Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 12:07
Ja, hogy nincs semmi, csak egy telefonszámod.
Így már pár haver megszívta, ráment pár hónapjuk, meg kisebb-nagyobb megtakarított pénzük.
Értem én, hogy tömegszállást leszarod eleinte, csak aztán mi a második lépés?
Feltéve, hogy az első lépés sikerül, és tényleg lesz is melód, meg fizetnek is. Ha annyit fizetnek, amit ígértek, akkor már kafa. De majd ott hogyan tovább? Mennyi ideig tanulod a nyelvet? Milyen melót vállalnál el, ami fizet annyit, amiből meglesz a megfelelő életszínvonalad? Mennyibe kerül egy értelmes lakás bérlése, és mennyi a valószínűsége, hogy tudsz annyi lóvét keresni mondjuk fél éven belül? Azt' ezek csak az alapok.
Eleinte mindenkinek csak egy telefonszáma van, ahonnan infót kérhet. Aztán reméli, hogy nem baszik rá.
Ettől függetlenül már nagyon sokan rábasztak, mert kétesélyes.
De biztató, hogy erkölcsivel kell kimenni, annak német fordításával, mert ez a bécsi posta, nem egy kókler faszom magyar alvállalkozó, bár a nagy léptékű szórást még nem értem, hogy miért lépnek le annyian,miért a csak magyar tömegszállás, de tájékozódom, ha nagyon gyanússá válik valami, akkor ki sem megyek.
Nem hónapok óta tervezem ezt, csak pár napja, amikor gabibácsi felvetette, hogy menjek ki és nézzek szét, utána pofázzak. Gondoltam nem is olyan rossz ötlet, hisz itt már csak a nyugdíjasok maradtak körülöttem, meg a közmunkások és a közalkalmazottak, no meg akik a vendéglátásban sürgélkednek.
Szóval ez akezdő tervezési fázis, a lehető legnagyobb alapossággal, még nem mentem ki

az első lépéseket láthatod, ahogy az emberben felvetődik ez is, meg amaz is.
Persze adtam az ívet, hogy kimegyek Hollandiába a fiammal, és kukából eszünk meg ilyenek

poénnak elmegy, aki meg komolyan veszi az izé
Még, jó hogy a lehető legközelebbi pontot keresem meg, ahonnan simán hazajutok pár óra alatt.
Egyébként meg nem tudom, s leszarom
Lesz, ami lesz. Kivágtam magam már nagyon sok szar helyzetből.