HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2581
  • 2582
  • 2583
  • 2584
  • 2585
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#51631 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 15:25

Nyilván a bank is nyerészkedik. De ez speciel pont nem a magyar bankok miatt van.

Nemhát nézd meg a műsor második részét annak amit linkeltem,a komának még előtörleszteni se engedtek mikor tudott volna.Mert így még avégén kiszabadult volna a bank fogságából egy időre.
Meg az is jóvolt mikor kihozták ezt az adóságsegitő csomagokat és az egyik banknál még többet is kellett volna fizetni havonta mint a csomag nélkül.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 02. 28. 15:35 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#51632 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 28. 15:17

Hát nézd, lehet, hogy amikor felvették a hitelt akkor volt mondjuk 150-200ezer havonta. Marad még 180ezer élni, ami azért havi szinten már több mint elég ha nem költenek ész nélkül. Csakhát beszopták, hogy az egész emelkedett túl sokat és abból a 150-200ból lett 250-300ezer havonta. Azért ez már igy sok.

Igen, erre a beszopasra irom, hogy hitel felvetel elott gondolkodni kellett volna. Nem kell hozza diploma - nekem sincs - meg kulonosebb nagy matektudas sem, hogy szamolgasson kicsit az ember.
Mi novemberben vagyunk itt 4. eve, szal boven a valsag elott vettuk a lakast. Es meg sem fordult a fejunkben, hogy 2x millios lakast vegyunk, holott 380e-nel mar akkor is lenyegesen tobb bevetelunk volt havonta. Es ugye pulya sem vanik :-D

#51633 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:37

Dizsikultur egyebkent igazat szol, rohadek retkes gecik a bankok ugy amblokk.

#51634 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 02. 28. 15:33

Nemhát nézd meg a műsor második részét annak amit linkeltem,a komának még előtörleszteni se engedtek mikor tudott volna.Mert így még avégén kiszabadult volna a bank fogságából egy időre.
Meg az is jóvolt mikor kihozták ezt az adóságsegitő csomagokat és az egyik banknál még többet is kellett volna fizetni havonta mint a csomag nélkül.

Itt nem tudom megnézni.
Amúgy a laírtak alapján kicsit csúsztatást érzek, ugyanis a banknak az az érdeke, h az adós fizessen.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51635 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 02. 28. 15:37

Dizsikultur egyebkent igazat szol, rohadek retkes gecik a bankok ugy amblokk.

Jó persze, mindettől függetlenül a kurva anyjukat, de azért az ember a saját hülyeségét ne kenje másra.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#51636 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 15:42

Itt nem tudom megnézni.
Amúgy a laírtak alapján kicsit csúsztatást érzek, ugyanis a banknak az az érdeke, h az adós fizessen.

Majd nézd meg otthon,érdemes mert elég jól elmondják mi a pálya.Ház árverezés se lesz nagy számban meg kilakoltatás se mert ha kikerül a amúgy is stagnáló ingatlan piacra a sok ingatlan akkor az ingatlan kereskedésnek vége.Most erölködnek hogy létrehozzák ezt az alapot amelyik átveszi ezeket az ingatlanokat de nincs rá kess,ergó itt görgetni fogja tovább a tartozásait minden hiteles.Semmi jót nem látok ebben az egészben,megoldani jóformán lehetetlen.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 02. 28. 15:51 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#51637 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 15:42

Sok hitelnél van úgy, hogy tiltják az előtörlesztést, vagy jókora sápot vonnak le utána. A bank ugyanis jobban profitál a tervezhető bevételekből, vagyis ha kevesebb összeget fizetsz be, de azt rendszeresen, és nem teljesen kiszámíthatatlan módon fizetsz, hogy egyszer ennyit adsz, máskor annyit, valamikor meg semennyit.

#51638 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 15:29

Lakáshoz ok, de a többi? Főleg hogy lehet pöccre kiszámolni? Senkinek sem jut eszébe, h legalább egy kis tartaléka legyen? Arról nem is beszélve, h a sok marha kb 0% kezdőrészlettel vesz ezt-azt (nyilván lakást nem, ha jól tudom, ilyet nem is kérhetsz), de akkor is a 25 millás lakást/házat 2-3 milliós kezdőtőkével faszság megvenni. Akkor vegyen kisebbet kevesebbért, vagy várjon még egy kicsit, tegye be lakástakarék kasszába, h 1-2 év múlva jobb feltételekkel induljon. De lófaszt, itt mindenkinek minden kell, de adj uram isten, de abban a pillanatban. Aztán fizetni meg minek, hisz már az enyém... Itt leginkább a fejekben van a baj.

Nem is adnak 20milliós hitelt 2-3 milla kezdésre. Én most nézegettem hiteleket, elég durva feltételek vannak már. Pl a végösszeg 40%-a legyen már a számládon, meg mittudomén hány év munkaviszony meg bla bla bla. Eléggé bekeményítettek ahogy nézem. Puszira nem adnak már hitelt.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51639 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 02. 28. 15:49

Sok hitelnél van úgy, hogy tiltják az előtörlesztést, vagy jókora sápot vonnak le utána. A bank ugyanis jobban profitál a tervezhető bevételekből, vagyis ha kevesebb összeget fizetsz be, de azt rendszeresen, és nem teljesen kiszámíthatatlan módon fizetsz, hogy egyszer ennyit adsz, máskor annyit, valamikor meg semennyit.

Elmehetnek az anyjukba, ha többet keresek és többet vagyok képes fizetni mint a tervezett akkor kapják má be, hogy nem fizethetem vissza a hitelt hamarabb.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#51640 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 02. 28. 15:49

Másik kassza?

Szekr: Nem úgy gondoltam, h egyik hónapban többet fizetek. Hanem úgy, h először gyűjtök kicsit, majd amikor már van a takarék számlán zsé, akkor mondom azt, h akkor MOST szeretnék lakáshitelt felvenni.

Szerkesztette: EGOKA 2011. 02. 28. 15:58 -kor

#51641 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 28. 15:52

Nem is adnak 20milliós hitelt 2-3 milla kezdésre. Én most nézegettem hiteleket, elég durva feltételek vannak már. Pl a végösszeg 40%-a legyen már a számládon, meg mittudomén hány év munkaviszony meg bla bla bla. Eléggé bekeményítettek ahogy nézem. Puszira nem adnak már hitelt.

Ez már veszett fejsze nyele.

Eddig, vagy mondjuk 2008-ig (is), így kellett volna.

#51642 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 02. 28. 14:59

Mondjuk ha elolvasnád amit írtam: szabadbölcsész

Egyébként utána néztem mit jelent. Nem linkelem, de össze tudom foglalni: Igazán semmihez sem értő ingyenélő. Polkorrekteknek pedig: általános értelmiségi... :omg:

szóval eszdéeszes :D

amúgymeg elolvastam, és szíjjále :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#51643 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 15:56

Másik kassza?

:think:

A bank nem csak elteszi a pénzt, hanem használja is. A törlesztés állandó bevétel a futamidő alatt, amivel lehet számítani (és amire lehet számítani), hosszú távú befektetéseket csak ilyenekre lehet építeni, olyanra nem, ha hirtelen mindenki elkezd úgy törleszteni, hogy egyszerre befizetnek pár hónapnyi adagot, aztán utána hónapokig semennyit.

Idézet

Szekr: Nem úgy gondoltam, h egyik hónapban többet fizetek. Hanem úgy, h először gyűjtök kicsit, majd amikor már van a takarék számlán zsé, akkor mondom azt, h akkor MOST szeretnék lakáshitelt felvenni.

Ebben mi akadályoz meg?

Szerkesztette: debaj 2011. 02. 28. 16:12 -kor

#51644 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:11

sztem nyissunk bankot.
BMWパワー
Kép

#51645 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 28. 16:11

sztem nyissunk bankot.

azabaj, hogy ha újat nyitunk, akkor az drága, ha meg régit, akkor meg megbüntetnek :think:

#51646 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 02. 28. 16:11

sztem nyissunk bankot.

Álarc, pajszer, mi kell még?
Make love not Wor.

#51647 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 02. 28. 16:09

:think:

A bank nem csak elteszi a pénzt, hanem használja is. A törlesztés állandó bevétel a futamidő alatt, amivel lehet számítani (és amire lehet számítani), hosszú távú befektetéseket csak ilyenekre lehet építeni, olyanra nem, ha hirtelen mindenki elkezd úgy törleszteni, hogy egyszerre befizetnek pár hónapnyi adagot, aztán utána hónapokig semennyit.

Ebben mi akadályoz meg?

Semmi, pont ezért kérdeztem.

#51648 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 16:28

Semmi, pont ezért kérdeztem.

Az, hogy a hitel mellett milyen más félretett pénzeid vannak, a bankot nem érinti.

#51649 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:47

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 02. 28. 16:39

Az, hogy a hitel mellett milyen más félretett pénzeid vannak, a bankot nem érinti.

Szerintem elbeszélünk egymás mellett.

#51650 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 02. 28. 16:47

Szerintem elbeszélünk egymás mellett.

Akkor rakjuk össze, hogy miről beszélsz.
- A komának nem engedték, hogy előtörlesszen.
- Te itt csúsztatást érzel, merta banknak az az érdeke, hogy az adós fizessen.
- Írom, hogy a banknak az az érdeke, hogy tervezhető bevétele legyen az adósoktól.
- (Itt írtál valami másik kasszát, amit nem igazán fogtam föl, hogy mire utal.)
- Írod, hogy te úgy gondolod, hogy gyűjtögeted a pénzed, és ha úgy érzed, elegendő összegyűlt, veszel még fel mellé hitelt.
- Írom, hogy a bankot kevéssé érdekli, hogy mennyi pénz mellé vetted fel a hitelt.
- Írod, hogy elbeszélünk egymás mellett.

Hol kavarodtam el? Gondolom, a másik kasszánál, de az tökéletesen nem illik bele a beszélgetésbe.

amúgy meg :kma:, hogy témábavágót is írjak. :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2581
  • 2582
  • 2583
  • 2584
  • 2585
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.