Idézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 09:41

Volt erre példa, süldő koromban, mikor notidokiéknál dolgoztam rám bízták a legózást. Futószalag meló, én szétbontom alkatrészeire, a főnök, aki mindenben penge megjavítja, forrasztja, hőlégfúvóval bga chipsetet szed le meg ilyenek, utána, ha kész, visszaadja nekem és én összerakom.
Ilyenkor jön az, hogy hátlap csavarok külön fakkban, előlapról szintén, és mikor mindent összepattintottam, akkor mehetnek vissza a csavarok. Oszt egy hosszabb csavart nem a helyére küldtem, éreztem én, hogy kicsit nehezen megy, de megoldottam, átment az alaplapon, aztán lestünk, hogy ez nem kapcsol be

Faszi először azt hitte ő baszta el, szedem szét, oszt néz nagy szemekkel, hogy mi az a geci nagy lyuk ott szétforgácsolva

Ő is kúrt el 400 küvecses katonai laptopot. Hőlégfúvóval a kezében felröhögött valamin, és lerepült az alaplapról szinte minden

Ugyanez a faszi dicsekedett az új processzorával, akkor hozta a ramiból. Talán Thunderbird 1000-es, ha jól emlékszem. Elfelejtett hűtőt rakni rá

kamu
a thinderbirdben volt hővédelem, lekapcsolt volna
öcsém 1.2-es-én is ez volt, amikor leesett róla a fop32, letörve a műanyagpöcköt, a lap szépen leállt
jók ezek az urban legendek, csak nem igazak