HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4535
  • 4536
  • 4537
  • 4538
  • 4539
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90721 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 19:18

Oke, nincs megengedett alkoholszint sehol, pl. irek jol toljak engedes teren hollandokat meg egy kis fuvezesert nem basztatjak. Hol tevedtel el, ahol akartal szandekosan?

Jurop tobb orszagaban van megengedett ittas vezetes, segged lehet foldhoz verni, ez van.

Osztrakoknal tobbszor is lattam, hogy soroznek a soforok, jo hideg sor a lidulbol jo is az, meg foleg, hogy nem kell felni a hatosagtol, csak inni, vedelni esszel :nevet: tudod miert, mert a torveny azt mondja hogy ihat. Akarmennyit nem, de mi a baj ezzel te pupak?

Ha itt valtozna a torveny, elismerned, hogy jo akkor igyanak, mert m,ar a torveny is engedi :omg:

Ittas vezetés sehol sem.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90722 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 19:26

Tudod mi a baj veled?
Semmi :nevet: pont az, hogy minden rendben van.

Csak egyszer toljal be magadrol egy kinos, vallalhatatlan dolgot, onnantol talan ember leszel, amig eljatszod a hibatlan tokeletest, csak szinesz maradsz, akinek a szerepe vegen le kell lepni a szinpadrol. Soha nem lesz hozza batorsagod, hogy olyan nyilt es oszinte legyel mint en, mert felted a csigahazad, meg a vegen osszeomlik. Cafolj meg, meselj vallalhatatlan es kinos dolgot az eletedbol, persze skip, mint maskor, ertem, mert guga hulye, te meg mindenki tudja mogul komminikalsz.

Na rajta, ez kihivas, meselj valami vallalhatatlant, igerem duplazni fogok, mert az en eletemben van boven takargatni valo.

muhaha, es erre tokaba jonni fog az intelligens es tanult fejevel ket szoval :nevet: kiszamithato, semmi batorsaga kibujni a csigahazbol, mert meg a vegen serul a kicsiny lelke :omg:

Sosem játszottam el ilyet.
Te viszont szarul mutatsz ilyen világmegváltó messiás jós szerepben.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90723 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 19:25

Ittas vezetés sehol sem megengedett. bizonyos alkoholszint a vérben nem büntetendő.

Valahogy rakd mar ossze kerlek hogy az a bizonyos alkoholszint hogy kerult a verbe ha nem ivott, mar megint a levegobol vonta ki vagy en vagyok ostoba.
Tipikus maxlibsi megnyilvanulas, kerekitem a temat ahova akarom csak hogy nekem legyen igazam de nem ivott meg is megengedett mert bizonyos. Gratula, remelem szavazni szoktal, egeszsegedre, amig letezik a fajtad van miert harsogni a lehetetlen osszefogast :nevet:

#90724 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:34

Egyébként teljesen rendben van a zéró tolerancia, ilyen guga féle fogyatékosoknak nem kell mérlegelni, hogy belefér-e. Nem iszol, oszcsá.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90725 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 19:30

Sosem játszottam el ilyet.
Te viszont szarul mutatsz ilyen világmegváltó messiás jós szerepben.

Neked viszont jol all, amikor oszinten megnyilvanulsz s renduletlenul anyazol, mint magyar, gratula.
Meg tobb epet, egyetlen napot se hagyj ki :nevet:

Emlekszem, amikor a jobbikor favorizaltad meg tuntetesen voltal, hat a vilag valtozik, nem csak en.

#90726 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 19:34

Egyébként teljesen rendben van a zéró tolerancia, ilyen guga féle fogyatékosoknak nem kell mérlegelni, hogy belefér-e. Nem iszol, oszcsá.

Nincs igenyem arra hogy ittasan vezessek, felesleges. Csak az elv, hogy tobb orszagban engedekenyek, itt meg zero. Csak az okot keresem, hogy a MAGYAR HULYEBB az atlagnal? bocs kapszlokk.

#90727 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 19:30

Valahogy rakd mar ossze kerlek hogy az a bizonyos alkoholszint hogy kerult a verbe ha nem ivott, mar megint a levegobol vonta ki vagy en vagyok ostoba.
Tipikus maxlibsi megnyilvanulas, kerekitem a temat ahova akarom csak hogy nekem legyen igazam de nem ivott meg is megengedett mert bizonyos. Gratula, remelem szavazni szoktal, egeszsegedre, amig letezik a fajtad van miert harsogni a lehetetlen osszefogast :nevet:

Ittasnak akkor számít valaki (közlekedés biztonsági szempontból), ha meghaladja a megengedett szintet az alkohol a vérében. Ugye érzed, hogy mennyire faszretardált vagy?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90728 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 19:36

Nincs igenyem arra hogy ittasan vezessek, felesleges. Csak az elv, hogy tobb orszagban engedekenyek, itt meg zero. Csak az okot keresem, hogy a MAGYAR HULYEBB az atlagnal? bocs kapszlokk.

Igen, induljunk ki a fiadból, egyszerű a szabály nem tudta betartani, ennyi.

#90729 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 19:36

Ittasnak akkor számít valaki (közlekedés biztonsági szempontból), ha meghaladja a megengedett szintet az alkohol a vérében. Ugye érzed, hogy mennyire faszretardált vagy?

ugyanott tartunk, ahol az 1 szazalekrol kohogtem, a lenyeg mellett kenyelmesen elsetalsz jo libsi modjara, majd szorszalhasogatasba fogsz.

Hja itthon semmi sem megengedett, vajon miert? Buta paraszt magyar meg inni sem tud ugy hogy utana ugy vezessen mint sogorek vagy az irek franciak, valahogy ezen a teren is hianyt szenvedunk. Libsi meg tamogatja, hogy igen, igen igen :-D

Ugye erzed a kulonbseget, hogy neked van igényed indulatos degradalo kommentekre tanult, igen intelligens topiklatogato :-s

#90730 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 18:48

ugyanott tartunk, ahol az 1 szazalekrol kohogtem, a lenyeg mellett kenyelmesen elsetalsz jo libsi modjara, majd szorszalhasogatasba fogsz.

Hja itthon semmi sem megengedett, vajon miert? Buta paraszt magyar meg inni sem tud ugy hogy utana ugy vezessen mint sogorek vagy az irek franciak, valahogy ezen a teren is hianyt szenvedunk. Libsi meg tamogatja, hogy igen, igen igen :-D

Ugye erzed a kulonbseget, hogy neked van igényed indulatos degradalo kommentekre tanult, igen intelligens topiklatogato :-s

Azt azert vagod, hogy az altalad most eppen baromira utalt LIBSI az, aki minden szart megengedne, csak legyen vilagbeke, meg ingyen csocs es fu.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#90731 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 19:06

Ahhoz kepest a banki nyari programokat ram es a nejemre epitettek evekig.

Az, hogy poénból beokoskodsz, kicsit más, mint komolyan venni és felvenni a pénzt.
Make love not Wor.

#90732 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 09. 24. 19:47

Igen, induljunk ki a fiadból, egyszerű a szabály nem tudta betartani, ennyi.

Fogalma sem volt rola, hogy ittas, mar reggel volt, este ittunk, ha nagyon kardozott volna elviszik vervetelre, mas orszagban legyintettek volna ra, szoval ne ebbol induljunk ki.
Megbasztak 100 kuvecwsre, pedig a jogsi ittas vezetes miatt automatikusaN UGRIK, NEM EZ LETT. rENDOR MEG ORULT A farkanak, hogy talalt egy hulyet, aki nem ellenkezett. Szonda alig birta kimutatni, azert vittek be a kapitanysagra basztatni, mert nem volt egyertelmu. Fenyegettek, hogy vervetel, igy inkabb feladta, nem tomeggyilkos bammeg, s nem is ittasan vezettett, ami mashol nem is lenne tema. Csak itt, ebben az orszagban rugozik rajt sok hugygyu :omg:

#90733 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 20:06

Fenyegettek, hogy vervetel, igy inkabb feladta, nem tomeggyilkos bammeg, s nem is ittasan vezettett, ami mashol nem is lenne tema. Csak itt, ebben az orszagban rugozik rajt sok hugygyu :omg:

Aztán mennyit mutatott ki? Reggel még teljesen reális, attól függ mi a merre. Ráadásul nem, mininális szinten nem ugrik a jogsi, hanem pont ilyen pénzbírság és pont van.

Én fordítva vagyok, ha nagyon be akarnak szopatni, akkor én mondom, hogy vegyenek vért, mert az a biztos. Fenyegették? Vegye le nyugodtan, az elég korrekt értéket fog mondani. És ezek szerint viselte a következményeit. Kérdés a gyerek mit mondott el, mert nem voltál ott és ezt mennyire torzítva adod most ide tovább?

Máshol más van. És? Neked mindig bajaid vannak a szabályokkal, ez legyen a legnagyobb baj.
Make love not Wor.

#90734 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2015. 09. 24. 19:53

Azt azert vagod, hogy az altalad most eppen baromira utalt LIBSI az, aki minden szart megengedne, csak legyen vilagbeke, meg ingyen csocs es fu.

Nincs a libsikkel semmi gondom az ellentaborral sem, mindkettovel van gondom, nekem is van ertekrendem, meg valami lofasz kialakult velemenyem az eletrol, de nem arra edpitem, hogy utalom a libsiket. Ugyanolyan ostobak mint az ellentabor, mindkettot sikeresen egymasnak vezettek, gratula hozza.

Legyetek egy akaraton remlik?

#90735 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 20:12

Aztán mennyit mutatott ki? Reggel még teljesen reális, attól függ mi a merre. Ráadásul nem, mininális szinten nem ugrik a jogsi, hanem pont ilyen pénzbírság és pont van.

Én fordítva vagyok, ha nagyon be akarnak szopatni, akkor én mondom, hogy vegyenek vért, mert az a biztos. Fenyegették? Vegye le nyugodtan, az elég korrekt értéket fog mondani. És ezek szerint viselte a következményeit. Kérdés a gyerek mit mondott el, mert nem voltál ott és ezt mennyire torzítva adod most ide tovább?

Máshol más van. És? Neked mindig bajaid vannak a szabályokkal, ez legyen a legnagyobb baj.

A fiam sztorijaval semmi gond, hozongott, aztan jottt a pofon teljesen jogosan, nem vedem, megerfdemelte, azota nem is ellenkezik ha szolok csak kicsit sokba volt mar ha erted :-D

#90736 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 20:15

A fiam sztorijaval semmi gond, hozongott, aztan jottt a pofon teljesen jogosan, nem vedem, megerfdemelte, azota nem is ellenkezik ha szolok csak kicsit sokba volt mar ha erted :-D

Ha nincs gond, akkor minek pörögsz rajta? Hollandiában én is hazamentem 2 sörrel az arcomban, de jó eséllyel egy vérvétel azt sem mutatta volna ki. Aztán inkább már két sörrel sem, mert nem ismerem a rendszert és tuti beszopnék valamit. Majd leiszom magam utána. Duplán.
Make love not Wor.

#90737 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 19:48

Az, hogy agyatlan fasz vagy, és nem érted a szavakat, nem szőrszálhasogatás. A lényeg pedig az, hogy szvsz ez a legjobb megoldás. Vezetni akarsz, akkor nem iszol. Pont.

A degradálásról meg annyit, hogy olvasd el a saját kommentedet.

Idézet

#90738 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 20:21

A lényeg pedig az, hogy szvsz ez a legjobb megoldás. Vezetni akarsz, akkor nem iszol. Pont.

Mondjuk Te könnyen mondod, míg nem vagy olyan lecsúszott alkesz, mint guga, oszt a szesztől működik, nem értheti meg az ilyet. Te meg szlopálod azt a háttérhatalmi kólát, biztos attól helyeselsz ennyire birka módon.
Make love not Wor.

#90739 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 19:58

Az, hogy poénból beokoskodsz, kicsit más, mint komolyan venni és felvenni a pénzt.

amikor 2 ezer ember var a csodara s csak en vagyok a szinpadon mert kesik a fellepo, na jol hangzik, de altalaban be is vasalom rajtuk.
Bunyos Pityu voklt a legjobbab arc, az tenyleg bunyozott. Uveg viszki bont, be sem allt A SZAJA. Na meint caps lock, megyek aqludnu, ebbol mar semmi jo nem sul ki,

ldn mntm

#90740 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 19:06

Fogalma sem volt rola, hogy ittas, mar reggel volt, este ittunk, [...]

Azert ahhoz nem kell doktori vegzettseg, hogy magatoktol is rajojjetek: egy brutal szittyozas utan bizony meg masnap reggel (foleg koran, fogmosas nelkul az agybol kocosan kikelve) is boven mutathato ki jo kis buntetos ertek... Minek utan a szabaly (sajnos) sok helyen az, hogy NO PIA, igy az egyetlen megoldas a NO PIA!!!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4535
  • 4536
  • 4537
  • 4538
  • 4539
  • Utolsó »