HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3134
  • 3135
  • 3136
  • 3137
  • 3138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62701 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 07. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 16:41

Nátrium összehúzza az érfalakat, ezt persze tudom,

Nem jól tudod. Nem húzza össze őket. Szerintem ezekkel az elmélkedéseiddel hagyj fel, ha nincsenek róla akár csak felszínes, de pontos ismereteid. Patikamagazinbból, Blikkből, összeesküvéses videókról nem lehet ilyenre szert tenni. Különben te leszel az új Dextrose, akin az UFÓ-s topikban röhögünk már egy jó ideje.

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 16:41

de az sutaság, hogy kerüljük a só fogyasztását.

Ezt viszont eltaláltad, tényleg az. Na-ot be kell vinni. Nem csak a NaCl számít Na-bevitelnek, bármilyen Na-tartalmú anyag. Nátrium híján az ember vérnyomást szabályozó hormonális (renin-angiotenzin-aldoszteron) rendszere felborulhat többek között.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#62702 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 16:55

Blogolást befejeztem.

:up: es persze :respect:

Alapbol ez remek kezdet lenne egy normalisabb gugahoz, de ha nekiallsz ilyen agyament fantazmagoriakat komolyan venni, meg ennel is rosszabb leszel.
Szorakoznak emberek, ennyi. Gabonakorok is mekkora poen volt, leszalltak az UFO-k, aztan csak okorkodes volt az is. Ezek is hasonlo hulyesegek :omg: :Đ

#62703 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 16:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 16:55

Ott állnak üresen, az udvarokon többmillió koporsó, meg hozzáépítve a krematórium.

Csatlakozom Gombihez: IDIOTA.

Ez most hogy gondolod, kremaban elhamvasztjak az embert, aztan belelapatoljak a hamut a koporsoba? :nevet:

#62704 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 07. 16:46

Csatlakozom Gombihez: IDIOTA.

Ez most hogy gondolod, kremaban elhamvasztjak az embert, aztan belelapatoljak a hamut a koporsoba? :nevet:

Azé csak nézzé rá jutubra, hamvasztó koporsó, nem sima fakoporsó.
De a neten elég sok infó van, én nem tudok jól angolul.

#62705 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 16:51

Muszájkabát rendel :]
Mondjuk neten lehet találni ezt azt,de jó adag hamisítvány.Az eredetit arról lehet megismerni hogy rohadt gyorsan 404 lesz belőle.Egyszer orosz oldalakon szörföltem.Találtam egy olyat hogy elhagyatott orosz atomtemetőkröl meg atom bunkerekröl kutató laborokról volt brutális tartalmú és mennyiségű kép.2 nap mulva mennék fel 404.Rohadt gyorsan eltüntették szörén szálán.Mondjuk nem csodálkozom ilyen nagy mesterséges tó a közepén vagy 100db atomtengeralatjáró roncsai,a leirás szerint a tavat manapság is töltik vizzel mert elpárolog a hőtöl a víz :) Japán fukusima meg cserobil belseje lófasz lehet az ilyen helyekhez képest.

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 07. 17:00 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#62706 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 16:59

a gugli fordító nem a legmegbízhatóbb ilyen szempontból, de:

http://www.ghosttheo...your-mace-ready

#62707 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 07. 16:51

Muszájkabát rendel :]

Ez a 800 tábor Obama beiktatása után épült.

#62708 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 09. 07. 16:40

Nem jól tudod. Nem húzza össze őket.

Jobbára tv műsorokból tájékozódtam félszemmel :-D én elismerem, hogy ha valaki megindokolja, sőt el is raktározom, de eddig én is abban a hitben éltem, hogy a sót kerülni kell a vérnyomás miatt, ehhez is tartottam magam.

#62709 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:07

És az is nagyon érdekes, hogy a fősodratú média ezekről a táborokról hallgat.

#62710 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:07

Nekem ezzel az egésszel az a bajom, hogy tényleg lenne miről beszélni, de az ilyen szélsőségek mindig annak a malmára hajtják a vizet, akik ellen küzdeni akarnak... Mert tény, hogy a legtöbb élelmiszerkészítmény amit a boltban meg lehet venni az kibaszottul egészségtelen. A készételek összetevői között alig van olyan, amiben organikus összetevők aránya kielégítő lenne. Főzni akarsz? A leveskockától kezdve a vegetáig az összes cucc csurig van nátrium-glutamáttal. A teszkós stangli könnyebb súlyra mint mifelénk egy egészséges vajaskifli... (Valami varázslatos okból, mifelénk az összes pékség normális árut állít elő. A legolcsóbb kenyerük olyan minőségű kb mint egy multi prémium kategóriás pékárúja..) Évekbe tellt, mire nagy duzzogva elkezdték sok helyen betiltani a hidrogénezett olajban való sütést (meki és társai). Egy adag ilyen zsírban sült kajától lelassul a vér áramlása, ilyen cuccot makkegészséges embernek is max 1-2 alkalommal szabad enni havonta. És ez nem ilyen összeesküvéses kamu.

Viszont ha állandóan ilyen áltudományos okosságokkal bombáznak minket, -és erre a sok birka rágyógyul- majd kiderül a 95%-ról, hogy kamu akkor az emberek óvatossága szertefoszlik, így a tényeket sem nagyon hiszik már el...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#62711 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 18:03

Jobbára tv műsorokból tájékozódtam félszemmel :-D én elismerem, hogy ha valaki megindokolja, sőt el is raktározom, de eddig én is abban a hitben éltem, hogy a sót kerülni kell a vérnyomás miatt, ehhez is tartottam magam.

Kávé is egyik héten ártalmas másik héten meg gyógyír.Bulvár genyáknak nem szabad hinni.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#62712 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:12

Van egy hivatalos verzió, miszerint az elfogott mexikói bevándorlóknak építették. Hja, és a koporsók, krematórium?
Meg éppen most készülnek kinyitni a határokat kanada, mexiko és amcsi között, hogy az eu-hoz hasonló uniót csináljanak közös lóvéval (amero).

#62713 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:12

Kép

#62714 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 07. 17:08

Kávé is egyik héten ártalmas másik héten meg gyógyír.Bulvár genyáknak nem szabad hinni.

Szarok a bulvárra, minden reggel eltolok egy kávét :Đ oké, de mi alapján válogatod meg, vagy szűröd az infókat? Tudományos lapot nem járatok, csak a net van. De a neten pl. nemrég lúgosító étrendet kerestem. Magamról tudom, hogy a mogyoró felbassza a savamat. Egyik oldalon meg favorizálták, hogy a mogyoró milyen fasza lúgosító kaja :Đ

Na oké, ember alaposan utánaolvas, és ha 10-ből 9 infó nagyjából mindenhol ugyanaz, akkor még illik megkérdezni cyberdét :Đ

#62715 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 18:12

Meg éppen most készülnek kinyitni a határokat kanada, mexiko és amcsi között

Te ezeket hol olvasod bazzeg... :omg: :Đ Legalább nézz már utána azoknak a baromságoknak amit leírsz...

A kanadai-usa határt nem kell megnyitni. Ugyanis nyitva van, elég régóta.. ;-) A mexikói határt meg akkor fogják megnyitni, ha piros hó esik a zöld felhőből a lila gyepre... :Đ Az amerikai gazdaságnak most pont párszáz millió buta, lusta fillérekért melózó mexikóira van szüksége. :nevet: A berlini fal csak egy kis díszkerítés volt ahhoz képest amit a mexikói határon felhúztak az amcsik... :-D

#62716 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 09. 07. 17:07

Nekem ezzel az egésszel az a bajom

Ez mindig úgy zajlik, hogy kiderül valami okosság, megjelenik a neten, tudjuk, hogy igaz. Aztán megjelenik 2-3 másik, ami az elsőnek felerészben tartalmazza az igazságát, másik fele faszság, s utána már mindenki mind a négyet egykalap alá veszi.

Így hogy tartod/tartanád magad bármihez?

Pl. wtc. megjelentek az első kételyek, weblapok, stb.
Szervek észrevették, s ők maguk kezdték el hirdetni ugyanazt, de már volt benne dezinfó, ergo hülyeséget csináltak az egészből. Megosztották a konspiráci csapatot volt repülő a pentagonnál, nem volt repülő a pentagonnál csoportokra, s azok utána hevesen támadták egymást.

Elterelés.

De a boltban kapható só téma érdekes dolgokat vet fel. Miután észrevették, hogy a patikában megsokszorozódott a tiszta só forgalmazása, betiltották. Próbálj meg venni. Ausztriában még kapsz, németeknél egy kiló 20 euró. Mi az oka, ha só és só?

#62717 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 09. 07. 17:20

Te ezeket hol olvasod bazzeg... :omg: :Đ

Ha már tüntetnek az északamcsi unió ellen, akkor lehet benne valami :-D

http://www.stoptheno...ricanunion.com/

#62718 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 09. 07. 17:20

Az amerikai gazdaságnak most pont párszáz millió buta, lusta fillérekért melózó mexikóira van szüksége. :nevet:

S, ha az amero miatt pont az a cél, hogy tönkretegyék az usa gazdaságát? Most is az zajlik szándékosan.

Obama egy vagonnyi pénzt kért a bankoknak, hogy izé, felpörgessék a gazdaságot. Azt mondta a képviselőknek, hogy lesz 5 napjuk átolvasni a papírokat. Végül kiderült, hogy 1 órájuk maradt, s megfenyegette őket, ha nem írják alá, akkor 700 pontot zuhan a tőzsde, meg statáriumot vezetnek be. Ez a téma ment egy darabig a cnn-en.
Na most a bankok megkapták a nagy zsetont, de szartak bepörgetni a gazdaságot, fillérekért felvásárolták azokat a bankokat, amiket ők maguk tettek tönkre, így elérték a centralizációt, minden bankra rátenyereltek.
De volt ennek folytatása is. Ugye a minden bank ügyfele az amerikai adófizető, aki éppen elveszítette az állását, árverezik a házát. Kié lett? Wall Street.
Abból a pénzből vette meg tulajdonképpen a delikvens házát fillérekért, amit ő maga fizetett be adóban.
Háhá, ki van ez találva.

#62719 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 07. 18:20

De a boltban kapható só téma érdekes dolgokat vet fel. Miután észrevették, hogy a patikában megsokszorozódott a tiszta só forgalmazása, betiltották. Próbálj meg venni. Ausztriában még kapsz, németeknél egy kiló 20 euró. Mi az oka, ha só és só?

Nem azt mondtam, hogy nem lehet benne valami... Csak azt, hogy ne higgyél már el minden szart (és ráadásul terjeszted mint az örömhírt te nyomorult :Đ) amit a neten látsz. Akarsz olyan tippelt választ a kérdésedre, ami sanszos, hogy nagyjából fedheti a valóságot? Azért higítják a sót minden szarral, mert így olcsóbb. Pont. Miért tiltották be a patikában a tiszta sót? Mert népegészségügyi szempontból a sóval a legkönnyebb eljuttatni bizonyos dolgokat az emberekhez. (Még ennek a fogyasztása a legáltalánosabb) De mielőtt mondanád, hogy "áhhhhááá!", szólok, hogy a jódra gondolok... Márpedig jódot szinte csak így juttatsz a szervezetedbe.

nem mondom, hogy így is van, de mindkét érv elég reális, lássuk be. Aztán csak fejből írtam, még csak nem is gugliztam... :-)

#62720 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 17:38

Obama választási ígérete volt, hogy megszünteti a hazafias törvényt, amit Bush vezetett be 911 után. Lehallgatások, email olvasása, bemehetnek a házadba a tudtod nélkül, stb.

Beiktatása után szigorított rajta, majd toborzott egy egymillió fős magánhadsereget, amit kézivezérel. Hozzátenném azt is, hogy csak is bilderberges emberekkel vette magát körül meg a wall street embereivel.

Azzal kampányolt, hogy irakból kivonja a haderőt, mert a katonai erő nem megoldás, azóta 30000-el több katona ment ki pl. afgánokhoz is. De irakba akkora külképviseletet építettek, ami még a vatikánban sincs, nem arra utal, hogy ideiglenesre tervezték a témát.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3134
  • 3135
  • 3136
  • 3137
  • 3138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.