HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2590
  • 2591
  • 2592
  • 2593
  • 2594
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51821 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 02. 09:19

outlook backup, ha veszteségmentesen sikerül kinyerni az adatot, akkor office telepítése után minden ugyanonnan megy.

az bekressel erősen
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51822 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 02. 09:18

Igen ám, de a pst file sérült, nem lehet másolni ;)

akkor bukta.
backup még talán esélyes.

#51823 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 03. 02. 09:15

már lejárattad magad a fasságaiddal, nem kell erőlködnöd

Ugyanezt a mondatot én is leírhatnám neked, azon felül, hogy rosszindulatú, mint ahogy már írtam, konkrétumokat nem tartalmaz.
Gőzöd nincs róla, hogy mire utalgatsz, kizárólag csak személyeskedsz.

#51824 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 02. 09:07

Remélem, nem kell magyarázni, elvégre te is azzal foglalkozol, amivel Guga meg Jahno, így tudnod kell :Đ .

:pokeas2:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#51825 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 02. 08:55

Szerintem is tré banda, és nem akarom védeni őket, de miért éljen? Fizetést fognak kapni, de legalább dolgoznak is. Ha kiás egy árkot vagy segít pár méter útszakasz építésében, parkot rendbetesz, utcát söpör, szemetet szed, lesz valami ellenérték. A segélynek és a rokinak nincs semmilyen ellenértéke. Az megint más, hogy ott nem lesz +10M munkahely, inkább olyan -1/2M.

A kormánynak adóbefizető réteget kellene létrehoznia, a közmunkások nem azok. + tudnék mesélni a környékbeli közmunkásokról hosszan, rendszeresen résztveszek kistérségi konzultációkon, ahol a polgik sirámait hallgatom, mint háttér, kiszolgáló személyzet.

#51826 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 02. 07:54

És ha ezzel a húzással ki lehetne szorítani a külföldről bevándorló "moszkvatéri" munkaerőt, akkor meg egyenesen ász lenne.

Múltkor valamelyik másik topikban jól megkaptam a magamét, hogy mekkora baromságokat hordok össze, meg hogy nem lenne ott semmi munkavégzés, csak jól befenyítenék az ellenőrt, hogy vagy azt mondja, hogy faszán dolgoztak, vagy elvágják a torkát. Mondom ja, biztos van, aki ilyen országban szeretne élni, de azért én még valahol reménykedek, hogy ennyire nem süllyedtünk még kőkorszaki szintre.

#51827 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 03. 02. 09:25

:pokeas2:

Mitröhögsz szopósmalac? :Đ
Egyébként ótluk rikoveri túl már kergeti az adatokat.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51828 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 02. 09:22

akkor bukta.

Olyan nincs, tudhatnád! :kma:
BMWパワー
Kép

#51829 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:33

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 01. 16:45

Amúgy jah, az angol úgy megy, h unom magam.

Ja, jó. Besétáltál a csapdába. Olyan nincs, hogy annyira menjen, hogy hátradőlhess. Mindig van mit tanulni, gyakorolni egy nyelven, sose lehet elég jól tudni. Az anyanyelvre is ez vonatkozik.

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 01. 16:45

de akkor már kínai. De melyik? Írni úgysem lehet kínaiul rendesen megtanulni, a legtöbb kínai sem tud, beszélni meg mind máshogy beszél.

Mandarin. A legelterjedtebb, mindenhol ezt tanítják. Nyelvtanát és szavakat tekintve a világ legegyszerűbb nyelve lehetne: nincs benne ragozás, többes szám, igeidők. A szórend nagyon kötött, annyira, hogy már attól is egyszerűbb. Ahol nehezedni kezd az az, hogy a legtöbb szó egy szótagos (egy darab krix vagy krax írja le) és nagyon hasonlítanak egymásra, összekeverhetőek, az elég nehéz kiejtés ezért már a kezdetektől fontos. Ami pokoli nehézzé teszi, az a sok írásjel. Igaz nem egy helyen olvastam már, hogy az írásjelekben van logika és kb. 200 írásjelnél átlag kínai nem használ többet.

Az orosz iránti vágyad nem értem. Aha, nem latin ábécés. Nem ez a nehéz benne, hanem a nyelvtan. Én sem tanultam oroszt (ennek örülök is), de saját tapasztalat alapján az orosz ábécét (nyomtatott kis- és nagybetűket) kb. 1-2 óra alatt meg lehet tanulni 0 előismerettel és ez arra elég, hogy beleolvass egy orosz szövegre és félhibás kiejtéssel fel tudd olvasni. Érteni ettől még nem fogod, csak egy-két latin eredetű szót lehet kihámozni a szövegből. Az orosz azoknak fontos, akik szláv nyelvekre akarnak specializálódni, mert akkor alap. Ahogy a germánnál a német az alap, nem az angol.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 03. 01. 16:55

a német sokkal nehezebb és rusnyább mint az orosz

Szerintem az orosz a nehezebb, nem kicsit. Szépségben egyik sem valami erős, az tény. Talán németben nincsenek olyan durva mássalhangzó-torlódások. Valahol minden nyelv egyformán nehéz, egy legfelső szinten, ennek a nehéz-könnyű nyelv felosztásnak középfokig van értelme.

Egy ideje gondolkodom a spanyolon, állítólag magyaroknak könnyebb, mint az angol: fonetikus, ahogy írják, úgy ejtik és fordítva. A ragozás kicsit több, mint az angolban, cserébe a szórend sokkal szabadabb, sokkal jobban hasonlít a magyarra. A mandarin után a 2. legtöbbet beszélt világnyelv. Anyanyelvi használók számát tekintve beelőzi az angolt. Viszont a spanyolt kevesebben tanulják és mivel nem a legerősebb gazdaságú országokról van szó, és elég messze vannak tőlünk, gazdaságilag elég nehéz hasznosítani. A magyar munkaerőpiacon nem keresett nyelv. Meg akkor inkább rágyúrok még az angolra, németre, annak több értelme van, mint potyára bevállalni egy 3. nyelvet. Franc tudja mikor tudom, fogom használni. Zenén és gitárkönyvön kívül nem találkozok spanyollal. Esetleg még nem szinkronizált amerikai filmekben néhány mondat erejéig.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#51830 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:35

Valami adatmentő szoftverrel, vagy unstoppable copierrel sem?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#51831 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 02. 09:24

Ugyanezt a mondatot én is leírhatnám neked, azon felül, hogy rosszindulatú, mint ahogy már írtam, konkrétumokat nem tartalmaz.
Gőzöd nincs róla, hogy mire utalgatsz, kizárólag csak személyeskedsz.

ugyanmár ne kapd fel a vizet
egyszerűen nem dőlünk be a kamudumáidnak, ez fáj neked :)

nyugodj meg, igyál egy sört, stb
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#51832 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 02. 09:33

Ja, jó. Besétáltál a csapdába. Olyan nincs, hogy annyira menjen, hogy hátradőlhess. Mindig van mit tanulni, gyakorolni egy nyelven, sose lehet elég jól tudni. Az anyanyelvre is ez vonatkozik.

Mandarin. A legelterjedtebb, mindenhol ezt tanítják. Nyelvtanát és szavakat tekintve a világ legegyszerűbb nyelve lehetne: nincs benne ragozás, többes szám, igeidők. A szórend nagyon kötött, annyira, hogy már attól is egyszerűbb. Ahol nehezedni kezd az az, hogy a legtöbb szó egy szótagos (egy darab krix vagy krax írja le) és nagyon hasonlítanak egymásra, összekeverhetőek, az elég nehéz kiejtés ezért már a kezdetektől fontos. Ami pokoli nehézzé teszi, az a sok írásjel. Igaz nem egy helyen olvastam már, hogy az írásjelekben van logika és kb. 200 írásjelnél átlag kínai nem használ többet.

Az orosz iránti vágyad nem értem. Aha, nem latin ábécés. Nem ez a nehéz benne, hanem a nyelvtan. Én sem tanultam oroszt (ennek örülök is), de saját tapasztalat alapján az orosz ábécét (nyomtatott kis- és nagybetűket) kb. 1-2 óra alatt meg lehet tanulni 0 előismerettel és ez arra elég, hogy beleolvass egy orosz szövegre és félhibás kiejtéssel fel tudd olvasni. Érteni ettől még nem fogod, csak egy-két latin eredetű szót lehet kihámozni a szövegből. Az orosz azoknak fontos, akik szláv nyelvekre akarnak specializálódni, mert akkor alap. Ahogy a germánnál a német az alap, nem az angol.

Szerintem az orosz a nehezebb, nem kicsit. Szépségben egyik sem valami erős, az tény. Talán németben nincsenek olyan durva mássalhangzó-torlódások. Valahol minden nyelv egyformán nehéz, egy legfelső szinten, ennek a nehéz-könnyű nyelv felosztásnak középfokig van értelme.

Egy ideje gondolkodom a spanyolon, állítólag magyaroknak könnyebb, mint az angol: fonetikus, ahogy írják, úgy ejtik és fordítva. A ragozás kicsit több, mint az angolban, cserébe a szórend sokkal szabadabb, sokkal jobban hasonlít a magyarra. A mandarin után a 2. legtöbbet beszélt világnyelv. Anyanyelvi használók számát tekintve beelőzi az angolt. Viszont a spanyolt kevesebben tanulják és mivel nem a legerősebb gazdaságú országokról van szó, és elég messze vannak tőlünk, gazdaságilag elég nehéz hasznosítani. A magyar munkaerőpiacon nem keresett nyelv. Meg akkor inkább rágyúrok még az angolra, németre, annak több értelme van, mint potyára bevállalni egy 3. nyelvet. Franc tudja mikor tudom, fogom használni. Zenén és gitárkönyvön kívül nem találkozok spanyollal. Esetleg még nem szinkronizált amerikai filmekben néhány mondat erejéig.

mindkettőt tanultam annó 4 évig, nekem a német nehezebb volt, de talán az is belejátszott hogy az angol blokkolta kicsit, mert a németet párhuzamosan nyomtam az angollal
az oroszt ugye még gyerekkén, utáltam is mert kötelező volt, de így visszagondolva nekem az könnyebb volt

spanyolra viszont tényleg azt mondják hogy könnyű :) Tenerifén én mondjuk kb 10 szóval remekül elboldogultam, vagyis rögtön szimpibb voltam nekik és segítettek :)

angolból van felsőm, de aszondom lófaszt sem tudok, beszélnem kéne sokat, de mostanság hogy amcsiknak dolgozom így érzem hogy fejlődöm
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#51833 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:45

Így járt. Backupból vissza (ha az nincs, akkor nem volt fontos adat), vagy Kürt. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#51834 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 02. 09:01

Igen, de ez eddig is igy volt, vitte a penzt a semmiert, most legalabb valamit tesz is erte.
Igaza van lezlinek, ha csak kevesebb szemet, parlagfu meg gaz lesz tole az orszagban, mar jobb a szitu, mint a mostani rendszerben.

Csak legyen rendszer, ami ellenorzi es jovohagyja vagy elfogadja az elkeszult munkat. Na ez fog kurvara hianyozni.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#51835 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 03. 02. 09:45

Így járt. Backupból vissza (ha az nincs, akkor nem volt fontos adat), vagy Kürt. :)

ótluk kirokveri túlboksz. letőcs, krekk stb, kiszedi azokat a leveleket amik olvashatók és öröm bódottá, mostmá a mobilvinyóra menti ki a cuccost, csak kurvalassan.

nem volt telis tele badsectorral, csak itt-ott, pont a pst-ben.
BMWパワー
Kép

#51836 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 02. 09:52

ótluk kirokveri túlboksz.

Idézet

Es wurden keine mit Ihrer Suchanfrage - ótluk kirokveri túlboksz - übereinstimmenden Dokumente gefunden.

:omg: :Đ

#51837 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 02. 09:56

Nemértesz ehhez, fordulj szagemberhez. :Đ
BMWパワー
Kép

#51838 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 02. 09:56

Zu risiken und nebenwirkungen lesen sie die packungsbeilage und fragen sie ihren arzt oder apotheker.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#51839 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 02. 10:04

Zu risiken und nebenwirkungen lesen sie die packungsbeilage und fragen sie ihren arzt oder apotheker.

Bázmeg ezt még sose hallottam így. Náluk is így monnyák a gyóccar reklámok végén vagy ott kérdés nélkül támogatják a gyóccaripart?
BMWパワー
Kép

#51840 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 03. 01. 20:29

amúgy meg Egoka neked valamilyen feminista klubban kéne esteket szervezned, ahol tök mindegy mi a téma, csak ellenkezni lehessen vérremenően valakivel. és ez még hagyján is lenne, csak lehetne ezt kicsit nőiesebben is :think:

Nem kell minden nőnek riszacicának lenni.

Nem is célom.

Jah, és leszarom. :Đ
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2590
  • 2591
  • 2592
  • 2593
  • 2594
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.