HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4338
  • 4339
  • 4340
  • 4341
  • 4342
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86781 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 16:58

Uhhh, düh az van benned rendesen :-D az Isten a tudását 12 részre osztotta, s mindenkinek rész szerint, lélek szerint ajéndékozta,denem a teljességet,mert az ő maga, s akkor értjük meg,ha már színről színre látjuk.
Mindenre válaszolni nem tudok, néha meg nem is akarok.

Bocs,jött a kisebbik fiam, később folytatom. Hozott egy filmet, hogy töltsem fel :-D

milyen düh? egy vallástörténeti műben megfogalmazott isten iránt? hátö. ez fura lenne.
pusztán arra akartam rávilágítani, hogy eme műben lévő istenalak milyen disszonáns. kicsinyes, bosszúálló, hatalmaskodó tömeggyilkos aki igazából soha, semmiért nem vállalja a felelősséget, és nagyon felelőtlen, mindig mossa a kezeit, minden rossz csak a sátántól és magától az embertől eredeztethető.
végül is, a maga képére teremtett minket, hogy ettünk az almából, olyanok lettünk mint ő(k). kivéve oersze az örök életet.
de mi van a jézusi szeretet elvével? te már rühelled az embereket... kárörvendően kineveted azokat, akiknek egyszer jól ment, most meg nem. akik hisznek a betegségben és ezért betegek. közben pedig dicsekszel, hogy neked biztosított a helyed a megüdvözülés különjáratra.
valahogy nem érzem ebben én a jézusi szeretet elvét. csak egy vallásos őrültét, aki folyamatosan a világ pusztulásán ábrándozik.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 24. 16:28 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86782 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 16:54

Én mondjuk lehet nem tiltakoznék, mi hátrány érne?

Logikailag nekem is szimpi a chip, mert végre a bőrömben érezhetem :-D mindenhol fizethetsz egy csippantással, csak oda tartod a kezed, nincs lejártszemélyi, megminden egy helyen van, ahogy ebbe az irányba is tart a koncepció.
Más kérdés, hogy a hatalom is centralizált lesz, és akkor basz ki a komfortzónából, amikor kedve tartja.

Ha nem vagy számukra beilleszkedő, akkor elég lenyomni a chipet, s már is meg vagy fosztva minden jogodtól.
De ahhoz, hogy ezt bevezessék, előbb generálniuk kell egy hatalmas káoszt, amire már jó előre tudják amegoldást, s kimentenek belőle.

#86783 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 17:21

Zvolenszki, Zólyomi, Sólyom.

Зволенсзки
Make love not Wor.

#86784 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 17:28

Ha nem vagy számukra beilleszkedő, akkor elég lenyomni a chipet, s már is meg vagy fosztva minden jogodtól.

Mostani verzióval nem tudják megcsinálni?
Make love not Wor.

#86785 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 17:21

Zvolenszki, Zólyomi, Sólyom.

a lengyelben keresgélnék inkább.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86786 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 17:27

milyen düh? egy vallástörténeti műben megfogalmazott isten iránt? hátö. ez fura lenne.
pusztán arra akartam rávilágítani, hogy eme műben lévő istenalak milyen disszonáns. kicsinyes, bosszúálló, hatalmaskodó tömeggyilkos aki igazából soha, semmiért nem vállalja a felelősséget, és nagyon felelőtlen, mindig mossa a kezeit, minden rossz csak a sátántól és magától az embertől eredeztethető.
végül is, a maga képére teremtett minket, hogy ettünk az almából, olyanok lettünk mint ő(k). kivéve oersze az örök életet.
de mi van a jézusi szeretet elvével? te már rühelled az embereket... kárörvendően kineveted azokat, akiknek egyszer jól ment, most meg nem. akik hisznek a betegségben és ezért betegek. közben pedig dicsekszel, hogy neked biztosított a helyed a megüdvözülés különjáratra.
valahogy nem érzem ebben én a jézusi szeretet elvét. csak egy vallásos őrültét, aki folyamatosan a világ pusztulásán ábrándozik.

Nem vagyok vallásos, az egy másik kaszt, nem vagyok hívő, az is egy másik kaszt :-D téged csak valószínűleg az a magabiztosság zavar, ahogy ezt előadom s amihez társul a nem kívánt vehemenciám, lelkületem.
Isten a saját képére, igen, mert lélek, nemtest, így bennünk is van.
Akiben már élő lélek van, mert Jézus megelevenítő szellem, azt tudja. Akiben holt lélek van,azaz nincs az élő Istennel kapcsolata, az kénytelen a Sátán által uralt világból kiindulni, s abból meríteni.
Senkinek sem kívánom, hogy beteg legyen, de akiket eddig megismertem,ragaszkodnak hozzá, hogy betegek legyenek.
Istennek nincs ilyen célja, hogy az ember beteg legyen. Ez a Sátán munkája, samikorazt hallom, hogy ilyen orvos, olyan műtét,smagasztalja a gyógyszereket,amikigen sokba kerülnek, hát lelke rajta. Mivel ezt dicsőíti, ezt is kapja tovább.

Nem kíváncsi arra, hogy Jézus nem csaka világ bűneit vette magára, hanem a világ betegségeitis,ígymár nemaz embereké, de ez már hit kérdés. Ehhez kéne az, hogy elhiggye van Isten, mi amunkája, s hogy a betegségek márnemléteznekIsten számára, ahogy a bűn sem. Azértnemegyszerű,mert szemmellátható, de mégsem létezik. Valaki adjon egy spészgombot :-D

Leredukálom. A világon minden egyes ember tartozik egy banknak visszafizethetetlen mennyiségű pénzzel. Erre jön valaki, sminden ember adósságát rendezi. S van, aki ezt elfogadja, hogymár szabad, s van aki továbbrais megy a bankhoz esdekelni,hogy kérem,nemtudok fizetni. A bank persze, hogy hülyén néz rá, hisz már nulla adóssága van, de ő továbbra is ragaszkodik hozzá,mertmásoktól, egyházaktól, tévében, rádióban, Magyar Hírlap ezt diktálja. Na ez amátrix.

#86787 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 17:33

a lengyelben keresgélnék inkább.

Zvolen, az Szlovákiában van :-D szlovákul a Zvolenszki Zólyomi, ahogy annak a városnak a régi magyar neve. Az meg Sólyom. Nyugi, echte szlovák faluban lakom, itt mindenki beszéli ezt a nyelvet, aki őslakos.
A Zoltán meg szultán, fejedelem.

#86788 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:46

De kérdeztem már lengyelt is, fingja se volt az egészről, szlovákoknak meg rendszeresen melóztam, ahogy meglátták a nevem, azt hitték én is szlovák vagyok.

#86789 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:01

Isten nincs, de az USA elnöke a Bibliára teszi a kezét, amikor esküt vall. Biztos színjáték, egyébként az.

#86790 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 14:11

Ellenben ezt írtam rá:

??? hova? fácse? :think:
Ciciman is on borda

#86791 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 17:40

Nem vagyok vallásos, az egy másik kaszt, nem vagyok hívő, az is egy másik kaszt :-D téged csak valószínűleg az a magabiztosság zavar, ahogy ezt előadom s amihez társul a nem kívánt vehemenciám, lelkületem.
Isten a saját képére, igen, mert lélek, nemtest, így bennünk is van.
Akiben már élő lélek van, mert Jézus megelevenítő szellem, azt tudja. Akiben holt lélek van,azaz nincs az élő Istennel kapcsolata, az kénytelen a Sátán által uralt világból kiindulni, s abból meríteni.
Senkinek sem kívánom, hogy beteg legyen, de akiket eddig megismertem,ragaszkodnak hozzá, hogy betegek legyenek.
Istennek nincs ilyen célja, hogy az ember beteg legyen. Ez a Sátán munkája, samikorazt hallom, hogy ilyen orvos, olyan műtét,smagasztalja a gyógyszereket,amikigen sokba kerülnek, hát lelke rajta. Mivel ezt dicsőíti, ezt is kapja tovább.

Nem kíváncsi arra, hogy Jézus nem csaka világ bűneit vette magára, hanem a világ betegségeitis,ígymár nemaz embereké, de ez már hit kérdés. Ehhez kéne az, hogy elhiggye van Isten, mi amunkája, s hogy a betegségek márnemléteznekIsten számára, ahogy a bűn sem. Azértnemegyszerű,mert szemmellátható, de mégsem létezik. Valaki adjon egy spészgombot :-D

Leredukálom. A világon minden egyes ember tartozik egy banknak visszafizethetetlen mennyiségű pénzzel. Erre jön valaki, sminden ember adósságát rendezi. S van, aki ezt elfogadja, hogymár szabad, s van aki továbbrais megy a bankhoz esdekelni,hogy kérem,nemtudok fizetni. A bank persze, hogy hülyén néz rá, hisz már nulla adóssága van, de ő továbbra is ragaszkodik hozzá,mertmásoktól, egyházaktól, tévében, rádióban, Magyar Hírlap ezt diktálja. Na ez amátrix.

a biblia istenéről írtam, azt idézed folyamatosan, abban hiszel, nem?
számomra értelmezhetetlen és kaotikus, amit írsz. biztos van benne rendszer, hiszen mindenféle őrületben van. hiszel és közben meg tudományosnak álcázott tényeket magyarázol logikusnak álcázva, hogy mi itt, magyarok, nyelvestül, mindenestül mekkora baszom nagy kiválasztott nép vagyunk, tőlünk ered minden. közben ha meg szlovák környezetben neveltek volna fel, szlovák anyanyelven, akkor meg az ősszlovákiában hinnél.
meg hogy ősóceán, meg abból ered az élet, meg akkor magzatvíz, és egészség, meg fűben fában minden, de a lényeg, ha nem hiszel a betegségben, akkor ő sem hisz benned, de közben meg ott van egy teremtéstörténetet istennel, hogy megteremtette a földet, meg az ő képére formálva az embert.
elhiszem, hogy számodra van benne rendszer, meg minden logikus és tiszta, legfeljebb nem tudod prezentálni, mert ugye vannak dolgok, aztán meg útkeresés, csapatás, fröccs az üdvözülés előtt.
na, egy időre kitanulmányoztam magam. visszamegyek az unalmas, hétköznapi emberek világába oszt élek és továbbra is igyekszem egészséges önzésel boldog lenni, úgy, hogy közben nem ártok a való világban készakarva másoknak és igyekszem nem is megbántani embereket, akinek meg tudok és akarok, annak még segítek is, az sem baj, ha önzetlenül és nincs viszonzás. nekem ez elég szokott lenni, és ha ez pl. istennek kevés, akkor nagy ívben szarok rá.

Idézet

#86792 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 17:40

Akkor a Sátáné, vagy az alany szeretne beteg lenni? Te beteg szerettél volna lenni, aztán mégsem, mert kikezelted magad a lógással vagy mivel. Kezdem ismét nem érteni.
Make love not Wor.

#86793 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 16:54

Menekültekbe is lehetne tolni 1-1 darabot és kész, nem jelentkezik be 2 hónap múlva máshol más névvel a "nem tudni milyen" országból.

10 ujjbegyről lenyomat, megy a fölhőbe,
ha bárhol felbukkan, gyors ellenőrzés,
s már hozza is vissza a charter,
mert ahol először nyilvántartásba vették, azé :-)
Ciciman is on borda

#86794 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 18:16

Akkor a Sátáné, vagy az alany szeretne beteg lenni? Te beteg szerettél volna lenni, aztán mégsem, mert kikezelted magad a lógással vagy mivel. Kezdem ismét nem érteni.

mert hitetlen gyaur kutya vagy, azé' :-D
Ciciman is on borda

#86795 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:37

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 06. 24. 18:09

??? hova? fácse? :think:

Asszem köpködősbe.

Ez mondjuk friss, de szép nagy számok vannak, repkednek itt a napi sok 100asok régóta, de nem régen hétévégre országosan találtam 2ezres számot:

http://mno.hu/ahirtv...etvegen-1291832

Ide beírod keresőbe, hogy Csongrád vagy ásotthalom, aztán lehet tekerni a naptárt, tavaly is napi szinten hír volt, legfeljebb más nem nézegette. 1 valami a különbözet, hogy a sok százas csoportra 1.5 éve még felkapták a helyi erők a fejüket, hogy hoppá, emmán a valami. Most már általános állapot lett:

http://mno.hu/kerese...current_page=18

Amúgy szívjatok le, mert pár napig itt volt nyitva a link, valamikor tegnap csuktam be év elejéről és tavalyról a számokat.
Make love not Wor.

#86796 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 17:23

Tudom, tudom, az hogy tanult ember vagy :nevet:

Ne irigykedj, inkább vegyél példát a nejedről.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86797 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 18:01

Isten nincs, de az USA elnöke a Bibliára teszi a kezét, amikor esküt vall. Biztos színjáték, egyébként az.

Igen.

#86798 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:43

A sátán az, aki megszűntette a pénzt 2012-ben? Vagy amelyik létrehozta.
A piros gomb meg elromlott.

#86799 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 18:16

A guga gerincsérvet akart magának?

#86800 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 18:15

a biblia istenéről írtam, azt idézed folyamatosan, abban hiszel, nem?
számomra értelmezhetetlen és kaotikus, amit írsz. biztos van benne rendszer, hiszen mindenféle őrületben van. hiszel és közben meg tudományosnak álcázott tényeket magyarázol logikusnak álcázva, hogy mi itt, magyarok, nyelvestül, mindenestül mekkora baszom nagy kiválasztott nép vagyunk, tőlünk ered minden. közben ha meg szlovák környezetben neveltek volna fel, szlovák anyanyelven, akkor meg az ősszlovákiában hinnél.
meg hogy ősóceán, meg abból ered az élet, meg akkor magzatvíz, és egészség, meg fűben fában minden, de a lényeg, ha nem hiszel a betegségben, akkor ő sem hisz benned, de közben meg ott van egy teremtéstörténetet istennel, hogy megteremtette a földet, meg az ő képére formálva az embert.
elhiszem, hogy számodra van benne rendszer, meg minden logikus és tiszta, legfeljebb nem tudod prezentálni, mert ugye vannak dolgok, aztán meg útkeresés, csapatás, fröccs az üdvözülés előtt.
na, egy időre kitanulmányoztam magam. visszamegyek az unalmas, hétköznapi emberek világába oszt élek és továbbra is igyekszem egészséges önzésel boldog lenni, úgy, hogy közben nem ártok a való világban készakarva másoknak és igyekszem nem is megbántani embereket, akinek meg tudok és akarok, annak még segítek is, az sem baj, ha önzetlenül és nincs viszonzás. nekem ez elég szokott lenni, és ha ez pl. istennek kevés, akkor nagy ívben szarok rá.

Ezt meg az előzőt olyan jól megfogalmaztad, hogy nem is lehetett jobban.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4338
  • 4339
  • 4340
  • 4341
  • 4342
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.