HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4439
  • 4440
  • 4441
  • 4442
  • 4443
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#88801 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 01. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 18:47

Kicsit túlkomplikálod, előre letárgyalva minden, értünk jöttek, végig volt szállásunk, s a nyápic kölyök nem evett konzervet, minden nap sütött magának valamit, én meg spórolós féle vagyok. A kölyök coca-cola, energia ital, sült krumpli, sült hal, levesek, stb.

+ még bőven esélyes, hogy kifizetnek.

Szóval a komfortzóna részleges hiánya és a tényleges veszély nem járnak kézen fogva.

Nyilván Mirko, (a.k.a a rendszámcserélős albán) és Grofó (a.k.a a cigány főnök) álmatlanul forgolódnak éjszakánként a feléd fennálló tartozásuk miatt és ahogy pénz áll a házhoz, az első dolguk lesz, hogy neked union express-en elküldjék a pénzed. :nevet:

#88802 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 08. 01. 19:17

Nyilván Mirko, (a.k.a a rendszámcserélős albán) és Grofó (a.k.a a cigány főnök) álmatlanul forgolódnak éjszakánként a feléd fennálló tartozásuk miatt és ahogy pénz áll a házhoz, az első dolguk lesz, hogy neked union express-en elküldjék a pénzed. :nevet:

grofo fácsé profilja megvan, azé is, aki toborozza az embereket, meg a cég második emberéé, aki Sopronba elvitt + azóta megtaláltam egy csomó embert, aki kint dolgozik, ha nem fizetnek első dolgom lesz szétkukorékolni a melósoknak, erre a témára érzékenyek. Grofónak nem hiányzik a lázadás :-D + az ő profiljaik alá betolok egy kis tyúktubos beszámolót képekkel a helyszínről. Mivel egész nap úton vannak, késő este neteznek, mire már törölnék, oda az image :-D

Persze ha a szlovákoknál leszek, ott nem tudom megcsinálni, és csak ezért nem fogok hazajönni, szerintem utalni fognak.

#88803 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 01. 18:51

Költőpénz minek? Majd eszik kukából, ahogy te is tervezted...

Az csak baromkodás volt, Gabibácsi indította el a lavinát, hogy húzzak ki külföldre és majd kintről pofázzak :-D
Eleinte csak ment a show műsor, már akkor tudtam, hogy kimegyek a fiammal, csak azt nem, hogy pontosan hova.
De hogy Hollandiába kerékpárral, kukából kaja, szerintem még most is úton lennénk.

Osztrákoknál simán lehetett volna kukából enni. Billa mellett volt meki, fél hambikat simán bebasztak a kukába. Kár, hogy baromira hízlal az a műszarkaja :-D

#88804 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 18:26

Namékbe az asszonyhó, mert hazajött.
Holnap 10h felé indulok, még benézek előtte beszúrni egy teabagot :Đ

#88805 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 19:21

grofo fácsé profilja megvan, azé is, aki toborozza az embereket, meg a cég második emberéé, aki Sopronba elvitt + azóta megtaláltam egy csomó embert, aki kint dolgozik, ha nem fizetnek első dolgom lesz szétkukorékolni a melósoknak, erre a témára érzékenyek. Grofónak nem hiányzik a lázadás :-D + az ő profiljaik alá betolok egy kis tyúktubos beszámolót képekkel a helyszínről. Mivel egész nap úton vannak, késő este neteznek, mire már törölnék, oda az image :-D

Persze ha a szlovákoknál leszek, ott nem tudom megcsinálni, és csak ezért nem fogok hazajönni, szerintem utalni fognak.

Csak a te szemedben volt image-ük, gondolkodó emberében nem :) A nem gondolkodókat meg nem fogja meghatni egy kis anyázás tőled.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88806 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 18:31

De ezt már rég megtehetted volna, amikor nem kaptad meg ott a pénzed, ahogy ígérték. :-)

Majd tizedikén igérnek még egy időpontot. Aztán még egyet, meg még egyet... Te meg elhiszed. Vagy nem, de akkor sem teszel semmit. Mert ha akkora raj lennél, már megtetted volna és talán a pénzedet is megkaptad volna. És ezt ők ugyanolyan jól tudják, mint te meg én. :cool:

#88807 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:20

Hajra Guga!
Miert nem,kersz kolcson egy mopedet?

Ha jo a melo egyik este hazagurulsz es kimesz a megjavitott autoval, ha meg szar akkor 2 nap utan hazajossz mopeddel.

#88808 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 19:25

Az csak baromkodás volt, Gabibácsi indította el a lavinát, hogy húzzak ki külföldre és majd kintről pofázzak :-D
Eleinte csak ment a show műsor, már akkor tudtam, hogy kimegyek a fiammal, csak azt nem, hogy pontosan hova.
De hogy Hollandiába kerékpárral, kukából kaja, szerintem még most is úton lennénk.

Osztrákoknál simán lehetett volna kukából enni. Billa mellett volt meki, fél hambikat simán bebasztak a kukába. Kár, hogy baromira hízlal az a műszarkaja :-D

Nem rám fogd faszkalap, semmi ilyet nem mondtam. De már megszoktuk hogy jellemtelen gerinctelen féreg vagy, aki az előző oldalon írt dolgait is letagadja, még ha visszaidézik is neki,
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#88809 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 01. 21:20

Hajra Guga!

Ha jo a melo egyik este hazagurulsz es kimesz a megjavitott autoval, ha meg szar akkor 2 nap utan hazajossz mopeddel.

Majd vesz a jövőheti fizujából :)

#88810 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:28

Nyilván a fosbukos akciódtól kurvára megijednek :) komolyan mennyire szánalmas már ez

Légy férfi, viseld el hogy beszoptad, borítékolható volt, és jópáran próbáltunk figyelmeztetni is, csak leszartad.

#88811 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 01. 21:26

Majd vesz a jövőheti fizujából :)

Ne is mondd.
Kollegano most vett egy 3 eves Vespa robogot. 2500 euroert.
Szerintem er max 800-at.

Legalabbis masik kollega 800-ert jobbat vett :)
Csak az nem hofeher es nem bordopiros az ulese....

Nok....

#88812 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 01. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 01. 21:48

Ne is mondd.
Kollegano most vett egy 3 eves Vespa robogot. 2500 euroert.
Szerintem er max 800-at.

Legalabbis masik kollega 800-ert jobbat vett :)
Csak az nem hofeher es nem bordopiros az ulese....

Nok....

a szépségért meg kell szenvedni :D

#88813 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 02. 00:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 18:48

A repcsijegy már megvan :-D kaptunk egy kis segítséget, már csak szállás, költőpénz kell + egy hónap múlva indul.

Szállásba besegítenek a helyiek, nem? Költőpénz már szopóbb, bár repjegynél is kérdeztem, hogy mi az útvonal és nem merted elárulni. Arrafelé még el mernék menni, ha már Venezueláról lebeszéltek.
Make love not Wor.

#88814 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 02. 00:45

Mivel egész nap úton vannak, késő este neteznek, mire már törölnék, oda az image :-D

Az nagyon fontos és sok számottevő leendő munkaerőhöz fog eljutni. Viszont milyen image? És miért nem tetted meg 1 hete, mikor először átbasztak? Mármint harmadik alkalommal először, majd holnap.
Make love not Wor.

#88815 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 04:47

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 01. 21:20

Hajra Guga!

Ma akartam venni egy 4T Hondát, pont azért, mert azzal még az osztrákokhoz is kijutok, de krv messze van :-D
Majd később sort kerítek rá. Az auto marad itthon, mert a nejem megy fősulira Miskolcra, s nincs csatlakozása + reggelente a két kölyköt fuvarozni, meg egyebek, családnak jobban kell az auto, mint nekem, én lazán elkerekezek pár hétig, legalább ledobom a felesleget meg szép a táj :-D

#88816 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 04:50

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 08. 01. 19:31

De ezt már rég megtehetted volna, amikor nem kaptad meg ott a pénzed, ahogy ígérték. :-)

Majd tizedikén igérnek még egy időpontot. Aztán még egyet, meg még egyet... Te meg elhiszed. Vagy nem, de akkor sem teszel semmit. Mert ha akkora raj lennél, már megtetted volna és talán a pénzedet is megkaptad volna. És ezt ők ugyanolyan jól tudják, mint te meg én. :cool:

Még nincs kész az útibeszámoló, nincs összevágva az ottani képekkel, stb. A 10-ét megvárom, s ha legközelebb hazajövök, akkor meglesz. Én bízok benne, hogy kifizetnek, az ottani helyzet zűrös volt, mert nem volt a cégnek pénze, a melósokat is csak apránként fizették. De mondták a melósok, hogy megszokott dolog, hogy kéthetente jön a fizu, vagy csak egy része, mert sokan vannak, s a tulaj is összevissza jut a pénzéhez. Utolsó esélyük a 10-e időpont.

#88817 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 04:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 01. 19:30

Csak a te szemedben volt image-ük, gondolkodó emberében nem :) A nem gondolkodókat meg nem fogja meghatni egy kis anyázás tőled.

Nem szokásom anyázni még ilyen helyzetben sem, ellenben jó csípősen megfogalmazott, erős képekkel fűszerezett, elvihogott, fejemhez csapok mondóka igen. Továbbá leszarom az egészet, úgy vagyok vele, hogy a munkámat elvégeztem, nekik már csak annyi a dolguk, hogy fizessenek.
Volt olyan melós, akit kirúgtak a 100 folkos ürge a fiával együtt. Az ürge fácsén ismerősnek jelölt. Kérdeztem, hogy kifizették? Utólag küldtek fejenként nekik 500 jurót, s még 250-et fognak kapni 10-én, amikor én is várom. Szóval esélyes, mert nekik már küldtek.

#88818 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 04:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 01. 21:25

Nem rám fogd faszkalap, semmi ilyet nem mondtam. De már megszoktuk hogy jellemtelen gerinctelen féreg vagy, aki az előző oldalon írt dolgait is letagadja, még ha visszaidézik is neki,

De bizony te húztad elő a nyuszit a kalapból, hogy mozduljak ki Bánkról, menjek külföldre, s utána járjon a pofám :-D
Mert előtte végig azt hajtogattam, hogy lokálpatrióta vagyok. Aztán eszembe jutott, hogy miért ne :-s

#88819 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 05:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 02. 01:42

Szállásba besegítenek a helyiek, nem? Költőpénz már szopóbb, bár repjegynél is kérdeztem, hogy mi az útvonal és nem merted elárulni. Arrafelé még el mernék menni, ha már Venezueláról lebeszéltek.

Az út teljes mértékben önköltséges, minden szempontból. Van egy volt ibuszos hölgyike ismerős, aki bedobta a közösbe a meglévő kapcsolatait, hogy szakember által legyen meg a legrövidebb és legolcsóbb útvonal. Még az osztrákoknál voltam, amikor a nejem ment Budapestre intézni. Szeptember 16-án utazik.

Faszán szét lesz a család :-D gyerkőc Budapesten, nejem Argentínában, én meg a szlovákoknál, ha összejön :-D
Kisebbik meg marad itthon rakni a cserépkályhát.

#88820 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 05:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 02. 01:45

Az nagyon fontos és sok számottevő leendő munkaerőhöz fog eljutni. Viszont milyen image? És miért nem tetted meg 1 hete, mikor először átbasztak? Mármint harmadik alkalommal először, majd holnap.

Nincs kész a film. Még fel sem vettük, sem nekem, sem a gyereknek nem volt kedve filmezni, nem csak erről, lófaszról sem. Volt egy rakat elmaradt melóm itthon, a gyerek meg minden nap úton volt vagy csajozni, vagy fellépni vagy hívták melózni. Sort kerítünk rá, ahogy hazajövök, még akkor is ha kifizetnek, mert mások számára kifejezetten érdekes tartalom lesz, akik vagy készülnek kifelé, de még azoknak is, akik bevált helyen melóznak kint. Fácsén tagja vagyok egy halom ausztriai magyarok, meg munkák csoportnak. Lesz érdeklődés a film iránt.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4439
  • 4440
  • 4441
  • 4442
  • 4443
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.