorvos leszarta, mert egyrészt én vagyok a rendelő informatikusa, másrészt meg csak annyit kérdezett, hogy minden frankó? Azért biztiből vért egy mérnyomást, aztán úgy kezdte a mondókáját, hogy Zolikám baszki :-D de ez már a múlté.

Azt mondtad már nem tolod az infot :D

#85557 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 16:18

Így, így, évek óta leírja, hogy hozzá nem nyúl többet, abbahagyta :-D

Csak a rendelőé (akik nem bírják felhívni ha baj van, mert ki van kapcsolva a telefonja) meg a másik múltkori haverjáét, meg aki igazából az utcáról beesik.
Make love not Wor.

#85558 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 16:18

Ha ezt mondtam, akkor így van. Napi szinten nem, kerülöm, kihagyom, passzolom, csak kivételes esetekben.
Házidokiéknál pont nem melóztam már rég, mert egyszer nagyon rendbe raktam nekik a gépeket, azóta semmi gond, régebben ránéztem, de no problem. Alapvetően néhány programot használnak, netet meg csak ímmel ámmal, nincs nagy veszély, a központi adatbázisnak kell menni, a többit leszarják. Jó gépek.

Már jó ideje skippelem az ügyfeleket, főleg ha idegen szám, de a süllyesztőbe mennek az ilyen gyere ki, mert nem megy a fészbuk is, vagy router beállítás. Nagyon kevés embert tartottam meg, csak azokatm, akik értik, hogy mit csinálok, s bíznak is bennem, hogy nem fogom átbaszni őket + mindjárt megyek ki a labancokhoz, onnantól a telefonszámom végleg off.

#85559 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 16:25

Így, így, évek óta leírja, hogy hozzá nem nyúl többet, abbahagyta :-D

Csak a rendelőé (akik nem bírják felhívni ha baj van, mert ki van kapcsolva a telefonja) meg a másik múltkori haverjáét, meg aki igazából az utcáról beesik.

Apró részletességgel nem fogom leírni, hogy milyen szisztéma szerint építem le az ügyfeleimet, de már írtam, hogy ez nem az a meló, ami egy kötött munkahely, s csak úgy lelépek végleg, itt az emberek kötődnek hozzám, de semmi célom már az informatikával. Se eladás, se fejlődés, semmi. Más dolgok érdekelnek, a visszavonulás oka, az hogy az állattenyésztésben szeretnék kibontakozni, de ahhoz meg kell teremteni a pénzügyi alapot, ezért egy kis időre kivonom magam a forgalomból, lépek a labancokhoz, de a börtönnél jobb megoldás :-D

#85560 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 16:28

lépek a labancokhoz, de a börtönnél jobb megoldás :-D

Hegyeshalomig sem fogsz eljutni. Vagy nagy arccal előadod, hogy hódítottad meg Austzriát, ami azt jelentette, hogy még éppen lenyelhetted a fagyidat a Máriahilferen mielőtt páros lábbal basztak volna ki az országból :-D
Make love not Wor.

#85561 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 16:30

Hegyeshalomig sem fogsz eljutni. Vagy nagy arccal előadod, hogy hódítottad meg Austzriát, ami azt jelentette, hogy még éppen lenyelhetted a fagyidat a Máriahilferen mielőtt páros lábbal basztak volna ki az országból :-D

Mindig is féltem tőle, hogy erre sor fog kerülni, de nem vagyok ennyire elveszett gyerek, mint ahogy vázolod :-D
Egyébként meg a skálán előforduló mindenféle ember kiment már, s vagy megtalálta a helyét, vagy visszajött.
Az alapvető probléma a munkával van, ha nem tud, nem akar dolgozni, beilleszkedni, nyelvet tanulni. Él a saját közösségében magyarok között és tud 3 szót motyogni. De még így is ki lehet húzni sokáig.

Nejem barátnője egy éve van kint, mert kell a pénz a két gyerkőcnek Budapesten albérletre, egyetemre.
Egy szót sem tud angolul, egy kolbászgyárban a szalag mellett csomagol. Mondjuk pont az a típus, aki bírja a monoton terhelést. Én nem bírnám. De a pénz az kurva jó, egyszer járt itthon, s csak arra panaszkodott, hogy hontalanná vált. De a jólét, plazma tv, jó autó az mind megvan.

Nem számítok arra, hogy ha kimegyek a labancokhoz, akkor én leszek az űbergyerek, nagyjából egy nádvágó cigó, azt a kulimunkát fogom elvégezni, amit az osztrák nem. De meg fogom csinálni, mert van a nejemnek is célja, a két fiamnak is, és nekem is. S egyelőre más megoldást nem látok rövidtávon. Lottózni nem szoktam, bankot rabolni két esélyes, és nincs ismerősöm, aki bevinne a fazékhoz stadiont építeni csak úgy, hogy Zolikám, innentől ez az aranybánya a tied :-D

#85562 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:38

ez jó szöveg ez a nem tolom az infot. nincs meg a csavarhúzó?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85563 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 16:38

Nejem barátnője egy éve van kint, mert kell a pénz a két gyerkőcnek Budapesten albérletre, egyetemre.
Egy szót sem tud angolul, egy kolbászgyárban a szalag mellett csomagol. Mondjuk pont az a típus, aki bírja a monoton terhelést. Én nem bírnám. De a pénz az kurva jó, egyszer járt itthon, s csak arra panaszkodott, hogy hontalanná vált. De a jólét, plazma tv, jó autó az mind megvan.

Nem számítok arra, hogy ha kimegyek a labancokhoz, akkor én leszek az űbergyerek, nagyjából egy nádvágó cigó, azt a kulimunkát fogom elvégezni, amit az osztrák nem. De meg fogom csinálni,

Akkor most mégis bírnád? Amúgy nem fogod, 1-2 hónapnál tovább max. az erdőt nyomtad, mert senki nem pofázott bele, de ezt nem értem, nem bírtad megkérni az árát? Osztrákoknál mi a terv, mi a számítható bevétel, milyen munkával?
Make love not Wor.

#85564 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 16:30

Viszont a röhögéstől félrenyeltem a jó fröccsömet :Đ

#85565 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 16:42

Akkor most mégis bírnád? Amúgy nem fogod, 1-2 hónapnál tovább max. az erdőt nyomtad, mert senki nem pofázott bele, de ezt nem értem, nem bírtad megkérni az árát? Osztrákoknál mi a terv, mi a számítható bevétel, milyen munkával?

A fakitermelés leoffolódott, az ok egyszerű, nekem nincs autóm, amivel kihozzam, az ember meg alaposan meghülyült, akivel dolgoztam. Olyan szinten, hogy ott van 8 köbméter saját fája az erdőben, de ott hagyta, fasz se tudja, hogy mi lelte a tél kellős közepén, de már másnak sem melózik. Csak itt Bánkon van vagy 20 ember, aki várja, hogy kihozza a fát az erdőből. Lófaszt se jön, és a telefont se veszi fel, szerintem nála is váltás van, már jó ideje nem hívogatom.
Tudom, hogy málnázik ész nélkül, abból rengeteg lóvéja van, lehet úgy döntött, de nem közölte.

De a fakitermeléssel sem tudnék összehozni havi 4-500 küvecset, ami most nagyon kell. Gyerkőc megy továbbtanulni + albérlet. Kisebbiknek is vannak elképzelései, hogy milyen dobszerkó, nejem repül Argentínába, én meg gazdálkodni szeretnék, szerintem minimum 4 év, amíg be kell fogni a pofámat, de írtam, hogy a börtönnél jobb megoldás.

#85566 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:54

Labancoknál a postánál leszek újságkihordó, mint egyéni vállalkozó + a hétvégéket sem szeretném itthon tölteni, így feketén a zegyik multinál fogok chipset dobozolni :Đ na az utóbbit szerintem nagyon rövid ideig, mert abba nagyon nehezen tudom magam beleélni, de a szállás és egyéb költségeket egy időre megoldja.

Fassetudja, még nem ott vagyok, hanem a bungiban. Majd, ha már ott leszek, s beszélem a nyelvet, akkor többet, s tovább látok, egyelőre ennyi a terv. Nyelviskola 2*3 hónap, fizetik, előrelépési lehetőség van.

Csak attól félek, hogy nem fogok hazajönni, de ezt már évek óta mondogatom a nejemnek, hogy én csak egyszer szoktam elmenni. Meg van élő példa a környezetemben, hogy kimennek, de vissza már nem jönnek, mert semmi értelme, hisz akkora különbségeket generáltak szándékosan, hogy senki sem vágyik ide vissza, max. dicsekedni az autójával, fizetni a söröket, meg hangulat, de megy vissza rábótázni.

#85567 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:56

Jók ezek a tökéletesen kidolgozott tervek.

#85568 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 16:54

Labancoknál a postánál leszek újságkihordó, mint egyéni vállalkozó + a hétvégéket sem szeretném itthon tölteni, így feketén a zegyik multinál fogok chipset dobozolni :Đ na az utóbbit szerintem nagyon rövid ideig, mert abba nagyon nehezen tudom magam beleélni, de a szállás és egyéb költségeket egy időre megoldja.

Fassetudja, még nem ott vagyok, hanem a bungiban. Majd, ha már ott leszek, s beszélem a nyelvet, akkor többet, s tovább látok, egyelőre ennyi a terv. Nyelviskola 2*3 hónap, fizetik, előrelépési lehetőség van.

Csak attól félek, hogy nem fogok hazajönni, de ezt már évek óta mondogatom a nejemnek, hogy én csak egyszer szoktam elmenni. Meg van élő példa a környezetemben, hogy kimennek, de vissza már nem jönnek, mert semmi értelme, hisz akkora különbségeket generáltak szándékosan, hogy senki sem vágyik ide vissza, max. dicsekedni az autójával, fizetni a söröket, meg hangulat, de megy vissza rábótázni.

Azért attól nem félek hogy nulla tudással, ilyen hozzáállással, ekkora nyelvtudással te ott valamit is keresni fogsz.
Vegetálni max, nagy arccal, azt szépen hazajössz behúzott farokkal.

#85569 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 16:54

Számszerűsítve? Nem hangzik úgy, mint amivel majd havi 400-500 küvecseket haza lehet hordani. Igazából semmi olyan bérnigger melót nem tudok elképzelni, amivel meg lehetne oldani. egyéni vállalkozót nem tudom, odakint nem tudod megoldani, idehaza meg jobb, ha inkább nem fogsz semmi hasonlóba, mert megint adót kell fizetni és akkor majd mindenki hülye lesz...

Mondjuk nem tudom a meglévő kitermelt fából mit lehet kihozni, de akkor erőltetett műszak, napi 6-10ezresért lehet furgont bérelni, aztán hajrá, utána vissaforgatod a küvecset egy használt akármibe.
Make love not Wor.

#85570 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 16:57

Azért attól nem félek hogy nulla tudással, ilyen hozzáállással, ekkora nyelvtudással te ott valamit is keresni fogsz.
Vegetálni max, nagy arccal, azt szépen hazajössz behúzott farokkal.

Azt írta van előrelépési lehetőség. Legfeljebb a napi szeszt kell elfelejteni és sok mást. Meg a lazaságot. El nem bírom hinni, szerintem megint csak szopat minket. Mondjuk Dext is eljutott Amerikába úgy, hogy kifizette a nem létező repjegyet és lehet bukott is rajt, csak amit nem mesélt el, az nincs is :-D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4277
  • 4278
  • 4279
  • 4280
  • 4281
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.