HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2784
  • 2785
  • 2786
  • 2787
  • 2788
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#55701 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 22. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 04. 22. 10:56

"Le style, c'est l'homme" :-)

Ebben a topicban buzizás megy, nem ilyen kultúrfasságok :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#55702 Felhasználó inaktív   benőcke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 22. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 04. 22. 09:56

"Le style, c'est l'homme" :-)

:up:
...a szeretet a megismerés igája...

#55703 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 10:11

bírom az ilyen elfogult, a férjem mocskolódásain nagyvonalúan átsiklunk, de ha más szól be már rögtön verjuk a palávert - felfogást :up:

:D

#55704 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 11:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 17:15

Faluban nincsenek segílyesek, csak bevétel. 40 milla + van a kasszában. Hangerőre alkalmanként elköltenek 50-100 küvecset. Mondjuk invesztáljanak be cuccokba egymillát, abból össze lehet rakni egy alapot, utána se kőccség. A nyári rendezvények többet elvisznek. Neoton, Jazz fesztivál, stb. Tavaly járt itt minden hétvégén valaki, még Bódi Gusztiék is, ott csak biztonsági manus voltam, de láttam milyen cuccal nyomul a hangítós, simán bevállalnám. Amit azt produkált, azt én is lenyomnám. Hja, Neoton, az húzós volt, 12h-tól este nyócig hangítottak, aztán éles, szakmaji hozzáértés nélkül azt nem, de minden mást.

De, ha bérlik, azt még ők is el tudják számolni. Ha megveszik, hogyan?
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#55705 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 22. 11:11

bírom az ilyen elfogult, a férjem mocskolódásain nagyvonalúan átsiklunk, de ha más szól be már rögtön verjuk a palávert - felfogást :up:

:D

Az a baj Gabibácsi, hogy elég nagy különbség van a kettőtök mocskolódása között! Az, hogy míg Guga a térdét csapkodva, szemernyi rosszindulat nélkül írja ezeket a sorokat, addig a Te hozzászólásaidból süt a gyűlölet.
Nem ismerlek, egyszer találkoztunk Bánkon azon az ominózus kertipartin, akkor nagyon jókedélyű és barátságos voltál, lehet, hogy tévedek, de most elég rossz érzésem van veled kapcsolatban, mintha valami sérelmet próbálnál megtorolni Gugán, de én ezen már jóideje nem tudok mosolyogni.
És igen, elfogult vagyok, személy szerint nekem is fáj, amiket a Zoliról írsz, mert tévesen ítéled meg.
Az internet elég megtévesztő tud lenni személyes kontaktus, mimika, testbeszéd híján, ezért nem is folynék bele jobban ebbe, mindenesetre mint nő és mint anya mélységesen egyetértek Benőckével, nagyon bántó volt az hozzászólásod, de remélem hamarosan majd Neked is lesz egy kisbabád, és akkor másként fogod gondolni.
De ez csak az én véleményem, aki egy bérdroid a 2-es szériából.
No szmájli
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#55706 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 04. 22. 12:26

Az a baj Gabibácsi, hogy elég nagy különbség van a kettőtök mocskolódása között! Az, hogy míg Guga a térdét csapkodva, szemernyi rosszindulat nélkül írja ezeket a sorokat, addig a Te hozzászólásaidból süt a gyűlölet.
Nem ismerlek, egyszer találkoztunk Bánkon azon az ominózus kertipartin, akkor nagyon jókedélyű és barátságos voltál, lehet, hogy tévedek, de most elég rossz érzésem van veled kapcsolatban, mintha valami sérelmet próbálnál megtorolni Gugán, de én ezen már jóideje nem tudok mosolyogni.
És igen, elfogult vagyok, személy szerint nekem is fáj, amiket a Zoliról írsz, mert tévesen ítéled meg.
Az internet elég megtévesztő tud lenni személyes kontaktus, mimika, testbeszéd híján, ezért nem is folynék bele jobban ebbe, mindenesetre mint nő és mint anya mélységesen egyetértek Benőckével, nagyon bántó volt az hozzászólásod, de remélem hamarosan majd Neked is lesz egy kisbabád, és akkor másként fogod gondolni.
De ez csak az én véleményem, aki egy bérdroid a 2-es szériából.
No szmájli

én is remélem hogy megjön már a kisbaba :D

#55707 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 17:46

Hátazizéééé... Otthonra kkülönbeket vettem. Majd idővel megtanulod, mi az a Klotz kábel és Neutrik csatik. A mikrofonnak sem neve, sem márkája, sem karakterisztikája. Klasszikus sztori az volt, mikor hallottuka fényt, mert kolléga felcsavarta a kameralámpát, ez meg jól belehallatszott a mikrofonba. Ahogy az inverteres lámpák szoktak, vagy színpadon a dimmer. Ja, és ezek ránézésre kínai gagyizdák, TAXI/kamion opciósan belehallatszik, de lassan arrafelé is terjed a digitális TV, egy frekin szokták tolni, oszt vakarhatod a fejed.

Lehető legjobb gagyizdát találtad meg, így könnyű olcsót venni, de mindig mondtuk, működésképtelen elképzelése bárkinek lehet. 10ezer egy alap Audiotechnika miki, legalább ott indultál volna el.

Gugának csak az van, aztán amikor szólunk, hogy nem úgy van, mintha a falnak beszélnlk. Amikor meg kiderül, hogy igazunk volt, akkor kuss.

Borítékolom: Jön a rendezvény, használják az új cuccokat, majd kiderül, hogy szarabb, mint a régi (még átkosból megmaradt?) cucc. Nem szidják Gugát, mert ők adták a pénzt, de mi nem fogjuk többet ez a projektet sem hallani.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#55708 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 17:51

Ennyi noname nevenincs szart jól meg kell bámulni. Édesjóistenem. Bár nekem is van Premiere hangfalam, de azért tájékozódtam és gyúrok JVCre, meg a kis Yamahára. Ezeket a cumókat szerintem sehol máshol nem lehet megkapni.

ÉN kurvára nem értek hozzá, de ha csak otthonra vennék vmit (pölö 5.1-et a tvhez), akkor már ki is néztem egy Harman-Kardon erősítőt JVC hangfalszettel. Tavaly év végén 160 volt asszem akciósan.

De nem értek hozzá. :)

szerk: Vagy JBL, a fene se emlészik már rá. Valamelyik j-vel kezdődő 3 betűs.

Szerkesztette: EGOKA 2011. 04. 22. 12:22 -kor

#55709 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 17:58

Gömbi! Arról, hogy elbasztad az életed nem én tehetek, leírtam, hogy fosokat vettem, ha kontrázol, engem ismételsz. Leírtam, hogy nem értek hozzá, de bevállalom, megint csak engem ismételsz.

Tudom nem nekem írtad, és ez most minden gugázást félretéve. Ha egyszer van ez a totyik, ahova olyan emberek is járnak, akik értenek az ilyesmihez és egy tanácsért egy vasat sem kérnek, akkor mi a tökömért nem kérdezed meg őket itt, hogy mit gondolnak, mielőtt belevágsz vmi faszságba vagy rendelsz szart?

Ez most csak úgy kibukott, olvasva Jahno határozottan építő kiritikáját.

#55710 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 18:01

Nincs ezzel baj, de egyre jobban utáljuk a hülyéket. Te meg kb. lobogtatod a táblát, mondván hülye vagyok, üssetek.

:bologat:

#55711 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:01

Vannak fokozatok. Egyelőre a szigszalagos mikit szerettem volna kiváltani. Kőccségvetésből megszavaztak 50 gurigát, azt kellett beosztanom. Szerintem jó voltam.
Következő kör már eredményesebb lesz, én is tudom mi a jó, mi a technika, mi a minőség. De ha neked a kezedbe adnak pénzetet, akkor csak annyiban gondolkozol, ami messzire elkerüli a vágyaidat, vagy azt, hogy helyette mi lenne tartósabb, hangítósabb, ideálisabb. 50 küvecsből ezt tudtam kihozni :-D

Mi a rossz a szikszalagos mikivel? Roger Daltrey is mindig szikszalagos mikit használt, rá meg azért nem mondjuk, hogy szar cuccokkal puttó zenét nyomott.

#55712 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 04. 22. 13:08

ÉN kurvára nem értek hozzá, de ha csak otthonra vennék vmit (pölö 5.1-et a tvhez), akkor már ki is néztem egy Harman-Kardon erősítőt JVC hangfalszettel. Tavaly év végén 160 volt asszem akciósan.

Jó lesz ez. Bár nem ilyet vennék, csak mindenkinek meg van a keresztje, és legalább nem a NonaMer Inc 500 forintos cucca :-) Ráadásul nem régt halt meg a HarmanKardon alapítója :-/

Aztbaszki, mit találtam occsón akciós hangítós csomagnak:

http://www.bertaudio...tion1200sys.pdf Ennyiért ajándék.

Haver is teljesen meg van ökörödve, JBL EONt szeretne otthonra, ami egyrészt ksi híján színpadi cucc, másrészt 300ezer felett kezdődik a pár hangláda. 5-6 fős zenekarokat szoktam tolni vele :-)

Páran fikázzák a JRX-et, de szerintem semmi baj nincs vele. Na jó, nem egy Meyer, de meg is lehet nézni az árfekvését :-)
Make love not Wor.

#55713 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 04. 22. 13:18

Mi a rossz a szikszalagos mikivel? Roger Daltrey is mindig szikszalagos mikit használt, rá meg azért nem mondjuk, hogy szar cuccokkal puttó zenét nyomott.

Én is beszóltam érte :-) Amikor a monitorládát az asztalra tette, akkor.
Make love not Wor.

#55714 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:34

#55715 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 20:13

Második körből bármi lehet még. Kőccségvetést nem én ballanszírozom, elém van adva, hogy egyem, gazdálkodjak.
Ha lesz hiba, abból ők is tanulni fognak. Nekem egyelőre teremni kellett mikrofont, állványt, vezetéket, wirelesst. Mit nem tudsz ebből felfogni bazmeg? ott a honlap, rakd össze jobban, és másold be.

Remélem érted az elvárásokat. Mikrofon, állvány, vezeték, hosszintó, és wireless + 50 küvecset ne lépd át. Ha sneked sikerül, akkor gyere mán oszt osszad a jó észt, mert én híjján vagyok :Đ

Nem lehet, hogy amikor vki megkeres egy másik embert, akiről azt feltételezi, hogy jobban ért egy adott dologhoz mint ő, akkor, ha éppen az alperes hülyeséget kér a felperes elmondja, hogy igen ám, de nem úgy van az.

Ha nem mondja el, de megcsinálja _szarul_ végül - legalábbis jobb helyeken - ő lesz a hibás, h ha egyszer állítólag jobban ért hozzá, miért nem szólt.

Lefordítom, jött a polgi, h ez kell meg az kell, és ennyi van rá. Te meg - mert előadtad, h bízza csak rád, megoldod/értesz hozzá (nem tudom mit mondtál) - közlöd vele illedelmesen, hogy igen ám, de az ez meg az sokkal drágább. Akkor vagy nincs ez; vagy van, de akkor nem garantálod, hogy jó lesz.

Ennyi.

#55716 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 20:26

Ez nem igaz. Enyém a lakás, tehát gyakorlatilag anyám él velem. :kma:

Fú burzsuj! :eek:

#55717 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 20:49

Én csak az autohifihez konyítok valamennyit, ilyen zenekari cuccokhoz nem. Ettől függetlenül megmondtam volna, hogy 50 küvecsből nem jön ki, inkább vegyünk egy normális erősítőt, vagy normális mikrofont, aztán köv körben amikor lesz megint küvecs rá akkor majd vmi mást és akkor így 3-5 kör alatt be lehet ruházni normálisabb dolgokba.

Merugye tudjuk, hogy a csóróság a legnagyobb pazarlás, mivel ha nincs pénzed, megveszed a szart, aztán ráfázol.

Sose gondoltam volna, hogy lesz olyan hosszászólásod, amivel ennyire egyet tudok érteni. :D

#55718 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 20:58

Esély mennyi rá, hogy én nem mondtam :-s van testületi ülés, jegyző, meg képlet, hogy ez van, ezt kell szeretni, ha nem tetszik, akkor keresnek mást, valaki más meg okosabbnak, olcsóbbnak bizonyul, s nincs második kör.
Szerintem Erzsébeten laksz, menj be önkormihoz, és égesd magad ilyen szövegekkel, csak bátorság, hátha bejön :Đ

Ez hülyeség. Pont ebben a témában.

Közbeszerzésről hallotál-e már? Méghogy olcsóbb...

#55719 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 04. 22. 13:08

szerk: Vagy JBL, a fene se emlészik már rá. Valamelyik j-vel kezdődő 3 betűs.

Az ilyen 5.1 valamikkel zenélni kisebb rendezvényt tartani lehetetlen,csili vili wattok vannak ráirva benne meg egy 4*20 wattos ic meg egy mély kimenet hogy még külön pénzé vegyél vagy csináltas hozzá normális erősitőt/mélyládát.Tényleg ezek max arra valók hogy filmek hangját nyomassa vele az ember de azt is behatárolt méretű szobában.

Szerkesztette: djculture 2011. 04. 22. 13:14 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#55720 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 22:29

De bazmeg má :omg:

Azt mondják: 50 küvecsből kell hangteknika.
Azt mondod: nem éri meg, pénzkidobás, ha nincs rá több, akkor vegyünk 1, max 2 eszközt ami jó és most szükéges. pl mikrofon, aztán kész.
Mit nem lehet ezen érteni?
Ha erősködnek, akkor azt mondod, hogy te nem adod a neved/személyed/munkád olyanhoz amiről nem tudod garantálni, hogy az egy elvárható szintet elér. Ha szart akarnak venni, akkor mással vetessék meg, te nem ajánlod,mert csak pénzkidobás a minősége miatt. Ennyi.

Nem kell mindent szart összevásárolni csak azért, hogy azt lássák, hogy na a guga megoldotta 2 forintból, legközelebb majd csak 1-et kap. Aztán meg beszarik a teknika akkor meg téged vesznek elő, hogy mieza szar.

+1

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2784
  • 2785
  • 2786
  • 2787
  • 2788
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.