Idézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 15. 11:35
Tönkrement a telefonom, nincs rajta térerő már szinte sehol. Mit érdemes venni és hol? Online boltra gondoltam, 30 ezer alatt szeretnék egyet, ami vagy androidos vagy linuxos, de ha androidos, akkor legalább 5-ös Android legyen rajta, de még inkább 6-os. Nem kell szupernek lennie, csak használható legyen, nem játszok rajta vagy ilyesmi, csak telefonálásra, SMS-re, és vészesetben netezésre, navigációra használnám. Jó a noname kínai telefon is, csak ne legyen teljesen bóvli, nem ragaszkodok a nagy márkákhoz. Ha annyira szuper, akkor 30-35-öt adok érte, de a 35 ezer forint az abszolút felső határ, így is a megélhetésem kerül miatta veszélybe, de muszáj venni, nem tudom tovább húzni. Itt kint Angliában nagyon drágák a telefonok is, a legolcsóbb butatelefon kerül 26 ezer forintba, az az ócskaság, amit otthon 2-3 ezer forintért utánad dobnak a Tescóban, de a piacon sem sokkal olcsóbb, és ott használt meg lopott telefonok vannak, annyiért kapok rendes online boltban új telefont, ami nem lopott, nem használt, nem buherált, újabb kiadás.
Egy jó ideje nem követem már az okostelefonos fejlesztéseket, így nem tudom, hogy mit érdemes és mennyiért.
http://www.tinydeal....e-p-158572.html

Súgó
A téma zárva.