HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4763
  • 4764
  • 4765
  • 4766
  • 4767
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95281 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 03. 21. 20:03

Na most megleptél.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95282 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 21. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 21. 20:03

Na most megleptél.

Nejemmel megbeszéltük, hogy nem kell annyira sietni külföldre :-D majd...

#95283 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 21. 23:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 21. 20:16

Jön a baba?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95284 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 03. 22. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 21. 20:16

Hagyod magad elnyomni öccázé?
Make love not Wor.

#95285 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 24. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 22. 18:49

Hagyod magad elnyomni öccázé?

droidok lettek :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95286 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 26. 20:35

Blubesz! Ha benézel, emlékszel még, amikor leírtam, hogy a hotelben összefostam magam a szoba kellős közepén? Nagy szükségem lenne arra a hozzászólásomra. Ma kínlódtam két órán keresztül, hogy megtaláljam, beírtam egy valag keresőszót, az eredmény nulla. Aztán visszatekertem a topikot napról-napra, lehet nem vettem észre, ha beugrik valami légyszi másold be.

Vagy bárki, tényleg nagyon kéne.

Cserébe pletykálok magamról, mert brutális változások vannak a tervben :Đ

#95287 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 26. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 26. 20:35

Cserébe pletykálok magamról, mert brutális változások vannak a tervben :Đ

Akkor mondhatod a pletykát. Aztán keresünk.
Make love not Wor.

#95288 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 05:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 26. 20:44

Akkor mondhatod a pletykát. Aztán keresünk.

Faszt :Đ
Kedden lesz a telefonos interjú, akkor mondják ki a tutit.
Öccázé csütörtökön dolgoztam utoljára, katasztrofális hely volt, de hát amíg nem vagyok benne nyakig, addig nem tudhatom.

Az egyik momentum, hogy a wc össze volt szarva évek óta és a húgyban kellett volna tocsogni. Az erdőbe jártam ki a dolgomat végezni.
Azt meg visszanézték a kamerán :Đ s kérdőre vontak, mondtam a faszinak, hogy csak nem képzeli, hogy oda bemegyek :-D
Alkalmi munkára jelentettek be, napi 8 óra, de 10-et kellett dolgozni. Takarítani csak munkaidő után lehetett, de ha jött a kamion, akkor az árut pakolni is csak munkaidő után, mert az nem termelés :-D
Természetesen nem fizették.
+ lesokkoló volt a telepen a 4db kutya sanyarú körülménye, 2db 2-2 méteres láncon, a másik kettő egy szűk kennelben, fél méteres szarban, mert azt nem takarítják, nincs rá idő. Hja és a napi 10 óra melót úgy kell érteni, hogy nincs megállás vagy ebédszünet, semmi ilyesmi, mert a gépek nem állnak le. Ezek után nem volt furcsa, hogy a 6 éves cégnek a legrégebbi alkalmazottja 3 hónapja volt ott, egy másik előttem ment oda két héttel, de csak akkor jött be dolgozni, ha kedve volt.

Bazzz, ami ott megy, rájuk kéne gyújtani a telepet.

Na az meg, hogy mi jön, hamarosan elmesélem, közösen egymásba botlottunk egy céggel, megkerestek, felhívtak, egyedül az angol nyelvvel vagyok egyelőre bajban, mert teljesen egyedül leszek s igen messze. Viszont olyan pénzt ajánlottak fel, hogy ezt nem szabad kihagyni. Ott is szakember hiány van. Nagy kamionokat, teherautókat, mezőgazdasági gépeket kell fényezni, lakkozni. De van elektrosztatikus festés, porfestés, igazi nagy ipari festő komplexum. A munka nem megterhelő, csak a távollét, 6 havonta lehet hazajárni, viszont rengeteget lehet túlórázni, s a napi 8 órán túl már 50%-os felárat fizetnek, a szombat, vasárnap, ünnepnap meg eleve 150%-os + vannak célprémiumok.

Node, erről majd akkor, ha lesz valami konkrétum.
Előre nem szeretném elpofázni, ha nem jön össze. Úgy nem merek nekivágni, hogy csak makogok, meg megértem azt, hogy yes, no :-D

Lesz egy nap próbamunka, s ott azért nem ártana megérteni, hogy mire kérnek.
Erről jut eszembe, Lozornoban Alex-el dolgoztam együtt, magyar srác. Előtte az Audiban Győr volt fényező egy évig. Ő az, aki szlovák állampolgár és autószerelő, de náluk egyben az a fényező is.

Olyan tehetséges a srác, hogy a kiállítási munkákat mindig vele csináltatták, de azt is, ha valaki elrontott valamit.
Lozorno után már egy másik ügynökség volt az Audiban, behívták próbamunkára, és nem felelt meg :omg: ez azért baromira érdekes, hogy ügynökség és ügynökség között milyen hatalmas minőségi különbségek vannak.

#95289 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 05:35

Ma az egész család kirándul a névadó városunkba :-D

Zvolen, még soha nem jártunk ott. Keresünk valami frankó helyet, mindjárt utánaolvasok, hogy van e vár, vagy valami + beugrunk egy knédlire valahová :-D

Meg hátha találunk elhagyatott helyet a szlovákoknál is, s lehet filmezni.
Löpá, majd este gyüvök.

#95290 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 05:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 03. 21. 23:08

Jön a baba?

Inkább az, hogy jobb együtt lenni kisebb keresettel, mert elég mindenre. De már elmúlt :Đ itt nincsenek normális helyek, vagy műszakok, ahová meg szívesen mennék, ott a fiam volt osztálytársai betöltötték az összes helyet, mert elég nekik a gimi, fiatalok, 100-120 küvecs elég hétvégén kocsmázni, én meg már 48 éves vagyok, persze hogy szarnak a fejemre, mikor ott a fiatal munkaerő a szalag mellé :-D

Most kicsit átértékeltük a dolgokat közösen.
Még az sem lehetetlen, hogy végleg külföldre megyünk. Ha nekem összejön, akkor előkészítem a helyet nekik is.
A nagyobbik fiam maradni akar a suli miatt még egy évet, kéró az van, ki tudja mi jön.
Majd jövőhéten már én is tudni fogom.

#95291 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 10:36

Nincs köztük egy felsővezető se, akivel tudnál beszélni?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95292 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 12:55

Miért nem jelentkezel informatikusnak? :)

Amúgy melyik országban lenne ez a melóhely? Német? És hogyan kerestek meg ők?

Idézet

#95293 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 12:55

Miért nem jelentkezel informatikusnak? :)

Amúgy melyik országban lenne ez a melóhely? Német? És hogyan kerestek meg ők?

Hollandia, Rotterdam, ha ebből lesz bármi is, necces, mert egyedül leszek. Fejvadász cég, együtt melóztam a légiós sráccal, az Ő ismerősei, csak beajánlott s felhívtak. Keresnek embereket ebbe az ipari komplexumba, ami csak és kizárólag ipari festésre specializálódott.
Kicsit jobban utánaolvastam, s keresnek homokfúvásra, fényezésre, porfestésre, elektrosztatikus festésre embereket. Egyelőre ennyit tudok.

Informatikával nem szeretnék foglalkozni :cool: nem véletlenül ürítettem ki, és adtam el az összes cuccot a bungiból :Đ

Rotterdamtól nem tudom mennyire van a telephely, de a szállás egy faluban (kb. 30km), s egyéni, ingyenes. Baromi jó pénzt fizetnek.
Majd kedden kiderül, hogy mit mondanak, nyilván nem vállalom be, ha nem fogok boldogulni a kommunikációval, akkor inkább várok 3 hónapot, s alaposan felkészülök :-D bár az havi szinten 7-800 küvecs kiesés :omg: fixen fizetnek minden héten 450 jurót, s arra jönnek a műszakpótlékok meg a tököm tudja mit soroltak. Kéne látnom egy szerződést mailban, de azt majd a telefonos interjú után küldik át.

Mindenesetre nem a hazai bérekkel gurítanak :Đ
Viszont cserébe sokat kell melózni, ezt előre közölték, hogy ne a heti 40 órával számoljak, mert rengeteg meló van és ha vállalom, s teljesítek, akkor kemény pénzekkel honorálják. Szlovákoknál sem volt rossz a pénz, sőt. De itt a hétvége, ünnepnap nem 100%, hanem 150%.

Valószínűleg azért, mert nem ügynökségen keresztül megyek, hanem a céghez közvetlenül. Hja, a fejvadászok gondolom valami egyszeri jutalékot kapnak. Egyelőre csak tippelgetek, mert egyetlen telefonhívásom volt és egy email tőlük, hogy mire számíthatok, s mit készítsek össze keddre, amikor felhívnak.

Ma voltunk Zvolen-be :Đ bementünk egy étterembe, a pincér nem tudott magyarul, de amit igen jól beszélt angolul, a negyedét sem értettem, a két fiam beszélt vele, a nejemmel meg hülyén néztünk :-D

Eddig soha nem volt szükségem az angolra, mármint komolyan, innentől ez felejtős.

#95294 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 10:36

Nincs köztük egy felsővezető se, akivel tudnál beszélni?

Felsővezetéket akartál írni :cool: :Đ

#95295 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 18:33

Jahh, ellenben a sör is 5 Euró ám.
Make love not Wor.

#95296 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 18:33

Valószínűleg azért, mert nem ügynökségen keresztül megyek, hanem a céghez közvetlenül. Hja, a fejvadászok gondolom valami egyszeri jutalékot kapnak.

Fejvadász egyszerit, ügynökség általában folyamatosan, mert az szervez ki.
Make love not Wor.

#95297 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 27. 17:43

Jahh, ellenben a sör is 5 Euró ám.

Kizárt, hogy ennyi pénzt kiadjak sörért :Đ azt meg nem hiszem, hogy nincsenek olyan üzletek, mint a zosztrákoknál, szlovákoknál, ahol van dobozos sör 70-80 centért vagy ami volt a szlovákoknál 1.5 literes 89 centért. Na jó az rendesen fosatós volt, de ízre jó, és baromi szénsavas, ahogy én szeretem :-D

Nem mellesleg most sem iszom annyit mint régen, nyáron jobban csúszik a láda sör.
Szlovákiában annyi melóm volt, hogy nem volt rá idő. Max. elalváshoz betoltam 3-4 sört, ami nekem mondhatni lófasz.

Hja, most a szlovákoktól hoztam magyar sört, mert itthon nincs nyitva semmi :Đ

#95298 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 18:03

Kizárt, hogy ennyi pénzt kiadjak sörért :Đ azt meg nem hiszem, hogy nincsenek olyan üzletek, mint a zosztrákoknál, szlovákoknál, ahol van dobozos sör 70-80 centért vagy ami volt a szlovákoknál 1.5 literes 89 centért. Na jó az rendesen fosatós volt, de ízre jó, és baromi szénsavas, ahogy én szeretem :-D

Nem mellesleg most sem iszom annyit mint régen, nyáron jobban csúszik a láda sör.
Szlovákiában annyi melóm volt, hogy nem volt rá idő. Max. elalváshoz betoltam 3-4 sört, ami nekem mondhatni lófasz.

Hja, most a szlovákoktól hoztam magyar sört, mert itthon nincs nyitva semmi :Đ

Hogyne lenne. Itt a bolt nyitva van ma is, meg holnap is.

Idézet

#95299 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:08

Hja, szlovákoknál a hotelben ültem a nagy közös térben, akkor csak ott volt wifi. Összeismerkedtem néhány szlovákkal, akik az Ikea építésén melóztak. Megkínáltam őket borral, s utána hívtak, hogy menjek velük kocsmázni. Nem vagyok egy tipikus kocsmázó és társasági ember. Valószínűleg öregszem. Amikor kijött a nejem a gyerkőcökkel, velük elmentem a vinotékába, de az baromi jó hely volt, családi üzemeltetés, pár szót tudtak magyarul, s sokat tanítottak szlovákul, mert később visszajártam az 1 eurós borért, amit a falból csapoltak :-D

Na mindegy, van igényem ilyesmire, de nem mindegy kivel és hol + dehogy fogok azért külföldön melózni, hogy 5 eurós sörre basszam el a pénzem. Eleve ha sok a meló, örülni fogok, ha le tudok feküdni aludni.

Bár kint egy bicaj befigyel, ha sikerül kijutnom, a tengerpart közel.
Csak kommunikáció kérdése az egész, sajna hadilábon állok, hogy hosszútávon érvényesüljek.
De dolgozom az ügyön.
Ma pl. vettem fél kiló angol szalonnát :nevet:

#95300 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 17:33

Hollandia, Rotterdam, ha ebből lesz bármi is, necces, mert egyedül leszek. Fejvadász cég, együtt melóztam a légiós sráccal, az Ő ismerősei, csak beajánlott s felhívtak. Keresnek embereket ebbe az ipari komplexumba, ami csak és kizárólag ipari festésre specializálódott.
Kicsit jobban utánaolvastam, s keresnek homokfúvásra, fényezésre, porfestésre, elektrosztatikus festésre embereket. Egyelőre ennyit tudok.

Informatikával nem szeretnék foglalkozni :cool: nem véletlenül ürítettem ki, és adtam el az összes cuccot a bungiból :Đ

Rotterdamtól nem tudom mennyire van a telephely, de a szállás egy faluban (kb. 30km), s egyéni, ingyenes. Baromi jó pénzt fizetnek.
Majd kedden kiderül, hogy mit mondanak, nyilván nem vállalom be, ha nem fogok boldogulni a kommunikációval, akkor inkább várok 3 hónapot, s alaposan felkészülök :-D bár az havi szinten 7-800 küvecs kiesés :omg: fixen fizetnek minden héten 450 jurót, s arra jönnek a műszakpótlékok meg a tököm tudja mit soroltak. Kéne látnom egy szerződést mailban, de azt majd a telefonos interjú után küldik át.

Viszont cserébe sokat kell melózni, ezt előre közölték, hogy ne a heti 40 órával számoljak, mert rengeteg meló van és ha vállalom, s teljesítek, akkor kemény pénzekkel honorálják. Szlovákoknál sem volt rossz a pénz, sőt. De itt a hétvége, ünnepnap nem 100%, hanem 150%.

Valószínűleg azért, mert nem ügynökségen keresztül megyek, hanem a céghez közvetlenül. Hja, a fejvadászok gondolom valami egyszeri jutalékot kapnak. Egyelőre csak tippelgetek, mert egyetlen telefonhívásom volt és egy email tőlük, hogy mire számíthatok, s mit készítsek össze keddre, amikor felhívnak.

Ma voltunk Zvolen-be :Đ bementünk egy étterembe, a pincér nem tudott magyarul, de amit igen jól beszélt angolul, a negyedét sem értettem, a két fiam beszélt vele, a nejemmel meg hülyén néztünk :-D

Eddig soha nem volt szükségem az angolra, mármint komolyan, innentől ez felejtős.

Hát sok sikert, de amúgy meg nyugodtan baszódj meg, mert amióta hazajöttél azóta készülsz, hogy mennél ki, az alatt már alap angolt meg lehetett volna tanulni.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4763
  • 4764
  • 4765
  • 4766
  • 4767
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.