HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4834
  • 4835
  • 4836
  • 4837
  • 4838
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#96701 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 02. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 13:32

Mert szerinted tök logikus, amit az osztrákok csinálnak? 300 migráns még meg sem érkezett Körmendre, de már szigorított ellenőrzések. Minden autó megállít és csomagtartó kinyit.

Minek, ha eleve nem Ausztriába készülnek a migránsok, hanem Merkel mamikeblére :-s
Pár hónappal ezelőtt meg autókkal jöttek a migránsokért, mert a magyarok milyen gecimódon bánnak velük :omg:

Ez egy összehangolt nagyon részletes hadművelet. Tyúklépésben haladnak és az összeomlásra utaznak.
Hírekben csak annyit láttam 3 hete kb. hogy már hordják oda a kerítés anyagait az osztrákok.
S, ahogy már mondtam, szigorítás, szigorítás, túlszabályozás, szigorítás ismét. Kissé fura, de persze meg lehet szokni.
Végül is északkoreában is van élet. Vagy melyik a legdurvább diktatúra jelenleg? Afrika valamelyik tagországa?

Ok. Első lépés az összeomlás. Mi a második? És mi a végcél?

#96702 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 12:44

Azt nem tudja elmondani, hogy mi értelme lenne egy működő, a vezetőknek hibátlan rendszert bedönteni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96703 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 02. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 13:32

Tyúklépésben haladnak és az összeomlásra utaznak.
Hírekben csak annyit láttam 3 hete kb. hogy már hordják oda a kerítés anyagait az osztrákok.
S, ahogy már mondtam, szigorítás, szigorítás, túlszabályozás, szigorítás ismét. Kissé fura, de persze meg lehet szokni.
Végül is északkoreában is van élet. Vagy melyik a legdurvább diktatúra jelenleg? Afrika valamelyik tagországa?

Guga mengint tudja, lemez beakad, jónapot.

Aztán majd szólj, ah tényleg van valami, mert eddig meg az nem tetszett, hogy elárasztják vele Európár és sok szőröstalpú nigger osonkodik a kertek alatt.
Make love not Wor.

#96704 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 02. 13:39

Az összeomlás. Mert az jó.
Make love not Wor.

#96705 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 02. 12:45

Guga mengint tudja, lemez beakad, jónapot.

Aztán majd szólj, ah tényleg van valami, mert eddig meg az nem tetszett, hogy elárasztják vele Európár és sok szőröstalpú nigger osonkodik a kertek alatt.

Biztos jó helyen jársz?
Nekem fasz bajom sem volt a migránsokkal, mert pontosan tudom mire megy ki a játék :-D
Fácsén néha kiposztoltam, hogy balhéznak az utcán, de zsigeri gyűlölet nincs bennem irántuk.

Usrael intézi a szíriai háborút, valamiért nagyon lassan haladnak. A fővezér a jezsuita Ferenc pápa, mondhatni Ő a jelenlegi hadvezér, aki kiadja az utasításokat, hogy hol legyen háború :-D majd gyűjtést indít a szegényeknek :nevet:
Az iszlám vallást a katolikus egyház hozta létre még az elején a dualitás jegyében, de már nincs rá szükségük.
Ahogy Európára sem és a 7 milliárd emberre.

Az élet rövid :cool:
Valamint nagyon bonyolult, s az okos,tanult emberi elme nem akar róla tudni, hogy valójában mi zajlik körülötte. Fogyasztani és zabálni akar :-D

2 napja meghalt egy haverom, neje kirakta a fészbukra, hogy mi történt, 3 gyerek maradt utánuk. Nagy fazon volt a srác, Gaz 66-al nyomult az erdőben. Lassan kezdem megérteni, hogy az igazságkeresésnek semmi értelme.
Ez a faszi a belét kidolgozta a családjáért, 10 évvel fiatalabb volt nálam.

Szóval annak sincs értelme, ha a beledet kidolgozod.

Aztán ott van a másik szitu, ismerősöm faterja meghalt, Békés megye. Pénz az nem volt, mert inkább földek, épületek.
A faterja birkákat, disznókat tartott, abból volt pénzük.
Az anyja már rég meghalt. A srác bammeg eladott nagyon gyorsan mindent és kurva olcsón. Szerencsére olyan ember kezébe került, aki tovább vitte, mert értékelte. De a srác a lóvét igen hamar elkártyázta és elitta. Jelenleg Angliában asztaloskodik.

Mi értelme van az ilyesminek?

#96706 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 12:44

Azt nem tudja elmondani, hogy mi értelme lenne egy működő, a vezetőknek hibátlan rendszert bedönteni.

A római birodalom is működő rendszer volt :-D
Az általad vezetőknek titulált bábok csak végrehajtók, de veled azt láttatják, hogy ők a rendszer és rájuk lehet szavazni, stb.

Ezek a nevek, mint Obama, Merkel,Putyin, Orbán.
A sakktáblán csak parasztok. Ahogy most Vona, de inkább Zavrivetz eredeti nevén :nevet: most szétbarmolja a jobbikot, hogy már ne lehessen többet tényező, annak idején meg OV utasította, hogy hozza lkétre, meg ahogy szétbarmolták az MSZP-t is, hogy a baloldali voksok ezerfelé menjenek. Marad a fidesz, csak a fidesz és olyan törvényeket hoztak már eleve, meg fognak is hozni, hogy elég egy petárda, és mindjártlesz tenor istván kikürtölve meg kijárási tilalom.

#96707 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:08

Kéne egy új billentyűzet :-D spész már csak ritkán üzemel, még azt is elittam :nevet:

#96708 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 14:00

Mi értelme van az ilyesminek?

Ezt írták meg. Akkor most Hollandiában nem gyúrsz túlmunkára, csak a normál műszakra?
Make love not Wor.

#96709 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 14:08

Kéne egy új billentyűzet :-D spész már csak ritkán üzemel, még azt is elittam :nevet:

Nem, inkább az OPNIt kellene újranyitni.

#96710 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 02. 12:39

Pénzügyi összeomlás, amivel mi startolunk.
Bankok zárva, senki sem jut a pénzéhez.
Hiperinfláció, a nálad lévő pénz elértéktelenedik.
Mivel tartalék élelmiszer szinte senkinél sincs és a fosztogatásokról lemarad, azonnali éhezés.
Víz, gáz és áram szolgáltatás leáll, valamint a rendvédelmi szervek sem veszik fel a munkát.

Nem tudom mennyi időn belül pólusváltás. Az emberi szervezet úgy reagál rá, hogy amíg áthaladunk a zónán, addig kb. 3 napra mindenki megvakul.
Ezalatt a 3 nap alatt megtörténik az elragadtatás.
Majd az Antikrisztus megjelenése, aki a saját maga által okozott káoszból kínál menekülőutat.

Chip beültetés, ha elfogadod a számládat búsásan feltöltik, hogy beinduljon a fogyasztás. Ha nem fogadod el tenoristván vagy és kivégeznek.
Összesen tart 7 évig, onnantól, hogy Magyarország becsődölt :-D

Mármint bocs, ezt az éjjel álmodtam és arra gondoltam írok belőle egy novellát, mit szóltok hozzá, szerintetek érdemes lenne megírnom?

Remélem mindenki érti a lényeget.

#96711 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:20

Először is, minek példálózol a római birodalommal, amikor fogalmatlan vagy azzal kapcsolatban?

Második ki a gecit érdekel, hogy te milyen struktúrát képzelsz el.

Harmadik, mi éttelme lenne a világ titkos urainak felrúgni egy számukra hibátlan, működő rendszert?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96712 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 02. 13:16

Ezt írták meg. Akkor most Hollandiában nem gyúrsz túlmunkára, csak a normál műszakra?

Már alig várom, hogy ott legyek és melózzak.
Egyrészt szeretek festékszóró pisztollyal melózni. S azt is szeretni fogom, hogy meló után kerékpárral, bazi nagy AKG fülessel tekerni a környéken, vagy kiülni a tengerpartra pár sörrel. A füvezés már nem vonz, sőt rühellem, de legalább egyszer ki fogom próbálni, mert ott legális :-D

Maga a élet értelmetlensége, az igyekezet, meg amiket vázoltam, persze.
De az ellenkezője sem megy, hogy akkor leülök a seggemre és nem csinálok semmit, vagy mint Kurt Cobain.

Van egy belső izzó motivációm, vagy nagyon élni, vagy nagyon dolgozni, vagy nagyon lenni, de mi a fasznak az egész? Mindjárt vége :omg:
Gecimód semmi értelme, mert teszel, veszel, elföldelnek gyorsan, és a fasz se kíváncsi utána rád, jól megvannak anélkül hogy valaha léteztem volna, vagy akár meg sem születek :omg:

#96713 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 13:20

Először is, minek példálózol a római birodalommal, amikor fogalmatlan vagy azzal kapcsolatban?

Második ki a gecit érdekel, hogy te milyen struktúrát képzelsz el.

Harmadik, mi éttelme lenne a világ titkos urainak felrúgni egy számukra hibátlan, működő rendszert?

A világ titkos urai felett is vannak :cool:
Miért van benned az a kényszer, hogy én buta vagyok, te meg fogalmas :-s
Római birodalmat azért hoztam, hogy értsd, semmi sem állandó, te most látsz magad körül egy rendszert, ami számodra élhető és megfelelő. De hány rendszer jött és ment már, ez miért lenne állandósult? Mindjárt menni fog ez a rendszer, lehet holnap téged temetnek, vagy a melletünk lévő galaxisban szupernova képződik, vagy elnyel egy feketelyuk mindent, vagy reggel autóbalesetet szenvedek, s már nemlesz rám több gondod.

A világ titkos urainak (ordo chaos) jelenleg az a terve, hogy ami most van, az nelegyen. Bár olyan kibaszott értelmes vagy, hogy ezt neked jobban kéne tudnod. A dualitás rendszerét, az oszd meg és uralkodj felettük, vége. Ennek volt a szimbóluma a 9/11 a két torony ledöntése, most mindent egyesítenek. A pópa és a pápa is találkozott már. Készítik elő a terepet az Antikrisztusnak.
Erről szól a kemtrél is.
Basszus, erről lehetne beszélni 24 órán keresztül, hogy mi következik :-D
Ez a fórum alkalmatlan rá, mert egy nagy összevisszaság olvasható ki belőle csak.

Mindegy, a lényeget már leírtam.
Nem jó, hanem kifejezetten kibaszott rossz dolgok jönnek. A földön még soha nem volt olyan rossz élni, mint ami most következik.
Viszont örülök neki, hogy részese lehetek, mert ez a legnagyobb kihívás és a legnagyobb érdem életben maradni családostul.

S erre olyan felkészültnek kell lenni, hogy magamon kívül 3 ember éhen ne haljon, meg ne sérüljön, s mindenáron megvédeni őket úgy, hogy közben bárki támad meg kell haljon s nem szabad foglalkoznom vele.

Miközben a világ ájfonra vágyik és lájkokra, meg jó autókra, meg kiposztolja, hogy éppen hol és mit zabál.

Bocs, ennek csúnya vége lesz.

#96714 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:41

guga, ez tök jó meg minden. De ez csak MO-ra érvényes? Szerintem az indonézeknek elkezdeném ezt magyarázni, vicces lenne. A hétvégét egyik német haverommal töltöttük. Dumáltunk ilyesmiről is részegen és azt sem tudta miről beszélek..

Szerintem ez az egész az otthon ülő, félinformációkból okoskodó konteo kedvelőknek jó móka max. Értelmes ember (akiket megvezetnek tudom) ilyennel nem is foglalkozik.

Szerkesztette: Tiga 2016. 05. 02. 13:42 -kor

#96715 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 14:35

A világ titkos urai felett is vannak :cool:
Miért van benned az a kényszer, hogy én buta vagyok, te meg fogalmas :-s
Római birodalmat azért hoztam, hogy értsd, semmi sem állandó, te most látsz magad körül egy rendszert, ami számodra élhető és megfelelő. De hány rendszer jött és ment már, ez miért lenne állandósult? Mindjárt menni fog ez a rendszer, lehet holnap téged temetnek, vagy a melletünk lévő galaxisban szupernova képződik, vagy elnyel egy feketelyuk mindent, vagy reggel autóbalesetet szenvedek, s már nemlesz rám több gondod.

A világ titkos urainak (ordo chaos) jelenleg az a terve, hogy ami most van, az nelegyen. Bár olyan kibaszott értelmes vagy, hogy ezt neked jobban kéne tudnod. A dualitás rendszerét, az oszd meg és uralkodj felettük, vége. Ennek volt a szimbóluma a 9/11 a két torony ledöntése, most mindent egyesítenek. A pópa és a pápa is találkozott már. Készítik elő a terepet az Antikrisztusnak.
Erről szól a kemtrél is.
Basszus, erről lehetne beszélni 24 órán keresztül, hogy mi következik :-D
Ez a fórum alkalmatlan rá, mert egy nagy összevisszaság olvasható ki belőle csak.

Mindegy, a lényeget már leírtam.
Nem jó, hanem kifejezetten kibaszott rossz dolgok jönnek. A földön még soha nem volt olyan rossz élni, mint ami most következik.
Viszont örülök neki, hogy részese lehetek, mert ez a legnagyobb kihívás és a legnagyobb érdem életben maradni családostul.

S erre olyan felkészültnek kell lenni, hogy magamon kívül 3 ember éhen ne haljon, meg ne sérüljön, s mindenáron megvédeni őket úgy, hogy közben bárki támad meg kell haljon s nem szabad foglalkoznom vele.

Miközben a világ ájfonra vágyik és lájkokra, meg jó autókra, meg kiposztolja, hogy éppen hol és mit zabál.

Bocs, ennek csúnya vége lesz.

És miért lesz a jó legtitkosabb uraknak ha mindenki mad maxet játszik?

Szerk.: te bármiről tudsz beszélni 24 órát... ha van értelme ha nincs.

Szerkesztette: NauTiLUS 2016. 05. 02. 13:46 -kor

#96716 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 05. 02. 13:41

guga, ez tök jó meg minden. De ez csak MO-ra érvényes? Szerintem az indonézeknek elkezdeném ezt magyarázni, vicces lenne. A hétvégét egyik német haverommal töltöttük. Dumáltunk ilyesmiről is részegen és azt sem tudta miről beszélek..

Szerintem ez az egész az otthon ülő, félinformációkból okoskodó konteo kedvelőknek jó móka max. Értelmes ember (akiket megvezetnek tudom) ilyennel nem is foglalkozik.

Ott kezdődik, hogy ki az értelmes :-s :-D nekem is vannak német haverjaim, meg szlovákok, mindegyik hülyének néz :-D
Kb. annyi elég, ha nem veszed komolyan, mint én, de azért elraktározod a tudatodban, mint eshetőség, s ha látod megvalósulni, akkor lószart sem ijedsz meg, s nem sipákolsz.

Ez van alapon megpróbálod túlélni. Emberektől, akik őrjöngenek, minél távolabb lenni smegvárni, amíg elfogynak a lőszerek, utána mozogni + felderíteni helyeket, ahol sok élelmiszer van, de nem tud róla senki, s meg sem enné :-D

Egyelőre itt tartok.

#96717 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 02. 13:45

És miért lesz a jó legtitkosabb uraknak ha mindenki mad maxet játszik?

Szerk.: te bármiről tudsz beszélni 24 órát... ha van értelme ha nincs.

Mótvá medmexes történet a világban? Az miért volt jó nekik?

Kissé vagy túlságosan megbízol a regnáló rendszerben.
Ne tedd!
Nem azért hozták létre, hogy jól működjön.

Azt márláthatod, hogy a médián keresztül a családokat szétrombolják, az erkölcsötleépítik, olyan műsorokkal bombázzák a népet, ami társadalmilag és erkölcsileg igénytelen, s bomlasztó.
Gondolod, hogy ennél többet nem tudnak, vagy nem akarnak, vagy itt fognak megállni?

Kvesztor? Gondolod utolsó eset volt és soha többet nem fordul elő? Ez csak egy kis ízelítő volt, s a mai napig nemjutottak a pénzükhöz, csak hőbörögnek ostobán, hogy nemhagyjuk, nem hagyjuk :nevet:

Ugyan ki a mi a faszt érdekela sok gyökér, hogy 60-70 milliót elbukott :-s mit tud tenni, valakinek megmondja, vagy körberajzolja :Đ

Nem,kimegy az ostobája megafonnal tüntertni, aztán ennyiben maradtunk.

S ami ez után jön, az már nem csak őket fogja érinteni.

A méhész kipergeti a mézet és a méhekmeg szorgalmasan dolgoznak :cool:

#96718 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:55

Amúgy ez az antikrisztusozás is olyan semmilyen. A sátán gonosz, mert az ellenfele ezt mondta. Püff.

Idézet

#96719 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:56

a bushcraft forum van tele még ilyen konteosokkal, mint te. Régen szerettem őket olvasni, mert rohadt sokat lehetett tanulni, amúgy is szeretek erdőben remetéskedni. De mára már teljesen elvakultak, volt olyan emberke aki elherdálta az összes vagyonát élelmiszerre 2013-ban, hogy jajj most piros gomb összeomlás. Persze lófasz nem lett, ez csak a konteós körben volt népszerű, aztán meg csodálkozott, hogy elhagyta a családja, no meló és vagyon. Viszont van sok rizse elásva.

Szerkesztette: Tiga 2016. 05. 02. 13:58 -kor

#96720 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 14:55

Mótvá medmexes történet a világban? Az miért volt jó nekik?

Kissé vagy túlságosan megbízol a regnáló rendszerben.
Ne tedd!
Nem azért hozták létre, hogy jól működjön.

Azt márláthatod, hogy a médián keresztül a családokat szétrombolják, az erkölcsötleépítik, olyan műsorokkal bombázzák a népet, ami társadalmilag és erkölcsileg igénytelen, s bomlasztó.
Gondolod, hogy ennél többet nem tudnak, vagy nem akarnak, vagy itt fognak megállni?

Kvesztor? Gondolod utolsó eset volt és soha többet nem fordul elő? Ez csak egy kis ízelítő volt, s a mai napig nemjutottak a pénzükhöz, csak hőbörögnek ostobán, hogy nemhagyjuk, nem hagyjuk :nevet:

Ugyan ki a mi a faszt érdekela sok gyökér, hogy 60-70 milliót elbukott :-s mit tud tenni, valakinek megmondja, vagy körberajzolja :Đ

Nem,kimegy az ostobája megafonnal tüntertni, aztán ennyiben maradtunk.

S ami ez után jön, az már nem csak őket fogja érinteni.

A méhész kipergeti a mézet és a méhekmeg szorgalmasan dolgoznak :cool:

Aham a nagyon titkos világ urai csak így elvannak, szórakozgatnak a magyar kisbefektetőkkel és várják a világvégét. Eközben a jólképzett festékszórósok meg mindent átlátnak és röhögnek a markukba. És készülnek. Hollandáiába bazdmeg, mert nem lesz pénz, ezért kell menni külfődre dolgozni, nem a családra vigyázni. Apád faszát, hülye vagy.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4834
  • 4835
  • 4836
  • 4837
  • 4838
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.