HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4921
  • 4922
  • 4923
  • 4924
  • 4925
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98441 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 19:30

Nem tudod.

A kijelentéseid, főleg a tied azért értéktelenek, leárazottak, mert eleve értéktelen dolgokra alapozol.
Na de ezt elmagyarázni, felismerni teljes mértékben lehetetlen próbálkozás.
Nem is erőltetem, mert megy a mantra folyamatosan, hogy tanuljál :-D

Elismerem, a nyelvtudás az krvj, nem hagy cserben.
Egy jól fizető szakma, mint az enyém, kicsit későn ismertem fel, hogy hajtással simán havi 2500 euro, várnom kell, 20 évesen kellett volna, de akkor vissza sem jöttem volna, mert minek. Hollaqndia kurva jó volt, Szlovákia is, de akkor már inkább Hollander. Csxaládom sem lenne, ha így gondolkodtam volna.

Mindig az van, hogy hülye vagyok és nem tudom, nem a faszt, de nem fogom erőltetni, mert itt mindenkinek kötelessége a gugát kioktatni, hogy hülye, és elbaszta az életét :-D

Ez már sport, s mindezt úgy, hogy mögé írja, hogy én csak segíteniu szeretnék :nevet:

Faszt, én vagyok, akihez képest valaminek tartja magát. Viszonyítási pont, hol.ott ugyanolyan értéktelen fasz, mint én, de itt be van vállalva :Đ

#98442 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:46

Elgépelés, ebből látszik, hogy besöröztem :-D OFFocska.

Néha megdöbbenek azon, hogy a természetes védekezésem, s érvelésem olyan támadásnak van beállítva, ami kitiltandó.

#98443 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 19:39

Linkeld és foglald össze max fél oldalban, hogy miről beszél.

Van, amit illik nem félvállról venni.
Pl. a híreket hallgatom, de nem érdekel, kivéve ha egybevág egy ilyen kommentelővel.
Linkelje a faszom, ott van az összes kommentje a film alatt nyilvánosan és a félreértések is, meg az ígéret, hogy engem nem fognak lelőni.

Nem ezt figyeltem, hogy megígérte, meg parancsnok. A mondatok mögött sokkal több van, végül Ő is rájött, s jeleztem neki.

#98444 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 19:46

Elgépelés, ebből látszik, hogy besöröztem :-D OFFocska.

Néha megdöbbenek azon, hogy a természetes védekezésem, s érvelésem olyan támadásnak van beállítva, ami kitiltandó.

A netről idézett piramis/illuminátus/akármi az nem érvelés. Később még le is tagadtad. Egy logikus gondolkodásmódra nem reagaltál, csak fujtad a fasságot, mert Te tudod. Így nehéz és az nem érvelés. Főleg ami mérhető műszaki dolog. Aztán szokás szerint elpoénkodod, mert az még megy. Csak mi nem értjük a viccet.
Make love not Wor.

#98445 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 19:42

... Hollaqndia kurva jó volt, Szlovákia is, de akkor már inkább Hollander...

Kurva jo volt, csak a melo volt szar, a fizetes, a szallas, a kaja, a dragasag, a torok, ...
Elmenekultetek felidoben.
Egy felteteles lehetosegre mondod, hogy k. jo volt (lehetett volna), persze azokat a lehetosegeket is
a segedmunkas szajhagyomany, illetve a hulyito fejvadaszok csatornajan hallottad.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98446 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 19:51

Csak mi nem értjük a viccet.

Gömbibá effektus, csoportba tömörülés, mert talán így biztosabb. De ki az a mi?
Maradj már egyszer az életben magadra! Formálj meg olyan véleményt, ami tőled jön, s nem sorakoztatod fel mögé a topiklakókat, hogy nyomatékosabb legyen. Ezt már pár éve hangoztatom, hogy szociálisan szarul néz ki.

Mert pl. én ilyet nem tudok, mögöttem nincs az a tanult tömeg, ami mögötted.

De melyikebb a releváns, mikor fog megdőlni s melyik elmélet?
Nyilván rengeteg kérdés bassza az agyadat csak más irányba lettél terelve.
Maga a terelés kérdéseket vet fel. Lehetséges, hogy hamis ismeretekkel láttak el, s azon nőtt fel a tömeg, még a legiskolázattabb is? Ha igen, akkor mi a teendő? Ha nem, akkor minden rendben? Persze, hogy semmi sincs rendben de a világot nem én fogom megmenteni és átlátni, főleg nem helyetted.

A magabiztosság az egyetlen mérgező tényező, mindenkinek azt kell felülvizsgálnia, hogy honnan származik.
Attól, hogy megvizsgálja, semmi baja nem lesz.

#98447 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 16. 19:59

Kurva jo volt, csak a melo volt szar, a fizetes, a szallas, a kaja, a dragasag, a torok,

Kisebbik fiam befejezi az általánost, Hollandiába költözünk, s miért?
Mert azokat a hülyeségeket veszem alapul, amit felsoroltál?
Ott az emberek nem arra vannak kondicionálva, hogy nyírják ki egymást :Đ

Fogod a lényeget?
Vagy csak úgy rutinból megy?

#98448 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 19:42

A kijelentéseid, főleg a tied azért értéktelenek, leárazottak, mert eleve értéktelen dolgokra alapozol.
Na de ezt elmagyarázni, felismerni teljes mértékben lehetetlen próbálkozás.
Nem is erőltetem, mert megy a mantra folyamatosan, hogy tanuljál :-D

Elismerem, a nyelvtudás az krvj, nem hagy cserben.
Egy jól fizető szakma, mint az enyém, kicsit későn ismertem fel, hogy hajtással simán havi 2500 euro, várnom kell, 20 évesen kellett volna, de akkor vissza sem jöttem volna, mert minek. Hollaqndia kurva jó volt, Szlovákia is, de akkor már inkább Hollander. Csxaládom sem lenne, ha így gondolkodtam volna.

Mindig az van, hogy hülye vagyok és nem tudom, nem a faszt, de nem fogom erőltetni, mert itt mindenkinek kötelessége a gugát kioktatni, hogy hülye, és elbaszta az életét :-D

Ez már sport, s mindezt úgy, hogy mögé írja, hogy én csak segíteniu szeretnék :nevet:

Faszt, én vagyok, akihez képest valaminek tartja magát. Viszonyítási pont, hol.ott ugyanolyan értéktelen fasz, mint én, de itt be van vállalva :Đ

De tényleg bnem tudod :lol:

De igazábol itt csak te magad viszonyítod másokhoz magad.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98449 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 20:09

Kisebbik fiam befejezi az általánost, Hollandiába költözünk, s miért?
Mert azokat a hülyeségeket veszem alapul, amit felsoroltál?
Ott az emberek nem arra vannak kondicionálva, hogy nyírják ki egymást :Đ

Fogod a lényeget?
Vagy csak úgy rutinból megy?

en dolgoztam hollandokkal, holland cegnel, es eleg karot nyelt emberek a meloban.
azt gondolom, nem kommunikaltal annyit sem hollandokkal, hogy akar az udvariassagot megkulonboztesd a baratsagossagtol.
persze, a te feltetelezeseid mindig uberelik a tenyeket.
kinyiras alatt mit ertesz? haarp, orvos maffia, vagy itt a forumon az allando leoltast? elso ketto ott is meglesz, a 3. meg csak a realitas talajara probal visszarangatni.

#98450 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 20:18

De tényleg bnem tudod :lol:

De igazábol itt csak te magad viszonyítod másokhoz magad.

Mi van, ha nem?

Hogyan kezeled, ha tényleg így van, de csak később fogsz rájönni?
Egyáltalán volt már az életedben olyan tényezhő, hogy valamit gondoltál róla, aztán gyökeresen megváltozott a véleményed mert más információk birtokába jutottál, sd azt tartottad utána igaznak?

Mi a garancia arra, hogy mi az igaz? Az oktatás? Ha valaki diplomás, nem dolgozhat húsiparban, Hollandia, mint segédmunkás? Diplomásokkal dolgoztam, hitelt vettek fel :Đ

Nem voltak olyan okos és tanult emberek, mint én :nevet: tudod, hitelt nem felvenni valami olyasmi kell, hogy életösztön.

Persze valamikor én is belenyúltam a hitelbe, s ha elmesélném, hogy Isten, na az kiverné a tanult emberek körében a biztosítékot, így nem fogom elmesélni.

#98451 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 16. 20:24

en dolgoztam hollandokkal, holland cegnel, es eleg karot nyelt emberek a meloban.
azt gondolom, nem kommunikaltal annyit sem hollandokkal, hogy akar az udvariassagot megkulonboztesd a baratsagossagtol.
persze, a te feltetelezeseid mindig uberelik a tenyeket.
kinyiras alatt mit ertesz? haarp, orvos maffia, vagy itt a forumon az allando leoltast? elso ketto ott is meglesz, a 3. meg csak a realitas talajara probal visszarangatni.

Csak simán elég volt, amit láttam s megéltem hollandereknél, semmi érvelés nem szükséges. Te úgyláttad őket, ahogy, én merg családdal együtt odaköltözök, mert laza meló jó pénzért, s egy keresetből elvagyunk egészen addig, amíg a nejem meg nem találja a helyét s utána már félre is tudunk tenni.

De mondok valamit, a húsiparban mellém ült egy nő a lányával szünetben, éjszakai meló, heti két nap.
Valójában baszni akart, magyar volt. Abból a heti 2 map éjszakai melóból éltek s béreltek lakást. Jógát oktatott, nyelvet tanult. Bevallottan megalázó volt neki a vágóhíd, ellenben eléggé lesújtó vélemnénye volt a kinti magyarokról, akik jógázni kívántak :nevet: belőlük fog megélni hosszútávon. Érted, kint élnek, már tele vannak pénzzel és minden faszságra kaphatóak, s ezzel teljes mértékben tisztában volt, röhögve mondta el, hogy mennyit szakít róluk le :Đ megérdemlik :-D

#98452 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:43

Faszomat bammeg, majd holnap folytatom, mert elgépelek.

#98453 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 20:05

Maradj már egyszer az életben magadra! Formálj meg olyan véleményt, ami tőled jön, s nem sorakoztatod fel mögé a topiklakókat, hogy nyomatékosabb legyen. Ezt már pár éve hangoztatom, hogy szociálisan szarul néz ki.

Végül is pár konteóskemtréles ellenanyagban nem a tömeg után mentem, hanem a felvilágosító kampányokhoz segítettem tökéletesíteni a doksit és egyszeri ember szájába adni olyan dolgokat, hogy pld. mi az a műterhelés, ami van a hídon/villamoson és biza van a repülőn is. Piramisaidnál is inkább felütöttem a térképet, persze erre is mondhatod, hogy más után mentem és blábláblá.

Autólopás csoportban szóba került a BT kommunikáció, először elmatekoztam miképpen lehet feltörni, elolvastam a BT szabványt, aztán néztem meg, hogy más mivel kísérletezett és mi mennyire sikerült. És még sorolahtnám. Te meglátod, hogy jajj a magzatvíz is ugyanaz, mint a tengervíz és már nyomod is kész tényként, addig sem látsz, hogy 1 nap alatt már látványosan meg is marná az embert a töménysége, csak mantrázol. Szóval öcsém, ha valaki egy picit sem matekozik, akkor az biza Te vagy. Ja de, gondolkozol, próbálsz most is kihozni valami egetverő fasságot az orosz nem létező kapcsolatodból. Az megy.
Make love not Wor.

#98454 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 20:40

Csak simán elég volt, amit láttam s megéltem hollandereknél, semmi érvelés nem szükséges. Te úgyláttad őket, ahogy, én merg családdal együtt odaköltözök, mert laza meló jó pénzért, s egy keresetből elvagyunk egészen addig, amíg a nejem meg nem találja a helyét s utána már félre is tudunk tenni.

De mondok valamit, a húsiparban mellém ült egy nő a lányával szünetben, éjszakai meló, heti két nap.
Valójában baszni akart, magyar volt. Abból a heti 2 map éjszakai melóból éltek s béreltek lakást. Jógát oktatott, nyelvet tanult. Bevallottan megalázó volt neki a vágóhíd, ellenben eléggé lesújtó vélemnénye volt a kinti magyarokról, akik jógázni kívántak :nevet: belőlük fog megélni hosszútávon. Érted, kint élnek, már tele vannak pénzzel és minden faszságra kaphatóak, s ezzel teljes mértékben tisztában volt, röhögve mondta el, hogy mennyit szakít róluk le :Đ megérdemlik :-D

:) nem latod? ugyanaz a nota. valaki szerencsetlen melletted ul a szar meloban, es vilagit arrol, hogy majd hogy-mit. mitol lett az allitasa hiteles?
a kiemelesre nem is irok semmit... :lol:

#98455 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 16. 20:49

:) nem latod? ugyanaz a nota. valaki szerencsetlen melletted ul a szar meloban, es vilagit arrol, hogy majd hogy-mit. mitol lett az allitasa hiteles?
a kiemelesre nem is irok semmit... :lol:

Fordítsak? Guga ki volt éhezve és az egész világ hülye. A bánki dagadt szomszéd is. A többiek csak simán rosszindulatúak. Legalább már előre szólt, hogy ki fogja színezni. Kérdés így mi értelme van?
Make love not Wor.

#98456 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 20:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 19:22

Pénzt kivenni én is tudtam, nem figyeltél. A pénz kivételéért fizetnem kellett OV-nak :cool:
Fizetni viszont ingyenesen csak a Lidl-ben tudtam.
Albert Heijn ilyenek, meg az összes bolt, az OTP kártyámmal körberöhögtek, de ez nyilván hihetetlen, szó szerint hazugságként hangzik, és egyébként is minek írnám le ide, ha nem így történt volna?
Hja, szeretek hazudni :Đ

Szarnak Hollandiában az OTP mászterkárdra, a Lidl viszont elfogadja, ezt még Szlovákiából, Ausztriából és Németországból tudom.
Tulipánoknál is működött.
De nyilván olyan hülye vagyok, hogy még egy bankártyát sem tudok használni :omg:

Ki szeretne helyettem elmenni a kurva anyjába és még egy falatot sem ittam.

Mindenhol elfogadnak mindent
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98457 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 20:02

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 16. 19:59

Kurva jo volt, csak a melo volt szar, a fizetes, a szallas, a kaja, a dragasag, a torok, ...
Elmenekultetek felidoben.
Egy felteteles lehetosegre mondod, hogy k. jo volt (lehetett volna), persze azokat a lehetosegeket is
a segedmunkas szajhagyomany, illetve a hulyito fejvadaszok csatornajan hallottad.

Szereti ha mindennap elverik, és nem hagyják aludni

#98458 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 20:05

Mert pl. én ilyet nem tudok, mögöttem nincs az a tanult tömeg, ami mögötted.

De melyikebb a releváns, mikor fog megdőlni s melyik elmélet?
Nyilván rengeteg kérdés bassza az agyadat csak más irányba lettél terelve.
Maga a terelés kérdéseket vet fel. Lehetséges, hogy hamis ismeretekkel láttak el, s azon nőtt fel a tömeg, még a legiskolázattabb is? Ha igen, akkor mi a teendő? Ha nem, akkor minden rendben? Persze, hogy semmi sincs rendben de a világot nem én fogom megmenteni és átlátni, főleg nem helyetted.

A magabiztosság az egyetlen mérgező tényező, mindenkinek azt kell felülvizsgálnia, hogy honnan származik.
Attól, hogy megvizsgálja, semmi baja nem lesz.

Nekünk, értelmes embereknek nem kell csoportba tömörülni.
Ti, a buta, egymást másoló, önálló gondolatokkal nem bíró kemtrélhívő csorda, na nektek kell csoport, hogy egymást erősítsétek, biztassátok, megmondjátok a nagy titkokat.

#98459 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 20:40

Te mindent elhiszel, ez olyan aranyos :wub:

#98460 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 20:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 16. 21:02

Mindenhol elfogadnak mindent

a visa mastercardot tenyleg nem fogadjak el, sot azt sehol sem. :lol:

Téma megosztása: