HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2785
  • 2786
  • 2787
  • 2788
  • 2789
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#55721 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 22. 14:10

Az ilyen 5.1 valamikkel zenélni kisebb rendezvényt tartani lehetetlen,csili vili wattok vannak ráirva benne meg egy 4*20 wattos ic meg egy mély kimenet hogy még külön pénzé vegyél vagy csináltas hozzá normális erősitőt/mélyládát.Tényleg ezek max arra valók hogy filmek hangját nyomassa vele az ember de azt is behatárolt méretű szobában.

Ne kavbard, írta is, hogy otthonra veszi, oszt mondott két márkát, ami szintén nem szarral gurigázós Teszkós izé, mint amikkel guga nyomul, csak elvileg nagyban.
Make love not Wor.

#55722 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 22. 13:19

Jó lesz ez. Bár nem ilyet vennék, csak mindenkinek meg van a keresztje, és legalább nem a NonaMer Inc 500 forintos cucca :-) Ráadásul nem régt halt meg a HarmanKardon alapítója :-/

Aztbaszki, mit találtam occsón akciós hangítós csomagnak:

http://www.bertaudio...tion1200sys.pdf Ennyiért ajándék.

Haver is teljesen meg van ökörödve, JBL EONt szeretne otthonra, ami egyrészt ksi híján színpadi cucc, másrészt 300ezer felett kezdődik a pár hangláda. 5-6 fős zenekarokat szoktam tolni vele :-)

Páran fikázzák a JRX-et, de szerintem semmi baj nincs vele. Na jó, nem egy Meyer, de meg is lehet nézni az árfekvését :-)

Azta, mellényzsebből!
Bár, hogy mire, azt még nem tudom. :D

Ez az 5.1 projekt meg még erősen várat magára. De, ha már lesz vmi, nem vmi 20.000 forintos vacak, az tuti. (Persze jó az a kis Creative a géphez, de csak azért, mert perpill nincs másik.)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#55723 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 22. 13:20

Én is beszóltam érte :-) Amikor a monitorládát az asztalra tette, akkor.

Tudod Jahno, néha kurvára nem értem, h mit mondasz. :D
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#55724 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 22. 14:10

Az ilyen 5.1 valamikkel zenélni kisebb rendezvényt tartani lehetetlen,csili vili wattok vannak ráirva benne meg egy 4*20 wattos ic meg egy mély kimenet hogy még külön pénzé vegyél vagy csináltas hozzá normális erősitőt/mélyládát.Tényleg ezek max arra valók hogy filmek hangját nyomassa vele az ember de azt is behatárolt méretű szobában.

De pont arra kéne. :)

#55725 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 04. 22. 14:36

Tudod Jahno, néha kurvára nem értem, h mit mondasz. :D

A szigszalagos mikiért én is beszóltam. Meg olyan apró, de súlyos technikai malőrért, mikor a monitorládát az asztalra tette. Ettől az asztal jól mozog, és biza nem lehet rajt finoman dolgozni :-)

Arról nem is beszélve, hogy lefikázta az előző hangítókat, meg ilyen cumót jajj 1 millióból ki lehet hozbni, de ami monitorládát ott láttam, az volt kapásból 200ezer pénz. UTána meg gondolom megy pultot/lemezjátszót/satöbbit tarhálni, mert az nincs minden sarkon. De legalább okot ad arra, hogy kocsog bérdrodi maradjak, és csak hobbiból ruházzak be ilyen vackokra, és lazán megcsinálok bármit/bárhol ingyé, de csak a jó arcoknak, és nem érdekel, ha veszteséges :-) Ha meg pénzes jönne, akkor megvonom a vállam, vagy érdekel, vagy nem.

5.1-ben nekem van egyben Pana szettem, azzal max. elégedett vagyok, ellenben kertbe/Amsterdam kempingbe/ideoda kivittük a 2.1 Creativeot, teljesen jóra sikeredett, bár most van egy erősebb Logitech.
Make love not Wor.

#55726 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:42

Ja, teszkó+tankolás: 40ezer. Oszt semmi extrát nem vettem. Faszkivan. Ma azért is sütök egy kolbászt.
Make love not Wor.

#55727 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:45

Céges ajtó meg odakoppantotta a fejem a falhoz, lehet kapok kis rázkódást, kezdek szarul lenni.
Make love not Wor.

#55728 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 22. 14:41

A szigszalagos mikiért én is beszóltam. Meg olyan apró, de súlyos technikai malőrért, mikor a monitorládát az asztalra tette. Ettől az asztal jól mozog, és biza nem lehet rajt finoman dolgozni :-)

Arról nem is beszélve, hogy lefikázta az előző hangítókat, meg ilyen cumót jajj 1 millióból ki lehet hozbni, de ami monitorládát ott láttam, az volt kapásból 200ezer pénz. UTána meg gondolom megy pultot/lemezjátszót/satöbbit tarhálni, mert az nincs minden sarkon. De legalább okot ad arra, hogy kocsog bérdrodi maradjak, és csak hobbiból ruházzak be ilyen vackokra, és lazán megcsinálok bármit/bárhol ingyé, de csak a jó arcoknak, és nem érdekel, ha veszteséges :-) Ha meg pénzes jönne, akkor megvonom a vállam, vagy érdekel, vagy nem.

5.1-ben nekem van egyben Pana szettem, azzal max. elégedett vagyok, ellenben kertbe/Amsterdam kempingbe/ideoda kivittük a 2.1 Creativeot, teljesen jóra sikeredett, bár most van egy erősebb Logitech.

Így sem teljsen ok, de már dereng. :)

Amúgy a Creative 5.1, tesóm még talán Hollandiából hozta. Pont arra jó, amira van, hogy filmezzünk a gépen. :)

Tvhez/dvdhez nincs semmi, azért kéne külön (vagy egy dvd is, mert azt ajándékba kaptam, de Orion, nem mintha a tv nem az lenne :D ). Mondjuk amennyit odajutok a tvhez...

Talán 2 hete nem volt semmi a sok upc csatin és beraktam az Elizabethet a családnak. Bakker nincs rajta 2.0, így meg alig hallottam valamit a filmből. Na ezért kéne a tvhez is vmi nagyobb cucc.

Ez kb pont olyan értelmes lett, mint amire válaszoltam. :D

#55729 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 22. 14:45

Céges ajtó meg odakoppantotta a fejem a falhoz, lehet kapok kis rázkódást, kezdek szarul lenni.

Ha teheted, akkor doki, még most, mert 3 napig nem lesz. Az ilyesmivel vigyázni kell, nagyon alattomos tud lenni. :s

#55730 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 14:24

ááá előbb volt itt, ugyanolyan hülyén néz ki mint eddig, nincs ennek semmi baja :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#55731 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 14:40

Jah, csak okosan... Igyekezz nem egyedül maradni, mert a rázkódás már csak ilyen, hogy elvagy egy darabig aztán egyszer csak összecsúszol vízszintesre... :look:

Fejedben mondjuk nem sok kárt tehetett, csak gondoltam ne törd kezed-lábad... :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#55732 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 15:23

létfenntartó szerv nem sérült, nyugi
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#55733 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 15:23

Fú, a zindex mai produkciója eddig mindent visz.

#55734 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 04. 22. 16:23

Fú, a zindex mai produkciója eddig mindent visz.

jah, a cigányfajvédés? mocskos dolog
kívánom az összes zsindexes álliberális fasznak hogy lakjon egy cigófaluban akár csak egy hetet
akkor majd megtudják mi az a rettegés

#55735 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 22. 16:44

kívánom az összes zsindexes álliberális fasznak hogy lakjon egy cigófaluban akár csak egy hetet

ÉN azt nem értem, h a világ ezt beveszi? A bőszen irigyelt nyugaton is van Harlem, ami persze ma már talán nem olyan gáz, de még most sem életbiztosítás oda bemenni. :huh:

#55736 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 04. 22. 16:52

ÉN azt nem értem, h a világ ezt beveszi? A bőszen irigyelt nyugaton is van Harlem, ami persze ma már talán nem olyan gáz, de még most sem életbiztosítás oda bemenni. :huh:

a sok pesti hülyegyerek? simán

#55737 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 15:54

jah, jahno kabbe a lompost, félórát vártam rád lent

#55738 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 22. 16:54

a sok pesti hülyegyerek? simán

Az amerikai nagykövetségre és egyéb kéviselőikre gondoltam speciel.

#55739 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 16:14

Idézet

Nem menekülttábor, hanem egy üdülőtábor hangulatát kelti Csillebérc, ahová a gyöngyöspatai romák nem egy vészhelyzet miatt mentek, hanem azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat - mondta Balog Zoltán társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár, aki a táborban tartóztkodó romákat meghívta egy hétvégéi parlamenti látogatásra is.

ha eskü alatt kijelentem, hogy félek a szomszédtól, akkor engem is elvisznek nyaralni?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#55740 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 22. 16:44

Ennyi.
Ha lenne a gárdistáknak publikus számlaszáma, én utalnék nekik. :Đ Szimpatikus, kopasz fiatalemberek szerintem.
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2785
  • 2786
  • 2787
  • 2788
  • 2789
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.