HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2950
  • 2951
  • 2952
  • 2953
  • 2954
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#59021 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 22. 13:44

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 06. 22. 14:37

Az igen érdekes..Mi olaszoknál tapasztaljuk, hogy az 1 euros fagyi kb. a duplája, dehogy 4-5 gombóc az kicsit túlzás..

Nem feltétlenül csak méretét tekintve... Van ahol 4-5 gombóc fagyit becsapok 10 perc alatt, de a múltkor belefutottam egy nagyon finom főzött fagyiba ami ilyen nagyon magas kakaótartalmú étcsoki volt. Igaz, hogy drágább is volt mint a többi, de kb negyed óra alatt fogyott el egy pici gombóc :-) Szóval ha túlzás is, akkor sem nagy :-D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#59022 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 13:57

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 06. 22. 14:37

Az igen érdekes..Mi olaszoknál tapasztaljuk, hogy az 1 euros fagyi kb. a duplája, dehogy 4-5 gombóc az kicsit túlzás..

Kettonel tobbet nem lehet kerni, mert nem eleg nagy a fagyis pohar :)
Es az a durva, hogy van nekik mondjuk 100% pisztacia - tenyleg nagyod durvan pisztacias - vagy erdei gyumolcs es ugyanugy kurva sokat ad belole.

Az meg meg durvabb, hogy az utolso gombocrol is kapsz nyugtat.... itt nem divat az adocsalas.

#59023 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 13:59

Idézet: Zsul - Dátum: 2011. 06. 22. 14:44

Nem feltétlenül csak méretét tekintve... Van ahol 4-5 gombóc fagyit becsapok 10 perc alatt, de a múltkor belefutottam egy nagyon finom főzött fagyiba ami ilyen nagyon magas kakaótartalmú étcsoki volt. Igaz, hogy drágább is volt mint a többi, de kb negyed óra alatt fogyott el egy pici gombóc :-) Szóval ha túlzás is, akkor sem nagy :-D

Itt is van olyan nagyon durva etcsoki - ismeroseim gerjednek ra. Nekem mas jon be.
Meg van 3 fele csoki egyben. Ilyen retegesen megoldva. Normal, feher es etcsoki.
Ha valaki erre jar, ugorjon be, meghivom 2 gombocra :)

#59024 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 14:01

Szeptemberben megyünk, már írtam neked :-)

#59025 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 14:05

Idézet: Tiga - Dátum: 2011. 06. 22. 15:01

Szeptemberben megyünk, már írtam neked :-)

Szerintem itt leszek :)
Max asszony nem lesz - o gyakrabban jar haza miota terhes.
Csak szoljatok elore, akkor szabadda teszem magam!

#59026 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 14:33

Idézet: Chris Kiki - Dátum: 2011. 06. 22. 14:22

Itthon már 95-öst sem lehet kapni.

Valamirol lemaradtam :-s
A heten tankoltam mind a ket kocsival, kulon benzinkutaknal, de ezt valahogy nem vettem eszre egyik helyen sem :Đ

#59027 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 14:35

Idézet: Zsul - Dátum: 2011. 06. 22. 14:44

nagyon magas kakaótartalmú étcsoki volt.

Errol most eszembe jutott Parizsban az Angelinas afrikai forro csoki. Basszus, az milyen rohadt finom volt, pedig nem vagyok egy nagy kakao/forro csoki fan.

#59028 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 14:48

Idézet: Chris Kiki - Dátum: 2011. 06. 22. 14:22

100-as oktánszámú benzin?? Mivel járnak odakint az emberek, űrhajóval? Itthon már 95-öst sem lehet kapni.

Hol van neked az "itthon"?
Itt Bp-n 98-ast csak egy-egy Agip Eni kúton kapni, de 95 az van. Még ha rohadt drágán is. Meg van a 85-ös bioszar.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#59029 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 14:50

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 06. 22. 15:35

Errol most eszembe jutott Parizsban az Angelinas afrikai forro csoki. Basszus, az milyen rohadt finom volt, pedig nem vagyok egy nagy kakao/forro csoki fan.

Itt ebben a Cacao nevu barban (az a fagyis hely) van forro csoki es forro feher csoki is. Mikor eloszor rendeltuk nem hittem el.
Kb fel literes, allagra meg kb a suru pudingra hasonlit.... Utos egy cucc az biztos.
Van aki meg erre habot ker - na az mar tulzas...

www.cacao.si

#59030 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 15:04

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 06. 22. 14:57

Az meg meg durvabb, hogy az utolso gombocrol is kapsz nyugtat.... itt nem divat az adocsalas.

Nem értem miért lyukadsz ki ide állandóan, hogy itthon minden szar, drága, adócsalók élnek itt stb. Tudom még a levegő sem jó mert szegény kövér gyerek hazajön és rögtön leizzad...:Đ

Mellesleg most vettem szlovén autópáyamatricát, a k.anyjukat 10e a 30 napos, 10 napos persze nincs.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#59031 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 15:22

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 06. 22. 16:04

Nem értem miért lyukadsz ki ide állandóan, hogy itthon minden szar, drága, adócsalók élnek itt stb. Tudom még a levegő sem jó mert szegény kövér gyerek hazajön és rögtön leizzad...:Đ

Mellesleg most vettem szlovén autópáyamatricát, a k.anyjukat 10e a 30 napos, 10 napos persze nincs.

Haggyadmán ilyen ország nincs is. Kép

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#59032 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 15:47

Nem értem miért lyukadsz ki ide állandóan, hogy itthon minden szar, drága, adócsalók élnek itt

Netan hazudok? :)

Mennyit is emelkedett az elemiszer ara az elmult 2 evben? Naugye....
Benzin? Szolgaltatas? Eletszinvonal?
Szarabb lett szinte minden az elmult 2 evben? Naugye....
Adocsalas. Nemzeti sport.... Naugye....

Csak innen kintrol meg jobban latszik a kulonbseg egy masik orszaghoz kepest.

Sajnalom, ha a hozzaszolasaim negativ hangveteluek.
Van egy ismerosom. Igen magas allami poziciot toltott be nagyon hosszu ideig. Mszp es Fidesz alatt is. Allamigazgatasban.
Hetvegen azt mondta nekem: Peter, ebbol az orszagbol el kell menni! Most erre hogy reagaljak? Hirdessem, hogy minden fasza....

Mikor az anyam 40 ev munkaviszony utan azert megy nyugdijba, mert igy talan meg lesz is egy kis nyugdija - fel, hogy ha meg var par honapot a nyugdijba vonulassal akkor meg kevesebb lesz .... Ez lenne a normalis, kiszamithato elet?

#59033 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 15:49

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 06. 22. 16:47

Netan hazudok? :)

Naná Kép
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#59034 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 16:01

Idézet: unix - Dátum: 2011. 06. 22. 16:49

Naná Kép

szeretsz sirva vigadni? :)
Igazi magyar vagy...

De a viccet felreteve engem nagyon mellbevagott, hogy olyan ember - aki nagyon sokat dolgozott azon, hogy a kozigazgatas fejlodjon Magyarorszagon - azt mondja nekem, hogy nem erdemes maradni. Nem azt mondja, hogy Petikem jol tetted - hanem azt, hogy senkinek nem erdemes maradni. Pedig nem a vegkielegiteset kell visszaadnia (mert meg Gyurcsanyek alatt lett elege a dolgokbol) - csak latja, ahogyan a mostani dolgok alakulnak. Penzugyileg leszarja, mivel elment a magan szferaba dolgozni, ahol sokszorosat keresi egy allami fizunak (legyen szo miniszterrol vag allamtitkarrol, vagy csak foosztaly vezetorol).

Remelem, 1-2 ev mulva bebizonyosodik, hogy en hazudtam! Inkabb bevallalom, mint ami most a fejemben jar...

#59035 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 16:24

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 06. 22. 17:01

Igazi magyar vagy...

Nem értem miért kéne siránkozni?
Lapátolni kellett eddig is,meg eztán is.
ProletárDiktatúra OFF,Gerontokrácia OFF,mammerisztán OFF,LOP-STOP vége,pannon-pumábol pannon pina lett.
Életemben elöször érzem magamat szabadnak magyarországon majd negyvenévesen,hogy aztán más mit él meg az magánügy.

Kenyér ON,Munka ON,Jólét ON.

#59036 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 22. 16:53

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 06. 22. 14:57

Mert éppen olyan kedvük volt, tehát vagy belefutottál az egy szem helybe, vagy adóellenőrnek néztek. Én pld. a fodrászoktól szoktam kapnbi, ha itt városba beesek akármerre. De sarkon fagyis is beszögeli a gépbe, mert csak.
Make love not Wor.

#59037 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 17:46

mer ott kóbászbó van a kerítés is, hónapok óta ezt hallgatjuk, neki meg nem esik le hogy kurvára unalmas már
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#59038 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 22. 17:51

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 22. 18:46

mer ott kóbászbó van a kerítés is, hónapok óta ezt hallgatjuk, neki meg nem esik le hogy kurvára unalmas már

Idehaza meg a kóbász is kerítésbű van.
Make love not Wor.

#59039 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 17:59

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 06. 22. 17:01

Igazi magyar vagy...

De a viccet felreteve engem nagyon mellbevagott, hogy olyan ember - aki nagyon sokat dolgozott azon, hogy a kozigazgatas fejlodjon Magyarorszagon - azt mondja nekem, hogy nem erdemes maradni. Nem azt mondja, hogy Petikem jol tetted - hanem azt, hogy senkinek nem erdemes maradni. Pedig nem a vegkielegiteset kell visszaadnia (mert meg Gyurcsanyek alatt lett elege a dolgokbol) - csak latja, ahogyan a mostani dolgok alakulnak. Penzugyileg leszarja, mivel elment a magan szferaba dolgozni, ahol sokszorosat keresi egy allami fizunak (legyen szo miniszterrol vag allamtitkarrol, vagy csak foosztaly vezetorol).

Remelem, 1-2 ev mulva bebizonyosodik, hogy en hazudtam! Inkabb bevallalom, mint ami most a fejemben jar...

Szerintem meg a buzi pofádat befoghatnád mi a faszé nem felejted el a magyart és ugathatsz szlovén fórumokon tovább.Ne kintröl ugass gyere haza bazmeg itt okoskodj te köcsög.

Szerkesztette: djculture 2011. 06. 22. 18:00 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#59040 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 18:00

én nem rinyálok összevissza másik országokról, én dolgozom :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)