HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4345
  • 4346
  • 4347
  • 4348
  • 4349
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86921 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 18:53

Egy jövőbeni dologra forrás? Mi vagyok én, piros gomb, vagy hull az elsárgult levél?
Orbán csak egy alulfizetett kömcsi, báb, akit rángatnak, ahová kell. Nem véletlenül képezték ki Soros pénzén.

Úgy nyomod a dumát (megint ugyanazt), hogy azt hittem tudsz valami okosat.
Make love not Wor.

#86922 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 25. 19:01

mármint azt a buggyant kissdezsőt? tudom ki. egy vérmagyarkodva politizáló, köpönyegforgató fasz volt világéletében. elvégzett az átkosban egy újságíró iskolát, kicsit megdorgálták 56- után, majd pár évre berakták a seggét egy könyvtárba, aztán kitolt magából jópár teljesen felejthető, középszerűnek is alig nevezhető verseskötetet, mint jó afféle modoros kis költő, elszerkesztgetett az elvtársaknak, lefordított két gyermekvers kötetet, a rendszerváltozás után természetesen kereszténymagyar képviselő akart lenni, oszt kampec.
most szarjak be tőle?

Szerintem nem róla beszélsz, ha van időd lesd meg.

#86923 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 25. 19:02

arra kértelek mondd ki. ha annyira be vagy baszva, vagy nem is kell már innod, mert alapból széittad az agyad és képtelen vagy rá, hogy egy egyszerű fizikális feladatot végrahajts, és levonj egy egyszerű következtetést, akkor az nem az én hibám.

Néha az a problem, hogy nem tudok eleget inni,mert már nem hat és zavar a józanság :-D

#86924 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 19:07

Szerintem nem róla beszélsz, ha van időd lesd meg.

szerintem meg róla beszélek.
https://hu.wikipedia...Kiss_D%C3%A9nes

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86925 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 25. 19:15

szerintem meg róla beszélek.
https://hu.wikipedia...Kiss_D%C3%A9nes

Magánélete elég rövid, le sem merték írni mekkora alkoholista tróger volt, vagy mi?
Make love not Wor.

#86926 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 25. 19:17

Magánélete elég rövid, le sem merték írni mekkora alkoholista tróger volt, vagy mi?

azt nem tudom, de az elvtársi, akkori házon belül is ultrabalos, keményvonalas népszava irodalmi szerkesztője, SZOT díj, aztán MNP, KDNP? ahha. hát, ez egy nagyon konzekvens életpálya.
engem mondjuk nem zavar, meg fingom nincs, a prózáját/verseit olvastam anno, hűdekönnyen felejthető volt. de guga szokta ezt a módszert tolni, hogy kömcsi, báb, ésatöbbi.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86927 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 09:48

Erre mi szükség? Nincs szinkronban az intelligenciával.

Másrészt mire alapozod, hogy nem ad esélyt? Neked szükséged van erre az esélyre? Nem úgy működik, hogy na én mától hívő vagyok, és megtérek. Aki ezt az utat járja, rossz úton jár. Maga az eredeti Istenhit, amit maga Isten is annak tart, az tőle származik, Ő munkálja ki az emberben, hogy elkezdjen érdeklődni, majd elvezeti olyan emberhez, ahogy esetemben 1998-ban történt, aki már üdvösséget kapott, s Isten élő lelke van benne.

Másrészt van egy feloldhatatlan paradoxon.

Idézet

1Tim 2,4
A ki azt akarja, hogy minden ember idvezüljön és az igazság ismeretére eljusson.

2Pt 2,9
Meg tudja szabadítani az Úr a kegyeseket a kísértésekből, a gonoszokat pedig az ítélet napjára büntetésre fenntartani.

Na most ilyenkor szoktam kérdezni, hogy van olyan, akit szándékosan az ítélet napjára tartogat?

Igazi Istenhitet egyházakban, gyülekezetekben nem fogsz találni, mert alig létezik. Ennek az az oka, hogy lejár a kegyelmi időszak, s szemmel láthatóan az Antikrisztus hirdeti magát ezerrel. Már pedig mozi előadást nem évekkel a műsor előtt plakátolnak ki, hanem közvetlenül előtte. De ahhoz, hogy ezt felismerd, hogyan működik, s mi a technikája, ismerned kellene a szimbólumokat, amivel manipulál szubliminálisan. Mielőtt jönne, elfogadtatja.

Ezt írtad, hol van ebben a válasz arra, hogy mi lesz azokkal akiknek esélyük se volt megismerni a bibliát, és/vagy hallani istenről/Jézusról?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86928 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 25. 19:24

azt nem tudom, de az elvtársi, akkori házon belül is ultrabalos, keményvonalas népszava irodalmi szerkesztője, SZOT díj, aztán MNP, KDNP? ahha. hát, ez egy nagyon konzekvens életpálya.
engem mondjuk nem zavar, meg fingom nincs, a prózáját/verseit olvastam anno, hűdekönnyen felejthető volt. de guga szokta ezt a módszert tolni, hogy kömcsi, báb, ésatöbbi.

Mostanában rémlik, hogy akár még Pap Gábor is, akkor egy Kiss Dénes simán, főleg,hogy Bogár Lászlóról, Drábikról biztosan tudom. Pedig ők aztán mindennel szembe mennek.

Nyelvészeti szempontból értékeltem a faszit + nálam a Dezső az nem Dénes.

#86929 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 25. 19:32

Ezt írtad, hol van ebben a válasz arra, hogy mi lesz azokkal akiknek esélyük se volt megismerni a bibliát, és/vagy hallani istenről/Jézusról?

Azok önerőből betegek. Bár nem vágom, hogy akkor a doki az erősebb, vagy az csak figyelmeztetés volt, vagy akkor egy átlag gyilkos késelős hülyére miért nem súlyt le a szent szakramentom?
Make love not Wor.

#86930 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 17:03

Lassan te is gömbibá sorsára jutsz, látom, hogy ír, de válaszolni rá felesleges.
Levezettem neked egy általam definiált dolgot, nem két mondatban, előbb azt, utána jöhet a többi.
Nem vagyok fényhozó, hogy megmondjam a tutit. A kérdésedre Isten biztos maradéktalanul válaszolna. Ahogy az engem feszegető kérdésekre is, de soha nem akkor kaptam meg a kielégítő választ, amikor toporzékoltam neki, hogy most mondd meg :-D lófaszt működik így.

Nem lenne felesleges, ha aktuálisan is válaszolnál. Lófaszt se vezettél le.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86931 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 25. 19:32

Ha Isten így vélekedik:

1Tim 2,4
A ki azt akarja, hogy minden ember idvezüljön és az igazság ismeretére eljusson.

Ha saját magáról kijelenti, hogy ezt akarja, akkor hogy merül fel az a kérdés, hogy van olyan, akinek esélye sincs erre?

#86932 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 19:37

Ha Isten így vélekedik:

1Tim 2,4

Ha saját magáról kijelenti, hogy ezt akarja, akkor hogy merül fel az a kérdés, hogy van olyan, akinek esélye sincs erre?

Ha sose hallott istenről és üdvözülésről, akkor honnan jut eszébe, hogy ezt kellene csinálni?

Idézet

#86933 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 25. 19:35

Azok önerőből betegek. Bár nem vágom, hogy akkor a doki az erősebb, vagy az csak figyelmeztetés volt, vagy akkor egy átlag gyilkos késelős hülyére miért nem súlyt le a szent szakramentom?

Az, hogy te mit és hogyan ítélsz meg bűn szempontjából tök mindegy.
Isten szempontjából a bűnnek nincs mértékegysége. Ez emberi hitványság, hogy megkülönbözteti a boltból csokit lopok, vagy embert ölök.

Az ember úgy gondolja, hogy onnantól lesz bűnös valaki,ha elköveti. Isten meg úgy gondolja, hogy a lelkében lévő bűn az, ami erre indította, s neki tök mindegy, hogy csokilopás, vagy embergyilkos.

Orvos ránéz, aszongya diagnosztizálunk, s talál valami vírust. Stádiumokat felállít, hogy ez most elején van, ez most végén. De nem a tünetekre ír fel gyógyszert,hanem a tüneteket kiváltó tényezőkre.

Ahogy az ember a saját gyermekét látja, hogy beteg, ez által nema gyermeket gyűlöli,hanem a benne lévő betegséget, attól próbálja megszabadítani.

Uhhh, vagy márnagyon bebaszcsi,mert van még, kivéve spészgomb :-D

#86934 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:45

Akkor innen üzenném, hogy isten leszophat, ha a csokilopás és a gyilkosság egykutya neki. A bibliába meg még azt diktálta a hülyéje, hogy szemet szemért.

Idézet

#86935 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 25. 19:39

Ha sose hallott istenről és üdvözülésről, akkor honnan jut eszébe, hogy ezt kellene csinálni?

Miért kellene bármit is csinálnia? Isten akarja így. Mit tettél te azért, hogy megszülessél? Sőt,miután meg is születtél, nem sok beleszólásod volt a saját életedbe. Egyszer csak eljött az a korszak, hogy öntudat, a piros nacitnemveszem fel és kész, megmakacsoltad magad. Előző nap még az volt rajtad, készségesen elfogadtad, csak valószínűleg valamelyik barom kiröhögött, s innentől inkább a szüleiddel szálltál szembe, mint a téged körülvevő világgal. Megalkuvás, megfelelés.

Nekem ebben nem volt részem :nevet:

#86936 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 25. 19:45

Akkor innen üzenném, hogy isten leszophat, ha a csokilopás és a gyilkosság egykutya neki. A bibliába meg még azt diktálta a hülyéje, hogy szemet szemért.

Ezt most nem értem, hogy valójában nekem, vagy neki címezted, de lényegtelen. Az a kép, amit magadról vetítesz, nincs összhangban azzal, amit előadsz. Ha meg nemharagszol, nem kéne intelligenciára, meg iskolázottságra hivatkozni ilyen kirohanások után. Legalább írnád le, hogy be vagy baszva, drogoztál. Akkor lehetne egy jót röhögni, e nélkül nem tudom hova tenni, mert ez nem egy természetes viselkedési forma.

#86937 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 19:47

Miért kellene bármit is csinálnia? Isten akarja így. Mit tettél te azért, hogy megszülessél? Sőt,miután meg is születtél, nem sok beleszólásod volt a saját életedbe. Egyszer csak eljött az a korszak, hogy öntudat, a piros nacitnemveszem fel és kész, megmakacsoltad magad. Előző nap még az volt rajtad, készségesen elfogadtad, csak valószínűleg valamelyik barom kiröhögött, s innentől inkább a szüleiddel szálltál szembe, mint a téged körülvevő világgal. Megalkuvás, megfelelés.

Nekem ebben nem volt részem :nevet:

Értem, hogy hülye vagy, de ez ide kevés lesz.

Idézet

#86938 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 25. 19:51

Ezt most nem értem, hogy valójában nekem, vagy neki címezted, de lényegtelen. Az a kép, amit magadról vetítesz, nincs összhangban azzal, amit előadsz. Ha meg nemharagszol, nem kéne intelligenciára, meg iskolázottságra hivatkozni ilyen kirohanások után. Legalább írnád le, hogy be vagy baszva, drogoztál. Akkor lehetne egy jót röhögni, e nélkül nem tudom hova tenni, mert ez nem egy természetes viselkedési forma.

Nem rohantam ki sehova. Ez a véleményem. Az intelligenciáról és iskolázottságról meg, kívülállóként inkább nem kellene állást foglalnod.

Idézet

#86939 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 25. 19:45

Ó szövetséget nem szabad keverni az újszövetséggel. Jézus halála előtt törvény alatt voltak az emberek, utánakegyelem alatt mind a mai napig. Émmeg spészgomb átka alatt :-D

#86940 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 25. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 25. 19:52

Nem rohantam ki sehova. Ez a véleményem. Az intelligenciáról és iskolázottságról meg, kívülállóként inkább nem kellene állást foglalnod.

Nem szívesen mondomki, de pont olyan témát feszegetsz, ahol jelen pillanatban te is kívülállónak számítasz, és bár csak részesülhetnél belőle, de ha nem, hát temagad taszítod el. Ilyenkor mit lehet mondani?

Spéééééééssszzzz :cool:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4345
  • 4346
  • 4347
  • 4348
  • 4349
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.