HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2873
  • 2874
  • 2875
  • 2876
  • 2877
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#57481 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 24. 07:10

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 05. 24. 07:37

pina

'ájk.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#57482 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 07:12

Idézet: Kettisz - Dátum: 2011. 05. 24. 00:12

Jóvan, értem, ne magyarázkodj, egyszerűbb, ha azt mondod, hogy mostanában nem fogsz ráérni, mert szabadidőd nagy részét a Mekiben fogod tölteni :Đ ,egyébként jól is teszed, sok sikert! ;)

Nem mondtam, hogy nem érek rá, csak azt, hogy nemtom már kik vannak ott. Lehet, hogy jók, lehet, hogy nem.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#57483 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 08:27

tegnap kaptam a céges gépemre egy jó kis trójait. egész nap irtották. ma bekapcs, és láss csodát, megint ott van :eek: :omg:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#57484 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 08:28

Idézet: Kettisz - Dátum: 2011. 05. 24. 00:07

Kedves Nézők!
Nekem van tévém, de nem nézek rajta F1-et.

na nekem is van, és vasárnap a kertben végighallgathattam....igaz, valamelyik szomszéd tv-jén :rolleyes:

#57485 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 08:29

Idézet: Kettisz - Dátum: 2011. 05. 24. 00:31

No bandit. :Đ

kiaza bandi? :eek: :Đ

#57486 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 09:07

Idézet: anyaanya - Dátum: 2011. 05. 24. 09:27

tegnap kaptam a céges gépemre egy jó kis trójait. egész nap irtották. ma bekapcs, és láss csodát, megint ott van :eek: :omg:

Csak nem Blubi a rendszergazdatok? :omg: :Đ

#57487 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 09:12

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 05. 24. 10:07

Csak nem Blubi a rendszergazdatok? :omg: :Đ

Ja elég kókány egy cég lehet,én akárhánynál melóztam az összes kliens gépen levolt tiltva bármilyen külső adattároló használata/pendrive,dvd stb/.Helyi hálózaton meg csak a munkához szükséges oldalakat/programokat tárhelyeket lehetett megnyitni.Egy kettőnél még a gépeken történt munkák is rögzitve voltak.Szerintem már jóideje mindenhol ez van.

Szerkesztette: djculture 2011. 05. 24. 09:14 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#57488 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 09:50

lófaszt, most is, és lmi-nél is full rendszergazdai jogokkal bírtunk
nem kókány cégek, multik
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#57489 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 09:51

Idézet: djculture - Dátum: 2011. 05. 24. 10:12

Szerintem már jóideje mindenhol ez van.

Nem igazán.

#57490 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 10:02

nem igazán :(

#57491 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 24. 11:37

Ja elég kókány egy cég lehet,én akárhánynál melóztam az összes kliens gépen levolt tiltva bármilyen külső adattároló használata/pendrive,dvd stb/.Helyi hálózaton meg csak a munkához szükséges oldalakat/programokat tárhelyeket lehetett megnyitni.Egy kettőnél még a gépeken történt munkák is rögzitve voltak.Szerintem már jóideje mindenhol ez van.

Ha meg tudod csinálni, de nekem a júzereim sem basszák össze a gépet, könyvelőirodában alapban PENre dolgoznak, no meg így nem döglünk bele az adminisztrációba. Grafikusnakl plugin kell, fejlesztő szoftvereket rak fel, registryből olvas, tesztelő is környezetet állogat, vmware-t updatel, visszaállít, de ha csak az éles környezetet nézem, akkor remote debugot olvas, nyomtatót telepít, had ne soroljam.

Ahol egy terminálom SAP-t, vagy valami lófasz klienset nyomkodnak, ott meg lehet tenni, egyéb esetben csak a munka rovására megy, valamint egy csomó cégnél mindenki mellé 24 órás rendszergazda kellene, ami egy kicsit nonszensz. Persze lehet n+1 gépet befogni, mondván fejlesztői környezet, meg a desktop gépe, de annak megint nincs sok értelme, így sem férünk el a vasaktól, desktop gépén is ott fut a vmware, benne a sok okosság, mellette meg asztaliként használja.

Meg is lehet nézni az olyan céget, ahol ezeket bekorlátozták, kollégának időzónákat kellett állítani a gépén, akkor ticket, support, KVszünet, valaki átállította, lefuttatott valamit, debug, report, erről akkor ticket, jött a support. Egy ilyen óraállítás miatt órákat vagy napokat kellett várni. Háthógyne.

Aztán persze elméletet gyárthattok miképpen működik az egész, melózom én nagy cégnek is, ahol ilyenek vannak, ott helyi admin vagyok, de egy csomó midnenhez nem férek hozzá, nincs róla infóm, csak közvetítek felfelé, majd valaki megcsinálja, de ha júzer felhív engem, mint illetékest, akkor jó eséllyel tonert tudok cserélni, töbiről csak a mailt írom fentre, azok még fentebbre, ésatöbbi.
Make love not Wor.

#57492 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 11:46

Nálunk is full admin jogok vannak, egyszerűen a kollégák értelmesek és nem szarják össze a gépeket :-)

#57493 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 11:58

Idézet: Tiga - Dátum: 2011. 05. 24. 12:46

Nálunk is full admin jogok vannak, egyszerűen a kollégák értelmesek és nem szarják össze a gépeket :-)

Ellenben mindegyik sok terhet vesz le az ember válláról. El sem lehet képzelni mennyit.
Make love not Wor.

#57494 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 13:06

Nem igazán. Sok helyen nálunk is le van tiltva, ahol van mondjuk egy win sbs, vagy akármilyen más serveres okosság,de még igy is sok helyen teljes admin jog van a usernél, mert faszom se fog minden update-nél baszakodni.
BMWパワー
Kép

#57495 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 13:23

Idézet: Tiga - Dátum: 2011. 05. 24. 12:46

Hát az lehet, pont egy sráccal beszéltem valamelyik konkurenciátoknál szintén ilyen logolós móka van és az ügyfél szolgálaton kamerák,logolják ki milyen oldalakt nyitott meg mennyit és mit dolgozik.Mondjuk én leszarom jó ha van bizalom a melós emberkben egy cégnél.A multkor egyik helyen akadtam már én is ki ahol kamera volt elrejtve már az össze helyiségbe is,pedig kifejezetten tiltja a törvény a szociális helyiségekbe.

Szerkesztette: djculture 2011. 05. 24. 13:35 -kor

Hádédész..

#57496 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 13:38

Azt senki sem mondta, hogy nincs ilyen, azt mondtuk, hogy nem ez a jellemző. A cégek nagy része (főleg a nem IT-vel foglalkozók) magasról szarik a biztonságba, csak akkor kapnak észbe, ha baj van. Az Arvinnál anno a búcsú után cirka két hónappal jutott eszébe a rendszergazdának, hogy le kéne tiltania az accountomat, előtte gond nélkül be tudtam lépni webmailre, a megosztott mappákból tonnaszámra szipkázhattam volna az adatot, ha épp olyan szándékaim vannak.

#57497 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 13:49

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 24. 14:38

Azt senki sem mondta, hogy nincs ilyen, azt mondtuk, hogy nem ez a jellemző. A cégek nagy része (főleg a nem IT-vel foglalkozók) magasról szarik a biztonságba, csak akkor kapnak észbe, ha baj van. Az Arvinnál anno a búcsú után cirka két hónappal jutott eszébe a rendszergazdának, hogy le kéne tiltania az accountomat, előtte gond nélkül be tudtam lépni webmailre, a megosztott mappákból tonnaszámra szipkázhattam volna az adatot, ha épp olyan szándékaim vannak.

Hát nekem még a szerződéseimbe is bennevan elég gyakran a titoktartási záradék.Samsungnál pl már fényképezőgépes telefont se lehetett bevinni plusz mindenféle biztonsági szopatás amit eltudsz képzelni.
Hádédész..

#57498 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 13:54

Idézet: csozsi - Dátum: 2011. 05. 23. 22:47

Akkor majd megyek egy pár sörrel, és keresünk online lehetőséget. A focivébé is bejött a monitorodon. :G

Akkor még volt tv-tuner meg UPC.
Már kiszedtem/lemondtam.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#57499 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 14:07

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 05. 24. 14:54

Akkor még volt tv-tuner meg UPC.
Már kiszedtem/lemondtam.

Én meg tudok streamelni, bár csak nyilván azt, ami van odahaza.
Make love not Wor.

#57500 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 14:08

Idézet: djculture - Dátum: 2011. 05. 24. 14:23

Hát az lehet, pont egy sráccal beszéltem valamelyik konkurenciátoknál szintén ilyen logolós móka van és az ügyfél szolgálaton kamerák,logolják ki milyen oldalakt nyitott meg mennyit és mit dolgozik.Mondjuk én leszarom jó ha van bizalom a melós emberkben egy cégnél.A multkor egyik helyen akadtam már én is ki ahol kamera volt elrejtve már az össze helyiségbe is,pedig kifejezetten tiltja a törvény a szociális helyiségekbe.

Nálunk is egyik cégnél teljes logolás van. Munkaidő után teszteltünk vmit, meg kerestünk tré-onlány ügyfélszolgálati oldalt, azt az ember ott sipákolt, hogy jaj irjunk már papírt, hogy mi baszakodtunk itt, nehogy baja legyen, hogy munkaidő után ő bármitis netezett :omg: Mondtuk neki, hogy ne parázzon már ennyit :)
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2873
  • 2874
  • 2875
  • 2876
  • 2877
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.