HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4493
  • 4494
  • 4495
  • 4496
  • 4497
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89881 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 11. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 11. 10:04

Igen, alkesz vagyok, ezt hiába írod le minden nap többször is, nincs új ember a topikban, aki ezen meglepődne :nevet:
A kemlé tüntetést meg én szervezem, hogy legyen az epédnek utánpótlása, amit utána ide kihányhatsz :Đ

:kma:

Engem nem zavar, tudom hogy mennyi buta ember van, te csak csepp vagy a tengerben.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89882 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 11. 10:51

Az osztrák cigányt már csak mailokkal szívatom, nem reagál, az egyik melós írta, hogy ő is eljött, nem fizették ki csak félig. Az a cég pusztulófélben van.
Itt ma kapok pénzt, mármint ma utalnak Magyarországról, elvileg rajta is lesz a számlán még a mai nap, vagy hétfőn.

Magát a melót bírom, nem megterhelő, és jó a csapat, igaz a fele román, a másik meg szlovák, egy kukkot sem értek, de jókat vihogunk :Đ azokat a dolgokat, ami a melóhoz kell már megtanultam szlovákul. Akivel melózom párban ő perfekt szlovák, de magyar származású, szóval ez a gond áthidalva.

A távollét otthonról az, ami agyilag kikészít. Nemrég elmentem túrázni, még nem értem ki a városból, az idegen környezet, az idegen feliratok, az idegen szavak az utcán olyan pánikrohamot okozott, hogy 2 szem nyugtató kellett mire észhez tértem. Szorongás, heves szívdobogás, szapora légzés, izzadás, megvolt minden :-D most röhögök rajta, de a jelenségtől nagyon félek, nem lehet kontrollálni, ha jön, akkor kibaszottul jön. Sajnos akár hogyan kényszerítem magamra a gondolatot, hogy van értelme kint lenni, nem találom a helyemet. Kínomban szoktam túrázni, kétszer mentem be gyalog dolgozni, egyszer az autópályán. Igyekszem magamat annyira lefárasztani, hogy gondolkodni se tudjak.

20 éve vagyok házas, a családdal mindig is együtt voltunk, soha nem volt rá példa, hogy akár több napot is külön legyünk. Ez az egyetlen problémám, a többi gyerekjáték.

Tehát nem kaptál még sehonnan pénzt, de legalább előadod hogy te szivatod az osztrákot, holott te nem kaptad meg a pénzt.

:up:

Szerintem nem akartál fizetést, azért nem kaptad meg. Szólj az istenednek.

#89883 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 11. 10:51

Asszonyt tedd fel a gépre, csókold meg a pilótát/stewardesst -hogy rendesen menjen a gép, gyerekekre keress valakit, aki rájuk néz, aztán menj vissza sokpénzért melózni.

15-én repül, még nem tudom hazamegyek e. A légiós srácon múlik, ha ő elvállalja a vasárnap éjszakát meg a keddi ünnepnapot, akkor én is, vele jó melózni meg azzal, akivel párban vagyok. Mással nem vállalnám el.

Gyerkőcökre, aki ránéz :-s :Đ te, a kisebbik fiam az simán főz magának kaját, a nagyobbik meg lassan 20 éves :-D pár év és ott tartunk, hogy nekik kell rám nézni, nem a fostam össze magam az ágyban :Đ ne így legyen, de ők már önellátóak.

Abban viszont igazad van, hogy most lehet keresni, meg kell ragadni, csak soktényezős. Akivel párban melózom, az tuti nem vállalja, mert otthon van műhelye, autószerelő + fényező, tele van melóval. Ők sokkal többet kapnak a cégtől, mint én, mert vállalkozók, én vagyok alkalmazott egyedül, de az én pénzem is frankó. Papíron oktatók vagyunk, erről ne kérdezz semmit, de jó ez így, mert csak így kaphattunk kiemelt lóvét. Sajnos a légiós srác is tele van otthon melóval, szobrokat készít és fest, ma kiderül, hogy bejön melózni, vagy sem.

Hja, Gyuri lett a nevem :nevet: a szlovákok így hívnak, meg a munkatársaim is.

#89884 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:09

Szerintem menj haza az asszonyhoz, ha ennyire nehéz nélküle. Utána úgyse látod egy darabig, ha elrepül Argentínába. Túlóra lesz még, pénzed is lehet, de a családdal töltött időt nem tudod pénzre váltani.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#89885 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 11. 10:58

Tehát nem kaptál még sehonnan pénzt, de legalább előadod hogy te szivatod az osztrákot, holott te nem kaptad meg a pénzt.

:up:

Szerintem nem akartál fizetést, azért nem kaptad meg. Szólj az istenednek.

Mindennapi epehányásunkat add meg nékünk gömbibá :nevet:

Hiába írnám le neked a tényeket, hogy itt milyen szervezettség van, s milyenek a körülmények, no meg hogyan került ide a cég, s mivel járna, ha a mai nap nem fizetnének ki, még attól is tudnál epét hányni :cool: különleges tehetséged van hozzá, aztán ha az ember beleun, s néha beszól, akkor elkezdel kurvaanyázni.

No problem, sok meglepetés nincs a tarsolyodban.

A főnökség Magyarországon van, csak egyszer kellett szólnom, hogy a munkavédelmi cipő egy számmal kisebb, amit küldtek. Másnap reggel itt volt egy srác és hozott 4db-ot, hogy próbáljam fel + hozott céges pólókat, hogy vegyek belőle, amennyi kell.

Itt kínosan ügyelnek minden szarságra, hogy az anyacégnél bent maradhassanak, mert nagyon jó pénzeket keresnek rajtunk. Nem fognak hosszútávon kockáztatni az én havi fizummal, vagy a többiekével. Naponta hívogatják a kollégámat, hogy minden rendben van, elégedettek vagyunk?

Az anyacégnél van egy magyar fejes, egyszer lejött hozzám, hogy a szállás rendben van, mert, ha nem akkor keresnek másikat számomra, vagy van e valami gondom.
Ezt a magyart a mi cégünk tulaja hívta fel, hogy jöjjön le hozzám érdeklődni. A többi srác a környéken lakik, szlovák állampolgárok, egyedül én vagyok külföldi a csapatban, s elszállásolva.

Szóval nem piti pénzek vannak mozgásban, és bennünket is nagyon prímán megfizetnek + arra is megkértek, hogy itt helyben ne beszéljünk a pénzről, mert a szlovákok 5-600 jurót kapnak csak, a románok még kevesebbet.

#89886 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 11. 11:09

Szerintem menj haza az asszonyhoz, ha ennyire nehéz nélküle. Utána úgyse látod egy darabig, ha elrepül Argentínába. Túlóra lesz még, pénzed is lehet, de a családdal töltött időt nem tudod pénzre váltani.

Ennyi :cool: ez egy egészen normális érv. Egy hétig lesz kint, aztán ha visszajött, akkor jön ki az egész család ide Malacky-ba. Ugyanis az egész év úgy ment el, hogy lófaszt sem voltunk együtt sehol. Mondtam neki, hogy legalább ezt hozzuk össze, mert csak 2 szabadnapom lesz, olyankor meg nem tudok hazamenni, sok értelme nincs.

#89887 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:22

Van valakinek ötlete, hogy miért van lezárva az osztrák határ :-s mármint Hegyeshalomnál, annyira nulla értelme van, hogy csak a migránsok mehetnek át, az uniós állampolgárok meg nem, hogy kezd érdekessé válni.

A szírek meg már az osztrákoktól üzengetnek, hogy magyarok ne gyilkoljátok tovább a szíreket :omg:

http://zentropista.t...mandiner_201509

#89888 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 11. 11:10

Hiába írnám le neked a tényeket, hogy itt milyen szervezettség van, s milyenek a körülmények, no meg hogyan került ide a cég, s mivel járna, ha a mai nap nem fizetnének ki, még attól is tudnál epét hányni :cool: különleges tehetséged van hozzá, aztán ha az ember beleun, s néha beszól, akkor elkezdel kurvaanyázni.

A főnökség Magyarországon van, csak egyszer kellett szólnom, hogy a munkavédelmi cipő egy számmal kisebb, amit küldtek. Másnap reggel itt volt egy srác és hozott 4db-ot, hogy próbáljam fel + hozott céges pólókat, hogy vegyek belőle, amennyi kell.

Itt kínosan ügyelnek minden szarságra, hogy az anyacégnél bent maradhassanak, mert nagyon jó pénzeket keresnek rajtunk. Nem fognak hosszútávon kockáztatni az én havi fizummal, vagy a többiekével. Naponta hívogatják a kollégámat, hogy minden rendben van, elégedettek vagyunk?

Az anyacégnél van egy magyar fejes, egyszer lejött hozzám, hogy a szállás rendben van, mert, ha nem akkor keresnek másikat számomra, vagy van e valami gondom.
Ezt a magyart a mi cégünk tulaja hívta fel, hogy jöjjön le hozzám érdeklődni. A többi srác a környéken lakik, szlovák állampolgárok, egyedül én vagyok külföldi a csapatban, s elszállásolva.

Szóval nem piti pénzek vannak mozgásban, és bennünket is nagyon prímán megfizetnek + arra is megkértek, hogy itt helyben ne beszéljünk a pénzről, mert a szlovákok 5-600 jurót kapnak csak, a románok még kevesebbet.

Bullshit.
Mi itt sokkal nagyobb pénzeket kapunk, szintén külsősként, és valahogy mindig megjön.
De reménykedj csak, kívánom hogy megkapd legalább a festős éhbért.
Az osztrákot sosem fogod.

#89889 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 11. 11:22

Van valakinek ötlete, hogy miért van lezárva az osztrák határ :-s mármint Hegyeshalomnál, annyira nulla értelme van, hogy csak a migránsok mehetnek át, az uniós állampolgárok meg nem, hogy kezd érdekessé válni.

A szírek meg már az osztrákoktól üzengetnek, hogy magyarok ne gyilkoljátok tovább a szíreket :omg:

http://zentropista.t...mandiner_201509

Igen, mert nem kérnek több menekültet.

#89890 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 11. 11:47

Pedig ez még csak a kezdet...
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89891 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 11. 11:50

Pedig ez még csak a kezdet...

Hamar rájöttek ők is :D

#89892 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 11. 11:50

Hamar rájöttek ők is :D

Majd köszönjék merkelnek, meg a svédeknek.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89893 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 11. 11:55

Majd köszönjék merkelnek, meg a svédeknek.

Fontosabb volt nekik minket lenácizni, mint a problémát felkészülten kezelni.

Majd beszopják jól :D

#89894 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 11. 11:47

De bazz, a migránsokat engedik csak át az osztrákok, sők autókkal mennek értük önkéntesek a határra (az nem embercsempészet :omg: ) csak az uniós állampolgárok nem mehetnek be az osztrákokhoz, gondolom marhára örülhet a sok ingázó.

#89895 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 11:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 11. 12:04

Fontosabb volt nekik minket lenácizni, mint a problémát felkészülten kezelni.

Majd beszopják jól :D

Valoszinuleg a szinjatek resze volt.
Orban eljatszotta a rosszfiut, cserebe bekenhagyjak valami necces temaban.
Nem lepne meg egy ilyen egyezseg.

#89896 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 11:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 11. 11:10

Szerencse, hogy mindig megtudod magyarázni magadnak, hogy éppen miért kurva jó neked :) Azt mondjuk nem értem miért kapna többet egy magyar külsős betanított munkás :-s , de legyen szerencséd.

#89897 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 09. 11. 12:18

Szerencse, hogy mindig megtudod magyarázni magadnak, hogy éppen miért kurva jó neked :) Azt mondjuk nem értem miért kapna többet egy magyar külsős betanított munkás :-s , de legyen szerencséd.

Majd most kiszamolja, hany orat melozott, mennyit vontak a lakhatasra, aztan kijon x Euro per ora. Eldonti megeri-e maradni. Egyszeru matek.
Ami neki megeri, lehet, hogy neked vagy nekem nem vonzo. Egyenenkent valtozik.

#89898 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 11. 12:11

De bazz, a migránsokat engedik csak át az osztrákok, sők autókkal mennek értük önkéntesek a határra (az nem embercsempészet :omg: ) csak az uniós állampolgárok nem mehetnek be az osztrákokhoz, gondolom marhára örülhet a sok ingázó.

Náluk nincs így kiterjesztve az embercsempészet.

Idézet

#89899 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 11. 10:51

Az osztrák cigányt már csak mailokkal szívatom, nem reagál, az egyik melós írta, hogy ő is eljött, nem fizették ki csak félig. Az a cég pusztulófélben van.

Vagy lehet ettől virul...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#89900 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 11. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 11. 12:20

Náluk nincs így kiterjesztve az embercsempészet.

Az nem ugy van, hogy ha nem ker ellenszolgaltatast, akkor nem csempeszet?
Meg orszagon belul? Lehet, hogy gyalog atmennek a hataron, aztan ezek a lelkes osztrakok felveszik oket es ingyen fuvarozzak.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4493
  • 4494
  • 4495
  • 4496
  • 4497
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.