Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 22. 20:19
Jóreggelt Neked is. Idén már előjött a téma, tessék kinézni a fejünkből, aztán ilyen témakörök magasságába visszaolvasni. Oszt ez a Kétiszre is vonatkozik, így Gabibácsi nem véletlenülanyázik vissza, mert guga mindig bírta tetézni, és nem általános faszkodás volt, hanem komolyan gondolta és túlment bizonyos határokon. Persze ha az embre visszakapja, akkor meg fáj mi? Nálunk ezt úgy mondják, hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kettővel:
https://forum.hwsw.h...03#entry6901203
Jahno! Tévedésben vagy. Gabibácsi rendszeresen előadja, hogy lebérdroidozom, leoltom. Megmondom neked mi a szokásos recept. Bejön, elkezdi méregetni a farkát, beszól, kap 4-5 ingyenkört következmények nélkül, aztán kap egy sallert, miután felháborodik, hogy az övé még sem akkora. Na erre szoktatok rákontrázni, hogy mindig bírom tetézni.
Ha bajom lenne a csávóval, akkor hallhattad volna tőlem fészbukos ügyben, hogy megérdemelte, hogy kirakták, a medve nem játék. De nem olvashattál tőlem semmit, mert a csávó egyáltalán nem érdekel.
Általában az van, hogy ide eszi a penész, lazán ledroidozza saját magát, és úgy állítja be, hogy én voltam.
Egyetlen helyen sem droidoztam le, mert Gabibácsival nem szoktam beszélgetni. Arra hivatkozik, hogy leoltottam. Hol?
Hja, aztán mikor elkezd beszólogatni, s kap mellé egy maflást, akkor képes a hülyélye beírni az idétlen szmájlijával együtt, hogy guga ne idegeskedj, ez a topik erről szól.
Nekem mondja? Cyberde például, ha engem leanyáz, s én őt vissza, az miért nem minősül csörtének? Vagy, ha polával beugatunk egymásnak, érdekes, hogy soha nincs belőle csörte, mert én pl. nem azért szoktam. Sőt itt vagyok lassan 10 éve, soha nem volt balhém senkivel, mindig megtaláltam a hangot mindenkivel.
RICS-el volt csörtém moderáció miatt.
Beugatás viszont volt folyamatosan, pickin on me.
Ha bajom lenne gabibácsival, akkor teljesen természetesen mennék utána a szigetre és osztanám a gyereket, amíg el nem megy a kedve a fórumozástól. Látom milyen topikokat látogat, de nem én megyek utána, hanem ő jön ide. Először csak megy a hazudsz, kamu, ne vetíts, stb. Ha rákérdezek, hogy mondjon már valami konkrétumot, hogy mi a hazugság, akkor azzal jön, hogy minden amit írok. Normális? Aztán meg az, hogy tudjuk guga mindenhez ért, mindenkinél okosabb. Oké, de kinek a nevében beszél? Ki kérte meg arra, hogy idejöjjön és beugasson? Én tudom a legjobban, hogy ez a topik arról szól, hogy kötetlenül leugatjuk egymást. Csak, hogy ezt nem mindenki teheti meg.
De egyébként mindegy, letiltottam a hozzászólásait, így nincs mire reagálnom. Én meg ezer százalék, hogy nem megyek utána a fórumon, hogy beszólogassak neki. Úgyhogy el lehet dönteni, hogy ki a faszkalap. Én elhiszem, hogy együtt dolgoztok vele, meg jó fej. S emiatt a védelmére keltek. De szükségtelen lenne őt bármitől is megvédeni, ha nem jönne ide állandóan kiharcolni magának a maflást.
Leugat, hogy nem tudom eltartani a családomat, megkúrom a nejemet, ilyet bármelyik cigány tud.
Ha nem engem basztatna, hanem valamelyik hirtelen természetűt, lehet leszedték volna már a bicikliről az ürgét, úgy hogy érje be ennyivel, s itt vissza is vehet arcból.