HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2779
  • 2780
  • 2781
  • 2782
  • 2783
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#55601 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 20:13

Második körből bármi lehet még. Kőccségvetést nem én ballanszírozom, elém van adva, hogy egyem, gazdálkodjak.
Ha lesz hiba, abból ők is tanulni fognak. Nekem egyelőre teremni kellett mikrofont, állványt, vezetéket, wirelesst. Mit nem tudsz ebből felfogni bazmeg? ott a honlap, rakd össze jobban, és másold be.

Remélem érted az elvárásokat. Mikrofon, állvány, vezeték, hosszintó, és wireless + 50 küvecset ne lépd át. Ha sneked sikerül, akkor gyere mán oszt osszad a jó észt, mert én híjján vagyok :Đ

megnéztem a prodigyfaszom honlapját, mikrofont onnan nem vennék, egynem sincs márkája
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#55602 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Gabibá és Guga, ti most jártok?

Guga, holnap reggel írok mélt, most nem.
KomposztWC

#55603 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Egyébként tök egyszerű, nem én vagyok frusztrált, nem én támadlak téged, nem én próbálom levezetni rajtad az elbaszott életem. Én csak védekezek, ha nem tűnt még fel. De hatástalan. Rosszabb vagy, mint dextrose, annak legalább vannak silány érvei, te csak indulatokban vagy gazdag.

#55604 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 20:19

Egyébként tök egyszerű, nem én vagyok frusztrált, nem én támadlak téged, nem én próbálom levezetni rajtad az elbaszott életem. Én csak védekezek, ha nem tűnt még fel. De hatástalan. Rosszabb vagy, mint dextrose, annak legalább vannak silány érvei, te csak indulatokban vagy gazdag.

hazudsz :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#55605 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 20:04

Még soha nem szartam mekiben, de kemény vagyok. És a csajok erre buknak :Đ

Az autód megvan még, vagy csak a klónja járt este fél 6 felé a Váci úton az Árpád hídnál?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#55606 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 14:07

Azért várjuk meg blubesz véleményét is, pusztán szakmai szempontból, elvégre csajokról van szó:

http://videa.hu/vide...yjsOsAauOOokzK9

Én sunáznám mindet,de sajnos nem látszik belőlük minden. A laptopot mindenesetre fogtam, aszittem földrengés van úgy mozgott időnként a kamera.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#55607 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 04. 21. 16:14

Azt kihagytad, h az anyjával él. :bologat:

Ez nem igaz. Enyém a lakás, tehát gyakorlatilag anyám él velem. :kma:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#55608 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 19:23

hazudsz :)

Az is lehet, de várd ki a végét :Đ
Én pl. elégedett vagyok, nem szoktam siránkozni, de be tudom idézni a hozzászólásaidat, amikor térden álltál volna valami melóért :Đ s lehet még belefutsz, viszont nem foglak hibáztatni, hogy éppen kóbászért melózol, mert van ilyen az ember életében, keménykedni felesleges :kma:

#55609 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 17:52

Nem baj, én partvonalról beugató droid vagyok, aki csak a gugáért élek :D
Csak nem verem a mellem olyanra amihez nem értek.

berdroid!!!!!
Ne felejtsd mar el a lenyeget baszki!

#55610 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 19:26

Ez nem igaz. Enyém a lakás, tehát gyakorlatilag anyám él velem. :kma:

Babetta, macska :-s :Đ kemény vagy csoki :Đ

#55611 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 04. 21. 19:19

Gabibá és Guga, ti most jártok?

Guga, holnap reggel írok mélt, most nem.

Hja, basztatjuk egymást keményen gömbivel, párszor gondoltam rá, hogy letiltom a hozzászólásait, mint meglátás, aztán úgy voltam vele szegényebb leszek :Đ

Mélt várom, ma voltam polginál, rákérdezett, megpendítettem neki, hogy van kontakt. Arra is rákérdezett, hogy mitől ilyen személyes :-s Meg lesztek toszva, stb. Mondtam ne ezzel törődjön, csak tegyék védetté a területet a többi intéződik. Nem rossz az ha nálatok is fejvakarás van, ha bárki hozzányúl a romhoz, meg itt is le vannak védve.
Pályázgatni csak akkor tud egyesület, ha van hivatkozási alap. Szóval nyakig benne, kár lenne kasszába hagyni a lóvét, ha ilyesmire adnak.

#55612 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:10

Hibáztam, i'm sorry, tényleg hibáztam. Akkoriban volt egy vonal, meg készlet, amiből gazdálkodhattam. Meg hűséges is próbáltam lenni a nagykerhez, azóta ők is csődbe mentek, guga is. Nem egyszeri történet, egész ország ezzel küzd, hja, meg volt mistral, bluefish, sehol se nem vannak. Én még vagyok :cool:

Épp ma küldtem el a picsába az egyik céget, próbáltak rávenni fasszopásra, legyen átalány díj, mondtam nekem nem jó, mert akkor azért is engem basztatnak, hogy rakjam arrébb a routert.
Mondtam nekik, hogy kérjenek árajánlatokat cégektől. Kössenek szerződést, aztán, amit bevállalnak, hogy nyócórán belül, vagy huszonnégy, ha nem teljesítik, mert ugye mindegyik kicsi cég, meg alkalmazottak, nem motiváltak, akkor ismerik az órabéremet. Ha nagyon kellek nyugodtan hívjanak, én 15 percen belül ott vagyok :Đ

Szándékosan csináltam, mert ezek az átalánydíjas cégek minden faszt bevállalnak, van már tapasztalatom, mert néhányat leváltottam. Addig a stimm, hogy számlára jön a küvecs, de ha gond van, akkor kifogás is, hogy most éppen miért nem.
Legalább megtapasztalják az értékemet.
Hadd szopjanak egy kicsit, utána sírva rohannak hozzám, hogy menjek már, mert áll a bál, nem tudnak dolgozni :Đ

Vagy olyan szerződést kell írni, hogy lehet átalány díj is távelérésre, kiszállás meg külön fizetős ;)
BMWパワー
Kép

#55613 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 19:37

Vagy olyan szerződést kell írni, hogy lehet átalány díj is távelérésre, kiszállás meg külön fizetős ;)

Volt ilyen mulatság, nem jött be. Codegen táp elfüstöl, mit érsz el távon :-s fizessék meg a zórabérem, jóccaka.

#55614 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 20:37

atalanydij akkor jo, ha te vagy a fonok es a munkat mas vegzi....

#55615 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 19:55

Tehát nincs semmi mondanivalód :Đ

Esetleg kisegíthetnél, hogy TE 50 küvecsből mit hoztál volna össze, mint állvány, mikrofon, wireless, kábelek :cool: ha esetleg nem megy, csak az útszéli megoldás, akkor nem ártana...:kma: :Đ

Én csak az autohifihez konyítok valamennyit, ilyen zenekari cuccokhoz nem. Ettől függetlenül megmondtam volna, hogy 50 küvecsből nem jön ki, inkább vegyünk egy normális erősítőt, vagy normális mikrofont, aztán köv körben amikor lesz megint küvecs rá akkor majd vmi mást és akkor így 3-5 kör alatt be lehet ruházni normálisabb dolgokba.

Merugye tudjuk, hogy a csóróság a legnagyobb pazarlás, mivel ha nincs pénzed, megveszed a szart, aztán ráfázol.
BMWパワー
Kép

#55616 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 20:30

Babetta, macska :-s :Đ kemény vagy csoki :Đ

Egyik sincs. :kma:
BMWパワー
Kép

#55617 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 20:42

Volt ilyen mulatság, nem jött be. Codegen táp elfüstöl, mit érsz el távon :-s fizessék meg a zórabérem, jóccaka.

Nem azt írtam oda, hogy kiszállás meg fizetős? :-s

Mancika ótlukjákba bekattintani az aláírást, meg kicserélni a hátteret az több idő kimenni helyszínre, mint bekattintani neked távolról. Aztán ezért fizetnek x összeget havonta oszt jónapot. Az átalány is lehet időlimites, pl 5 óra távelérés/hó és csá. Amit meg nem lehet távolról, arról meg megy a zórabérezés vagy eseti árajánlat. Mi itt a para? Csak jobb 1-2 kattintást végezni a bungiban sörözve, mint beülni az autóba, kimenni megcsinálni, hazamenni. Ez mind időbeli kiesés.
BMWパワー
Kép

#55618 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 19:49

Ettől függetlenül megmondtam volna, hogy 50 küvecsből nem jön ki pénzed, megveszed a szart, aztán ráfázol.

Esély mennyi rá, hogy én nem mondtam :-s van testületi ülés, jegyző, meg képlet, hogy ez van, ezt kell szeretni, ha nem tetszik, akkor keresnek mást, valaki más meg okosabbnak, olcsóbbnak bizonyul, s nincs második kör.
Szerintem Erzsébeten laksz, menj be önkormihoz, és égesd magad ilyen szövegekkel, csak bátorság, hátha bejön :Đ

#55619 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 20:01

Egyszer en is rabiztam a bevasarlast a fomernokre - hozott valami Philips vezetek nelkuli mikrofonokat.
Nem gyoztuk levasarolni az arat - szerencsere visszavettek.
Eleg szarul nezett ki a Philips gagyi mikrofon meg a Bose L1 hangcucc egyutt.

Ha jol remlik, akkor az AKG amit vettunk az kb 500 Euro volt.
Ebben ugye benne van a 720Mhz es olyan csatornara allitod amilyenre akarod - plusz a vevorol tanitod a mikit infran at.
Azokat eddig semmi nem zavarta. Van hozzajuk atkapcsolhato antenna rendszerem is :)

Most mar en is talatam egy sracot aki mindenfele faszsagot beszerez/lebonyolit.
A napokban is a zsido csoportnak kell 10 vezetek nelkuli miki, meg ezen felul meg par vezetekes es gegemikrofon.
18"-os hangladak meg erosito - hiaba mondtam nekik, hogy 100m2 hangositasahoz eleg 2 Bose L1.
Szoval a srac szepen legombol roluk vagy 2000 Eurot - vagy 15 vezetek nelkuli miki+kevero+erosito+hangfalak+technikus (3x8ora)+effektek.
Nekem meg nincs vele gondom.

#55620 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 19:55

Nem azt írtam oda, hogy kiszállás meg fizetős? :-s

Mancika ótlukjákba bekattintani az aláírást, meg kicserélni a hátteret az több idő kimenni helyszínre, mint bekattintani neked távolról. Aztán ezért fizetnek x összeget havonta oszt jónapot. Az átalány is lehet időlimites, pl 5 óra távelérés/hó és csá. Amit meg nem lehet távolról, arról meg megy a zórabérezés vagy eseti árajánlat. Mi itt a para? Csak jobb 1-2 kattintást végezni a bungiban sörözve, mint beülni az autóba, kimenni megcsinálni, hazamenni. Ez mind időbeli kiesés.

Órabérnél maradok. Szerintem szopjanak be egy céget, akik 4 nap múlva jönnek ki, aztán tapsikolnak örömükben, ha 15 perc múlva megkelenek a megoldással. Volt már ilyen történetem, azért vállaltam be, hogy lemondtam róluk. Ma jöttek velem szembe csini titkárnők, kérdezték mizu, mondtam nekik, hogy end a történet, nem dolgozom tovább. Aszonták főnök semmit nem mondott, nem utasította őket, hogy keressenek megoldást. Eddig úgy fest jó vagyok én nekik a feltételeimmel, ha nem akkor kalács. Főleg, ha nincs kenyér :Đ
Előbb vagy utóbb engem riasztanak, már tudok ilyen vetítésről :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2779
  • 2780
  • 2781
  • 2782
  • 2783
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.