HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3296
  • 3297
  • 3298
  • 3299
  • 3300
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#65941 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 30. 14:46

Idézet: leslie - Dátum: 2011. 10. 30. 14:34

Szaki Úr így nyaral. :)

Nalunk is mult heten volt egy ceg. Kibereltek a legnagyobb konferencia termunket. Aztan 130 fore classroom style (padokkal).
Ezutan felhuztak egy komplett szerver szobat klimastul mindenestul a parkoloban az egyik kontenerben.
Majd a faszkalapok addig varialtak a konnektorokkal a konferencia teremben, mig olyan brumm nem lett a laptopjukrol az audio bementen mint allat...

Na mondom majd a technikus hoz valami balun baszt es akkor jo lesz...
Nem kell, majd ugyis csak a Cisco telepresence lesz demozva az meg max par perc es kihuzzak az audiot a laptopbol...

Utana jott az ugyeletes okaska, aki megallapototta, hogy a 4:3-as kepernyon a 16:10 laptop szarul nez ki fullscreenben (ovalis a kor) - 16:10-ben meg sav van alul-felul. Ok. Hasznaljatok a sajat szarotokat ha nem tetszik. Erre hoztak egy laptop meretu Canon HDMI-s projectort hogy majd az jobb lesz. Nem lett jobb. Persze a projector csatlakoztatasa utan meg megduplazodott a brumm. De azt hasznaltak vegig.

Demoztak telepresence-t meg virtualizaciot meg kellett nekik fix IP es VPN kapcsolat a szerver kozpontjukba, blablabla....

#65942 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 14:51

Idézet: leslie - Dátum: 2011. 10. 30. 15:34

Szaki Úr így nyaral. :)

Már értem, valami muzulmán vidéken nyaralt, ahol söröt sem lehet kapni. Akkor már legalább projektor legyen, ha már térerő sincs.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#65943 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 30. 14:52

Idézet: rupic - Dátum: 2011. 10. 30. 14:33

nyaralásra projektort?
(remélem a Bahamákon nyaraltatok.

Szálkán voltam. Az jó vót, csak este fel kellett szívni egy kis kultúrát. VKP meg domain kontrollert vitt nyaralásra és raid5 storagét, erre mit mondjak? Mondjuk egyszerűbb berakni kocsiba a komplett mindent, mint USB vinyóra másolgatni a "hátha esőnap lesz" típusú dolgokat.
Make love not Wor.

#65944 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 15:20

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 10. 30. 11:36

Sajnos igaz. Két havernak csinálom már csak a gépét, a többinek megmondtam hogy nem foglalkozom windowszal :)

Lehet csinálni havernak, barátnak, rokonnak. Ha nem puszira csinálod, akkor meggondolják a mindennel basztatást.
Viszont tudják, hogy va értéke annak, amit csinálok, ha más nem, akkor a zavartalan működés.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#65945 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 15:24

Idézet: leslie - Dátum: 2011. 10. 30. 13:59

Hrp-ben múltkor láttam 58"-os lcd-t. Az csak egy nagyobb kisteherbe férne be...

Most nézem, az plazma, és 1M küvecs.

Onnan gyalog hazacígölném, de szerintem a házmester azonnal feldobna a közösképnél. Még jó, hogy nem adnék érte egy misit.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#65946 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 15:30

Idézet: rupic - Dátum: 2011. 10. 30. 14:51

Már értem, valami muzulmán vidéken nyaralt, ahol söröt sem lehet kapni. Akkor már legalább projektor legyen, ha már térerő sincs.

A "projektoros nyaralás" többször a jól végzett munkanapra tette fel a koronát. Elvégre a "kertmoziban" este volt sötét.

#65947 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 15:55

miután a harmadik szar filmen is túl vagyok, újabb kérdés :Đ

gyöngyös, mátraháza környékén tudtok valami jó kajáldát?
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#65948 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 15:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 30. 15:52

Szálkán voltam. Az jó vót, csak este fel kellett szívni egy kis kultúrát. VKP meg domain kontrollert vitt nyaralásra és raid5 storagét, erre mit mondjak? Mondjuk egyszerűbb berakni kocsiba a komplett mindent, mint USB vinyóra másolgatni a "hátha esőnap lesz" típusú dolgokat.

Ja! Kínában voltál, így már értem. ( a gondolatmenetet) Egyébként meg semmit sem. ha én elmegyek nyaralni, az arról szól, hogy valami más hely, mint ahol tengetem a hétköznapokat. nem feltétlen arról szól, hogy egzotikus hely. Kikapcsolódás. De emellett levegőváltozás, nem az a lényeg, hogy napi 3x kaja elémtéve, hanem inden más, más ingerek ingerelnek. Mentél volna moziba, bakker!

#65949 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 16:01

Idézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 30. 16:30

A "projektoros nyaralás" többször a jól végzett munkanapra tette fel a koronát. Elvégre a "kertmoziban" este volt sötét.

Egy jó projektor árából egy kiváló nyaralást összehozok családostól. De a következő évben mondhatom nekik, hogy most két hétig filmézés van a válság miatt. Egyszeri nagy befektetés a projektor...

#65950 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 16:14

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 10. 30. 14:46

Na mondom majd a technikus hoz valami balun baszt es akkor jo lesz...
Nem kell, majd ugyis csak a Cisco telepresence lesz demozva az meg max par perc es kihuzzak az audiot a laptopbol...

Vagy csak a tápot kellett volna, aztán ha akkuról megy, akkor nem búg. Legalább sokat kerestek rajt, oszt én sem vagyok egy nagy hangmérnök, de egy dugaljból megyünk, laptop mögé diboxot teszünk az alapeset.

Bár most sem értek hozzá, lehet itt kellene kicsit netezéssel meg egyébbel békén hagyni a laptopot, ha már DVD-t ír:

Csatolt fájl  dvdiras.jpg (35,11K)
Letöltések:: 8

Ja,és ha témánál vagyunk. Kiskölök nagy teljesítményű audió rendszere rendben van, működik jól az éjszaka közepén is?
Make love not Wor.

#65951 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 16:37

Idézet: anyaanya - Dátum: 2011. 10. 30. 16:55

miután a harmadik szar filmen is túl vagyok, újabb kérdés :Đ

gyöngyös, mátraháza környékén tudtok valami jó kajáldát?

Matrahazan a Tolgy etterem nagyon jo!!!

#65952 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 16:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 30. 16:14

Vagy csak a tápot kellett volna, aztán ha akkuról megy, akkor nem búg. Legalább sokat kerestek rajt, oszt én sem vagyok egy nagy hangmérnök, de egy dugaljból megyünk, laptop mögé diboxot teszünk az alapeset.

Bár most sem értek hozzá, lehet itt kellene kicsit netezéssel meg egyébbel békén hagyni a laptopot, ha már DVD-t ír:

dvdiras.jpg

Ja,és ha témánál vagyunk. Kiskölök nagy teljesítményű audió rendszere rendben van, működik jól az éjszaka közepén is?

Nincs vele gond, meg amugy is itt az anyja es a nagyanyja akik foglalkoznak vele. Ergo en alhatok nyugodtan :)
Mondjuk a babaor zavarja a wifi-t, csatornat kellett valtanom. De egyebkent rendben van.

Laptopos tortenetre visszaterve: a notinak eleve vinyo motor zaj volt a kimeneten, errre meg rasegitettek a nem megfeleo konnektorbol torteno taplalassal (mert ne mi mondjuk meg ok mit akarnak), majd a sajat projector is szepen rakuldott meg egy sor zajt a VGA kabelen. Vicces volt latni, hogy a zaj felezodik, ha a VGA kabelt kihuzom. Erdekes modon a projector a megfelelo fazison volt. Szoval keresgelje aki akarja.

Meg olyan nyugjuk is volt, hogy sajat wifit csinaltak - szepen friendly AP-nek jelolgettem a WLC-n az o cuccukat. Kb ugyaneddig tartott volna megcsinalni nekik egy Vlan-t es a WLC-n egy masik SSID-t. Nem kertek.
Mondjuk a Tandberg meg Cisco telepresence (elvileg Tandberg volt amig a Cisco fel nem vasarolta) eleg jol mukodik - bar belso halon nem tudom mennyi volt a savszelesseg igenye...

#65953 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 16:48

Idézet: Tiga - Dátum: 2011. 10. 30. 16:37

Matrahazan a Tolgy etterem nagyon jo!!!

köszi! :wub:

#65954 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 16:51

Idézet: anyaanya - Dátum: 2011. 10. 30. 17:48

köszi! :wub:

Egybol ott lesz a nagy parkolonal. Borostyan es a Tolgy etterem egymas mellett van. Ha egy hangulatos, kicsi, csaladi etteremre vagysz, akkor a Tolgy jo valasztas. Mi foleg a vad eteleket szoktuk enni illetve kivalo sztrapacskaik vannak. Nekem az a gyengem :)

#65955 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 16:58

Idézet: Tiga - Dátum: 2011. 10. 30. 16:51

Egybol ott lesz a nagy parkolonal. Borostyan es a Tolgy etterem egymas mellett van. Ha egy hangulatos, kicsi, csaladi etteremre vagysz, akkor a Tolgy jo valasztas. Mi foleg a vad eteleket szoktuk enni illetve kivalo sztrapacskaik vannak. Nekem az a gyengem :)

azt hittem Tide a gyengéd :Đ köszi, holnap szerintem megkóstolgatjuk :bologat:

#65956 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 17:02

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 10. 30. 16:42

Mondjuk a Tandberg meg Cisco telepresence (elvileg Tandberg volt amig a Cisco fel nem vasarolta) eleg jol mukodik - bar belso halon nem tudom mennyi volt a savszelesseg igenye...

Tandberg az gecikurvajó. És kész :-D Aztán meglátjuk mit csinál vele a csicsó, mert már bonyolítják. Ráaádsul összességében nem is drága, vannak kis 19-esmonitorba beépített, telefonkagylós, kihangosítós megoldások, szoftveres kliens, mobilos kliens, meg a satöbbi. Sávszélileg 2 megabittel már szép HD-t tudsz tolni, de nyilán kevesebb is elég.

Jó a kamerája, no meg tényleg mindenre fel vannak készülve, HDMI kimenet, audio kimenetek, bemenetek, ha külső forrást szeretnél becsatlakoztatni, akár hangot, laptopról VGA-t, meg a többi.

Nálunk is 2 évente valami aktuális megmondóember kitalálja, hogy jajj kell konferencia rendszer, azok demóznak, bekérjük, megfejtik, jajj nem is kell annyira, meg különben is drága. Aztán ezek a cégek is majd jól utálni fognak.
Make love not Wor.

#65957 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 17:14

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 10. 30. 14:56

Az en esetemben majdnem errol van szo.

Hat az szar ugy.

#65958 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 17:15

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 30. 15:03

A source kódot is végignéztem, nekem kicsit erőltetett volt,de azért tetszett, nem töröltem le :)

Nekem is tetszett, de letoroltem. Olyan mondjuk meg nem volt, hogy egy filmet ne toroltem volna le megnezes utan :Đ

#65959 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 17:18

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 10. 30. 15:09

szánalomittasan röhögtünk rajtuk

Mi ezert nezzuk minden nap. Pont olyan igenytelen szar, mint barmi mas ebben az orszagban.
Fetrengosen gagyi :cool:

#65960 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 17:19

Idézet: leslie - Dátum: 2011. 10. 30. 15:28

De inkbb akkor is projector, oszt a tv-t ki lehet köttetni, ami kell, az jön torrentboltból is.

Te, TV-t ki lehet kottetni projektor nelkul is :omg: :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3296
  • 3297
  • 3298
  • 3299
  • 3300
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.