HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4715
  • 4716
  • 4717
  • 4718
  • 4719
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94321 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 13:52

Sikerál valami jól fizető munkahely, vagy még várat magára?

Még várat. Ahogy nézem, most decemberi pangás van itt is, nem nagyon foglalkoznak a beküldött álláspályázatokkal, reméljük január elejétől meglódul, mert már kezd szorítani az idő.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94322 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 25. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 25. 17:30

Sajnos nem volt kedvem elolvasni, de úgysem írtál semmi értelmeset, meg úgyis csak letagadsz mindent.

Láttam, hogy sok a guga, oszt keresztény, meg minden, így felmentem a jakuzziba, megszámoltam hegyoldalban a fákat és megállapítottam, hogy elindult az agyában a kannásbor. Nem olvastam, mert minek? Végén még írnék rá és azt hiszi, hogy érdekel :-D
Make love not Wor.

#94323 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:36

Nem tűnik fel, hogy soha nem reagálok a fenyegetéseidre :-s ill. mi akadálya, hogy beidézd :-s a kereső működőképes :-s se nem droidoztam, se nem fenyegettem, inkább olyasmit állítasz, amivel még a kereső sem tud megbirkózni :cool:

Milyen fenyegetéseimre?beidéztünk már mindent
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94324 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:39

Ünnepeltetnek veled egy olyan dolgot, amiben részt veszel, de nem azt ünnepled, amit a tömeg :-s gratula, ehhez tényleg tanult embernek kell lenni :-D
Azóta ünnepled, amióta családod van, vagy előtte is :-s az meg a még nem létező családod előünnepe volt, hogy majd lesz :-s

Maximum veled ünnepeltetnek, meg neked kényszer, hiszen te vagy a család alkesz feketebáránya.

#94325 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 25. 18:55

Még várat. Ahogy nézem, most decemberi pangás van itt is, nem nagyon foglalkoznak a beküldött álláspályázatokkal, reméljük január elejétől meglódul, mert már kezd szorítani az idő.

Nekem a 48 éves életkor az, ami hátráltat :-D pedig, ha tudnák :cool:
De én is csak válogatok.
Meló az van, a munkáltató is válogat, s néha nem ismeri fel az igazgyöngyöt :nevet:

Tapasztalatból tudom, hogy a 20 évesek komolytalanok "jobbára" nem véletlenül kellett belehúznom a végén 4*16 órába, mert egyik fiatal srác sem jelent meg a melóhelyen.

Most úgy vagyok vele, hogy 2000 juró alatt nem mozdulok + ingyenes szállás. S van bőven belőle, csak melózni kell.
Pár hónapot szívesen bevállalok, az ügynökség is vinne vissza Pozsonyba, de kevés a lóvé.

#94326 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 25. 19:08

Milyen fenyegetéseimre?beidéztünk már mindent

Mindig elbújsz a többesszám mögé, és nem lett beidézve semmi :Đ
Next level, de ha lehet akkor a magad nevében, nem más seggébe bújva, hogy mind tudjuk rólad....

#94327 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 25. 19:09

Maximum veled ünnepeltetnek, meg neked kényszer, hiszen te vagy a család alkesz feketebáránya.

Alkesz :-s legyen, az legalább egy fix kiindulópont, még mindig jobb, mint ha elvált, erőszakos, vagy halott lennék :-D alkesznek lenni jó, sőt kifejezetten élvezem, ha én vagyok a fekete bárány, úgy sincs más választásom, akkor legalább maximálisan élvezzem ki nem igaz :-s :-D

#94328 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:17

Nekem a 48 éves életkor az, ami hátráltat :-D pedig, ha tudnák :cool:
De én is csak válogatok.
Meló az van, a munkáltató is válogat, s néha nem ismeri fel az igazgyöngyöt :nevet:

Tapasztalatból tudom, hogy a 20 évesek komolytalanok "jobbára" nem véletlenül kellett belehúznom a végén 4*16 órába, mert egyik fiatal srác sem jelent meg a melóhelyen.

Most úgy vagyok vele, hogy 2000 juró alatt nem mozdulok + ingyenes szállás. S van bőven belőle, csak melózni kell.
Pár hónapot szívesen bevállalok, az ügynökség is vinne vissza Pozsonyba, de kevés a lóvé.

Azt nem tudom, hogy itt mennyire lesz hátrány az életkor, ilyenben nincs tapasztalatom, én csak 34 vagyok, egyelőre még sehol nem volt kifogás, hogy öreg lennék.

A 2000 euró az kb. 1477 font, kb. 8,80-as bér, bár az adóviszonyok miatt nem összehasonlítható, mert itt kb. havi 1125 fontig adómentes a bér, csak ilyen 5% alatti eü-hozzájárulást vonnak, míg a 2000 eurós bérből levesz még az adó is, meg lehet a tb is több. A 8 fontos bér errefelé nem ritka, bár cége, munkája is válogatja, a raktározás pl. jobban fizet, mint a konyhai segédmunka, pedig nem kell hozzá nagyobb képzettség.

Viszont itt az ingyenes szállás szerintem nem szokás, bár nincs kizárva, hogy van olyan cég, amelyik tud ilyet biztosítani, csak nem tartom valószínűnek, plusz itt az árak is magasabbak, szóval a fizetés egymagában nem mérvadó. Azt meg csak úgyis kint fogod megtudni, hogy mennyit tudsz a fizetésből eltenni.

Szerkesztette: Raynes 2015. 12. 25. 18:32 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94329 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 25. 19:29

Azt nem tudom, hogy itt mennyire lesz hátrány az életkor, ilyenben nincs tapasztalatom, én csak 34 vagyok, egyelőre még sehol nem volt kifogás, hogy öreg lennék.

A 2000 euró az kb. 1477 font, kb. 8,80-as bér, bár az adóviszonyok miatt nem összehasonlítható, mert itt kb. havi 1125 fontig adómentes a bér, csak ilyen 5% alatti eü-hozzájárulást vonnak, míg a 2000 eurós bérből levesz még az adó is, meg lehet a tb is több. A 8 fontos bér errefelé nem ritka, bár cége, munkája is válogatja, a raktározás pl. jobban fizet, mint a konyhai segédmunka, pedig nem kell hozzá nagyobb képzettség.

Viszont itt az ingyenes szállás szerintem nem szokás, bár nincs kizárva, hogy van olyan cég, amelyik tud ilyet biztosítani, csak nem tartom valószínűnek, plusz itt az árak is magasabbak, szóval a fizetés egymagában nem mérvadó. Azt meg csak úgyis kint fogod megtudni, hogy mennyit tudsz a fizetésből eltenni.
Na pont ezért válogatok, ha jó pénzt fizetnek, akkor hajlandó vagyok messzire menni, sokat dolgozni, szart lapátolni.

De eddig az van, hogy a béreztés egy szűk körben mozog a határon túl 10km és 1500km-errel is.
Közel szeretnék melózni, néhány óra alatt hazajutni, és sok pénzért. Bár nem én vagyok az ideális jelölt életkor szempontjából, de még nem tudják, hogy szoktam melózni :-D

Van még időm, kb. 3-4 hónap, addig keresgélek.

#94330 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:46

Nos, kicsit elhúzok, mert kezdődik a család, vendégek is elhúztak. Gömbi! Annyit kívánok neked, hogy találd meg a lelki nyugalmadat, hogy soha ne jusson eszedbe bárkit is elővenni, fenyegetni. Kellemesebb az élet ezek nélkül, próbáld ki, hogy soha többet nem nézel be ide. Bár nem ez a célom, de karácsony alkalmából a szimbolikus fa alá teszem neked az ajándékom. Próbáld ki a 2016-os évet guga nélkül, hidd el nekem menni fog gömbibá nélkül :cool:

Csak egy ajánlás, hogy egészségesebb ember legyél, mert hidd el, ami a jellemed a topikban lelkileg az testben tükröződni fog.
Méreg!

Megveretsz a barátaiddal végre? Évek óta ezen izgulok

#94331 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 25. 17:57

Láttam, hogy sok a guga, oszt keresztény, meg minden, így felmentem a jakuzziba, megszámoltam hegyoldalban a fákat és megállapítottam, hogy elindult az agyában a kannásbor. Nem olvastam, mert minek? Végén még írnék rá és azt hiszi, hogy érdekel :-D

Most nagyon látszik mennyire alkesz.

Itt nincs hegyoldal, csak domboldal, ellenben sütött a nap, gyerek tudott sétálni :)

#94332 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 18:19

Mindig elbújsz a többesszám mögé, és nem lett beidézve semmi :Đ
Next level, de ha lehet akkor a magad nevében, nem más seggébe bújva, hogy mind tudjuk rólad....

Minden oldalon beidéztem az egyiket, sosem reagáltál. Mert nincs jellemed.

#94333 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 18:36

Na pont ezért válogatok, ha jó pénzt fizetnek, akkor hajlandó vagyok messzire menni, sokat dolgozni, szart lapátolni.

De eddig az van, hogy a béreztés egy szűk körben mozog a határon túl 10km és 1500km-errel is.
Közel szeretnék melózni, néhány óra alatt hazajutni, és sok pénzért. Bár nem én vagyok az ideális jelölt életkor szempontjából, de még nem tudják, hogy szoktam melózni :-D

Pedig rég eltörölték a pénzt, te mondtad.

#94334 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 19:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 25. 17:36

Ha nem ragaszkodsz a saját kocsidhoz, akkor a távolság nem számít. Európa legmesszebb pontjait is eléred 1-2 óra alatt repülővel. Inkább az árát nézd, hogy honnan tudsz olcsóbban hazajárni. Nyilván, Kelet-Ausztriából olcsóbb, mint spanyolból, bár ha nem túl rendszeresen jársz haza, és fapadosozol, akkor az sem sokkal drágább. Nálad legjobban szerintem az fog számítani, hogy hol találsz ingyenszállásos melót, mert akkor még minimálbérből is bárhol szépen tudsz eltenni, mindenhol az albérlet a leghúzósabb tétel.

#94335 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 25. 18:29

guga múltkor belenyúlt élete munkájába, valszeg valami sumákságnak a mellékhatásába, és azt hiszi, hogy bejön megint. Aztán legyen szerencséje, én nem sajnálom tőle, csak szerintem elszálltak az elvárásai.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94336 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 25. 19:14

Ha nem ragaszkodsz a saját kocsidhoz, akkor a távolság nem számít. Európa legmesszebb pontjait is eléred 1-2 óra alatt repülővel. Inkább az árát nézd, hogy honnan tudsz olcsóbban hazajárni. Nyilván, Kelet-Ausztriából olcsóbb, mint spanyolból, bár ha nem túl rendszeresen jársz haza, és fapadosozol, akkor az sem sokkal drágább. Nálad legjobban szerintem az fog számítani, hogy hol találsz ingyenszállásos melót, mert akkor még minimálbérből is bárhol szépen tudsz eltenni, mindenhol az albérlet a leghúzósabb tétel.

Fapadossal, ha több hétre előre veszel jegyet, akkor gombokból lehet repülni.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94337 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 25. 18:15

guga múltkor belenyúlt élete munkájába, valszeg valami sumákságnak a mellékhatásába, és azt hiszi, hogy bejön megint. Aztán legyen szerencséje, én nem sajnálom tőle, csak szerintem elszálltak az elvárásai.

Kicsit tényleg elszálltak, hogy 2000 euró is, meg a szállás is ingyen. Ingyen szállásos munkánál a bér alacsonyabb szokott lenni. Az is igaz, hogy amiről eddig írtam, az a 8 órás bér, ha megint 12-16 órázik, és hetiben több, mint 40 óra összejön neki, akkor viszont a 2000 euró nem nagy elvárás, csak megint, ő ingyenszállást is akar mellé, és az a legtöbb helyen nincs. Én most annak is örülnék, ha marha gyorsan részmunkaidős minimálbérért összejönne valami, amiből havonta 120 font bejönne, az nem túl nagy elvárás.

#94338 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 12. 25. 19:45

Kicsit tényleg elszálltak, hogy 2000 euró is, meg a szállás is ingyen. Ingyen szállásos munkánál a bér alacsonyabb szokott lenni. Az is igaz, hogy amiről eddig írtam, az a 8 órás bér, ha megint 12-16 órázik, és hetiben több, mint 40 óra összejön neki, akkor viszont a 2000 euró nem nagy elvárás, csak megint, ő ingyenszállást is akar mellé, és az a legtöbb helyen nincs. Én most annak is örülnék, ha marha gyorsan részmunkaidős minimálbérért összejönne valami, amiből havonta 120 font bejönne, az nem túl nagy elvárás.

Vágom feőnök, meg mondom, találjon be nem sajnálom tőle. Csak ha már folyton segítőkészségről hazudozik, akkor itt kérdezte Jahno is régebben ismerőse ment volna a kevesebb pénzért is szlovákokhoz, de igazából azt is elsúvasztotta.

Idézet

#94339 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 25. 19:16

Fapadossal, ha több hétre előre veszel jegyet, akkor gombokból lehet repülni.

Cimbora most kénytelen volt Isztambul felé repülni Máltáról Budapestre, mert a Wizzair árak elszálltak.
Faszom se menne most arra, pukkogtatnak meg durrogtatnak.

Nekem meg van 10eurós jegyem januárra: közvetlen járat, másfél óra, világbéke. :]

Szerkesztette: Iguana 2015. 12. 25. 20:03 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#94340 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 25. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 12. 25. 20:01

Cimbora most kénytelen volt Isztambul felé repülni Máltáról Budapestre, mert a Wizzair árak elszálltak.
Nekem meg van 10eurós jegyem januárra. :]

Nem volt ideje előre megvenni a jegyet?

Én most párizst szeretnék majd egy hétvégét, de majd tavasszal.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4715
  • 4716
  • 4717
  • 4718
  • 4719
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.