Idézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 15:52
Mivel nincs tapasztalatod a hosszútávú, független életvitelről, amikor csak is magad felelsz magadért és a családodért, s nincs kinek sípolni, meg verni a tamtamot, hogy nincs meló, így felesleges lenne elmagyarázni a különbséget.
Magyarázd el egy pontnak, hogy mi az a végtelen
Nincs kényszer, ennyi. Semmire sem kényszeríthetnek, főleg nem pénzért. Azt csinálom, amit szeretek, s én rendelkezem az időmmel. Ha úgy döntök többet dolgozom, akár hajnalban is, akár késő éjjelig. De csak is azért, mert akkor és úgy nagyon jól esik. Ha nem esik jól, nem dolgozom
És velem megtanulnak udvariasan bánni, mert ha nem akkor úgy baszom rá az ajtót, hogy kiszakad a helyéből

erre még sohasem volt példa, de álltam már fel csendben s illedelmesen elköszönve, hogy köszönöm nem. Vagy kértem meg már embert illedelmesen, hogy felejtse el a telefonszámomat, s megkérem, hogy ne is ajánljon az ismerőseinek.
Persze ez a téma nem az emberkedésről szól, hanem a saját korlátaimról, hogy mi az, amit nem vállalok be.
Dekoratív hölgyike egyszer megkért, hogy ott előtte javítsam meg a laptopot. Adatmentés, reinstall, s ha kell fizet többet is, mert olyan anyagok vannak a gépen, hogy nem örülne neki, ha más is látná

én mondjuk nem vagyok más

na mindegy, elköszöntem tőle, s bíztam benne, hogy talál valami szomszéd hülyegyereket marionettbábúnak.
Basszus de hideg van a bungiban. Csak este tudok befűteni, mert még el kell mennem két helyre.