HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4714
  • 4715
  • 4716
  • 4717
  • 4718
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94301 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 24. 22:37

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 12. 24. 22:23

Kicsi megkésve, de ma még talán aktuális:

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.

Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.

Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.

Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.

Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.

Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.

Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.

Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.

Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.

©Hírcsárda

Nem, ez valami régi nagybandó szám koppintása
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94302 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 24. 21:45

Nem ítéltem el semmit, és leírtam mit ünneplek.
Tanulj meg magyarul, és utána jelentkezz.
Ja és ha mégegyszer meghazudtolsz, hogy bármit tagadtam, beverem azt a nagy arcod. :up:

Ehhez nem tudok hozzászólni, hisz karácsony van :-D a szeretet ünnepe, egyébként máskor sem folyamodnék ilyesmihez, de az átlagember legalább ilyenkor visszafogja magát, ami ebben a topikban nem elvárás, egyébként boldog karácsonyt, mindegy mit ünnepelsz :-D

#94303 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 24. 19:45

Ja és ha mégegyszer meghazudtolsz, hogy bármit tagadtam, beverem azt a nagy arcod. :up:

Emlegettünk gazdival a karácsonyi vacsorán. Nagyon gyenge volt persze, hiába voltam a mikóházi seriff képviseletében, se vörös kockás pléd nem volt, a vacsorához meg semmi Univer mustár. A mi gazdink persze próbálta poénkodással leplezni Az Igazságot, azt füllentette valótlanul Maunikaa, hogy utóbbit a széfben tartják, pedig én tudom, hogy még az érkezésem előtt kiették onnan az utolsó cseppig, még az üveget is elnyalták és nekem nem hagytak. Persze előkerültek a táblaképek is, de gazdi még mindig hajlamos a desktop gép előtt ülni, amihez ilyen hét színben világító, és pulzáló LED-es billentyűzetet kapott, ami talán még Für Elise-t is játszik, de majd átszoktatjuk a mindent kiváltó táblára.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94304 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 25. 15:29

Emlegettünk

Sikerál valami jól fizető munkahely, vagy még várat magára?
Lassan én is készülődök kifelé, de én tényleg várakozok, mert, ha 1 juróval többet fizetnek valahol azért már megérte itthon pihenni, nem szaladós, fűtési szezont kivárnám, ha lehet, de már nem bírok a valagammal :-D nagyon mehetnékem van. Lehetne itthon fakitermelni, de olyan sár van, hogy mozdulni sem lehet.

#94305 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 14:18

Ehhez nem tudok hozzászólni, hisz karácsony van :-D a szeretet ünnepe, egyébként máskor sem folyamodnék ilyesmihez, de az átlagember legalább ilyenkor visszafogja magát, ami ebben a topikban nem elvárás, egyébként boldog karácsonyt, mindegy mit ünnepelsz :-D

Szánalmasan vergődsz

#94306 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 25. 14:29

Emlegettünk gazdival a karácsonyi vacsorán. Nagyon gyenge volt persze, hiába voltam a mikóházi seriff képviseletében, se vörös kockás pléd nem volt, a vacsorához meg semmi Univer mustár. A mi gazdink persze próbálta poénkodással leplezni Az Igazságot, azt füllentette valótlanul Maunikaa, hogy utóbbit a széfben tartják, pedig én tudom, hogy még az érkezésem előtt kiették onnan az utolsó cseppig, még az üveget is elnyalták és nekem nem hagytak. Persze előkerültek a táblaképek is, de gazdi még mindig hajlamos a desktop gép előtt ülni, amihez ilyen hét színben világító, és pulzáló LED-es billentyűzetet kapott, ami talán még Für Elise-t is játszik, de majd átszoktatjuk a mindent kiváltó táblára.

Az szép lehet, elképzelem gazdit tülszoknyában a pulzáló billenytűzete előtt... :wub:

#94307 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 25. 16:49

Szánalmasan vergődsz

Elképzelhető, de nem valós :-D már régebben is írtam, hogy, ha nyitnál egy topikot, nem vergődnék benne. Sajnos fordítva nem igaz, s még a próbát sem mered megkísérelni. Bár megtennéd, hogy lásd mennyire vagy tanult. Amire nem lennék büszke, ha a tanultságom nem lenne a mentalitásommal egyenlő, hogy valakit megfenyegetek, csak azért mert más a véleménye, ami egybe fonódik a saját identitásod meggyalázásával.

Tudom, hogy ez mostanában divat, de hogy éppen ki diktálja, s mit követsz, hát kit érdekel, ünnepeljünk jól, mindenkinek okos a telefonja a karácsonyfa alatt.
Másrészt azt sem tudja honnan jött a fenyő ünnep, csak majmolja, meg legyen nagy és dísz rajta, szóval külsőséges.

De én mindenképpen pofán leszek verve, mert a kritikát nem bírod, a más vélemény nem játszik, mert legyen inkább helyette pofánverés, mint érvek, vagy logika. Gabibácsi inkább karácsonykor pofánver, mert nem tetszik neki, ha valaki nem a semmit ünnepli, meg a bevásárlást, zabálást :nevet:

:up:

#94308 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:09

Mit kezdenél érvekkel meg logikával amúgy?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94309 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 25. 18:09

Szokás szerint meginnám, de senkit sem fenyegetnék, ez így használható :-s mármint ellenem :Đ vagy másról szól :-s

#94310 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 25. 18:09

Nagyon szépen kiemelted a számodra tetszetős lényeget, de a valós problémát messzire elkerülve. Ehhez kell a protokoll :-D
De ebben a toikban nem használatos, szóval bekérdezek: miért nem tiltakoztok ateisták a karácsony ellen, hisz elvileg ma már a többséget alkotjátok. Én tuti nem vennék részt egy oilyan ünnepben, amiben nem hiszek.

#94311 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:21

Nagyon szépen kiemelted a számodra tetszetős lényeget, de a valós problémát messzire elkerülve. Ehhez kell a protokoll :-D
De ebben a toikban nem használatos, szóval bekérdezek: miért nem tiltakoztok ateisták a karácsony ellen, hisz elvileg ma már a többséget alkotjátok. Én tuti nem vennék részt egy oilyan ünnepben, amiben nem hiszek.

Mert? Azért mert utólag rátoltak egy keresztény ünnepet, miért ne lehetne egy odaképzelt mérges szakállas bácsi nélkül ünnepelni a szeretetet, illetve a családot? Előbb még logikáért sikoltoztál.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94312 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:03

Elképzelhető, de nem valós :-D már régebben is írtam, hogy, ha nyitnál egy topikot, nem vergődnék benne. Sajnos fordítva nem igaz, s még a próbát sem mered megkísérelni. Bár megtennéd, hogy lásd mennyire vagy tanult. Amire nem lennék büszke, ha a tanultságom nem lenne a mentalitásommal egyenlő, hogy valakit megfenyegetek, csak azért mert más a véleménye, ami egybe fonódik a saját identitásod meggyalázásával.

Tudom, hogy ez mostanában divat, de hogy éppen ki diktálja, s mit követsz, hát kit érdekel, ünnepeljünk jól, mindenkinek okos a telefonja a karácsonyfa alatt.
Másrészt azt sem tudja honnan jött a fenyő ünnep, csak majmolja, meg legyen nagy és dísz rajta, szóval külsőséges.

De én mindenképpen pofán leszek verve, mert a kritikát nem bírod, a más vélemény nem játszik, mert legyen inkább helyette pofánverés, mint érvek, vagy logika. Gabibácsi inkább karácsonykor pofánver, mert nem tetszik neki, ha valaki nem a semmit ünnepli, meg a bevásárlást, zabálást :nevet:

:up:

Sajnos nem volt kedvem elolvasni, de úgysem írtál semmi értelmeset, meg úgyis csak letagadsz mindent.

#94313 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:17

Szokás szerint meginnám, de senkit sem fenyegetnék, ez így használható :-s mármint ellenem :Đ vagy másról szól :-s

Beidézhezném a fenyegetésedet hogy megveretsz a barátaiddal, de minek, úgysem reagálsz rá.
Egy gerinctelen mocsok vagy :)

#94314 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 25. 17:25

Mert? Azért mert utólag rátoltak egy keresztény ünnepet, miért ne lehetne egy odaképzelt mérges szakállas bácsi nélkül ünnepelni a szeretetet, illetve a családot? Előbb még logikáért sikoltoztál.

Jaja, a karácsony egy mix, napforduló meg egyház, meg ilyenek, ki nem szarja le hogy valami egyház mit ünnepel, én a családot.

#94315 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 25. 18:25

Áhhh, mire toltak rá keresztény ünnepet :-s erre kíváncsi vagyok :-D

#94316 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 25. 18:31

Beidézhezném a fenyegetésedet hogy megveretsz a barátaiddal, de minek, úgysem reagálsz rá.
Egy gerinctelen mocsok vagy :)

Nem tűnik fel, hogy soha nem reagálok a fenyegetéseidre :-s ill. mi akadálya, hogy beidézd :-s a kereső működőképes :-s se nem droidoztam, se nem fenyegettem, inkább olyasmit állítasz, amivel még a kereső sem tud megbirkózni :cool:

#94317 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 25. 18:32

Jaja, a karácsony egy mix, napforduló meg egyház, meg ilyenek, ki nem szarja le hogy valami egyház mit ünnepel, én a családot.

Ünnepeltetnek veled egy olyan dolgot, amiben részt veszel, de nem azt ünnepled, amit a tömeg :-s gratula, ehhez tényleg tanult embernek kell lenni :-D
Azóta ünnepled, amióta családod van, vagy előtte is :-s az meg a még nem létező családod előünnepe volt, hogy majd lesz :-s

#94318 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:46

Nos, kicsit elhúzok, mert kezdődik a család, vendégek is elhúztak. Gömbi! Annyit kívánok neked, hogy találd meg a lelki nyugalmadat, hogy soha ne jusson eszedbe bárkit is elővenni, fenyegetni. Kellemesebb az élet ezek nélkül, próbáld ki, hogy soha többet nem nézel be ide. Bár nem ez a célom, de karácsony alkalmából a szimbolikus fa alá teszem neked az ajándékom. Próbáld ki a 2016-os évet guga nélkül, hidd el nekem menni fog gömbibá nélkül :cool:

Csak egy ajánlás, hogy egészségesebb ember legyél, mert hidd el, ami a jellemed a topikban lelkileg az testben tükröződni fog.
Méreg!

#94319 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:48

Mindenkinek! Ez egy olyan zene, ami arról szól, hogy mi lenne egyedül az űrben, de tényleg egyedül, nagyon magányosan. Utópia, de ha sikerülne :-D

#94320 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:39

Ünnepeltetnek veled egy olyan dolgot, amiben részt veszel, de nem azt ünnepled, amit a tömeg :-s gratula, ehhez tényleg tanult embernek kell lenni :-D
Azóta ünnepled, amióta családod van, vagy előtte is :-s az meg a még nem létező családod előünnepe volt, hogy majd lesz :-s

És jössz logikával meg érvekkel? Menjél inkább inni, az való neked.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4714
  • 4715
  • 4716
  • 4717
  • 4718
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.