Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 13. 06:54
Roppant egyszeru: rajottek az emberek, hogy ezek igenytelen szarok.
PH, HWSW nem kifejezetten. Pár évvel ezelőtt rendes hozzászólás cunamik voltak, amit érdemes volt böngészni. Mára már a ph és a hwsw is szinte csak rólam szól

mármint nem a szakmai része, hanem a társalgós.
PH logout oldalán 25 saját írás egy oldalon és a hozzászólásokkal tarkított topikok

na ez is egy szint.
De pl. apronet, aminek nem kellett volna behalnia, persze tudom miért halt be, mert senki sem vásárol, így nem is hirdet. Emiatt voltak kénytelenek bent hagyni a lejárt hirdetéseimet és link alá rejteni a telefonszámokat. Bár az sem volt túl nagy húzás, mert minek nézném meg a telefonszámot, ha nem vásárolok semmit
PH-n most lett fizetős a bolha, pontosan nem tudom miként zajlik, mert már nagyon régen nem kereskedem semmivel, pedig van bőven alkatrészem, de eladni bármit is esélytelen. Na mindegy, szerintem a PH hamarosan rájön, hogy igénytelen húzás volt a bolha fizetőssé tétele.
Index fórum sosem volt igénytelen, eléggé rendszerezett fórum, sokat olvasgattam rengeteg témakört, keresővel is ott találtam témákat, amik segítségemre voltak. Még Jahno hozzászólásai is
No de az is lepusztult.
Nekem az jön le az egészből, hogy a net is kiba depressziós lett.
szanalmas.hu oldalán pl. kreatív, színes oldalak voltak ajánlóba, rengeteg röhögcséges hozzászólással, nem parasztok jártak be trollkodni. Évekkel ezelőtt volt egy fénykép belinkelve, aztán nekiálltak a fényképről a fickót fotosoppolni mindenhová, különböző élethelyzetekbe. Több ezer hozzászólások. Leolvadt, mint fukusima.
Napi 1-3 poszt 15 hozzászólással. Száni találkozó a ligetben szokott lenni a vonat büfénél vagy mi a neve. Még ppesten laktam, onnan pár méterre akkor sem mentem el, de megnéztem a beszámolókat. Mint a hangyák úgy ellepték a büfét. Most meg voltak kb. 15-en
Hja, tavaly nyáron volt egy topik, nagy PH találkozó

ráugrottak vagy kétszázan a témára, aztán elmentek 10-en

Álmodozni mindenki tud, csak már ugya vonatkőccség, meg 150 forintos krigli sör, ami még nem is annyira drága, meg kaja. Ennyire sincs lovettájuk.
Szoktam olvasni a goj fórumot, mert pár embert ismerek. Na ott is megy a nagy szervezkedés, itt meg ott lemotorozunk, kiisszuk a kocsmát, stb. A vége meg ugatás egymással, hogy megígértétek, lefoglaltuk, legközelebb orbabaszás, stb.
Pedig azok nem babettával mászkálnak