HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2644
  • 2645
  • 2646
  • 2647
  • 2648
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#52901 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 15:12

Nem is az a gond, ha kihasznaljak a lehetoseget, ezerotert elhuznak kirandulni meg zabalni busszal.
A problema ott van, hogy nagy tobbseguk egy ev alatt tobbet kolt ezekre a hasznalhatatlan szemetekre, mint a Neckermann hajout ara.

Ez tény. De tudod, szerintem akad köztük jó számmal olyan, akinek se kutyája, se macskja és (már bocsi), de anno gyereket sem csinált, így most tök egyedül van. És simán jól esik neki, hogy valaki beszélget vele. Az is tény, h egyesek ezt mocskosul kihasználják. De érted, akinek egész életében nem volt több esze a mánál, attól mit vársz öreg korára?
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#52902 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 18. 15:14

Nekem aztán mindegy, hogy hogy jön, csak jöjjön :Đ

:lol:
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#52903 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 18. 15:18

Az rendben van, csak ne legyen már úgy beéllítva, mintha az sokkal nagyobb karrier lenne, mint a gugaféle.

Arról nem beszélve, hogy 2+kilóból (kérdés mekkora a + :think: ) sincs nagy dőzsölés, de legalább pár faszt rendszeresen le kell szopni.

Miért, különben nem?

#52904 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 03. 18. 15:49

naná, majd rontással együtt veszi át más pénzét...

Hja, az a helyes sorrend. Átadják neki, mert rontás van rajta, tehát rontással veszi át. Majd leveszi róla a rontást, s bizonyos jutalékért visszaadja. De lehet még dolgozik az ügyön, túl nagy rontás lehetett rajta, mert felszívódott a lével :Đ

Én a helyében már vettem volna magamnak egy szigetet és néhány rabszolgát szedni a gyapotot :Đ

#52905 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 18. 15:53

De lehet még dolgozik az ügyön, túl nagy rontás lehetett rajta, mert felszívódott a lével :Đ

a kockázatvállalásnak is van ára
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#52906 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 14:36

Ex, ergo nem tom. Kérdezd Blubit, szerintem ő tudni fogja. Egyik 19 másik egy híjján 20.

Énnekem mi közöm hozzá? És mér lennénk hasonlóak? :eek:
Egyébként én kb minden exemmel tartom a kapcsolatot és tudok róluk eleget. Sose lehet tudni mikor épp melyiket lehet megdugni :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#52907 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 15:52

Miért, különben nem?

Mivel nincs tapasztalatod a hosszútávú, független életvitelről, amikor csak is magad felelsz magadért és a családodért, s nincs kinek sípolni, meg verni a tamtamot, hogy nincs meló, így felesleges lenne elmagyarázni a különbséget.

Magyarázd el egy pontnak, hogy mi az a végtelen :Đ

Nincs kényszer, ennyi. Semmire sem kényszeríthetnek, főleg nem pénzért. Azt csinálom, amit szeretek, s én rendelkezem az időmmel. Ha úgy döntök többet dolgozom, akár hajnalban is, akár késő éjjelig. De csak is azért, mert akkor és úgy nagyon jól esik. Ha nem esik jól, nem dolgozom :Đ

És velem megtanulnak udvariasan bánni, mert ha nem akkor úgy baszom rá az ajtót, hogy kiszakad a helyéből :Đ erre még sohasem volt példa, de álltam már fel csendben s illedelmesen elköszönve, hogy köszönöm nem. Vagy kértem meg már embert illedelmesen, hogy felejtse el a telefonszámomat, s megkérem, hogy ne is ajánljon az ismerőseinek.

Persze ez a téma nem az emberkedésről szól, hanem a saját korlátaimról, hogy mi az, amit nem vállalok be.

Dekoratív hölgyike egyszer megkért, hogy ott előtte javítsam meg a laptopot. Adatmentés, reinstall, s ha kell fizet többet is, mert olyan anyagok vannak a gépen, hogy nem örülne neki, ha más is látná :Đ én mondjuk nem vagyok más :nevet: na mindegy, elköszöntem tőle, s bíztam benne, hogy talál valami szomszéd hülyegyereket marionettbábúnak.

Basszus de hideg van a bungiban. Csak este tudok befűteni, mert még el kell mennem két helyre.

#52908 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 18. 15:58

Énnekem mi közöm hozzá? És mér lennénk hasonlóak? :eek:
Egyébként én kb minden exemmel tartom a kapcsolatot és tudok róluk eleget. Sose lehet tudni mikor épp melyiket lehet megdugni :Đ

Esetedben inkább az a kérdés, h hogy tekintesz exnek. Azt, akit 1-2x meghúztál (pölö ezt a lovas csajt), vagy van max 3, akikkel képes voltál úgy elmenni Mekibe, hogy még fizettél is egy hambit.

#52909 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 15:50

De tudod, szerintem akad köztük jó számmal olyan, akinek se kutyája, se macskja és (már bocsi), de anno gyereket sem csinált, így most tök egyedül van. És simán jól esik neki, hogy valaki beszélget vele.

Hat bazze, akkor lemegy a terre, a padra, a buszhoz, es pofazik a sok ven szatyorral. Te nem BP-en elsz? Annyi venember van abban a varosban, hogy katasztrofa, es csak egyre tobben lesznek.
Ez az egyik. Masik meg, hogy ez kurvara nem attol fugg. Nagyanyam nem egyedul el, megis minden vasarnap, ha jo ido van, minimum a fel napjat az udvaron pletykalva tolti a tobbi venseggel. Be nem all a pofaja, ha en annyit akarok neki szolni telcsin, hogy mikorra erek oda, abbol legjobb esetben is minimum 20 perces beszelgetes lesz. Ugy, hogy tudja, par oran belul ott vagyok es orakat adhatja elo magat :omg: :Đ

Szal ez nem ettol fugg.

#52910 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 18. 16:00

Blah, de jó is a saját főnökség...

Azért azt kurva nehéz elhinni, hogy soha, semmilyen körülmények között nem kell/ett olyan emberrel dolgoznod, vagy olyan melót bevállalnod, ami nem szopás; csak és kizáróla a pénzért.

#52911 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 18. 15:38

Ez kb. az a szint, amikor két okostojás talált az árokban valami liter hugyot és megitták :Đ aztán kórházba kerültek.
De az is nagyon tetszett, hogy valami jósnőt köröznek, mert több embertől lenyúlt közel 100 millát, azzal a címmel, hogy leveszi a rontást a pénzről :nevet:

S az ilyen tufaképződmények szavazati jogot is kapnak :Đ

Jaj bazz megy éjfél után valamelyik szenny adón ilyen jósolok percenként 500+áfáért műsor.Egyszer kétszer néztem hát jobb mint bármelyik viccműsor.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#52912 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 16:03

Hat bazze, akkor lemegy a terre, a padra, a buszhoz, es pofazik a sok ven szatyorral. Te nem BP-en elsz? Annyi venember van abban a varosban, hogy katasztrofa, es csak egyre tobben lesznek.
Ez az egyik. Masik meg, hogy ez kurvara nem attol fugg. Nagyanyam nem egyedul el, megis minden vasarnap, ha jo ido van, minimum a fel napjat az udvaron pletykalva tolti a tobbi venseggel. Be nem all a pofaja, ha en annyit akarok neki szolni telcsin, hogy mikorra erek oda, abbol legjobb esetben is minimum 20 perces beszelgetes lesz. Ugy, hogy tudja, par oran belul ott vagyok es orakat adhatja elo magat :omg: :Đ

Szal ez nem ettol fugg.

De, és pont ezért látom, hogy legtöbbször itt nem beszélnek egymással az emberek.

#52913 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 18. 16:00

Mivel nincs tapasztalatod a hosszútávú, független életvitelről, amikor csak is magad felelsz magadért és a családodért, s nincs kinek sípolni, meg verni a tamtamot, hogy nincs meló, így felesleges lenne elmagyarázni a különbséget.

Magyarázd el egy pontnak, hogy mi az a végtelen :Đ

Nincs kényszer, ennyi. Semmire sem kényszeríthetnek, főleg nem pénzért. Azt csinálom, amit szeretek, s én rendelkezem az időmmel. Ha úgy döntök többet dolgozom, akár hajnalban is, akár késő éjjelig. De csak is azért, mert akkor és úgy nagyon jól esik. Ha nem esik jól, nem dolgozom :Đ

És velem megtanulnak udvariasan bánni, mert ha nem akkor úgy baszom rá az ajtót, hogy kiszakad a helyéből :Đ erre még sohasem volt példa, de álltam már fel csendben s illedelmesen elköszönve, hogy köszönöm nem. Vagy kértem meg már embert illedelmesen, hogy felejtse el a telefonszámomat, s megkérem, hogy ne is ajánljon az ismerőseinek.

Persze ez a téma nem az emberkedésről szól, hanem a saját korlátaimról, hogy mi az, amit nem vállalok be.

Dekoratív hölgyike egyszer megkért, hogy ott előtte javítsam meg a laptopot. Adatmentés, reinstall, s ha kell fizet többet is, mert olyan anyagok vannak a gépen, hogy nem örülne neki, ha más is látná :Đ én mondjuk nem vagyok más :nevet: na mindegy, elköszöntem tőle, s bíztam benne, hogy talál valami szomszéd hülyegyereket marionettbábúnak.

Basszus de hideg van a bungiban. Csak este tudok befűteni, mert még el kell mennem két helyre.

kamu
Dojcsák Dániel kitiltott indok nélkül 03.18-án. (Gabibácsi)

#52914 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 16:00

Esetedben inkább az a kérdés, h hogy tekintesz exnek. Azt, akit 1-2x meghúztál (pölö ezt a lovas csajt), vagy van max 3, akikkel képes voltál úgy elmenni Mekibe, hogy még fizettél is egy hambit.

Milyen max 3? És miből gondolod, hogy én meghívok bárkit is bármire :-s Engem nem a pénzemért szeretnek, de lehet neked ez számít :Đ Legutóbbi rieksün az volt, hogy aszonták, bocs de majd ha lesz 20millád. Nemtom viccnek szánta-e, de mondtam, hogy oké akkor holnap felveszek 20milla hitelt akkor má jó leszek. Aha. :omg:
Mondom oké szia :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#52915 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 16:03

Azért azt kurva nehéz elhinni, hogy soha, semmilyen körülmények között nem kell/ett olyan emberrel dolgoznod, vagy olyan melót bevállalnod, ami nem szopás; csak és kizáróla a pénzért.

A szopás a melóval van, nem az emberekkel :Đ hja, ha úgy vesszük pénzért szopok.
Most kutakodnom kell az emlékezetemben, de ha találnék olyat, akivel nem szeretnék együtt mutatkozni, akkor vagy lepattintottam óvatosan, vagy egészségügyi okokra hivatkozva elhajtottam a levesbe :Đ

Nem emlékszem kellemetlen ügyfélre, talán régen a Gizellában volt, hogy némelyiktől fogtam a fejem, de megoldottam, mert pár percnél tovább nem volt ott.

Hja, megvan. Tavaly volt egy idős házaspár, igénytelen közegben, odaültem a gép elé, tiszta kosz meg nyál volt a billentyűzet, közben cigitől krihácsolva a nyakamba fröccsent valami. Na őket ott hagytam, hogy ez meghaladja az én tudásomat és menjenek be a gyarmati szervizbe :Đ

#52916 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 18. 16:10

Milyen max 3? És miből gondolod, hogy én meghívok bárkit is bármire :-s Engem nem a pénzemért szeretnek, de lehet neked ez számít :Đ Legutóbbi rieksün az volt, hogy aszonták, bocs de majd ha lesz 20millád. Nemtom viccnek szánta-e, de mondtam, hogy oké akkor holnap felveszek 20milla hitelt akkor má jó leszek. Aha. :omg:
Mondom oké szia :Đ

Aha,szóval max 1. :p

#52917 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 15:52

Miért, különben nem?

Hja, lemaradt egy gondolat. Ha van melóhelyed jól érzed magad a bőrödben, ha nincs melóhelyed nagyon hamar letargiás leszel és elbutulsz :Đ függetlenként nincs idő ilyen úri huncutságokra, állandóan ösztönözve vagy, hogy bedobd magad a mély vízbe :Đ

#52918 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 03. 18. 16:05

Jaj bazz megy éjfél után valamelyik szenny adón ilyen jósolok percenként 500+áfáért műsor.Egyszer kétszer néztem hát jobb mint bármelyik viccműsor.

Egyébként láccik nem értesz hozzá. Én dolgoztam ilyen jósnőnek, weblap, banner meg ilyen-olyan dolgok és időnként azért rákérdeztem, hogy ennek mekkora része kamu. Aszondja miért lenne kamu? Mondom,hát ha én jós lennék akkor rég megjósoltam volna magamnak a jövő heti lottó nyerőszámokat. Aszondja azt nem teheti, mert ilyenre nem fordíthatja a képességeit. Mondom hát ez jó védekezés. Aztán csend, fél perc múlva meg olyan dolgokat kezdett el rólam mondani, amikről kb 1-2 ember tud, senki más. Kicsit pislogtam, hogy ezt biztos nem a kisujjából szopta ki.
BMWパワー
Kép

#52919 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 16:12

Aha,szóval max 1. :p

Max 1/nap. :Đ :kma:

Különbenis ne tartsál fel az ostoba találgatásaiddal, még találnom kell egy komoly kapcsolatot ma estére :Đ
BMWパワー
Kép

#52920 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 16:05

De, és pont ezért látom, hogy legtöbbször itt nem beszélnek egymással az emberek.

Valoszinuleg akkor nem is akarnak.
En se pofazok csaladon kivul senkivel, ha nem muszaj, azon egyszeru oknal fogva, hogy nem akarok.
Ha valaki akar pofazni, akkor megteszi, akar fiatal, akar oreg. Nehogy mar csak ezeken a lehuzos bandak altal szervezett csoportos szopopartikon lehessen beszelgetotarsat talalnia barkinek is...

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2644
  • 2645
  • 2646
  • 2647
  • 2648
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.