HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4917
  • 4918
  • 4919
  • 4920
  • 4921
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98361 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 16. 05:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 15. 22:47

Én szeretem a béjemvéseket az úton, olyan aranyosan rebbennek szét előlem ijedten :-D

Én meg leszarom ki mivel megy, lehetőleg előzékeny vagyok mindenkivel és nagypapásan vezetek, mert nem hajt a tatár :)
Az valamelyik videóban külön tetszett, ahol Levente előadta, hogy 150-el is ment már a BMW-vel, bezzeg a Honda csak 140-et bírt, az akkor még csak 28 éves Kadett is ment GPS-el mérve is 150km/h-val autópályán, igaz kicsit félelmetes benne lenni ilyenkor, egyszer megnéztem elég volt :)

#98362 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 05:39

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 16. 06:37

Sedan autókón nincs szükség hátul ablaktörlőre.

Én tudom :D ezt gugáéknak érthetetlen vagy újdonság.

#98363 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 06:39

Inkább új információ, annyira soha nem érdekeltek az autók, hogy utánajárjak, számomra az autó csak egy használati eszköz.

#98364 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 06:45

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 16. 06:37

Sedan autókón nincs szükség hátul ablaktörlőre.

van amelyiken igen, azért
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98365 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 06:46

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 16. 06:39

Én meg leszarom ki mivel megy, lehetőleg előzékeny vagyok mindenkivel és nagypapásan vezetek, mert nem hajt a tatár :)
Az valamelyik videóban külön tetszett, ahol Levente előadta, hogy 150-el is ment már a BMW-vel, bezzeg a Honda csak 140-et bírt, az akkor még csak 28 éves Kadett is ment GPS-el mérve is 150km/h-val autópályán, igaz kicsit félelmetes benne lenni ilyenkor, egyszer megnéztem elég volt :)

astrával rendszeresen mentem végsebesség környékén, huzamosan :D bírja

vectrában a 140 semmi, mintha állnék, nincs is értelme hajtani
egyszer megnéztem milyen a 2XX , csak a menetszél lett nagyobb, szóval ez is megvolt, pipa :D

#98366 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 07:09

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 16. 06:39

merfold volt az, vagy tengeri csomo. a hondat autopalyazni epitettek, tudniillik.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98367 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 16. 08:09

merfold volt az, vagy tengeri csomo. a hondat autopalyazni epitettek, tudniillik.

Japánban a megengedett maximum autópályán 100km/h :)

#98368 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 16. 08:09

az astrában mérföldes az óra :-D

#98369 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 08:11

Gondoltam bemásolom, érdemes olvasgatni, szemezgetni. Gondoltam rá, hogy bevállalok egy ilyen melót egy rövid időre, hogy megtapasztaljam és lefilmezzem, de attól tartok, hogy én fizetnék érte, mert pénzt nem nagyon látnék belőle.

Idézet

Fekete lista:
Göttingen: Kaiserpalast restaurant )nincs fizetés emelés, vagyis 5 hónap után emeltek 100 eurót)

Saint Quentin: Atlantis Restaurante (Franciaország) (800 euró kezdővel és azt mondták bejelentve 5 hónap után is de semmi bejelentéssel ebből szemetek voltak meg minden nap legalább éjfélig kelet nyomni)

Hanau: Restaurant Lai (kiabŕlŕs veszekedčs verekedčs stb
Bejelentés minijob Senkinek nem ajŕnlanŕm)

Ludwigshafen: China Town Restaurant ( takarítás, gyomlálás, konyhai munka, mosogatás, villanyszerelés, ajtó szerelés, és 700 euró mar a harmadik hónapja, és csak ígérget,csótány a szállón )

Bürstadt: Asia Khan (

Erlangen: Goldene Quelle (A szálláskörülmények miatt tenném a listára, (konyhában, raktárhelyiség, két nm-es penészes lyuk) illetve ebben az étteremben nincs szabadnap, mivel hétfő kedden csak délután nyitnak, röhej)

Nierstein: Dynasty Restaurant ( Szar fonok, futy volt a neved( fütyültek amikor szolitotak) mindenbe bele kotot a fonok)

Landshut: Mongolisches Restaurant Dynasty: kibaszott szar a szállás( https://www.facebook.com/media/set/… ) a főnök asszony idegbajos.... )

Kassel: Kyoto Immbis Grill ( szar a szállás, és a főnökség sem emberbarát)

Schwandorfa: Gourment tempel (Nincs még minijobos bejelentés sem ezáltal aok sem, így ha nem adnak fizetést vagy baleset történik akkor ők mosák kezeiket és szerencsétlen dolgozót meg magára hagyák tehetetlenül. Senkinek nem ajánlom ezt az éttermet) https://www.facebook...&type=3

Bonn - ShokoYoku étterem.
A szállás gusztustalan. Étkezés nem biztosított.Illetve lazacfejet és marhabelsőséget kapsz vacsorára illetve ebédre. Nincs bejelentés semmilyen formában. 3 ember munkáját végeztetik 1 emberrel.Heti 1 nap szüneted, fél napokban kapod meg

Veenendaal-ba,- Weenesport
tanácsos kihagyni!!!!gusztustalan hozzá állás,nagyon nehézkesen fizetnek de persze a munkádon kívűl igen csak elvárják az extra feladatokat!!!a szállás egy szoba ahol 4-en vagytok összetömőrítve,gipszkarton falak,tapéta nuku....a kaja az halfej...stb...egyszóval gusztustalan az egész!!!NE MENJ ODA!

Bornhei- Kaiser Garden
3 óra és a turbán fejű főnök asszony még mindig tessékeli befele a vendégeket,szoval 4 körül van az a bizonyos szünet!! a baszogatás a főnökasszonytol minden napos,látja h nincs segitsegem de vannak vagy 200 akkor sem segit!!! és amikor elvégezte a dolgát csinálni akart egy szendvicset mikor a masfél méteres ferdeszemű beugatott h nem ehet!

Salzburg- Wok Sushi Star
ketten mosogattunk plusz segiteni konyhán árutpakolni.reggel ketten kitakaritottunk 800nm100-100 euroért.Reggeli magyarnak nincs kola csak gagyi pultbol nem lehet.majd 2 kávébol nulla lett.2hete ránk szoltak desszertes pult csak nekünk tabu.én mult pénteken jöttem el.párom most van úton mert akik mentek is lelépnek.pénzen mindig variálás van.rengetegen vannak minden rozsdamentest törölni kell.senkinek nem ajánlom.

#98370 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 08:13

Azt mondjuk nem értem, hogy ha szar a helyzet, akkor minek marad ott 3-5 hónapot valaki.
Ez a feketelistás kínai éttermek fészbuk csoportból van.

#98371 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 08:14

Olvasgatás nélkül se mennék ilyen helyekre. Filmezés az szerintem aggályos lenne.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98372 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 16. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 09:13

Azt mondjuk nem értem, hogy ha szar a helyzet, akkor minek marad ott 3-5 hónapot valaki.

Mert tőke nélkül még nehezebb kicsiben is továbblépni. Nyilván ha a szomszéd faluból találna akármit, akkor itt beintene, átmenne és kész. Kicentizett költségvetés, lehetőség hiánya pont elég.
Make love not Wor.

#98373 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 09:14

Olvasgatás nélkül se mennék ilyen helyekre. Filmezés az szerintem aggályos lenne.

Van bent a csoportban néhány telefonnal készült fotó és film. Mosogatószerrel tisztítják a szeletelt paprikát, vagy a kedvencem a mosogatóvíz. Valami 800 fős étteremben fekete szutykos sár, mert a kínai nem engedte lecserélni a vizet, mondván drága. Ilyen helyen simán lefilmezném a szállást, a napi 3X étkezést, bármit, amit lehet. Nem biztos, hogy azonnal feltölteném, meg elég lenne ilyen helyen egy hét. Felvenni a hangját, ahogy ordít az alkalmazottakkal. Bevállalós lenne, de megérné, hogy tudatosuljon a sok gyökérben tartsa magát távol a kínai éttermektől.

Na meg nem beszélve arról, hogy ilyen helyeken mit esznek az elkényelmesedett jóléti osztrákok, németek, hollandok? Szerintem fogalmuk sincs mit raknak eléjük.

#98374 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 09:32

Ilyen helyen simán lefilmezném a szállást, a napi 3X étkezést, bármit, amit lehet.

Csináld.
Make love not Wor.

#98375 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 09:18

Mert tőke nélkül még nehezebb kicsiben is továbblépni. Nyilván ha a szomszéd faluból találna akármit, akkor itt beintene, átmenne és kész. Kicentizett költségvetés, lehetőség hiánya pont elég.

Nem ritka, hogy a napi 12 óra meló nem elég, mert kevés a személyzet és nagy a vendéglétszám. Ilyen aprópénzért és szar kajával, szállással akkor sem maradnék ott, ha gyalog kell hazamenni :-D tudom, hogy nehéz a váltás és szar is, de kínaiba mindig kell ember, vannak normális közvetítők, akik nem húzzák le, ingyen kiviszik, mert a kínai étterem fizeti a közvetítőt.

Az a hely, ahol első hónap 7-800 euro, s utána emelkedik, na az a lehúzás, mert ott a közvetítő kapja a maradék lóvét s a melós az adott ország minimálbérét sem kapja meg, be sem jelentik, néha ki sem fizetik.

#98376 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 08:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 09:34

Csináld.

Most nem lehet.
Mindjárt jön a szlovák meló, mennem kell még oktatásra Abdára.
Hétvégén meg Vodinál alszunk :cool:

#98377 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 09:37

Most nem lehet.
Mindjárt jön a szlovák meló, mennem kell még oktatásra Abdára.
Hétvégén meg Vodinál alszunk :cool:

De most azt nem vágom, kerék centírozás?

Csak mert vatta új felninek nem kell centír. Legalábbis suzukinál.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98378 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 11:24

Suzuki megbírja, de egy szállítás utáni/felszerelés előtti ellenőrzés nem árt, főleg drágább kocsinál, ahol hamarabb sír a tulaj és ír Homárra, hogy ráz a kormány.
Make love not Wor.

#98379 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 09:11

Gondoltam bemásolom, érdemes olvasgatni, szemezgetni. Gondoltam rá, hogy bevállalok egy ilyen melót egy rövid időre, hogy megtapasztaljam és lefilmezzem, de attól tartok, hogy én fizetnék érte, mert pénzt nem nagyon látnék belőle.

vadasz, vadasz ...
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98380 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 11:24

Szerintem kell. Nem teljesen homogén sem a felni sem a gumi.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4917
  • 4918
  • 4919
  • 4920
  • 4921
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.