Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 25. 14:40
nézd, én ha leírom, hogy:
Ugyanakkor munkáltató a rendelkezésre álló dokumentációk alapján a munkavállaló munkahelyi sérülése és a diagnózisok miatt elvégzett műtét után bekövetkező keresőképtelensége között egyértelmű, közvetlen kapcsolatot nem lát, így a keresőképtelenségének munkabaleseti illetve üzemi baleseti mivoltát nem tudja egyértelműen megállapítani.
az alapvetően olyan szinten kurva nyakatekert, hogy szinte már értelme sincs, viszont aki ezzel foglalkozik, az egyértelműen érti, miről van szó egy OEP-hez elküldött állásfoglalás iránti kérelemben.
ugyanez vagy. leírsz valamit, számodra világos, egyértelmű, közben meg az ember néz ki a fejéből. aztán viszonyítási alap meg az ezotéria, meg a lex guga és a gugéria, kb. egymásra mutogató linkekkel, olyan dolgokkal, aminek eredetije nincs.
Nem vagyok esettanulmány, 1998-óta közlök fasságokat a neten, kaptam többször címlapot indexen, nolblogon, amire kurvára nem vagyok büszke utólag, de ahhoz, hogy kiismerjem ki micsoda, és hova tartozik, vagy is ugyanoda, maradtam a logouton, ahol jó idejig a legszánalmasabb, egyben legolvasottabb embörke vótam, majd onnan is visszavonultam, s már csak privát bejegyzéseim vannak, amihez kommentálni nem lehet.
Egyedül ebben a topikban szoktam pötyögni, amire már kértem jahno-t, hogy tegyen lakatot, de ezek szerint nem értette, hogy miért

de neked sikerült felvázolnod az alapjait.
Magam is szükségtelennek tartom a megnyilvánulásaimat, mert már volt elég. Aki a hablatyomról bármit is tudni akar, megtalálja. Bazz még könyvet is írtam, de hát annak is az lett a vége, hogy 3 kiadó, de mindenhol én finanszírozzak, annyira meg nem fontos. Visszavonulóban vagyok, mostanában csak a tyúktub, de az öncélú, saját magamat szórakoztatom vele. Napi 1 feliratkozó, újabb ősrobbanás kéne, hogy elérjem azt a szintet, amikor már fizet