HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3022
  • 3023
  • 3024
  • 3025
  • 3026
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60461 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 09:41

:Đ

Volt erre példa, süldő koromban, mikor notidokiéknál dolgoztam rám bízták a legózást. Futószalag meló, én szétbontom alkatrészeire, a főnök, aki mindenben penge megjavítja, forrasztja, hőlégfúvóval bga chipsetet szed le meg ilyenek, utána, ha kész, visszaadja nekem és én összerakom.

Ilyenkor jön az, hogy hátlap csavarok külön fakkban, előlapról szintén, és mikor mindent összepattintottam, akkor mehetnek vissza a csavarok. Oszt egy hosszabb csavart nem a helyére küldtem, éreztem én, hogy kicsit nehezen megy, de megoldottam, átment az alaplapon, aztán lestünk, hogy ez nem kapcsol be :Đ

Faszi először azt hitte ő baszta el, szedem szét, oszt néz nagy szemekkel, hogy mi az a geci nagy lyuk ott szétforgácsolva :-s

Ő is kúrt el 400 küvecses katonai laptopot. Hőlégfúvóval a kezében felröhögött valamin, és lerepült az alaplapról szinte minden :-D

Ugyanez a faszi dicsekedett az új processzorával, akkor hozta a ramiból. Talán Thunderbird 1000-es, ha jól emlékszem. Elfelejtett hűtőt rakni rá :Đ minden fasza, csilivili kékneonos gép, hogy az ügyfelek lessenek, bekapcsolta, aztán szótlanul felállt, elment a ramiba másik prociért :-D

kamu
a thinderbirdben volt hővédelem, lekapcsolt volna
öcsém 1.2-es-én is ez volt, amikor leesett róla a fop32, letörve a műanyagpöcköt, a lap szépen leállt
jók ezek az urban legendek, csak nem igazak
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60462 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:34

Logmeinnel mipéló? Eddig az volt, hogy új gép hozzáadásánál beírtam egy jelszót, amit minden gépen használok, most ez az opció nincs, hanem indításkor, amikor távelérésre kerül a sor, renccergéza jelszavát kéri, ami a windows-ban van megadva.

Na mindegy, futok még egy karikát, hátha én hagytam ki valamit.

#60463 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:37

biztos azután telepítetted a logmeint, amikor már volt a rendszergazdai fióknak jelszava vagy volt már más felhasználó is a rendszergazdán kívül.

#60464 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:37

Logmeinből még azt is lehet tudni, hogy melyik cég vagy vállalkozó ment csődbe :omg: most nézem, hogy volt egy, aki januárban párszor zaklatott, azóta nem hallottam felőle, 102 napja offline.

#60465 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 07. 21. 09:37

biztos azután telepítetted a logmeint, amikor már volt a rendszergazdai fióknak jelszava vagy volt már más felhasználó is a rendszergazdán kívül.

Pendrive-ról szoktam telepíteni, és valahol a számítógépnév után jött az, hogy adjam meg a hozzáférés jelszavát. Most letöltöttem megint, mert nincs nálam a pendrive, de nincs benne ilyen lehetőség. Nem kér telepítés közben jelszót, indításkor kell megadni a win jelszavát.

#60466 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:43

Megvan, én bactam el, rossz irányba indultam el :Đ

#60467 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 10:39

Pendrive-ról szoktam telepíteni, és valahol a számítógépnév után jött az, hogy adjam meg a hozzáférés jelszavát. Most letöltöttem megint, mert nincs nálam a pendrive, de nincs benne ilyen lehetőség. Nem kér telepítés közben jelszót, indításkor kell megadni a win jelszavát.

Sztem ha az user rg loginnel használja a gépet, és nincs másik, akkor adhatdsz beneki jelszót. Ha van több, akkor local usernév/passworddel tudsz belépni. Aztán lehet, h abszolút téves.
De XP prof, és XP home között is volt ilyen diffi.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60468 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 21. 09:46

Sztem ha az user rg loginnel használja a gépet, és nincs másik, akkor adhatdsz beneki jelszót. Ha van több, akkor local usernév/passworddel tudsz belépni. Aztán lehet, h abszolút téves.

A különbség a webes felületen hozzáadásból, vagy a letöltött file + telepítésből adódott.
Előbbinél nem volt belépési kód opció, ott kérte a wingéza jelszavát. Most letöltöttem külön, és egyből ott volt a hozzáférési kód.

#60469 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 07. 21. 09:37

Nem árt észben tartani, hogy ilyen is van, bár eddig nem volt gondom rendszergazdai jelszavakkal, mert webes elérésnél beírtam a hozzáférési kódot oszt jóccaka. De az mind olyan volt, hogy még kint a helyszínen a letöltött file-t telepítettem fel. Meg a gugán is van egy telepítő file. Webes felületen még nem adtam hozzá gépet, nem tudom mi a különbség, hogy ott wingézát kér s már csak indulásnál.

Pro-t még nem használtam, mivel tud többet? Úgy értem, ha egy gépet elérek, akkor májó, de a pro mit tud azon felül, hogy elérem? Tudom, olvassam el :Đ

#60470 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 10:05

http://index.hu/tudo...iklo_visszater/

Ezt kéne elérni logmein-el :Đ

#60471 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 10:34

Logmeinnel mipéló? Eddig az volt, hogy új gép hozzáadásánál beírtam egy jelszót, amit minden gépen használok, most ez az opció nincs, hanem indításkor, amikor távelérésre kerül a sor, renccergéza jelszavát kéri, ami a windows-ban van megadva.

Na mindegy, futok még egy karikát, hátha én hagytam ki valamit.

nem segítek, mert egy fasz vagy, pedig logmeines voltam :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60472 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 21. 10:46

Pont így ahogy mondod. Ezt írtam én is, csak másképp :-)

#60473 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 10:48

8 perc múlva land.

http://www.ustream.tv/nasahdtv

#60474 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 11:48

8 perc múlva land.

http://www.ustream.tv/nasahdtv

zbiztos?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#60475 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 07. 21. 10:51

zbiztos?

reméjjük, mert többet nem szállnak fel vele.

#60476 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 11:56

reméjjük, mert többet nem szállnak fel vele.

nyóvan, legyött egybe
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#60477 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 21. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 21. 11:04

Nem árt észben tartani, hogy ilyen is van, bár eddig nem volt gondom rendszergazdai jelszavakkal, mert webes elérésnél beírtam a hozzáférési kódot oszt jóccaka.

De az mind olyan volt, hogy még kint a helyszínen a letöltött file-t telepítettem fel. Meg a gugán is van egy telepítő file.

Pro-t még nem használtam, mivel tud többet? Úgy értem, ha egy gépet elérek, akkor májó, de a pro mit tud azon felül, hogy elérem? Tudom, olvassam el :Đ

Akkor annak a júzernek nem volt jelszava. Ha jelszó júzer van, azt fogja kérni, nem csak a hozzáférési kódot.

Guga-féle telepítő helyett használhatod a www.logmein.com/logmein.msi-t, ezt parancssorba beírod, akkor legalább friss verziód lesz és nem kell rögtön updatelni :-)

Pro-ban tudsz a távoli gépről helybe nyomtatni, totalcommander-szerű fileátvitel, meg sok más okosság, parancssor indítás, registry hegesztés, júzerek reszelése úgy, hogy nem kell egérrel kolbászolnod a gépen, hanem egy logmeines grafikus felületen lehet szervizt leállítani, indítani, rebootot nyomni, ami kell.
Make love not Wor.

#60478 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 21. 11:01

Akkor annak a júzernek nem volt jelszava. Ha jelszó júzer van, azt fogja kérni, nem csak a hozzáférési kódot.

Én nem szoktam a saját telepítéseimnél gazdi jelszót adni, ezért nem kérte (eddig).
Gugán ugyanaz van, mint a logmein-en, de azt csak akkor használom, ha valaki felhív, hogy gond van, akkor megmondom neki, hogy töltse le tőlem, telepítse fel, és arra külön jelszót használok, merugye, ha belépne logmeinre, akkor látná a gépeimet, monnyuk ezt nem tudják általában, de biztos, ami biztos.

#60479 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 21. 11:01

úgy, hogy nem kell egérrel kolbászolnod a gépen, hanem egy logmeines grafikus felületen lehet szervizt leállítani, indítani, rebootot nyomni, ami kell.

Ez például faszaság, de mivel free-t használok, nem láttam eddig :-D

#60480 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 21. 11:32

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 20. 19:19

Azt ugye vágod, h hosszú távon az lenne a legolcsóbb, ha mindenkiről évente csinálnának egy full, egész testes emerit, oszt vmi okos szofferral kiértékelnék? Ugye, a legjobb a megelőzés, csak abban nincs biznic. Nem üzlet az orvosoknak, a bogyesz gyártóknak, tán még a tébének sem.

Arról nem is beszélve, h mennyit kéne rá várni. :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3022
  • 3023
  • 3024
  • 3025
  • 3026
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.