HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2885
  • 2886
  • 2887
  • 2888
  • 2889
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#57721 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 13:06

Na, most kivételesen Te gondolod az, h csak Budapest van. :)

És a tűzoltókat nem is említettem. Nem véletlenül.

Rossz arcok ugyanúgy vannak máshol is, nem fővárosspecifikus. De fordítsuk meg a kérdést, Te minek örülnél jobban:
- 45 éves korban nyugdíjazott rendőröknek/tűzoltóknak, akik utána inkáloznak meg kapják a nyugdíjakat, folyamatos friss utánpótlással, mert hiába a nem túl kiemelkedő bérezés, csábító az alacsony nyugdíjkorhatár meg a biztos elhelyezkedés
- 62-65 éves korukig szolgáló rendőröknek/tűzoltóknak, folyamatosan öregedő állománnyal, mert semmi plusz nincs, ami miatt épeszű fiatal rendőrnek meg tűzoltónak állna, mert hasonló, vagy még jobb jövedelmet lényegesen nyugisabb munkával is megkereshet, itt meg nem kap semmi pluszt cserébe.

#57722 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 27. 13:18

Rossz arcok ugyanúgy vannak máshol is, nem fővárosspecifikus. De fordítsuk meg a kérdést, Te minek örülnél jobban:
- 45 éves korban nyugdíjazott rendőröknek/tűzoltóknak, akik utána inkáloznak meg kapják a nyugdíjakat, folyamatos friss utánpótlással, mert hiába a nem túl kiemelkedő bérezés, csábító az alacsony nyugdíjkorhatár meg a biztos elhelyezkedés
- 62-65 éves korukig szolgáló rendőröknek/tűzoltóknak, folyamatosan öregedő állománnyal, mert semmi plusz nincs, ami miatt épeszű fiatal rendőrnek meg tűzoltónak állna, mert hasonló, vagy még jobb jövedelmet lényegesen nyugisabb munkával is megkereshet, itt meg nem kap semmi pluszt cserébe.

Egyik sem jó.
Munkakörtől és nem munkahelytől függő nyugdíjkorhatár lenne a korrekt.
(vagy vonzó fizetés)

Szerkesztette: chris77 2011. 05. 27. 12:25 -kor

#57723 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:30

Igen, sokminden jó lenne, de próbáljunk a rendelkezére álló anyagból dolgozni. Mert én inkább örülök egy anblokk 45 éves korig aktív, mint egy anblok 62-65 évig dolgozó állománynak, még ha így az aktatologató is hamarabb pattanhat lábat lógatni.

Szerkesztette: debaj 2011. 05. 27. 12:32 -kor

#57724 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 27. 13:18

Olyan rendőrnek, aki tesz is valamit, nem hagyja elhajtani a teherautót lopott cuccokkal, mondván, hogy nincs bizonyítva, hogy nem az övé, amikor ott áll a szomszéd és mondja, h de ő tudja, h az kié (és az nem a teherautó vezetője/tulaja/bérlője/alármije).

Olyan rendőrnek, aki nem hagyja, hogy idős embereket félemlítsenek meg, verjenek halálra 1000 forinért.

Olyan rendőrnek, aki nem hagyja, hogy a fővárosban (de akárhol) közvetlenül a rendőrörs mögötti épületbe betörjenek, ráadásul többször is.

Közbiztonságnak. A szó legszorosabb értelmében. És nem a kivételezésnek.

És még mindig azt mondom, h a tűzoltókról egy szót sem szóltam.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#57725 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:43

Félreértés ne essék, tisztelem és becsülöm a rendőröket. Tényleg nagy dolognak tartom, hogy bevállalják.

De a nem fair dolgok kurvára tudják baszni a csőrömet.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#57726 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 13:41

Olyan rendőrnek, aki tesz is valamit, nem hagyja elhajtani a teherautót lopott cuccokkal, mondván, hogy nincs bizonyítva, hogy nem az övé, amikor ott áll a szomszéd és mondja, h de ő tudja, h az kié (és az nem a teherautó vezetője/tulaja/bérlője/alármije).

Olyan rendőrnek, aki nem hagyja, hogy idős embereket félemlítsenek meg, verjenek halálra 1000 forinért.

Olyan rendőrnek, aki nem hagyja, hogy a fővárosban (de akárhol) közvetlenül a rendőrörs mögötti épületbe betörjenek, ráadásul többször is.

Közbiztonságnak. A szó legszorosabb értelmében. És nem a kivételezésnek.

És még mindig azt mondom, h a tűzoltókról egy szót sem szóltam.

És ha a kettő közül kellene választani (mert mint írtam, én is örülnék sokmindennek), akkor melyik lenne a befutó? Mert most van A meg B lehetőség, arról szó sem esett, hogy hogy néz ki az álomrendőr egy napja.

A tűzoltókról meg nyugodtan szóljál egy szót, amikor az egész banda nekilódul felcsapott szirénákkal, 3-4 tűzoltóautóval Atkárra fagyizni. Ők sem egész nap tüzet oltanak meg macskát mentenek. Sőt a katonákra sem lőnek egész nap, sokan életükben egy éles lőszert nem sütnek el a lőtéren kívül. Sőt köztük is vannak szép számmal, akik egész nap csak a tintát nyalják.Nekik akkor miért van rendben a lóvé, miért csak a rendőrség a büdös? :-)

Szerkesztette: debaj 2011. 05. 27. 12:49 -kor

#57727 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 27. 13:48

A tűzoltókról meg nyugodtan szóljál egy szót, amikor az egész banda nekilódul felcsapott szirénákkal, 3-4 tűzoltóautóval Atkárra fagyizni.

Mult het penteken haverral huztunk a Burger Kingbe az Astorianal, latom all elotte (szabalytalanul ofcoz, fullra a jardan) ket tuzoltoauto, de se villogo, se nagy nyuzsges korulotte nincs.
Amire a bejarathoz ertunk, jott ki vagy 8-10 megtermett gyerek, mindegyik kezeben fagyi. Hat mondom, ez igen, ezert roppant fontos volt szabalytalanul megallni.
Haver beszol: Ne bantsd oket, biztos kimelegedtek a tuntetesben :omg: :Đ

#57728 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 27. 13:48

És ha a kettő közül kellene választani (mert mint írtam, én is örülnék sokmindennek), akkor melyik lenne a befutó? Mert most van A meg B lehetőség, arról szó sem esett, hogy hogy néz ki az álomrendőr egy napja.

A tűzoltókról meg nyugodtan szóljál egy szót, amikor az egész banda nekilódul felcsapott szirénákkal, 3-4 tűzoltóautóval Atkárra fagyizni. Ők sem egész nap tüzet oltanak meg macskát mentenek. Sőt a katonákra sem lőnek egész nap, sokan életükben egy éles lőszert nem sütnek el a lőtéren kívül. Sőt köztük is vannak szép számmal, akik egész nap csak a tintát nyalják.Nekik akkor miért van rendben a lóvé, miért csak a rendőrség a büdös? :-)

Azt mondja inkább más. Rendőrnek még inkább elmennék, mint tűzoltónak hullát kicsomagolni az összehajtott autókból.

És igen, ott is mehetnek a papírtologatók a fenébe. De ők még a túlóra pénzüket sem kapták meg. (Nem a papírtologatók.)

A katonákkal meg ne viccekjünk már, az a 12e ember, vagy még talán annyi sem, aki mind tiszt. Az egész magyar katonaság egy rosszul megírt geg, csattanó nélkül. Ha csak valamelyik szomszédunknak uri kedve lenne bejönni tankkal Budapestre, azt max a Jóisten állítja meg, de nem mi, az is tuti.

#57729 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 14:01

Ha csak valamelyik szomszédunknak uri kedve lenne bejönni tankkal Budapestre, azt max a Jóisten állítja meg, de nem mi, az is tuti.

Dehogynem, teszunk mi ellene.
Ha meg melyulnek kicsit a katyuk, tuti elnyelnek par tankot :nevet:

#57730 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:34

A katonákkal meg ne viccekjünk már, az a 12e ember, vagy még talán annyi sem, aki mind tiszt. Az egész magyar katonaság egy rosszul megírt geg, csattanó nélkül.

Néha elképesztően szűklátókörű tudsz lenni. A mindtisztjeink éppen azért turnéznak a rosszul megírt gegjeikkel Afganisztánban meg az efféle helyeken, hogy legyen kihez szaladni, ha para van.

#57731 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 27. 13:21

Egyik sem jó.
Munkakörtől és nem munkahelytől függő nyugdíjkorhatár lenne a korrekt.
(vagy vonzó fizetés)

Jaja. Nekem is még 1 év, oszt nyugdíj.
Make love not Wor.

#57732 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:40

A katonákkal meg ne viccekjünk már, az a 12e ember, vagy még talán annyi sem, aki mind tiszt. Az egész magyar katonaság egy rosszul megírt geg, csattanó nélkül.

Eleanor meg ne hallja. Amúgy jahh, nekem is volr róluk érdekes véleményem.
Make love not Wor.

#57733 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 27. 14:34

Néha elképesztően szűklátókörű tudsz lenni. A mindtisztjeink éppen azért turnéznak a rosszul megírt gegjeikkel Afganisztánban meg az efféle helyeken, hogy legyen kihez szaladni, ha para van.

NATO? Vagy mi közünk Afganisztánhoz? Mellesleg a többinek is?

#57734 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 14:42

NATO?

Igen.

#57735 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 27. 14:40

Eleanor meg ne hallja. Amúgy jahh, nekem is volr róluk érdekes véleményem.

Katona?

#57736 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 27. 14:43

Igen.

NC.

#57737 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 14:48

NC.

Mesélj még, királylány. Persze miután a "sej, a szegény magyart mindenki csak kihasználja, háde sej, a szegény magyaron meg senki sem segít" című busongót már végigdúdoltad magadban, mert arra nem vagyok kíváncsi. :-)

Szerkesztette: debaj 2011. 05. 27. 13:50 -kor

#57738 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 27. 14:49

Mesélj még, királylány. Persze miután a "sej, a szegény magyart mindenki csak kihasználja, háde sej, a szegény magyaron meg senki sem segít" című busongót már végigdúdoltad magadban, mert arra nem vagyok kíváncsi. :-)

Drága debaj, rólad meg az Álmondj királylány jut ilyenkor eszembe.

És hol mondtam, hogy szegény magyar? Pont, h nem mondtam semmit, erre jön a "hej, debeleképzelekazNCbeegycsomóbaromságotmertazthiszemismeremamásikatésőtutieztgondolja".

Azért jó fej vagy ám, ha elmondom a véleményemet, belém kötsz, ha nem mondom el, akkor meg azért kötsz belém.

FYI nincs rajtam sapka.

#57739 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 05. 27. 15:03

Drága debaj, rólad meg az Álmondj királylány jut ilyenkor eszembe.

Mesélj még, királylány.

Idézet

És hol mondtam, hogy szegény magyar? Pont, h nem mondtam semmit, erre jön a "hej, debeleképzelekazNCbeegycsomóbaromságotmertazthiszemismeremamásikatésőtutieztgondolja".

Ebbe az NC-be nem nagyon lehetett mást beleképzelni, mint azt, hogy "dehogy segít rajtunk a NATO, ha nekünk kell segítség, csak az embereinket viszi, viszonzásul meg legfeljebb lófüttyöt kapunk". Ha nem erre gondoltál, akkor vagy fejtsd ki kettőnél több betűben, vagy viseld el, hogy mást fogok belelátni, mint amire gondoltál.

Idézet

Azért jó fej vagy ám, ha elmondom a véleményemet, belém kötsz, ha nem mondom el, akkor meg azért kötsz belém.

Ez nem jófejség kérdése, vitatkozunk, nem egyezik a véleményünk, a hozzászólásaiddal meg nem sokat segítesz, hogy közeledjenek a véleményeink. Ha ezt belekötésnek érzed, az a te bajod. Akkor jobb fej lennék, ha inkább hozzád sem szólnék, hanem csak legyintenék, és rád hagynám?

Idézet

FYI nincs rajtam sapka.

FYI rajtam sem, de én eddig tényleg azt hittem, hogy itt most épp vita van, nem csak hőbörgés. De lehet úgy is, ha ragaszkodsz hozzá.

Szerkesztette: debaj 2011. 05. 27. 14:16 -kor

#57740 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 27. 15:15

Mesélj még, királylány.

Biztos találsz mást, aki mesélne Neked. :D

Idézet

Ebbe az NC-be nem nagyon lehetett mást beleképzelni, mint azt, hogy "dehogy segít rajtunk a NATO, ha nekünk kell segítség, csak az embereinket viszi, viszonzásul meg legfeljebb lófüttyöt kapunk". Ha nem erre gondoltál, akkor vagy fejtsd ki kettőnél több betűben, vagy viseld el, hogy mást fogok belelátni, mint amire gondoltál.

És azzal mi van, h simán nem vagyok nagy véleménnyel a NATOról, mint ahogy semmilyen közös lóról sem. Bár Afganisztánról meg aztán főleg nem. Már nem az országról, de tényleg mi közünk ahhoz (nem csak nekünk, magyaroknak, de pölö az USAnak, főleg most, h Osama halott) ahhoz, h mit csinálnak a tálibok a nem arabokkal az Isten háta mögött egy kurva nagy kődarabon? Ő dolguk. Pont.

Idézet

Ez nem jófejség kérdése, vitatkozunk, nem egyezik a véleményünk, a hozzászólásaiddal meg nem sokat segítesz, hogy közeledjenek a véleményeink. Ha ezt belekötésnek érzed, az a te bajod. Akkor jobb fej lennék, ha inkább hozzád sem szólnék, hanem csak legyintenék, és rád hagynám?

Igen. Miért kéne, hogy közeledjenek a vélemények? Tudod, mint az a bizonyos... Egyáltalán nem kell, hogy ugyanazt gondoljuk, sőt. És ettől szép a világ.

Idézet

FYI rajtam sem, de én eddig tényleg azt hittem, hogy itt most épp vita van, nem csak hőbörgés. De lehet úgy is, ha ragaszkodsz hozzá.

Mondom, miért kéne, hogy ugyanazt gondoljuk?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2885
  • 2886
  • 2887
  • 2888
  • 2889
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.