Hibáztam, i'm sorry, tényleg hibáztam. Akkoriban volt egy vonal, meg készlet, amiből gazdálkodhattam. Meg hűséges is próbáltam lenni a nagykerhez, azóta ők is csődbe mentek, guga is. Nem egyszeri történet, egész ország ezzel küzd, hja, meg volt mistral, bluefish, sehol se nem vannak. Én még vagyok
Épp ma küldtem el a picsába az egyik céget, próbáltak rávenni fasszopásra, legyen átalány díj, mondtam nekem nem jó, mert akkor azért is engem basztatnak, hogy rakjam arrébb a routert.
Mondtam nekik, hogy kérjenek árajánlatokat cégektől. Kössenek szerződést, aztán, amit bevállalnak, hogy nyócórán belül, vagy huszonnégy, ha nem teljesítik, mert ugye mindegyik kicsi cég, meg alkalmazottak, nem motiváltak, akkor ismerik az órabéremet. Ha nagyon kellek nyugodtan hívjanak, én 15 percen belül ott vagyok
Szándékosan csináltam, mert ezek az átalánydíjas cégek minden faszt bevállalnak, van már tapasztalatom, mert néhányat leváltottam. Addig a stimm, hogy számlára jön a küvecs, de ha gond van, akkor kifogás is, hogy most éppen miért nem.
Legalább megtapasztalják az értékemet.
Hadd szopjanak egy kicsit, utána sírva rohannak hozzám, hogy menjek már, mert áll a bál, nem tudnak dolgozni