HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3501
  • 3502
  • 3503
  • 3504
  • 3505
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70041 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 20. 22:57

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 20. 22:39

Ezt nem mertem mondani, mert aszittem én nem értek vmit,de ezek szerint mégse. :omg:

Előbb hiszem azt, hogy guga nem érti. Nyugdíjasokról is nyugodtan leszállhat.
Make love not Wor.

#70042 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 20. 23:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:23

Ha semmiről nem tehet, akkor mi a faszért arcoskodik, hogy ha valaki akar dolgozni az megél és bezzeg a mi időnkben :omg: szopja le a jó büdös kurva édes anyját, mert fix törlesztővel méf a koporsóját is megvehette és beszopta Kádárt, hogy ti csak ne törődjetek semmivel, majd mi mindent megoldunk.

Kaptam a saját családomtól is eleget, és a rokonaim is a bezzeg nyugdíjasoktól, megvetést és szúrós szemmel nézést. Nekünk mákunk van, mert nem szaladtunk bele hitelbe, de van olyan rokonom, akinek a kezébe raktam nem kevés küvecset, hogy ne kösse fel magát. A kibaszott bezzeg nyugdíjas meg elment lapostévét venni és begubbasztott az akciós csirkecommbal a kurva tévéje elé. De nem csak a családunkban van ez.

Nem lenne gond. Elég lenne, ha a pofájukat befognák.
Nem a jelenlegi generáció tehet róla, hogy szétszopatják éls családok mennek szét a nehéz körülmények miatt. Sok buzeráns nyugdíjas meg elmegy a mellét döngetve emeszpére szavazni. Egyébként meg tök mindegy kire szavaznak.

ne altalanosits, mert veletlenul elkuldelek a halal vereres faszara
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#70043 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 06:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 22:37

Ja, előbb videót linkel, óvakodjunk a bankártól, most meg mondja, hogy bank centerbe jár jópofizni, oszt linkel egy céget, amit 2 bankáros, brókeres, pénzügyes mókus üzemeltet. Kurva jó.

Most komolyan, mit varsz tole?
Annyiszor jaratta mar le magat a hulye dumajaval, lassan lekorozi a politikusokat is.

Hja, es LSO :cool:

#70044 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 06:34

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 02. 20. 23:32

A kedvedért majd külön odaírom, hogy tisztelet a kivételnek.

#70045 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 06:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 20. 22:32

Eddig rendben, de ez nagyon nem mennyiség, amiről beszélsz. Itt 12 százezres baszok vannak

Van ott kilós rúd is :Đ csak körül kell nézni. Amiről ott beszélnek azt nehéz lenne elinni.
Videót, amit linkeltem bankárokról, az egy halálpontos 2012-es menetrend.
De gondolom már te is sejted, hogy a hormuzi akciónak köszönhetően mindjárt szopóágon leszünk benzinárilag :-D

oszt nem is ellenségei egymásnak, összehangolt művelet, kaszálnak, mint a gép, az egekbe tolják az olaj árát.
a háttérben a készülődő világkormány működik.

#70046 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 06:48

Hja, gondolom hót véletlen, hogy Bill Gates fejest ugrott a vakcina bizniszbe és felvásárolt egy céget, majd elkezdték beletömni a windózos lóvét :-D

#70047 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 06:50

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 02. 20. 23:32

Jaja. Jó látni, hogy go_0ga ennyi ésszel és tudással milyen faszán társadalomszakért. Nincs tisztelet a kivételnek, hidd el, hogy mindenki abba az egy lapostévébe és a csirkecombokba bukott bele, csak ez tehette ki a milliós jelzáloghiteleket. Aki más mond, hazudik.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#70048 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 02. 21. 06:50

milyen faszán társadalomszakért

Egyáltalán kinek van objektív rálátása, hogy társadalomszakértsen: Buzi szociológusnak, aki statisztikát lobogtat?

Én a hozzáállásról beszélek.
Mondhatnék konkrét esetet is, de inkább szélesítsük a spektrumot. Gyurcsány és Mestergázi kikre alapoz? A fogatlan buzikra, elég megnézni egy közvetítést, járókerettel érkeznek.

Ami az én csőrömet bassza, hogy a szocreál időkben éltek boldogan, most is élnek, mert kapják a nyugdíjat, az életük már megalapozva, mert lakásuk, berendezésük már van. Ők nem most alapozzák meg az életüket.

A gond az, hogy agyilag még mindig a kádárkorszakban élnek.
Azt hiszik a fiatalok azért nem dolgoznak, mert nem akarnak. Ha idős emberrel beszélek mindig azzal jön, hogy bezzeg az ő idejében mennyit kellett dolgozni, nem volt lehetőség lógni a munkából. A saját apám is, a saját nagyszüleink, de bármerre megyek, ugyanezt sulykolják, hogy azért nem dolgoznak, mert nem akarnak, s hogy így nem viszik semmire az életben. Oké, én meg azt mondom erre, hogy bazdmeg, próbálj meg megélni most.

Egyébként nem magamról beszélek, hanem a környezetemben élő fiatal családokról. Velünk nincs gond, én nem szeretnék elhelyezkedni, van már melóm 12 éve.

Továbbmegyek, oké, tényleg beszopták a lakáshiteleket. Na most volt olyan, hogy a családban megtehette volna a nyugger, hogy segít, mert bőven volt miből. Helyette észt osztott, hogy megérdemelték, stb. A srác hónapokig melózott, munkáltató csődben, bért nem kapott. Törlesztő bukó, végrehajtás lett belőle, meg gázkikapcs, vízkikapcs, persze, hogy kikészültek idegileg. Mi segítettük ki őket, hogy ne legyen tragédia. És ez nem egyedi eset.

Azt látom, hogy az idősebb generáció ahelyett, hogy átlátná mekkora szopóág van, még ők is vádolják a fiatalabb generációt. Hangsúlyozom nem magamról beszélek, mert nálunk szerencsére nincs gond.

50 kilométeres körzetben mászkálok házról házra, cégről cégre, rendszergézáról rendszergézára. Pont elég, amit látok, hallok.

Az mszp-nek és gyurcsánynak nem szabadna léteznie, és pont ez az ingyenélő május elsején sörtől virslitő elgázosodott beteg banda tartja őket életben.

a másik oldalt most hagyjuk, mármint a nemzetit, belemehtünk, hogy miféle nemzet?

rohamtempóval államosítanak és mindenkit beleugrasztanak a végtörlesztésbe, OV nem megmentő, az egész egy orbitális átbaszás, a titok nyitja a hiperinfláció.

#70049 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 07:51

Leltem egy ilyet: Dyras STR-S777 :Đ olyan pöpec állapotban van, hogy szerintem nem is használták, iskolai motyó volt egy raktárban, sajnos túl régi motyó, nem találok a neten hozzá semmit.

Szerzek hangfalat :Đ

#70050 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 07:53

Van benne egy Katona Klári kazetta :Đ
Hja, volt ott lemezjátszó is, Sansui, volt is ugyanolyan bakelitem régen, azt nem hoztam haza, mert nulla darab bakelit lemezem van, a fiam meg hiába dj, szarik a bakelitre :Đ

#70051 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 08:03

Baze, olyan sokat írtok, már azt hittem, Pola elfelejtett elsőzni, de aztán skrollozta és szkrolloztam, aztán ott van...
KomposztWC

#70052 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 08:17

Ez a hiperinfláció nagyon tetszik neked látom. Ha még értenéd is :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#70053 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 02. 21. 08:17

Érthető az... Pénteken még berúgsz 10 sörtől, kedden meg már csak egy ládától... :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#70054 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:00

Akinek van megtakarítása at rakja befektetési aranyba, mert minden valutát szétkúrnak, egy sem marad meg. Vagy tegye ingatlanba. A cél a készpénz nélküli társadalom.
Halmozottan jönnek a dolgok, a válság kiterjed az egész bolygóra + pólusváltás. Az emberek most is két kézzel kapaszkodnak valami megmentő után. Ezt az egészet a bankárokon keresztül az Antikrisztus okozza. A végén a bankárokat odadobja prédának és a világforradalom élére áll, mint megmentő. Chip a kézfejre, alaposan megtolja küveccsel és hajrá, a gazdaság motorja újra beindul.

Már azt hittem meggyógyultál :(

#70055 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 06:34

A kedvedért majd külön odaírom, hogy tisztelet a kivételnek.

Emlékszel arra, hogy amikor Gabibácsi betalált, azzal kóstolgattad, hogy amikor ő egyszer volt nálad vendégségben, ki volt nyalva a segge, aztán meg itt anyázott?
És arra is emlékszel, amikor meglepetésszerűen letámadtuk édesanyámat, ő meg a lehetőségekhez képest vendégül látott benneteket? Ha jól emlékszem, Annamari a kisebbik gyerkőccel volt akkor terhes.
Jelzem, édesanyám nyugdíjas.
Több, mint 40 évet ledolgozott, egyedül felnevelt 2 gyereket (akikből - merem állítani - ember lett), nem panaszkodik, nem bezzegezik, nem okolja a mai fiatalokat semmiért, még arra a kancigányra se igazán mérges, aki tavaly ilyenkor 2* is megpróbálta kirabolni.
A te analógiád alapján akkor neki mégis a qrvannyát, ugye?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#70056 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 09:17

1740$ 1 uncia arany. Ebbe én nem mernék beleugrani. Decemberben volt 1640-1650...
Ezüst jöbb befektetés lehet, tavaly 20%-ot ment fel, míg a színarany csak 10%-ot.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#70057 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 02. 21. 09:03

És arra is emlékszel, amikor meglepetésszerűen letámadtuk édesanyámat, ő meg a lehetőségekhez képest vendégül látott benneteket? Ha jól emlékszem, Annamari a kisebbik gyerkőccel volt akkor terhes.
Jelzem, édesanyám nyugdíjas.

Ezt kár volt, pontosan tudod te is, hogy ebben az országban élnek tiszteletreméltó és bölcs idős emberek, akik még emberségből csillagos ötösek. Éppen, hogy nem édesanyád az, aki, de hagyjuk is. Felesleges volt magadra venned, ennyire már ismerhetsz, hogy én az embertelenség ellen szoktam felemelni a szavam.

#70058 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 02. 21. 08:17

Argentína, nincs mit érteni rajta, a folyamat ugyanaz lesz, az csak egy teszt volt. Ami idegesítő benne, hogy kiszámíthatatlan, a káosz erről szól.

#70059 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 02. 21. 09:17

1740$ 1 uncia arany. Ebbe én nem mernék beleugrani. Decemberben volt 1640-1650...
Ezüst jöbb befektetés lehet, tavaly 20%-ot ment fel, míg a színarany csak 10%-ot.

Ennyire azért nem követem napi szinten :-D

egyet tudok, nagyjából egy éven belül felszámolják az összes pénznemet, minden pénznem elértéktelenedik, mert a cél a készpénz nélküli és totálisan kontrollált társadalom.

#70060 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 09:53

Ennyire azért nem követem napi szinten :-D

egyet tudok, nagyjából egy éven belül felszámolják az összes pénznemet, minden pénznem elértéktelenedik, mert a cél a készpénz nélküli és totálisan kontrollált társadalom.

Görögöket akko mi a faszér mentették meg másodszor is? Minek tolnak beléjük ennyi pénzt? A törökök 1,5 évig tárgyaltak az imf-el, addig csillapodtak a kedélyek, megnyugodtak a piacok aztán kilábaltak a válságból. Mi van ha viktornak is ez a szándéka és nem csak a színjáték?
Orbán két napja azt mondta, valószínűleg nem kell idénre a viharkabát! Akkor változott a terv?
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3501
  • 3502
  • 3503
  • 3504
  • 3505
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.