HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#561 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 06. 09:35

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 10:32

Te vagy az elso csoro bombis, en azt hittem minden beemves gazdag csavo.  :rolleyes:

Azok nem, akik megvesznek egy bontoszokevenyt, aztan meg minden penzuket rakoltik a javitasara :omg:

#562 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 09:39

Idézet: csozsi - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 9:31

de amikor anyukával közli a gyereke, hogy szerez egy motorosfűrészt, és elvágja a nyakát, az kiveri nálam a biztosítékot.

Ilyen van? :eek:
Vagy a gyereket kellene megfojtani, vagy a szuleit, hogy ennyire neveltek meg. :rolleyes:

#563 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 09:47

A sukárban is van subway, ikea parkoló is ingyenes. Legalábbis eddig mindig nyitva voltak a sorompók.

Amúgy meg ha pl egyedül megyek sose ülök be. Kikérem a szendvicset, aztán kocsiba megkajálom. És még össze se morzsázom  :Đ

Anyabanya: csinálok én überfrankó szendvicset amúgy, meg szeretem is a zsömlét, de az a szábvéjes kenyérke az nagyon karaj.

Jah, ha mekdonácc ízt szeretnél, kérjél abból a szarból, amit rákennek sütés előtt a teljesen ízetlen szójára. Azzal bármit megcsinálhatsz eredeti ízűre  :Đ

Szerkesztette: JonesC 2009. 01. 06. 09:49 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#564 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 10:23

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 9:35

Azok nem, akik megvesznek egy bontoszokevenyt, aztan meg minden penzuket rakoltik a javitasara :omg:

Jaham, hogy Bluboj a magyar Chip Foose? :eek:

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#565 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 01. 06. 10:36

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 9:00

Télen mondjuk csak a pancserek festenek,szellőztetni is kéne és minusz fokokba jó érzés lehet.Tudom most kell megcsinálni. :D

Mondtam már, hogy kabbe?  :D

Hát igen, szar ügy most csinálni, de egyszerűbb, ha csak én fagyoskodom, a nagyjából üres lakásban, és festek gyorsan, mintha beköltözés után, mondjuk jobb időben, de a lakást teljesen feltúrva, bútortologatva kéne megcsinálni.

Amúgy a kisszobában, amit már megcsináltam vasárnap, nem is nagyon lehet érezni a szagát, meg megy a fűtés is mindkét helyen.
Meg hát mozgok, nem fázom annyira. Bár pont reggel éreztem a torkom, jó lenne egy kis melegtea, de most itt ez esélytelen.

Ha nagyon fázom, benézek a topikba különben is. :Đ
KomposztWC

#566 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 10:44

gyúrás OFF. bakker milyen arcok járnak ilyenkor gyúrni.  :omg:
Egyik fele az a tipikus nagypapa, pont mint a Gálvölgyi a gyúrúnkvazee-ba, a másik fele meg tipikus tetkós kokszolós fukszos állat, a harmadik fele a személyi eddzők és van elenyésző arányban a kulturáltnak látszó sportemberek. De amikor érkeztem akkor lehetett a váltás,mert kifelémenet fiatal öltönyösök mentek el, valszeg munka előtti keményités.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#567 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 10:48

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 9:47

Amúgy meg ha pl egyedül megyek sose ülök be. Kikérem a szendvicset, aztán kocsiba megkajálom. És még össze se morzsázom  :Đ

Mert disznó vagy, a macskád is kultúráltabb nálad  :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#568 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 10:48

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 9:32

Egy vilag omlott ossze bennem..  :eek:
Te vagy az elso csoro bombis, en azt hittem minden beemves gazdag csavo.  :rolleyes:

Én sok olyat ismerek aki nincs kitömve pénzzel :)
BMWパワー
Kép

#569 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 10:51

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 9:29

Meg mindig mas gyerekerol beszelek :omg:
Amiatt nem fogok ujrakabelezni. Sajat gyerekem lenne, alap, hogy nem basztatna ezeket a cuccokat, ha eletben szeretne maradni :nevet:

Az nem hagy, aki tervez, tudod. Aki nem 20 ft/m kabelt vesz, aki tudja, hogy minel hosszabb a kabel, annal gyengebb lesz a minoseg a jel gyengulese miatt, aki minel kevesebb felesleget akar a tap es a hangfalkabelek minel jobb elkulonitese erdekeben :cool:

Én meg sajátról.  :p

Az nem hagy aki nem gondolkodik előre. Mivan ha pl bútort cserélsz, vagy szoba elrendezést, vagy elköltözöl. Vagy neadjisten a csatlakozónál megmurdel a kábel, csak visszábbvágod, megofrrasztod, és kész is, nem kell újra megvenned többtiz máter kábelt. Aztán meg persze jópár méteren sokat számit +10centi tartalék....

Szerkesztette: blueboi69 2009. 01. 06. 10:59 -kor

BMWパワー
Kép

#570 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 12:26

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 11:51

Én meg sajátról.  :p

Az nem hagy aki nem gondolkodik előre. Mivan ha pl bútort cserélsz, vagy szoba elrendezést, vagy elköltözöl. Vagy neadjisten a csatlakozónál megmurdel a kábel, csak visszábbvágod, megofrrasztod, és kész is, nem kell újra megvenned többtiz máter kábelt. Aztán meg persze jópár méteren sokat számit +10centi tartalék....

Miert, van gyereked? :eek:
Ezt eddig nem meselted, Guga az anyja? :Đ

Elkoltozes nem gaz, ugyanezek a kabelek voltak BP-en is, es sikerult itt is osszedobni veluk a rendszert. Csatlakozok termeszetesen nincsenek a kabelek vegen, kerdezd majd meg a hazimozis haverodat, hogy miota hasznalnak csatlakozokat az igenyesebb erositok hangfalkimenetenel? :)
Amugy 10-15 cm tartalek van, bar en ezt inkabb neveznem meresi hibahatar eredmenyenek. Amikor fel meter magassagbol mondjuk ket meterre kellene athelyezni a cuccot, akkor annyival sokra mesz :omg:

#571 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 12:42

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 12:26

Elkoltozes nem gaz, ugyanezek a kabelek voltak BP-en is, es sikerult itt is osszedobni veluk a rendszert. Csatlakozok termeszetesen nincsenek a kabelek vegen, kerdezd majd meg a hazimozis haverodat, hogy miota hasznalnak csatlakozokat az igenyesebb erositok hangfalkimenetenel? :)
Amugy 10-15 cm tartalek van, bar en ezt inkabb neveznem meresi hibahatar eredmenyenek. Amikor fel meter magassagbol mondjuk ket meterre kellene athelyezni a cuccot, akkor annyival sokra mesz :omg:

Azon kívül szokott lenni pár kábel,de ne zavarjon. Attól még csatlakozóba dugod, simán megtörhet,vagy sérülhet. Vagy a hifibe beforrasztva lógnka ki a kábelek és tekered össze szigszalagal?  :Đ
Nemtom milyen alacsony lehetsz,hogy fél méterre a földtől van minden, nálunk pl a legalacsonyabb dolog is 1.3m-re van a talajtól, faszom se fog annyit hajlongani  :Đ
De ha már ilyen porcelánboltba laktok akkor miért nem vitrinbe van? Nekem is ott vannak a törékeny repülőgép modelljeim.
De elárulom neked, ha ott vagy a gyerekkel és foglalkozol vele akkor nem fog garázdálkodni,mert rászólsz. De ha egyedül hagyod akkor ne csodálkozz,hogy meg akar nézni mindent belülről is.  :Đ
BMWパワー
Kép

#572 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 13:39

Tudom, hogy senkit nem érdekel, de muszáj kiírni magamból az ideget  ;)

Két ünnep között otthon punnyadtam, kis családommal. Volt (sajnos, de később részletesen) egy befogadott cicánk, kicsit rozsdás színű. Mikor felkaroltuk (kábé nyár elején), az oldaláról hiányzott a szőr, bordái látszottak, elég ratyi állapotban volt, sajnáltuk, mert szép formás kandúr különben. Etetgettük rendszeresen, bolhairtóztuk, nyakörvet kapott, egyszóval szépen kigömbölyödött, megpofásodott. Egy rendkívül hálás jószág volt. Karácsony előtt egyszercsak eltűnt két napra. Nagyobb problémát nem csináltunk, azt hittük, hogy csak kufircolni ment el (kinti kandúroknál ez előfordul). Mikor előkerült, sovány és nyúzott volt. Enni csak nagyon keveset evett, hasmenése állandóan. Arra gyanakodtunk, hogy valaki megmérgezte (ismerős állatorvos szerint tipikusan patkányméreg csinál ilyet). Végül egy hét alatt elpusztult, szilveszter reggel találtam meg a dobozában, amit csináltunk neki, hogy legyen hova húzódnia a hideg időben. Kert végében testgyakorlás a jóól fagyott talajon, el kellett kaparni.

Nem tudom, tényleg méreg végzett-e vele, de nagyon kiakadtunk (mármint a család).

Na jó, ez kész. Megyek előre, az előkertben valami nem gömbölyű. Nézem, hát hiányzik a golyós kerti csap. Valaki átugrott a kerítésen, szakszerűen leszerelte, aztán télak (a kerítés nem túl magas, de eddig semmi sem történt, ami miatt magasítani kellett volna).

Hát ilyen dolgok mennek errefelé. Bocs a szófosásért, de ez kellett...

[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#573 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 13:42

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 13:42

Azon kívül szokott lenni pár kábel,de ne zavarjon. Attól még csatlakozóba dugod, simán megtörhet,vagy sérülhet. Vagy a hifibe beforrasztva lógnka ki a kábelek és tekered össze szigszalagal?  :Đ
Nemtom milyen alacsony lehetsz,hogy fél méterre a földtől van minden, nálunk pl a legalacsonyabb dolog is 1.3m-re van a talajtól, faszom se fog annyit hajlongani  :Đ
De ha már ilyen porcelánboltba laktok akkor miért nem vitrinbe van? Nekem is ott vannak a törékeny repülőgép modelljeim.
De elárulom neked, ha ott vagy a gyerekkel és foglalkozol vele akkor nem fog garázdálkodni,mert rászólsz. De ha egyedül hagyod akkor ne csodálkozz,hogy meg akar nézni mindent belülről is.  :Đ

Igen, szokott lenni, de most a hangfalkabelekrol volt szo, azzal lennenek gondok, ha az erositot feljebb akarnam rakni. Persze, barmi tortenhet vele, de erdekes modon nekem meg egy kabelem sem serult meg attol, hogy csatlakoztatva volt. Ha nem piszkalod, mitol lenne barmi baja?
170 cm magas vagyok meg mindig, es szerintem igen hulyen nezne ki, ha 1.3 meterre raknam az erositot, eggyel feljebbi polcra a BR lejatszot, es az allvany tetejere meg az 50" plazmat. Hajlongani meg nem kell, tudod van olyan hasznos kis kutyu, hogy taviranyito :omg:
Azert nem rakom vitrinbe, mert annak az eleje zart, es mondjuk ilyen cuccoknal nem art, ha szellozik, kulonben tulmelegszik. Jo, nyilvan nem 19 fokos szobahomersekletnel, de nyaron elegge necces a szitu.
Es meg mindig mas gyerekerol van szo, nem a sajatomerol. Mas gyerekevel meg foglalkozzon a szuloje, ne en.

#574 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 13:45

Idézet: bipi - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 14:39

Hát ilyen dolgok mennek errefelé. Bocs a szófosásért, de ez kellett...

Jo lenne, ha ezek nem mindennapi sztorik lennenek, de sajna azok.
Elso valami macskautalo szomszed lehetett, a masodik meg tuti cigany.

#575 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 01. 06. 14:09

Szarjatok diszperzitet, már a hajam is fehér. MOndjuk lehet, csak öszülök.
KomposztWC

#576 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 14:22

Guga! Megtaláltam az ideális autót Neked! :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#577 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 01. 06. 14:46

Idézet: PolaR - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 13:42

Es meg mindig mas gyerekerol van szo, nem a sajatomerol. Mas gyerekevel meg foglalkozzon a szuloje, ne en.

pola, szülj egy gyereket, oszt hagyd ott a kékfijú küszöbén... ha annyira akar már egyet. ennyit vergődni ezen a gyerek témán. aki akar, az örökítse tovább silány genetikáját, de én úgy vagyok vele, mint tumorcsávó (aki most már tuti, h megfagyott egy árokszélen, miközben egy hordányi amazon üldözte nemi erőszak céljábul) a zsiráfokkal... szépek, meg minden, de itthonra nem kéne.

Szerkesztette: avman 2009. 01. 06. 14:47 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#578 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 14:46

pedig a komoly erősítőkön van hangfalcsatlakozó, speak-on nevű ;)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#579 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 15:13

Idézet: avman - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 15:46

pola, szülj egy gyereket, oszt hagyd ott a kékfijú küszöbén... ha annyira akar már egyet.

Majd ha talal egy olyan elmeroggyant not, aki hajlando neki gyereket szulni, lesz neki :omg:

#580 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 15:13

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 15:46

pedig a komoly erősítőkön van hangfalcsatlakozó, speak-on nevű ;)

Koszonjuk, Emese :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.