HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4531
  • 4532
  • 4533
  • 4534
  • 4535
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90641 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 13:28

Ezek szándékosan betegek akarnak lenni.

Húzzál a jó kurva életbe, ismerősöm tegnap halt meg, biztos beteg akart lenni. Meg az újszülött is beteg akar lenni, ha úgy születik, mi? Rohadt gyökér vagy. Másik haverom is feldőlt a picsába valamivel, mert beteg akart lenni. Azt, ja.

Semmiféle kisszekrény nem volt gyóygszerekkel, előző kollégajóhaver is egyre kevésbé bírt cipekedni, aztán így járt. Arra meg már nyilván szed valamit, míg lehet, csak áttétes kissejtes tüdőrákkal szopás együtt élni. Az a küzdés, amit páran lenyomtak ellene, az marhára nem azt jelentette, hogy beteg akart lenni, de tudom, a hit meg a faszom és kifelé ezt mutata, gyakorlatban meg beteg akart lenni.

Eddig nem annyira kívántam, de most már nagyon megérdemelnéd, hogy elkapjon valami lazaság és jajjgas a füvessasszonyért mocskos rohadék.

Aztán mondhatnád, hogy a Jó Isten ezért meg amazért büntette, de egyik ki akart menteni Hollandiából, mikor elfogyott a lóvém (akkor még nem ismertem ennyire), másikhoz meg oda lehet bohóckodni a pinyójába és szívesen mutogat megfejt olyat szívességből, amit más fotós 20ezer/óráért mér üzleti alapon. Meg itt a pinyóm, akár magatoknak is szervezkedjetek kis klubot, bármit. Mi a faszt árhatott a világnak, amiért szerinted büntetést érdemelne? Főleg ekkorát?

Szar alak vagy.
Make love not Wor.

#90642 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 14:15

Most, hogy leírtam mi lehet, már leírod? Nekem a felső vezető az tök mást jelent. Ha meg független a cégtől, akkor nem vezető...

Mi is felsővezetők vagyunk :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90643 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 13:29

és ezért meg is kapod a jól megérdemelt
KURVA ANYÁDAT

szöveget

Megüssük, vagy kapjon kis pihit?
Make love not Wor.

#90644 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:29

Melyik lenne rosszabb neki?

#90645 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 14:27

Megüssük, vagy kapjon kis pihit?

Ha pihi, akkor légyszíves véglegest, megígérem nem leszek hülye és nem jövök vissza reggelni valami szar nick névvel, vagy lakatot de most :-D

#90646 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 14:29

Ha pihi, akkor légyszíves véglegest, megígérem nem leszek hülye és nem jövök vissza reggelni valami szar nick névvel, vagy lakatot de most :-D

lakat nem kell, majd mi írunk okosakat ide, az jobban fáj neked

#90647 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:32

Egyébként nem értem a bilit, hogy kiborult.
Csak a híradóban ugyanez megy, csak az legalizált hisztériakeltés.
Én csak boncolgatom az okokat, s formálom a saját véleményemet, ahogy mindenki + nem anyázok, kivéve sziberédet, de őrá ráfér bőven, meg tud adni is vissza belőle úgy, hogy nem veszem rossz néven :-D

szóval, ha már eljutottunk a pihihez, akkor legyen valami, nem szeretem a baszást úgy, hogy nem alakul valami belőle.
Valami vagy legyen vagy ne :-D

#90648 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 14:32

Egyébként nem értem a bilit, hogy kiborult.
Csak a híradóban ugyanez megy, csak az legalizált hisztériakeltés.
Én csak boncolgatom az okokat, s formálom a saját véleményemet, ahogy mindenki + nem anyázok, kivéve sziberédet, de őrá ráfér bőven, meg tud adni is vissza belőle úgy, hogy nem veszem rossz néven :-D

szóval, ha már eljutottunk a pihihez, akkor legyen valami, nem szeretem a baszást úgy, hogy nem alakul valami belőle.
Valami vagy legyen vagy ne :-D

nem érted? mert egy sötét barom vagy, azért

#90649 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 14:30

lakat nem kell, majd mi írunk okosakat ide, az jobban fáj neked

Biztos vagy benne :-s :-D eddig se volt sok eredménye a kedveskedésednek, amit te okosnak hívsz, ezután sem dőlök hanyatt, ha nem olvashatom.
Reagálni a hozzászólásaidra eddig sem volt túl felemelő érzés, ha alapjaiban összevetem a mentalitásodról szólt, aztán anyázásba fulladt, majd restart.

#90650 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:38

Nem egy évvel ezelőtt, nem egy év múlva, pont most :-D csak nem szükség lesz rá, hisz lassan olyan rozsdás, mint amit még a cigó se tolna be a méhtelepen :nevet:

Idézet

TÁJÉKOZTATÁS

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2015. október 1-jén ellenőrzi Bánk községben a lakossági riasztórendszer riasztó (sziréna), valamint riasztó-tájékoztató (hangosbemondó) végpontjait, a riasztó eszközök meglétét, állapotát, karbantartottságát és működőképességét.
Az ellenőrzés során hangos próbával győződnek meg az eszköz működőképességéről. A motoros szirénák hangos próbája a morgató szignál kiadásával történik.
A lakosságnak a próba során teendője nincs.

Bánk, 2015. szeptember 24.

Bánk Község Önkormányzata

#90651 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:43

Én értem ezt a beteg akar lenni dumát, de sztem senki nem győz meg titeket itt, mert ehhez elég nyitottnak kell lenni. Mondjuk azért nem minden egyes apró mozzanat van eltervezve előre, de nagyrészt igen.

Igen sok tragédia történik és történt a világban és mindig megrázóbb amikor valaki közeli emberrel történik. Aztán utólag mindig kiderül, hogy esetleg volt valami értelme.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90652 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 14:22

Húzzál a jó kurva életbe, ismerősöm tegnap halt meg, biztos beteg akart lenni. Meg az újszülött is beteg akar lenni, ha úgy születik, mi? Rohadt gyökér vagy. Másik haverom is feldőlt a picsába valamivel, mert beteg akart lenni. Azt, ja.

Semmiféle kisszekrény nem volt gyóygszerekkel, előző kollégajóhaver is egyre kevésbé bírt cipekedni, aztán így járt. Arra meg már nyilván szed valamit, míg lehet, csak áttétes kissejtes tüdőrákkal szopás együtt élni. Az a küzdés, amit páran lenyomtak ellene, az marhára nem azt jelentette, hogy beteg akart lenni, de tudom, a hit meg a faszom és kifelé ezt mutata, gyakorlatban meg beteg akart lenni.

Eddig nem annyira kívántam, de most már nagyon megérdemelnéd, hogy elkapjon valami lazaság és jajjgas a füvessasszonyért mocskos rohadék.

Aztán mondhatnád, hogy a Jó Isten ezért meg amazért büntette, de egyik ki akart menteni Hollandiából, mikor elfogyott a lóvém (akkor még nem ismertem ennyire), másikhoz meg oda lehet bohóckodni a pinyójába és szívesen mutogat megfejt olyat szívességből, amit más fotós 20ezer/óráért mér üzleti alapon. Meg itt a pinyóm, akár magatoknak is szervezkedjetek kis klubot, bármit. Mi a faszt árhatott a világnak, amiért szerinted büntetést érdemelne? Főleg ekkorát?

Szar alak vagy.

Néha nem értelek. A világban történnek dolgok, én meg vagyok a világ dolgaitól függetlenül, s van egy hitem, ami csak is rám vonatkozik. Erről alkotok véleményt. Mi másról, mindenki ezt teszi.
Sehol nem vagyok már jelen a neten, néha fácsé.

Igen, nekem nem túl élet pozitív, ha valaki dicsőíti a saját betegségét, s egy fél napot képes róla beszélni, a műtétekről, csúszópénzről, a drága orvosságokról, amit megvett. Számomra ez szélsőséges. Ezekkel az emberekkel nem tudok azonosulni, mert ha folyamatosan a saját betegségét bálványozza, az bizony már kőkemény hit, hisz a betegségében. Így létezik is.

Amit te vázoltál fel, igen, szomorú történetek, amik megesnek az én környezetemben is, de nem fogok neked rontani ilyenekkel. Nem mint ha tetszene, de változtatni rajta nem tudok, mellőlem is mentek el autó balesetben, betegségben, ez más tészta. A topikban jelen lévő biztos beteg akart lenni, számomra csak azokat az embereket jelképezi, akik bálványozzák, istenítik a betegségüket. Többről nincs szó, nem szimpatikus.

Még én is lehetek beteg, de nem fogom teleríni könnyekkel a topikot, meg főleg nem istenítek orvosokat, gyógyszereket, s hogy mennyi csúszópénzt adtam. Remélem átmegy a mondandóm.

#90653 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 14:43

Én értem ezt a beteg akar lenni dumát, de sztem senki nem győz meg titeket itt, mert ehhez elég nyitottnak kell lenni. Mondjuk azért nem minden egyes apró mozzanat van eltervezve előre, de nagyrészt igen.

Igen sok tragédia történik és történt a világban és mindig megrázóbb amikor valaki közeli emberrel történik. Aztán utólag mindig kiderül, hogy esetleg volt valami értelme.

Tegnap pofira estem de durván, nem fizikailag, saját magam előtt szégyenültem meg.
Leültem netezni a hallban, vagy halban faszom tudja hogy írják. Szkájpoltam a nejemmel, folyamatosan dumáltunk, igyekeztem nem hangos lenni, mert a szobák közel vannak. Erre leül mellém két tenyeres talpas szlovák cigó, és elkezdtek kajálni, sörözni, böfögni, bekapcsolták a szlovák híradót jó hangosan. Na mondom baszki, a kurva életbe. Szobába nincs net egyelőre, bár most vettem meg a takarítónőt egy üveg piával, hogy oldja már meg ha lehet, csak router restart és ha lehet minden nap. Most is itt vagyok lent.

Szóval írtam a nejemnek a fácsén, hogy banyek megyek fel a szobába, mert itt gáz a helyzet.

Megint itt ülök, jön az egyik cigó, azonnal elkezdtem csomagolni, hogy húzok a faszba. Jó étv ágyat kívántam neki és elköszöntem szlovákul. Erre elkezd visszagagyarászni, angolul válaszoltam neki, hogy ne haragudj de nem értem a szlovákot. Erre átváltott angolra.

Hú banyek, munkagépkezelő, nehézgép, markoló, világot látott faszi, rengeteget mesélt, megittunk vagy 4 liter bort, perfekt angol, s még ő magyarázkodott nekem, hogy kicsit tud angolul, holott a felét értettem. Rendesen összepacsiztunk.

Na szóval, első ránézésre a dolgok nem azok, amik. Ezt már rég tudom, de mindig beleesek ebbe a hülye csapdába. Szertelen ítélgetés.

Szerkesztette: guga 2015. 09. 24. 13:56 -kor

#90654 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:02

Nem tudom ki hogy van az álmokkal, tulajdonítok nekik jelentőséget. Rengeteg dolgot megálmodtam előre, kicsit sem foglalkoztat, de ma éjjel változott valami.

Mindig álmodok tavakról, folyókról, ahol nagy halak vannak, soha nem sikerül őket kifogni, csak veszettül próbálkozom.
Ma éjjel kettőt is kifogtam, bitang jó valami nagy halak voltak, de mindkettőt visszadobtam :-D

Biztos rájövök, hogy mi ez a hirtelen változás, egyelőre nem hagy nyugodni, fárasztó, hogy ezerszer álmodom azt, hogy küszködök érte, most, hogy megvan, mint akit nem érdekel, hagytam a fenébe.

#90655 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 14:43

Ne kezdd ezt el te is, ne állj be a hányinger emberek közé.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90656 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:08

Sosem értettem, hogy honnan tudják előre a dolgokat a zenészek :omg:

Idézet

Ef 2,2
Melyekben jártatok egykor e világ folyása szerint, a levegőbeli hatalmasság fejedelme szerint, ama lélek szerint, mely most az engedetlenség fiaiban munkálkodik;

#90657 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 14:35

Biztos vagy benne :-s :-D eddig se volt sok eredménye a kedveskedésednek, amit te okosnak hívsz, ezután sem dőlök hanyatt, ha nem olvashatom.
Reagálni a hozzászólásaidra eddig sem volt túl felemelő érzés, ha alapjaiban összevetem a mentalitásodról szólt, aztán anyázásba fulladt, majd restart.

Mert hiányzik belőled az ész és a józanság

#90658 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 14:38

Nem egy évvel ezelőtt, nem egy év múlva, pont most :-D csak nem szükség lesz rá, hisz lassan olyan rozsdás, mint amit még a cigó se tolna be a méhtelepen :nevet:

minden évben kell, te szerencsétlen barom
nálunk minden hónapban van, szirénázós gyakorlat, mert közel az erőmű

#90659 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 14:54

Tegnap pofira estem de durván, nem fizikailag, saját magam előtt szégyenültem meg.
Leültem netezni a hallban, vagy halban faszom tudja hogy írják. Szkájpoltam a nejemmel, folyamatosan dumáltunk, igyekeztem nem hangos lenni, mert a szobák közel vannak. Erre leül mellém két tenyeres talpas szlovák cigó, és elkezdtek kajálni, sörözni, böfögni, bekapcsolták a szlovák híradót jó hangosan. Na mondom baszki, a kurva életbe. Szobába nincs net egyelőre, bár most vettem meg a takarítónőt egy üveg piával, hogy oldja már meg ha lehet, csak router restart és ha lehet minden nap. Most is itt vagyok lent.

Szóval írtam a nejemnek a fácsén, hogy banyek megyek fel a szobába, mert itt gáz a helyzet.

Megint itt ülök, jön az egyik cigó, azonnal elkezdtem csomagolni, hogy húzok a faszba. Jó étv ágyat kívántam neki és elköszöntem szlovákul. Erre elkezd visszagagyarászni, angolul válaszoltam neki, hogy ne haragudj de nem értem a szlovákot. Erre átváltott angolra.

Hú banyek, munkagépkezelő, nehézgép, markoló, világot látott faszi, rengeteget mesélt, megittunk vagy 4 liter bort, perfekt angol, s még ő magyarázkodott nekem, hogy kicsit tud angolul, holott a felét értettem. Rendesen összepacsiztunk.

Na szóval, első ránézésre a dolgok nem azok, amik. Ezt már rég tudom, de mindig beleesek ebbe a hülye csapdába. Szertelen ítélgetés.

Attól még hogy két szerencsétlen barom alkesz egymásra talált, nem lesz más.

#90660 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 15:09

minden évben kell, te szerencsétlen barom
nálunk minden hónapban van, szirénázós gyakorlat, mert közel az erőmű

Biztos így van, de Bánkon még soha nem volt. Erőmű közelében más, ott érthető. Rendszeres látogatója vagyok a falu honlapjának, hogy lássam ki mit okoskodik, ilyen kiírás eddig nem volt, mármint amióta ott lakok.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4531
  • 4532
  • 4533
  • 4534
  • 4535
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.