Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 11:32
Fakitermelést nem hagytam abba, termeltem az után is, hogy a fickó már nem vállalt fuvart.
De hiába pakoltam ki az erdőn a köbmétereket, nincs ember a környéken, aki kihozná, de nem csak nekem, senki más nem talál.
Na jó, egyszer találtam egy traktorost, ki is mentünk és lecsúszott a vékony havon, meg elkapart, aztán pipa lett és az erdőbe már be sem ment

Egy rakat fa ki van termelve az erdőn, csak haza kéne hozni, vagy eladni. De egyelőre úgy fest, hogy a téli tüzelőt meg kell vásárolnom

Tököm se menne ki külföldre, ha folytathatnám a fakitermelősdit.
Kisállatgondozónak is azért mentem el, mert már szorított a nadrágszíj. Akármilyen munkát nem vállalok el, de ezt igen, csak ugye megtalálták a fiamat, kikezdték, baszogatták, meg hazaküldték, aztán úgy voltam vele, hogy basszátok meg, óránként 500 Forintért nem hajtom ki a belem, ha így álltok hozzá.
Na ezért kell lépnem kifele.
Számtech?
Azt inkább hagyjuk, ami güri van vele, meg a számlás cuccok voltak, járulékok, faszomságok, alig maradt valami a végére.
Összességében szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy próbálkozom, próbálkozom.
Mindenki, akinbek van egy csöppnyi paraszti gógyija, próbálkozik. Évek óta lesem, hogy az ügyfeleim lelépnek külföldre, főleg a fiatalok, mert egymástól kapják a tippet, aztán a középkorúak, mert nincs más lehetőség, vastag hitelek vannak rajtuk. Az itteni jövedelmek meg lófasz.
Mindent megértek, és azt is, hogy egy időre nekem is ki kell menni. Nincs ezzel gond, legalább megtanulok egy nyelvet, megismerek új helyzeteket. Jó lesz ez.