Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 21:28
tudod én dolgozom
te arra vagy büszke, hogy megkúrtál egy nőt, aztán lett két gyerek
ennyit minden cigány tud
eltartani persze nem tudod őket, csak az asszony keresetéből
ennyit tudsz, faszparaszt
Itt mentél túl minden határon! Motiváció ide vagy oda, hogy miért űzöd ezt a sportot a topikban, de ilyet ép elméjű ember nem ír. Viszont egy bocsánatkérésre még van sanszod.
Mondta már neked kisgyerek, aki azért született meg, mert megkúrtál egy nőt, hogy szeretlek? Símogatta már meg az arcod, és mondta, hogy szép álmokat?
És igen, itt etted az ebédet, vacsorát, sőt még a reggelit is, amit én készítettem nektek, és ha ez 20 évvel ezelőtt lett volna, akkor is illene emlékezni rá, főleg, hogy viszontmeghívás nem volt.
Az meg, hogy órákon keresztül nem tudtok máson rágódni, mint hogy 50 000 forintért mit vett a férjem...
Igen, Ő szereti magát megmutatni, sokszor eltúlozva, de attól még ember, nem egy rongy, akibe itt ki tudja, hányan, csak a lábukat törlik.
Gabibá, neked még egy mondat: a férjem szeret engem és imádja a gyerekeit, és mindent megtesz a családjáért! Ezt persze sokan elmondhatják magukról, de ezek az emberek a MINDENT birtokolják. Ha majd ebbe a körbe tartozol, és valaki azt írja neked, hogy megkúrtál egy nőt, aztán lett két gyerek, akkor tudni fogod, milyen érzés, ha meggyalázzák azt, ami a legfontosabb neked. Se a házasságomat, se a gyerekeimet ne merészeld mégegyszer meggyalázni!!! Őszintén kívánom neked, hogy a lehető legrosszabbul érezd magad azért, mert ezeket a mondatokat le merted írni!!!
...a szeretet a megismerés igája...