HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4344
  • 4345
  • 4346
  • 4347
  • 4348
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86901 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 25. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 25. 16:50

Miért nem válaszolsz inkább? Mennek az örök kárhozatba?

Lassan te is gömbibá sorsára jutsz, látom, hogy ír, de válaszolni rá felesleges.
Levezettem neked egy általam definiált dolgot, nem két mondatban, előbb azt, utána jöhet a többi.
Nem vagyok fényhozó, hogy megmondjam a tutit. A kérdésedre Isten biztos maradéktalanul válaszolna. Ahogy az engem feszegető kérdésekre is, de soha nem akkor kaptam meg a kielégítő választ, amikor toporzékoltam neki, hogy most mondd meg :-D lófaszt működik így.

#86902 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 25. 16:52

most akkor tényleg mit szólsz a szér, szérű képzőként pedig a -szerű megfejtéshez?

Használj szűr őt :-D a magyar nyelvben a mássalhangzók adják a tartalmat, a magánhangzók szabadon cserélhetőek.
Ahogy a kisbaba fejlődik, először csak magánhangzókat használ, ami az érzelmi állapotát tükrözi. Amikor eljut a logikáig, elkezd használni mássalhangzókat.

De értettem a felvetést, annyi hibát találtam benne, hogy jelen pillanatban bebasztam :Đ
Fiam végre hazajött, hozott maradék piát, de mivel még mindig itthon vagyok, reggel óta iszok :-D
Aztán a fiam újra elment bebaszni, de már vitte az 1000 wattos cuccot is, nagyon nemis érdekel hova készült.
Valamit előadott arról, hogy ha hétfőn nem megyek pár napra valakit leváltani Budapestre zsaluzni, akkor ő nem tud nyaralni menni a haverokkal, mert mennének már öten.

Dehogy én miként kerültem a képbe :-s leszarom, mondtam neki, hogy ötödikéig bármit.
Nem tudom követni, hogy mi történik.
Ezek a mai fiatalok :nevet:

#86903 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 25. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 17:10

Ahogy a kisbaba fejlődik, először csak magánhangzókat használ, ami az érzelmi állapotát tükrözi. Amikor eljut a logikáig, elkezd használni mássalhangzókat.

Logikája előbb van, mint mássalhangzók. Amúgy ez megint hülyeség.
Make love not Wor.

#86904 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 25. 17:12

Logikája előbb van, mint mássalhangzók. Amúgy ez megint hülyeség.

Báááhhh, hadd legyek gömbibá. Forrás :-s :Đ
Először csak magánhangzókat használ, oáááá, de vótmáneked gyereked bammeg :-D milyen logikát találsz egy magánhangzó halmazban? Csak és kizárólag az érzelmeit mutatja ki, mert még nincs semmi tanult infója arról, hogy mit adjon vissza, hogyan kommunikáljon. Az anyázás majd ovis korban jön elő :-D

#86905 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 17:15

Báááhhh, hadd legyek gömbibá. Forrás :-s :Đ
Először csak magánhangzókat használ, oáááá, de vótmáneked gyereked bammeg :-D milyen logikát találsz egy magánhangzó halmazban? Csak és kizárólag az érzelmeit mutatja ki, mert még nincs semmi tanult infója arról, hogy mit adjon vissza, hogyan kommunikáljon. Az anyázás majd ovis korban jön elő :-D

És ovis korban nem lehetnek olyan érzelmei? Utána nem használcsak magánhangzót? Bár lehet, mikor az Áááááááááápuffff létra jön, akkor talán. Az érzelm vaze. Logika előtte is van, visít, akkor foglalkoznak vele. Aztán hamar megy, ha már beszélni nem bír, akkor nyíg egy kicsit és foglalakoznak vele, bár egybites, mert ugyanaz a hibaüzenet van a meleg/hideg/éhes/álmos/nem álmos/beszartam opciókra.
Make love not Wor.

#86906 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 16:19

Anypics bammeg, a legjobb logikai felvetés.
Hány éve írom, hogy ldn mntm?

S nem azt, hogy aui ee?

Melyikből érted a lényeget?

#86907 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 25. 17:18

És ovis korban nem lehetnek olyan érzelmei? Utána nem használcsak magánhangzót? Bár lehet, mikor az Áááááááááápuffff létra jön, akkor talán. Az érzelm vaze. Logika előtte is van, visít, akkor foglalkoznak vele. Aztán hamar megy, ha már beszélni nem bír, akkor nyíg egy kicsit és foglalakoznak vele, bár egybites, mert ugyanaz a hibaüzenet van a meleg/hideg/éhes/álmos/nem álmos/beszartam opciókra.

Amiről te írsz, az az érzelmi manipuláció. Teszkóban földhöz veri magát visítva, hogy kőll, kőlll, s anyu megveszi, csak hogy hagyja abba. Na a gyerek innentől tudja, hogy ez az a földhözvergődés, amivel bármit elérhet. Ebben van logika, de egy kibaszott nagy pofonnal véget is lehet vetni az egésznek, s nem is jut eszébe soha többet :-D

#86908 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 17:10

Használj szűr őt :-D a magyar nyelvben a mássalhangzók adják a tartalmat, a magánhangzók szabadon cserélhetőek.

mármint, hogy az alternatív, nyugállományú asztalos rováncsírás kutatók közül egyszer valaki leírta, hogy ez így van.
ég? ág? vég? vág? vér? vár? tör? tér? víz? váz? mondjak még neked egytagú szavakat? valahol ezekkel indult.
próbáld kimondani, hogy rö. ö. melyik könnyebb a hangképző szervnek? na, ezért mond Á, Ó, Ű-t.
a varjú itt kirak egy logikai kirakóst (lehet, előbb, mint te), pedig nem tud beszélni, csak néhány hangot ad ki:
https://www.youtube....h?v=AVaITA7eBZE

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 25. 17:21 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86909 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 25. 18:20

mármint, hogy az alternatív, nyugállományú asztalos rováncsírás kutatók közül egyszer valaki leírta, hogy ez így van.
ég? ág? vég? vág? vér? vár? tör? tér? víz? váz? mondjak még neked egytagú szavakat? valahol ezekkel indult.
próbáld kimondani, hogy rö. ö. melyik könnyebb a hangképző szervnek? na, ezért mond Á, Ó, Ű-t.
a varjú itt kirak egy logikai kirakóst (lehet, előbb, mint te), pedig nem tud beszélni, csak néhány hangot ad ki:

Mutatnék Kiss Dénest, aki 7 nyelven beszélt, meg mondott nagyon elfogadhatatlan, s felfoghatatlan dolgokat, de még ha 25 perc is, nem néznéd meg :-D így skip. Pedig csak lenyomná a fejedet a víz alá, mint magyar nyelv, s nem középfokon, hanem maximum over drive :-D

#86910 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:31

pedig nem tud beszélni, csak néhány hangot ad ki:

Ezt a videót a láttam már. Nem attól jó, hogy láttam.
De vegyük figyelembe a zenei aláfestést, a vágást, és a film időtartamát.
Nyilván okos jószág, nem vitatom,meg az egész úgy, ahogy van szimpi. Ugyanezt delfinnel, parlagi sassal, vagy a tyúkjaimmal. Az állatok nem hülyék, nincs olyan hogy egyem a kis ungyulubungyulutututu. Faszom az ilyenekbe, értsen a nyelvén, lássa a szemén. Jó csidejó.

#86911 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:34

Ha már kijelentetted, akkor így van? Vagy ez is olyan gugás? Nyelvész prof. ha linkelve lenne számítana, vagymaradsz a szintemen, hogy szódával minden kijelentésem elmegy :-D

#86912 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 18:31

Az állatok nem hülyék, nincs olyan hogy egyem a kis ungyulubungyulutututu.

Azért egy wombat vagy a papagáj elég egybites bír lenni, ha matekozni kell. Papagáj legalább dallamokat ismétel. Bemutatón viszont látszik a delfin és az orca közti különbség. Majmok hamar használnak szerszámokat is.
Make love not Wor.

#86913 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:39

Idézet

Az illetékes belga miniszter felszólította a bizottságot, hogy azonnal indítson jogi eljárást az Orbán-kormány ellen. Timmermans, a brüsszeli testület elnöke pedig azt hangsúlyozta az Európai Parlamentben, hogy a bevándorlók visszavételének leállítását az európai szabályok nem engedik meg.

Jó, jó oké, de hogyan lesz ebből rövid időn belül magyar államcsőd?
Milyen lépésekkel fogják megteremteni, hogy mindenki támogassa, mint a szögesdrót építését?
Bár annak építéséről nem kérdeztem meg mindenkit, de ahogy a véleményeket olvasgatom...

#86914 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 18:39

Jó, jó oké, de hogyan lesz ebből rövid időn belül magyar államcsőd?

Ehhez Te értesz. Remélem jobb forrásod van rá, mint a tengervízre :-D Vagy a Papp Gábor megmondja, Szent Koronásan?
Make love not Wor.

#86915 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 25. 18:37

Azért egy wombat vagy a papagáj elég egybites bír lenni, ha matekozni kell. Papagáj legalább dallamokat ismétel. Bemutatón viszont látszik a delfin és az orca közti különbség. Majmok hamar használnak szerszámokat is.

Sárga bóbitás kakaduval volt melóm, 25 éves és nagyon rafkós, eljátssza, hogy kedves, aztán,amint teheti belemar az ujjamba :-D valószínűleg öregszik. Tulaj dicsekedett, hogy ha a fia hazajön, első dolga bemenni a madárhoz, mert annyira szereti. Na pont arra értem oda, hogy a srác rugdosta a madarat, mert az meghülyült, és átharapta az ujját :-D

Amúgy intelligens, és jó fej madár, de kibaszott geci :-D csak egyszer értettem meg miért, mert be van zárva. Szinte minden mozdíthatót megmozdít, szétharap, vájkál, idő nem számít. A belső ajtónak a fele már hiányzik, megette, vagy a fene tudja. Csak a végére lettem vele olyan viszonyba, hogy beengedett az etetőhelyre, ahol vizet cseréltem, takarítottam. Na azokat a pillantásokat nehéz lett volna nem észrevenni. Akár,ha helyet cseréltünk volna, s én könyörögnék, hogy bazdmeg engedj már ki innen. Mindent értettem, olyan megadóan és fájdalmasan nézett rám, hogy inkább kimentem. Nem az én tulajdonom, ennyi.

#86916 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 18:47

Sárga bóbitás kakaduval volt melóm, 25 éves és nagyon rafkós, eljátssza, hogy kedves, aztán,amint teheti belemar az ujjamba :-D valószínűleg öregszik. Tulaj dicsekedett, hogy ha a fia hazajön, első dolga bemenni a madárhoz, mert annyira szereti. Na pont arra értem oda, hogy a srác rugdosta a madarat, mert az meghülyült, és átharapta az ujját :-D

Amúgy intelligens, és jó fej madár, de kibaszott geci :-D csak egyszer értettem meg miért, mert be van zárva. Szinte minden mozdíthatót megmozdít, szétharap, vájkál, idő nem számít.

Kea is ilyen. aljas dög, de szerintem múltkor már linkeltem. Lop és rombol. Amúgy jópofizik is, de szintén csak addig, amíg meg nem bír harapni vagy ellopni. Állatkertben van egy olyan is, ami ráharap a lábadra, de közben már visít, mint ha vernéd :-D
Make love not Wor.

#86917 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 25. 18:41

Ehhez Te értesz. Remélem jobb forrásod van rá, mint a tengervízre :-D Vagy a Papp Gábor megmondja, Szent Koronásan?

Egy jövőbeni dologra forrás? Mi vagyok én, piros gomb, vagy hull az elsárgult levél?
Orbán csak egy alulfizetett kömcsi, báb, akit rángatnak, ahová kell. Nem véletlenül képezték ki Soros pénzén.
Az ejuban minden ország vezetője kömcsi, meg azok is, akik körbeveszik. Nem egymás ellen sakkoznak. Ez csak egy színház nekünk.

OV asszisztál a magyar államcsődhöz tyúklépésben. Ha azt kérik tőle, hogy most azt vakkantod, hogy a menekülteket nem, akkor vakkant. Jó kutya :-D máskor majd mást kérünk, a lényeg, hogy növelik a feszültséget.

#86918 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 25. 18:51

Kea is ilyen. aljas dög, de szerintem múltkor már linkeltem. Lop és rombol. Amúgy jópofizik is, de szintén csak addig, amíg meg nem bír harapni vagy ellopni. Állatkertben van egy olyan is, ami ráharap a lábadra, de közben már visít, mint ha vernéd :-D

Tipikus cigó mentalitás, igen linkelted a filmet :-D

#86919 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 18:27

Mutatnék Kiss Dénest, aki 7 nyelven beszélt, meg mondott nagyon elfogadhatatlan, s felfoghatatlan dolgokat, de még ha 25 perc is, nem néznéd meg :-D így skip. Pedig csak lenyomná a fejedet a víz alá, mint magyar nyelv, s nem középfokon, hanem maximum over drive :-D

mármint azt a buggyant kissdezsőt? tudom ki. a végére vérmagyarkodva politizáló, köpönyegforgató fasz volt világéletében. elvégzett az átkosban egy újságíró iskolát, kicsit megdorgálták 56- után, majd pár évre berakták a seggét egy könyvtárba, aztán kitolt magából jópár teljesen felejthető, középszerűnek is alig nevezhető verseskötetet, mint jó afféle modoros kis költő, elszerkesztgetett az elvtársaknak, lefordított két gyermekvers kötetet, a rendszerváltozás után természetesen kereszténymagyar képviselő akart lenni, oszt kampec.
most szarjak be tőle?

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 25. 18:12 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86920 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 18:34

Ha már kijelentetted, akkor így van? Vagy ez is olyan gugás? Nyelvész prof. ha linkelve lenne számítana, vagymaradsz a szintemen, hogy szódával minden kijelentésem elmegy :-D

arra kértelek mondd ki. ha annyira be vagy baszva, vagy nem is kell már innod, mert alapból széittad az agyad és képtelen vagy rá, hogy egy egyszerű fizikális feladatot végrahajts, és levonj egy egyszerű következtetést, akkor az nem az én hibám.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 25. 18:04 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4344
  • 4345
  • 4346
  • 4347
  • 4348
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.