Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 19:09
Na ez a különbség látod, amikor én leostobázlak, az fájó, mert igaz. Amit te idehánysz az nem érint meg, kivéve amikor hangosan röhögök rajta
Pörögjél csak, ha már más nem maradt

Hol olvastad, hogy röhögök te kibaszott intelligens és nagyon kvalifikált, agyonképzett állat

miért röhögnék egy temetetlen hullán, miért fájt volna valaha is egy tőled származó, élettelen, temetetlen hullának a hozzászólása? Nem jöttél még rá, hogy baszottul lepergett végig, mert súlytalan, gnome figura vagy? Ha legalább egyszer rájöttél volna, hogy miért vagyok még mindig jelen a topikban, akkor lenne esélyed, de mivel rendre ugyanazt gyakorlod, mantrázod, s mindenáron a másik ember fölé akarsz kerülni, így hulla is maradsz, kibaszott bűzölgő és rothadó temetetlen hulla, akit messzire, szörnyűlködve fognak elkerülni. Kivéve a legyek
A Káini modell letéteményese vagy, a másikat elpusztítani. Mást nem ismersz gecikém.
A magyar modell az, hogy erkölcsileg a másik embert segíteni és magam fölé emelni, minden áron, s nem számít semmi, nincs indok, hogy miért nem.
Viszont színpad van gecikém, éles helyzet jön, lehet felállni az okostelefon mögül hamarosan.
Soha nem zavart egyetlen dehonesztáló hozzászólásod sem, mert végig tudtam, hogy ki az aki mondja.
Viszont, hogy megértsd a viselkedésemet, s hogy miért szeretnék nem csak belőled olyan dühöt kiváltani, ami életösztön, álljon itt egy kis orosz mese
Kolja és Vinja kirándulnak, majd Kolja megcsúszik s lezuhan a szikláról s belekapaszkodik egy vastag faágba, ami a sziklából nőtt ki, de olyan mélyre zuhant, hogy önerőből nem tudott visszamászni csak kapaszkodott. Vinja gúnyosan nekiállt pocskondiázni őt, hogy na látod, megérdemelted a sorsod, s tudnod kell halálod előtt, hogy a feleséged és én már rég szeretjük egymás, s én fogok a gyerekeidről gondoskodni. Ezt a dumát egy darabig folytatta, majd elment segítséget hívni, mert tudta, hogy Kolja olyan dühös lesz, hogy végig kitart, amíg a segítség megérkezik.
Így is történt, Vinja hozta a segítséget hosszú idő után, s Kolja még mindig a faág végén kapaszkodott, majd a nyakába borult, hogy hazudott neki annak érdekében, hogy életben maradjon.
De gecikém, amilyen totálisan okos és tanult ember vaqy, ebből természetesen lófaszt sem fogsz fel.
Idézet
István1 perceKAPCSOLT MEGJEGYZÉS
Mi hír az új szomszédokról?
Zoltán Zvolenszki
Zoltán Zvolenszki1 másodperce
István Kivágják az összes fát

nejem unszolására nem bizalmaskodunk velük, mert tapasztalat, hogy eddig minden emberi közeledést alaposan megszívtunk

távoli szemlélők maradunk, ahogy kinyírják a nyaraló környékét. Aszongyák félnek a fáktól, hogy a vihar kiborítja

persze 1970 óta itt lófasz sem borult ki, de Ők pestiek

értelmiségi réteg, nagyon tanultak.
Kibaszott tanult, értelmes, túlképzett és életképtelen faszhülyékből még soha nem volt hiány.