Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 13:20
Először is, minek példálózol a római birodalommal, amikor fogalmatlan vagy azzal kapcsolatban?
Második ki a gecit érdekel, hogy te milyen struktúrát képzelsz el.
Harmadik, mi éttelme lenne a világ titkos urainak felrúgni egy számukra hibátlan, működő rendszert?
A világ titkos urai felett is vannak

Miért van benned az a kényszer, hogy én buta vagyok, te meg fogalmas

Római birodalmat azért hoztam, hogy értsd, semmi sem állandó, te most látsz magad körül egy rendszert, ami számodra élhető és megfelelő. De hány rendszer jött és ment már, ez miért lenne állandósult? Mindjárt menni fog ez a rendszer, lehet holnap téged temetnek, vagy a melletünk lévő galaxisban szupernova képződik, vagy elnyel egy feketelyuk mindent, vagy reggel autóbalesetet szenvedek, s már nemlesz rám több gondod.
A világ titkos urainak (ordo chaos) jelenleg az a terve, hogy ami most van, az nelegyen. Bár olyan kibaszott értelmes vagy, hogy ezt neked jobban kéne tudnod. A dualitás rendszerét, az oszd meg és uralkodj felettük, vége. Ennek volt a szimbóluma a 9/11 a két torony ledöntése, most mindent egyesítenek. A pópa és a pápa is találkozott már. Készítik elő a terepet az Antikrisztusnak.
Erről szól a kemtrél is.
Basszus, erről lehetne beszélni 24 órán keresztül, hogy mi következik

Ez a fórum alkalmatlan rá, mert egy nagy összevisszaság olvasható ki belőle csak.
Mindegy, a lényeget már leírtam.
Nem jó, hanem kifejezetten kibaszott rossz dolgok jönnek. A földön még soha nem volt olyan rossz élni, mint ami most következik.
Viszont örülök neki, hogy részese lehetek, mert ez a legnagyobb kihívás és a legnagyobb érdem életben maradni családostul.
S erre olyan felkészültnek kell lenni, hogy magamon kívül 3 ember éhen ne haljon, meg ne sérüljön, s mindenáron megvédeni őket úgy, hogy közben bárki támad meg kell haljon s nem szabad foglalkoznom vele.
Miközben a világ ájfonra vágyik és lájkokra, meg jó autókra, meg kiposztolja, hogy éppen hol és mit zabál.
Bocs, ennek csúnya vége lesz.