Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 17:30
Mennyi az a megfizetik? Ezt azért töltsd ki feltétlen:
http://www.wien.gv.a...eldezettel.html
Hol fogsz lakni? 400-500 Euró/hó alapban csak a lézengés. Bécsben 1ezres felett simán. Szórás nagy. Vállalkozósdit sem értem, de lehet félreértetted a munkaerőkölcsönzést, mert az tán opciósabb. Valahogy el sem hiszem, hogy most hirtelen könyvelés, bejelentés, papírmunkázást fogsz tolni, no meg az alapítás is némi küvecs, annyiból amiből az első napod megcsinálhatnád, én vennék egy alap Uazt, lehordanám a fát a vérbe, faluban sem veszted hiteled, Uaz viszont eladható, ha már nem kell és küvecsnél maradsz. Esetleg valamelyik eladótól olcsón kibérelni, tuti meg lehet beszélni, olcsó vackok, sokáig hirdetik, lehet ott is talált pénz. Aztán kimész megtízszerezni osztrákiába.
Bikaneveldében, heti 35 juró, de ezt csak is addig, amíg ki nem ismerem magam a helyszínen, mivel jön velem a nagyobbik fiam is 2 hónapra, aki tanult németül, angolul meg már eladni sem lehet, így az elején ő lesz nyelvileg, aki jobbkéz. Utána jön vissza Budapestre hangmérnöknek.
Csak egyéni vállalkozóként lehet melózni, mint újságkihordó, mármint azon a vonalon, ahol én kezdek. De ez olyan szempontból jó, hogy vállalkozóként profilt is válthatok igény szerint, ha már van rá alapom, vagy konkrét elképzelésem.
Ha veszel egy UAZ-t, utána egész nap alatta fekszel és szerelsz, meg költesz rá. Nehezebb helyzetben vagyok, mert megszerelni sem tudom

nem pálya, ezért béreltem sofőrt saját UAZ-al.
Fakitermelés úgy működik, hogy minimum napi egy köbmétert lehet kipakolni terepviszonyoktól, meg ugye a kiszáradt, beteg fáktól függően, hogy mennyire sűrű a terep. De alaphangon ez 25 küvecs, ha akác, ami kevés, mert inkább juhar van kiszáradva lábon, amit ugyan nem szeretnek, de nem tudják, hogy a fűtőértéke nagyobb, oda se neki.
Lóvésítsuk.
Fakitermeléssel napi 20-25 küvecset látok, mínusz odautazás, kaja, sofőr köbméterenként 2500Ft. Mindjárt leszaladtunk nagyjából napi 10 küvecsre, ami nem rossz, mert soha nem basztat senki.
No de ez most perpill nem elég, ezért kell mozdulnom.