Gömbi! Bocs, csak akkor tudom elolvasni a hozzászólásodat, ha kijelentkezek, csak annyit látok, hogy:
Idézet
Ezt az üzenetet elrejtettük, mivel azt választottad, hogy figyelmen kívül hagyod a következő felhasználó üzeneteit: Gabibácsi . Megtekintés?
Ezt az üzenetet elrejtettük, mivel azt választottad, hogy figyelmen kívül hagyod a következő felhasználó üzeneteit: Gabibácsi . Megtekintés?
No szóval, annyit még megérdemelsz, hogy ki és bejelentkezzek miattad. Meg reagáljak.
Valami mocskolódásról möhőztél, hja nem tagadom. Néha megengedem, hogy elmenjél free 4-5 beugatásig, addig nem szoktam reagálni. Aztán betolok az arcodba valami keményet. mert provokálsz, oké, én vagyok a gyenge, mi a fasznak szólok hozzád egyáltalán, meg ki vagy te. Hát te vagy gömbibá, régen nem voltál ekkora tapló paraszt, de már ajánlottam többször, hogy olvasd vissza magad, nem jöttél nekem soha, mint vaddisznó. Mióta elvesztetted állás, asszonnyal külön mentél, bár csak hallomásból tudom, meg lehet egy szó sem igaz belőle, viszont be tudom idézni, hogy szétkomcsiztad a topikod, amikor kirúgtak. Nem ez a lényeg.
Én nem akarok tőled semmit, magamtól nem bántanálak.
De bejössz ide, saját magadat ledroidozod, nekem tulajdonítod, holott még egyetlen hozzászólásomat sem tudtad beidézni, holott fórum motor kurvára bírná, helyette leköcsögözöl, és betolsz egy fasz szmájlit, hogy guga ne legyél ideges, ez a topik erről szól.
Köszi, jól vagyok. Sőt, akkor lennék a legjobban, ha farkadat nem hozzám méregetnéd. Én nem mocskolnálak, ha nem lennél az. Pár embert leugatok a topikban, nem szándékosan lefikázok, tudván, hogy én geci vagyok, és ártani akarok, vagy süt belőlem a gyűlölet, hanem azért, mert bírja, és úgy visszavág, hogy szétröhögöm rajta az agyam. A célja nem is az, hogy beugassak neki, hanem epedve várom, hogy leanyázzon, mert legalább könnyesre röhögöm magam, van vér a pucájában.
Te nem ebbe a kategóriába tartozol, te a sértődött kisfiú vagy. Viszont elmondanám neked, hogy hatástalan is vagy egyben. Én nem haragszom rád, soha nem akartalak volna bántani, sőt, ha megbántottalak, akkor utólag is bocsánatot kérek. Azt viszont szeretném kérni, hogy, ha abban az aspektusban nem tudsz elküldeni az anyámba, hogy jót röhögjek rajta, akkor inkább semmilyen formába ne tedd.
Meglátásom szerint nem én változtam meg, ha ma jönnél hozzánk asszonnyal, szeretttel, jó kedvel vendégül látnánk.
Ha nem jönnél, magadban keresd a hibát. Te változtál meg, én ugyanolyan elégedett és jókedvű ember vagyok, mikor utoljára itt jártál.
Egyetlen olyan csörtét sem tudsz beidézni, amit én kezdtem, mivel én veled nem szoktam beszélgetést kezdeményezni, értelmetlen. Én pontosan tudom, hogy kihez szeretnék hozzászólni, nem hozzád, mert te nem az az ember vagy, akitől jókedvem lesz.
Te szoktál apránként beugázni, és az ötödik kör után sérelmezni, meg a környezetednek előadni, azok meg elhiszik, hogy mekkora köcsög vagyok, mert kiforgatlag emberi mivoltodból.
Te is tudod, hogy a medve nem játék.
Ha játszani szeretnél, akkor játékszert keress, ha a topikban maradni, akkor nőjél fel hozzá.