HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4497
  • 4498
  • 4499
  • 4500
  • 4501
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89961 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 14. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 10:49

Nekem elég volt pénteken a személyimet felmutatnom.

"A déli kerítésépítés ötletére azonnal azt írtuk, hogy ez a kerítés Magyarország lakói ellen épül és hamarosan körbeéri az országot. Se ki, se be."

Se nyő....

Nincs több kérdésem :-D Vagy megyünk repülővel. Vagy idehaza maradok a seggemen és kész, de már megint ezek a felesleges feszkózások. Fasznak olvasunk ilyen fasiszta lapot?
Make love not Wor.

#89962 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 10:49

Nekem elég volt pénteken a személyimet felmutatnom.

Olvasom tovább:

"Egy “légmentesen” elzárt Magyarország a legalkalmasabb arra, hogy lakói az egész világot ellenségnek tartsák, és megmentőjükként ünnepeljék az ország diktátorát."

Inkább ugorjunk.
Make love not Wor.

#89963 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 14. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 14. 10:53

Olvasom tovább:

"Egy “légmentesen” elzárt Magyarország a legalkalmasabb arra, hogy lakói az egész világot ellenségnek tartsák, és megmentőjükként ünnepeljék az ország diktátorát."

Inkább ugorjunk.

Elmebeteg, mint guga.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89964 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 10:01

Mindennel együtt elsőrangú prioritás a muzulmán/bantu hordák európán kívűl tartása. De ez semmiképp sem fog vonatkozni európai útlevéllel/személyivel rendelkező európai polgárokra.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89965 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 11:01

Mindennel együtt elsőrangú prioritás a muzulmán/bantu hordák európán kívűl tartása. De ez semmiképp sem fog vonatkozni európai útlevéllel/személyivel rendelkező európai polgárokra.

Nem is vonatkozhat.
Max annyi lesz mint itt a Szloven/Horvat hataron.
Villantja a szemelyit vagy utlevelet es mehet.

#89966 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 14. 10:52

"A déli kerítésépítés ötletére azonnal azt írtuk, hogy ez a kerítés Magyarország lakói ellen épül és hamarosan körbeéri az országot. Se ki, se be."

Se nyő....

Nincs több kérdésem :-D Vagy megyünk repülővel. Vagy idehaza maradok a seggemen és kész, de már megint ezek a felesleges feszkózások. Fasznak olvasunk ilyen fasiszta lapot?

Ha ez így lesz, én inkább maradok kívül.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#89967 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 14. 12:37

én meg inkább belül, bár akkor nehéz lesz találkozni :)
de lassan már a gyerekkel is lehet repülni, remélem
kocsit lassan kezdni megszokni, mostanában nem üvöltött végig hogy nem mászhat ki a gyerekülésből

#89968 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 13:09

kocsit lassan kezdni megszokni, mostanában nem üvöltött végig hogy nem mászhat ki a gyerekülésből

Elsőnek lesünk valami rövid 1 órás utat olaszba, az teszt jelleggel kiderül. Díványon osztottam is az eszet, cikkeztek hülyeséget, hogy vegyen ki szabadságot és menjen el egy napra Európába repülővel. Aztán írtak olyan fasságot, hogy "100ezer alatt". Bammeg, három főre volt 20ezer az olasz út költőpénzzel együtt :-D Szóval 3-4-X évet elkéstek a cikkel. No meg ki az a marha, aki 13 órakor akar Lutonon leszállni és este 8kor már jönne vissza? És akkor London még drága is. Szóval szokásos utána sem annyira járós rettenet, de pár szakember ráugrott és rendbetette a népet :-D
Make love not Wor.

#89969 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 14. 12:37

Vagy lesünk valami semleges területet, Duduék mögött is van egy "senki földje". Terület miatt a szlovén és a horvát határ közti szakasz még jó lehet valamire, de vicces, hogy a határvonalak nem esnek fedésbe. Ezt is csak a a suliban tanultuk, most végre láttam is.
Make love not Wor.

#89970 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 14. 13:25

Elsőnek lesünk valami rövid 1 órás utat olaszba, az teszt jelleggel kiderül. Díványon osztottam is az eszet, cikkeztek hülyeséget, hogy vegyen ki szabadságot és menjen el egy napra Európába repülővel. Aztán írtak olyan fasságot, hogy "100ezer alatt". Bammeg, három főre volt 20ezer az olasz út költőpénzzel együtt :-D Szóval 3-4-X évet elkéstek a cikkel. No meg ki az a marha, aki 13 órakor akar Lutonon leszállni és este 8kor már jönne vissza? És akkor London még drága is. Szóval szokásos utána sem annyira járós rettenet, de pár szakember ráugrott és rendbetette a népet :-D

Én többet nem megyek fapadossal sehová, elég volt :D

a lábaimat sem tudtam hová tenni, késés is volt, el is romlott a repülő (na jó, ez nem azért volt), meg a betonon állni sem szeretek egy órát

#89971 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 13:46

Én többet nem megyek fapadossal sehová, elég volt :D

a lábaimat sem tudtam hová tenni, késés is volt, el is romlott a repülő (na jó, ez nem azért volt), meg a betonon állni sem szeretek egy órát

Lábadnak meg fillérért vehetsz nagyobb helyet. De ha nem, akkor nem. Eléggé egysíkú vagy ebben is. LHRen visszafelé meg üvegkalickában állsz. Vayg nem. Feltéve, ha a kiosztott ülőhely ellenére nincs annyi eszed, hogy a vége felé állsz be a sorba.

Múltkor már azt hittem felfogtad, hogy nem csak a fapadoson múlik a betonos ácsorgás meg ésvagy kombók. Odamész T-10nél és akkor biztos nem fogsz 1 órát ácsorogni semerre, vagy ha nagyon kell veszel még egy elsőbbségi beszállást is és mindenkit kiröhögsz, mert nagy lábtérrel, fix hellyel leszarod a világot, közben még mindig fele/negyede vagy időzítés kérdése, hogy mennyiért utazol. Persze ha sok pénz van feleslegesen, akkor olya mindegy, csak mond azt, hogy mert csak és ne magyarázz hülyeséget.
Make love not Wor.

#89972 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 14. 13:52

Lábadnak meg fillérért vehetsz nagyobb helyet. De ha nem, akkor nem. Eléggé egysíkú vagy ebben is. LHRen visszafelé meg üvegkalickában állsz. Vayg nem. Feltéve, ha a kiosztott ülőhely ellenére nincs annyi eszed, hogy a vége felé állsz be a sorba.

Múltkor már azt hittem felfogtad, hogy nem csak a fapadoson múlik a betonos ácsorgás meg ésvagy kombók. Odamész T-10nél és akkor biztos nem fogsz 1 órát ácsorogni semerre, vagy ha nagyon kell veszel még egy elsőbbségi beszállást is és mindenkit kiröhögsz, mert nagy lábtérrel, fix hellyel leszarod a világot, közben még mindig fele/negyede vagy időzítés kérdése, hogy mennyiért utazol. Persze ha sok pénz van feleslegesen, akkor olya mindegy, csak mond azt, hogy mert csak és ne magyarázz hülyeséget.

Nem vehetek semmit, mert a cég foglalja.
Sorba meg úgy álltunk visszafelé, hogy kiírták melyik kapu, oszt odaszaladtunk, de már voltak előttünk százezren :D

Heatrown nem a betonon álltam. Meg sehol másutt sem.

Én ha magam foglalok, akkor maradok BA-nál meg ilyeneknél. Ott jár a jegyhez hogy vihetek laptoptáskát is.
Itt meg csomaggal együtt drágább volt a jegy mint egy normál járat :D Csak úgye céges dolgok, meg mikorra küldik értünk a kocsit.
Nagy lábtér meg nincs a fapados a320-n, vagyis ne hívjuk annak.

#89973 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 15:20

mondjuk, ha készen kapodd a jegyet akkor mindegy. én minden ilyen szart be szoktam pöttyinteni amit lehet, cég fizeti úgyis :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89974 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 16:09

Nagy lábtér meg nincs a fapados a320-n, vagyis ne hívjuk annak.

Nagyobb, mint a BA-n, de nem mindegy, hogy a betonon állsz, vagy a jegyellenőrzős csajok után?
Make love not Wor.

#89975 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 16:20

mondjuk, ha készen kapodd a jegyet akkor mindegy. én minden ilyen szart be szoktam pöttyinteni amit lehet, cég fizeti úgyis :)

az én cégem most spórol :)

#89976 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 15:33

mondjuk mi legtöbbször tárgyaló partnert hozunk, szóval ha lenne opció heppiendre a sztyuvival, azt is beikszelném :D

Idézet

#89977 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 16:33

mondjuk mi legtöbbször tárgyaló partnert hozunk, szóval ha lenne opció heppiendre a sztyuvival, azt is beikszelném :D

Azt a sajat limotokban is lehet :)

#89978 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 16:33

RetteSoft mindent megold :-)
Make love not Wor.

#89979 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 09:58

Te valami gazdasági csődről írtál.

Milyen brutális szigorításokról beszélsz amúgy?

Mondjuk a migráció pl. egy előre betervezett eksün, van valós alapja. Az usa nyersanyagfüggő, csak oda exportál demokráciát, ahol haszon is van, s ezért képes az általa pénzelt médiát teletömni hamis infókkal, hogy miért jogos a jelenlétük. Esetünkben éppen Szíria (is) de jönnek máshonnan bőven.

Na most, ha nem ismered a szabadkőmíjesek működését, szimbólumrendszerét, akkor olyan, mint ha valaki a kínai mandarin nyelven beszélne hozzád, jogosan mondanád, hogy barátom te hülye vagy.

A migráció kiváló lehetőség arra, hogy a lakosság támogassa a folyamatos szigorítást, arra már nem kíváncsi, hogy pont ezért idézték elő.
No de, lezárták a déli határt. Valójában nem a migránsok miatt. Az osztrákok tuti le fogják zárni a határt. Szerintem ez már csak napok kérdése. Gazdaságilag gondolod ez nem érinti Magyarországot? Már elhangzott, hogy bűnös nemzet vagyunk a migrációt illetően, pont ma az M1-en valami osztrák fasz ecsetelte, hogy tudja, hogy a határzár gazdaságilag Magyarországot nagyon rosszul fogja érinteni, de ezt mindenképpen meg kell tenniük az osztrák állampolgárok védelmében.

Hja, lényegtelen, hogy 2011-ben már rég rájöttem, hogy mire készülnek. Időben tévedtem, korábbra datáltam, hisz eléggé megrémültem tőle, és mellbevágott, amikor a pontokat sikerült összekötnöm. Az meg, hogy a sorrendet összekevertem, hogy előbb államcsőd, utána határzár, hát bocsi, sem a nagy orient páholy tagja nem vagyok, sem a máltai lovagrendé, csak véletlenül sikerült kihámoznom a lényeget.

A szlovákok nem tudom milyen indokkal fogják lezárni a határt, és utána a többi ország, de a hírek, amit éppen bemondanak, nem fontos. Mindegyik ország felsővezetése a testvériség tagja, és ugyanabban érdekeltek. Magyarországot kikiáltani fő-fő bűnbaknak, amiért az egész eju csődbe jut, ezért velünk fogják kezdeni.

Utána meg az összes szarság, amiről írtam, mindet véghez fogják vinni.

Na jó, oké, guga ez fantazmagória, egy kukkot sem értek belőle.
Tényleg felejtsük el, mert már élesben vagyunk.

Csak egy kérdés, javulni fog a helyzet? Ki az a marha, aki ezt elhiszi? Saját bevallásuk szerint sem tudják kezelni a helyzetet és nem is akarják.

Gömbi! Csak egy másik kérdés neked címezve. Ilyen kvesztor meg brókerbotrányok után, ha lezárják az összes határt, és Magyarországot valami fasz indokkal a libsik szankcionálni fogják, s életbe lép, te nyugodt szívvel fogod a pénzed, a megtakarításod a bankban hagyni?

#89980 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 14. 19:12

RetteSoft mindent megold :-)

csinálsz te is heppiendet?

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4497
  • 4498
  • 4499
  • 4500
  • 4501
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.