HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2778
  • 2779
  • 2780
  • 2781
  • 2782
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#55581 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:47

Pákó oldalát ismerem, haverom, jártam nála számtechelni a zuglói boltjában, de ez most mellékes. 50 küvecsből kellett vezeték, állvány, toldó, és mikrofon.
Oldd meg :Đ
Hja és úgy, hogy legyen benne wireless mutatvány is, külön kérték :Đ

Oké, felelősségre lehet vonni, de ha minden igényt szeretnék kielégíteni, akkor jó voltam, s nem is szoptam le senkit :Đ

Az a baj a vezeték nélküli technika nem olcsó,ami olcsó az nem zavarvédett és fogsz annyit szivni vele hogy saját kezeddel fogod avégén szarráverni mikor egy műsor közbe elhalgat vagy épp belehallatszik ilyen olyan elektromos zavar.Ezt én már régen végigszenvedtem,jó ott a vezetékes is :)

Szerkesztette: djculture 2011. 04. 21. 17:56 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#55582 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 21. 17:55

Az abaj a vezeték nélküli technika nem olcsó,ami olcsó az nem zavarvédett és fogsz annyit szivni vele hogy saját kezeddel fogod avégén szarráverni mikor egy műsor közbe elhalgat vagy épp belehallatszik ilyen olyan elektromos zavar.

Ha ez meg fog történni, lesz hivatkozási alapom a drágább cumóra. Neked legyen igazad :cool:

#55583 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:56

Ha ez meg fog történni, lesz hivatkozási alapom a drágább cumóra. Neked legyen igazad :cool:

Borítékolom hogy megfog történni.De nem nagyon jó dolog mikor ez műsor közbe történik,nagyából lehet improvizálni aztán arra vagy hazamegy a közönség vagy nem:)

Szerkesztette: djculture 2011. 04. 21. 18:05 -kor

Hádédész..

#55584 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 21. 17:58

Borítékolom hogy megfog történni.De nem nagyon jó dolog mikor ez műsor közbe történik,nagyából lehet improvizálni aztán arra vagy hazamegy a közönség vagy nem:)

Ekkora műsor nincs baki és impro nélkül :Đ tavaly is volt, megoldottam. Részeg faszi kirúgta a kábelt hangfalból meg más is bakizott live, erről szól, ehhez kellek én :cool:

#55585 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 19:12

Ekkora műsor nincs baki és impro nélkül :Đ tavaly is volt, megoldottam. Részeg faszi kirúgta a kábelt hangfalból meg más is bakizott live, erről szól, ehhez kellek én :cool:

Van persze csak nemárt minimalizálni a bakikat és vagy készülni eleve rá.Egyik havernak a pioneer cdj1000 e állt be a multhéten aztán egy ezer éves rendes sony cd decröl nyomta a zenét tovább az a sloton.:)

Szerkesztette: djculture 2011. 04. 21. 18:21 -kor

Hádédész..

#55586 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 19:12

Speakont nem rúgja ki. Nekem azon fel is mászott a tag, bírja. Amit lehet, megelőzünk, improvizálunk mással. Oszt mikor este elhallgat a wireless, kamionos meg beleüvölt, hogy mennyire megbaszná azt a luvnyát, akkor meg lestek nagyokat, jó eséllyel 13ezer kidobott lóvé. Bánkon TAXI sem sok van, de majd jön más, Pistike berhelt wlan, PMR, akármi.
Make love not Wor.

#55587 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:46

A baki nem arról szól, hogy lehet készülni rá. Ami bakinak minősül attól baki, hogy nem jössz zavarba, fogod és megoldod. Amire lehet készülni az a versmondás, aztán, ha felsülsz, ott van tenyérbe beleírva. Amikor viszont más pillázik, hogy na most mit csináljunk, neked akkor kell észnél lenni.

Én már hívtam mentőt srácra, akinek bedarálta a kezét a nyomdagép, és mindenki lesokkolt a látványtól.
Vagy volt olyan, hogy Klinikák metrónál fickó epilepsziás rohamot kapott. Mindenki nézett, mint a légy, hogy eldőlt, aztán vérzett a feje, én meg azonnal a szájába dugtam a takonnyal telefikázott zsebkendőmet, nehogy leharapja a nyelvét, aztán úgy fektettem, ahogy elő van írva. Fickó nem tért észhez, de a mentősök megköszönték, és elismerően bólogattak, hogy ez igen, emberek nem szoktak ilyet csinálni. Megvárják, mint a légy, amíg kijönnek, vagy úgy meg vannak rémülve, hogy ki sem hívják.

#55588 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 18:19

Speakont nem rúgja ki. Nekem azon fel is mászott a tag, bírja. Amit lehet, megelőzünk, improvizálunk mással. Oszt mikor este elhallgat a wireless, kamionos meg beleüvölt, hogy mennyire megbaszná azt a luvnyát, akkor meg lestek nagyokat, jó eséllyel 13ezer kidobott lóvé. Bánkon TAXI sem sok van, de majd jön más, Pistike berhelt wlan, PMR, akármi.

Taxit be akartam vállalni, mondván, hogy bárkit viszek hozok suzukival, ha kell. Erre azt mondták, hogy te maradj ott, csak igyál nyugodtan :Đ bekészítek vagy két rekesz behűtöttet, vodival estig elfogy, aztán sátorozunk :Đ
Ha nagyon elunjuk magunkat, akkor valamnit megsütünk, vagy bográcsolunk, udvar be van rendezve ilyen témára.

#55589 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 17:52

Inkább linkeld, ami nem jó. Kíváncsi lennék. Mikor élt még a gugashop, nálam is voltak kommersz termékek. Nem az a cél, hogy csak egy vevő legyen, hanem az, hogy minden igényt ki tudjunk szolgálni.

Ahonnan rendeltem a mikrofonokat, már a csomagolás árulkodó volt, húzós, 100 küvecses autórádiók dobozával volt kitömködve a doboz, gondolom beépítették valaki verdájába, doboz félrekúr, jó lesz tömítésnek, de legalább egyben megérkezett minden. Persze, hogy onnan rendelek legközelebb is, mert korrekt a faszi, még fel is hívott, hogy minden rendben van e, pedig nem kötelező, csak a számláját csökkenti vele, de legalább lelkiismeretes.
Egyébként fasz tudja, jó volt megélni, hogy van még olyan hülye, mint én, aki mindent odatesz, mert fontos neki.
Lehet vannak jobb cuccok máshol, netet én is használom, láttam pár oldalt, de volt olyan, aki a levelemre nem is válaszolt, pedig príma cuccaik voltak, csak lehet nem ütöttem meg a mércét a rendelésemmel, mert 50 küvecsből kellett gazdálkodnom.
Ha valakinek nem kell a kis haszon, hát szopjon faszon. A nagyobb hasznot sem fogja látni tőlem.

értem én bazze, hogy kevés a pénz, de akkor legalább ne gagyira költsd, pont neked mondjam?
olyam ez is mint az it
mindegy, janó már leírta, látom
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#55590 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 17:58

Gömbi! Arról, hogy elbasztad az életed nem én tehetek, leírtam, hogy fosokat vettem, ha kontrázol, engem ismételsz. Leírtam, hogy nem értek hozzá, de bevállalom, megint csak engem ismételsz. Azt is leírtam, hogy nem azért élek, hogy a példaképed legyek, ergo felesleges ismételned, amit leírok, nem attól lesz hiteles. Más, én őszinte szoktam lenni, valamit kérdeznek, kertelés nélkül válaszolok rá, nem szoktam sem a hibáimat, sem a gyengeségeimet palástolni. Te pedig ezen lovagolsz. Kinek szeretnél tündökölni ezzel szaron kiült penész :-s
Az önértékelési gondjaiddal nem fogok megküzdeni helyetted.

A nejem megkérdezte az előbb, hogy írhat e neked. Mondtam neki bánja a faszom, írj, amit akarsz. Azt írta volna, hogy te jártál nálunk asszonnyal, körbe voltál véve kedvességgel, ettél nálunk, vendégül láttunk, fingja nincs, hogy mi történt veled, mert akkoriban nem így viselkedtél. Nem mi változtunk meg, hanem a te fejedben lévő gondolatok. Ha ma eljönnél, ugyanolyan szívesen látnánk.

Aztán lehet gondolkodni.

Semmi gondom nincs, köszönöm a kedvességed :)

#55591 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:01

Vannak fokozatok. Egyelőre a szigszalagos mikit szerettem volna kiváltani. Kőccségvetésből megszavaztak 50 gurigát, azt kellett beosztanom. Szerintem jó voltam.
Következő kör már eredményesebb lesz, én is tudom mi a jó, mi a technika, mi a minőség. De ha neked a kezedbe adnak pénzetet, akkor csak annyiban gondolkozol, ami messzire elkerüli a vágyaidat, vagy azt, hogy helyette mi lenne tartósabb, hangítósabb, ideálisabb. 50 küvecsből ezt tudtam kihozni :-D

Figyelj, Janót ismered, az meg mindennap lát engem (szegény) fagyizunk, fröccsözünk. Kérdezd meg őt, lát-e rajtam valami gondot :D

#55592 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 18:51

mindegy, janó már leírta, látom

Tehát nincs semmi mondanivalód :Đ

Esetleg kisegíthetnél, hogy TE 50 küvecsből mit hoztál volna össze, mint állvány, mikrofon, wireless, kábelek :cool: ha esetleg nem megy, csak az útszéli megoldás, akkor nem ártana...:kma: :Đ

#55593 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 21. 18:19

Én 4db ilyennel amilyen fos tornacsarnokokat hangosítok be:https://www.sal.hu/t...px?term_id=6845 Hangfalakba lehet normálisat is venni,de mondjuk microfonba is 10 ezrer forintos gagyi shure mikrofonom van,avval sincs semmi bajom.

gimiben én is shure mikrofonokat örököltem hangosításra
jók is vótak
aztán kaptunk wireless csiptetős gagyi szarokat (sajna nem én rendeltem még)
jött az a sapkásmajom, a vujitytrutkó, vernyákolt is hogy neki olyan kell, aztán rájött jó neki a rendes kézbefogós cucc :)

#55594 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:01

Guga, azt nem fogod fel az agyaddal, hogy visszaüt ez a kurva nagy ledroidozás. Oszt még le is tagadod.
Azért is basztatlak azóta, azelőtt meg te engem, csak én nem sértődtem be rajta, hanem viccnek vettem.
Te meg nem, ez van.
Mindenbe belekapsz amihez nem értesz, de nem is ez a baj, hanem hogy előadod hogy ez milyen fasza.
Nem kell érteni mindenhez kurvára nem azt mondom, de csak abban kell osztani az észt.

#55595 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 11:18

Blueboj, tudsz élni
béjemvével jársz, mekiben szarsz, meg még kemény is vagy :D

Még soha nem szartam mekiben, de kemény vagyok. És a csajok erre buknak :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#55596 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 19:55

Tehát nincs semmi mondanivalód :Đ

Esetleg kisegíthetnél, hogy TE 50 küvecsből mit hoztál volna össze, mint állvány, mikrofon, wireless, kábelek :cool: ha esetleg nem megy, csak az útszéli megoldás, akkor nem ártana...:kma: :Đ

szerintem jobban jársz ha janóra hallgatsz egyrészt
szerintem shure vezetékes mikrofon, normális kábelekkel, wirelesst ha lehet kihagynám, én állandóan szoptam vele, ócsón nem lehetett jót kihozni.
Állványból kb bármelyiket 10-15K körül:)

#55597 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 19:01

Guga, azt nem fogod fel az agyaddal, hogy visszaüt ez a kurva nagy ledroidozás.

Hol is droidoztam, már, ha fognád :-D mindig beismerem, hogy faszjankó vagyok, lakkozni nem szoktam magam, de droidozni sem, ezt magadnak beszéled be és nagyítod fel. Egyetlen hozzászólásomat sem tudnád beidézni, hogy én téged elítélnélek, mert alkalmazott vagy. Hogyan is tehetném, nekem már többször is volt alkalmazottam, 1990-től egyedül tolom a lantot. 17 évesen húztam a belem Pestre, négy év múlva saját kéróm volt, annyit kerestem mint a disznó, bejártam jurópát, olaszoknál dekkoltam két hónapot, stb.
Én nem szarral gurítok :cool:

Te csak nyugodtan éld a delejes életed, nekem szikra kell :Đ

Hja, szobafestő-mázoló és tapétázó vagyok, utoljára írom le neked, semmi máshoz nem értek, a többihez faszjankó vagyok, de abból élek, mert bírom a gyűrődést :cool:

#55598 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:12

nem keresek vissza, de nem véletlenül van kiakadva ezen a droidozáson Janó is, csak nem hazudik ő is

#55599 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 19:05

szerintem jobban jársz ha janóra hallgatsz egyrészt
szerintem shure vezetékes mikrofon, normális kábelekkel, wirelesst ha lehet kihagynám, én állandóan szoptam vele, ócsón nem lehetett jót kihozni.
Állványból kb bármelyiket 10-15K körül:)

Második körből bármi lehet még. Kőccségvetést nem én ballanszírozom, elém van adva, hogy egyem, gazdálkodjak.
Ha lesz hiba, abból ők is tanulni fognak. Nekem egyelőre teremni kellett mikrofont, állványt, vezetéket, wirelesst. Mit nem tudsz ebből felfogni bazmeg? ott a honlap, rakd össze jobban, és másold be.

Remélem érted az elvárásokat. Mikrofon, állvány, vezeték, hosszintó, és wireless + 50 küvecset ne lépd át. Ha sneked sikerül, akkor gyere mán oszt osszad a jó észt, mert én híjján vagyok :Đ

#55600 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 19:12

nem keresek vissza, de nem véletlenül van kiakadva ezen a droidozáson Janó is, csak nem hazudik ő is

Pedig kereshetnél. Jahnó hazudni éppen nem szokott, csak rááll a vágányra :Đ
Nyugodtan keress rá a droid szóra, fórum motor bírja, tőlem még sohasem olvashattad, de hinted bazmeg, mint az örök élet esszenciáját.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2778
  • 2779
  • 2780
  • 2781
  • 2782
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.