Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 21:00
Mondva lett, hogy minimum 3-4 havi kaját tartalékolni kell. Tészta, rizs, burgonya, hagyma, fokhagyma, zsír, szalonna, meg ami eláll. S, hogy miért? Mert amikor megnyomják a piros gombot, az kurvára necces lesz. Utcára kimenni tilos. Ajtót nyitni tilos. Amit a hírekben hallani fogsz az hazugság, sem tüntetésre, sem semmi megmozdulásra nem mész ki.
Önellátás a titok nyitja, én most ebben diózom. Ha van szabad 2-3 órám, akkor kint vagyok az erdőn fáért. Ma hajnalban is ott kezdtem.
Sajnos úgy fog jönni az egész, mint derült égből a villámcsapás.
De fel lehet készülni időben.
Akinek van megtakarítása at rakja befektetési aranyba, mert minden valutát szétkúrnak, egy sem marad meg. Vagy tegye ingatlanba. A cél a készpénz nélküli társadalom.
Halmozottan jönnek a dolgok, a válság kiterjed az egész bolygóra + pólusváltás. Az emberek most is két kézzel kapaszkodnak valami megmentő után. Ezt az egészet a bankárokon keresztül az Antikrisztus okozza. A végén a bankárokat odadobja prédának és a világforradalom élére áll, mint megmentő. Chip a kézfejre, alaposan megtolja küveccsel és hajrá, a gazdaság motorja újra beindul.
Nézd meg ezt a szart, saját magát reklámozza, ez a halálpontos menetrend:
Miért az ENSZ logó az elején?
Hogy bejött ez is