HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2826
  • 2827
  • 2828
  • 2829
  • 2830
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#56541 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 12. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 05. 12. 18:54

sálálá áláláál áállá

állás?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#56542 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 12. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 05. 12. 16:33

Csozsi, holnap délelőtt vagyol valahol? Mert ha szarul leszek, ha jól, akkor is visszaviszem a cuccod. Pont.

Valószínűleg itthon. Az idén végre valaki válaszolt, de csak annyit: sajnáljuk, már betöltötték.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#56543 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 12. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 12. 16:47

Hat arra marha kivancsi lennek, hogy oldana meg, hogy ne legyen sehol :Đ

Nem nagy ügy:
Kép
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#56544 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 12. 18:22

☑ Saddam Hussein, ☑ Osama Bin Laden, ☐ Justin Bieber
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#56545 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 12. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 05. 12. 18:58

állás?

milyen állás?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#56546 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 12. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 05. 12. 19:29

milyen állás?

tényállás, faszállás.
BMWパワー
Kép

#56547 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 12. 21:06

zabállás
KomposztWC

#56548 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 05:37

1SO :cool:

#56549 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 06:22

Miért halt ki az internet?

Csak egy példa: aproneten nem törlik a lejárt hirdetéseimet, igaz már nem is hirdetek, csak a telket.
Telefonszámra külön kattintani kell, nyilván számít az is.

PH, megnyitom és azonos oldalon januári hozzászólások :omg:

HWSW-t hagyjuk :Đ

IWIW, kb. 2 éve csak linkeket szúrogatok be, reklám, stb. Soha nem használtam semmire, de régebben ontották a hozzászólásokat az üzenőfalon. Most ugyanazon az oldalon megtalálom a saját linkjeimet :Đ :omg:

Index fórum, alig van forgalom, én mondjuk kb. két éve hanyagolom, nem politizálok.

NOL/nolblog, régebben rendszeresen jártam be osztani az észt a gyöpös komcsiknak, kajálták a blogomat, aztán Hagyó lepatkányozása miatt kitiltottak. Azóta hetente egyszer benézek. Elég sok embert kitiltottak, de napi 1-2 blog születik ott, ahol régen napi 40-50 bejegyzés volt.

Facebook, na az monnyuk hibátlan, pörög mint az apjafasza, de iszonyat igénytelen. 1-2 arc miatt olvasom + linkeket szúrogatok be.

szanalmas.hu, régen nagyon szerettem, kommentáltam, stb. Mára napi 1-2 beküldött szarság van, pedig az is pörgött.

Kedvenc bloggereim nem blogolnak, eltűntek a süllyesztőben.

Index címlapra már csak 1 mondatos szarok, vagy képregényes lófaszok, vagy a halál unalmas gasztro bloggerek, vagy alekosz fasza, vagy gyurcsányt, orbánt fikázó blogok kerülnek ki. Igénytelen lett.

ami nagyon pörög az az ncore és a kurucinfó :nevet:

#56550 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 06:24

Hja és a daath2, régen az is napi több száz hozzászólás, most 5-10 :omg:

#56551 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 06:26

Kétfarkú kutya is beállt, mint a százas szög, asse küldi már a posztokat a saját oldalán.

#56552 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 06:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 07:22

Miért halt ki az internet?

Roppant egyszeru: rajottek az emberek, hogy ezek igenytelen szarok.

Akik irnak, "ujsagiro" cimszo alatt, gyokketto hulyegyerekek, nem is kell messzire menni, nezd meg Gombi kedvenc danikajat.

Blog meg lofasz. Amiota megjelent, baromsagnak tartom (bar az is igaz, hogy mar evek ota jelen voltak a neten, amikor rajottem, egyaltalan mit jelent a blog szo, pedig napi 8-10 orat neten logok, csak annyira nem erdekelt), ma mar mindenkinek van netje, az csinal ilyet, aki csak akar. Es ez masrol nem szol, mint eloadja vmirol a nagy velemenyet. Ami mint tudjuk - es ez egy tokeletes hasonlat - olyan, mint a segglyuk. Faszt nem erdekel az egesz.
Szerintem lassan a blogirok is rajottek, hogy senkit nem erdekel a hulyeseguk, es nem irnak. Vagy ok maguk jottek ra, hogy hulyeseget irnak, es azert hagytak abba. Franc se tudja.

Faszbuk meg most felkapott, trendi, hudejo, pedig alapvetoen egy rakas szar. Tenyleg a munkaadok/fejvadasz cegek/feltekenyek/nemzetbiztonsagi szolgalatok jarnak vele jol, de ez is az emberek hulyesege miatt van, minden szart feltesznek. Meg is erdemlik, ha utana szivnak, mint a torkos borz :nevet:

#56553 Felhasználó inaktív   benőcke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:01

Tegnap pechemre belenéztem a valóvilágba. Alekosz csajai különböző dolgokkal izgatták magukat a zuhany alatt, többek között egy kiló kenyérrel, egy hatalmas hallal illetve egy tortával...minimum három olyan család vacsorájával enyelegtek, akik valószínűleg hosszú idő óta nem ettek mondjuk tortát...
...a szeretet a megismerés igája...

#56554 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:17

Üzenet megtekintéseIdézet: benőcke - Dátum: 2011. 05. 13. 08:01

Tegnap pechemre belenéztem a valóvilágba.

Mar bocs, de ezt inkabb neveznem felelotlen fassagnak, mint pechnek.
Pech az, ha barhova kapcsolsz, ez megy, ha kikapcsolod a TV-t, akkor is ezt latod, ha kihuzod a konnektorbol, akkor is, stb...

#56555 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:21

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 13. 07:54

Blog meg lofasz. Amiota megjelent, baromsagnak tartom (bar az is igaz, hogy mar evek ota jelen voltak a neten, amikor rajottem, egyaltalan mit jelent a blog szo, pedig napi 8-10 orat neten logok, csak annyira nem erdekelt),

weblog-nak a rövidítése :idea:

twittert kihagytátok, az is menő most ámérikában pl.
BMWパワー
Kép

#56556 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:22

Üzenet megtekintéseIdézet: benőcke - Dátum: 2011. 05. 13. 08:01

Tegnap pechemre belenéztem a valóvilágba. Alekosz csajai különböző dolgokkal izgatták magukat a zuhany alatt, többek között egy kiló kenyérrel, egy hatalmas hallal illetve egy tortával...minimum három olyan család vacsorájával enyelegtek, akik valószínűleg hosszú idő óta nem ettek mondjuk tortát...

Köszönjük Emese.
BMWパワー
Kép

#56557 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:37

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 05. 13. 08:21

weblog-nak a rövidítése :idea:

A lenyegere gondoltam, nem arra, honnan jon a neve :omg:
Most ez szerinted, ha leirja valaki valami fassagrol a velemenyet, ami altalaban a kivert kutyat sem erdekli, az mi a banatos faszomtol lesz log?

#56558 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 13. 07:37

A lenyegere gondoltam, nem arra, honnan jon a neve :omg:
Most ez szerinted, ha leirja valaki valami fassagrol a velemenyet, ami altalaban a kivert kutyat sem erdekli, az mi a banatos faszomtol lesz log?

Én nagyon jó életrajzokat, folyamatos fejlődéseket olvastam, jó sztorikat, amikből lehet tanulni.
A véleményeket kihagytam, van nekem is :Đ

#56559 Felhasználó inaktív   benőcke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 05. 13. 07:45

Én nagyon jó életrajzokat, folyamatos fejlődéseket olvastam, jó sztorikat, amikből lehet tanulni.
A véleményeket kihagytam, van nekem is :Đ

Ne törd Magad Szivi, Polának csak véleménye van, ami a kivert kutyát sem érdekli. Általa épülni, vagy jó sztorikban részesülni nem más, mint utópia. :nevet:
...a szeretet a megismerés igája...

#56560 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 13. 07:57

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 13. 06:54

Roppant egyszeru: rajottek az emberek, hogy ezek igenytelen szarok.

PH, HWSW nem kifejezetten. Pár évvel ezelőtt rendes hozzászólás cunamik voltak, amit érdemes volt böngészni. Mára már a ph és a hwsw is szinte csak rólam szól :Đ mármint nem a szakmai része, hanem a társalgós.
PH logout oldalán 25 saját írás egy oldalon és a hozzászólásokkal tarkított topikok :Đ :omg: na ez is egy szint.

De pl. apronet, aminek nem kellett volna behalnia, persze tudom miért halt be, mert senki sem vásárol, így nem is hirdet. Emiatt voltak kénytelenek bent hagyni a lejárt hirdetéseimet és link alá rejteni a telefonszámokat. Bár az sem volt túl nagy húzás, mert minek nézném meg a telefonszámot, ha nem vásárolok semmit :-s

PH-n most lett fizetős a bolha, pontosan nem tudom miként zajlik, mert már nagyon régen nem kereskedem semmivel, pedig van bőven alkatrészem, de eladni bármit is esélytelen. Na mindegy, szerintem a PH hamarosan rájön, hogy igénytelen húzás volt a bolha fizetőssé tétele.

Index fórum sosem volt igénytelen, eléggé rendszerezett fórum, sokat olvasgattam rengeteg témakört, keresővel is ott találtam témákat, amik segítségemre voltak. Még Jahno hozzászólásai is :Đ :fuck:

No de az is lepusztult.

Nekem az jön le az egészből, hogy a net is kiba depressziós lett.

szanalmas.hu oldalán pl. kreatív, színes oldalak voltak ajánlóba, rengeteg röhögcséges hozzászólással, nem parasztok jártak be trollkodni. Évekkel ezelőtt volt egy fénykép belinkelve, aztán nekiálltak a fényképről a fickót fotosoppolni mindenhová, különböző élethelyzetekbe. Több ezer hozzászólások. Leolvadt, mint fukusima.
Napi 1-3 poszt 15 hozzászólással. Száni találkozó a ligetben szokott lenni a vonat büfénél vagy mi a neve. Még ppesten laktam, onnan pár méterre akkor sem mentem el, de megnéztem a beszámolókat. Mint a hangyák úgy ellepték a büfét. Most meg voltak kb. 15-en :omg:

Hja, tavaly nyáron volt egy topik, nagy PH találkozó :Đ ráugrottak vagy kétszázan a témára, aztán elmentek 10-en :Đ
Álmodozni mindenki tud, csak már ugya vonatkőccség, meg 150 forintos krigli sör, ami még nem is annyira drága, meg kaja. Ennyire sincs lovettájuk.

Szoktam olvasni a goj fórumot, mert pár embert ismerek. Na ott is megy a nagy szervezkedés, itt meg ott lemotorozunk, kiisszuk a kocsmát, stb. A vége meg ugatás egymással, hogy megígértétek, lefoglaltuk, legközelebb orbabaszás, stb.

Pedig azok nem babettával mászkálnak :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2826
  • 2827
  • 2828
  • 2829
  • 2830
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.