HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3503
  • 3504
  • 3505
  • 3506
  • 3507
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70081 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 12:08

Ezek a chipek mar leteznek - sot az allatainkban mar ott vannak.
A kutyam chipelt. Ki tudom tapintani a kis rizsszem meretu chipet a nyakan a bore alatt.

chip már van emberben is. Csak nem publikus, usában vannak olyan cégek, akik csak akkor alkalmaznak, ha a cég területén követni tudják a mozgásodat, azt talán még nem ültetik be. De van lehetőség emberbe beültetni orvosi célból, ami jelzi, ha bajod van, vagy gyereket követni, hogy ne tűnjön el az éjszakában. Ezek mendemondák, elég sok biszbasz hírt lehet olvasni, hogy amcsi katonákba már simán ültetik.

Van alapja, tyúklépésben hozzák, apránként, hogy ne tűnjön fel. Ott a biometrikus útlevél, meg a scanner a reptereken, s mindezt a terrorizmus nevében, ami valójában nem is létezik. Vagy a hazafias törvény az usában. Szomszédnak gyanús vagy, bejelent, jönnek, elvisznek a gecibe és indoklás nélkül bármeddig fogva tarthatnak.

Ez már 1984.

#70082 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 12:12

vagy gyereket követni, hogy ne tűnjön el az éjszakában. Ezek mendemondák, elég sok biszbasz hírt lehet olvasni, hogy amcsi katonákba már simán ültetik.

Ezt didyman leírta, hogy miért nem lehet beültetni. Katonán, gyereken, kutyán, nagymamán meg szintén 10 éve működik a dolog, nyakörv/karkötő/egyéb formájában. Többinek fele kamu, chjip van kutyában is, de csak adott helyen, _nagyon közelről olvasható_. Ennyit tud energiában. Nézd meg a proximity kártyát, minél kisebb, annál közelebb kell tenni.

Ehh, buta vagy, mint a tök.
Make love not Wor.

#70083 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 12:08

A cegnel az automatabol egy ilyen kulccsal tudok vasarolni.

Debrecenben láttam először aquparkban vízálló, gagyi karórának kinéző valamit. Azzal nyílt az öltözőszekrény ajtaja, és egységen belül azt csipogtatták le fizetéskor. Kijáratnál meg elszámoltál a bent töltött idő, megivott sör, egyéb szolgáltatások alapján. Kényelmes. És leszarom, hogy megtudták menynit voltam bent, mi alatt elfogyott X sör.
Make love not Wor.

#70084 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 12:16

Ezt didyman leírta, hogy miért nem lehet beültetni. Katonán, gyereken, kutyán, nagymamán meg szintén 10 éve működik a dolog, nyakörv/karkötő/egyéb formájában. Többinek fele kamu, chjip van kutyában is, de csak adott helyen, _nagyon közelről olvasható_. Ennyit tud energiában. Nézd meg a proximity kártyát, minél kisebb, annál közelebb kell tenni.

Ha megfelelo leolvasot epitenek kb mindenhova - akkor tenyleg kovetheto lenne az adott dolgozo.
De ez kb ugy mukodne mint a forgalom szamlalo. Ajto elott foldbe sullyesztett hurok.
Kell a megfelelo eroter az ilyen chipek leolvasasahoz - es a tavolsag sem mindegy.

Nalunk akartak VIP kovetest csinalni a szoba kartyaval - erre a gyarto kozolte, hogy direkt 2-4 cm az olvasasi tavolsaga a chipnek es biztonsagi okok miatt nem is valtoztatnak rajta.
Egyszerubb lett volna BT/Wifi mobil kovetessel operalni - de azt peldaul nem viszi a SPA-ba. Szoval hagytuk a francba. Egyelore.

A meterrol olvashato proxy kartya 4-5mm vastag. Ha ilyet kapsz, akkor gyanakodhatsz. A normal bankkartya vastagsagut max 10-20 centirol lehet leolvasni.

Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 21. 12:23 -kor

#70085 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 11:17

CBA nem drága és jót is ad. Régebben írtam, semmi bajom a csirkével, de pld. Kozel ott a legolcsóbb, ott veszünk csirkemellett, meg mittomén, lényeget úgyis asszony tudja.

Nekem más a véleményem, drága és szar. Nálunk a felvágott vállalhatatlan, zöldség- gyümölcs szintúgy. Le is szoktunk a Cba-ról, kizárólag kenyér-kifli miatt megyünk oda. Meg néha a hús jó, ha teli a pult. Múltkor kértem csirkemellet (pultban volt), aszongya az eladó nincs csirke hús, ja mondom akkor pulykát vinnék...
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#70086 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 12:12

chip már van emberben is. Csak nem publikus

http://index.hu/tech/hardver/idchip/

10 éves. Karkötőt, nyakörvet láttam, idehaza egyik júzerem is próbálkozott hasonlókkal, csak nagyban akarta, aztán szerintem nem jött össze. Meg műszakilag is hülyék voltak :-D

"bármikor lecsatolható GPS-karórákon kívül beültethető GPS chipeken is dolgoznak. Egyelőre a méret a legnagyobb akadálya ezek azonnali alkalmazásának. Hiszen jelenleg egy ilyen készülék egy jegyzetfüzet méretével bír, és ilyen formában még kellemetlen volna a bőr alatt hordani."

A GPS chip meg GPS chip, ha hongkongból okosban nem tudsz kicsit venni, akkor az a technológia jó eséllyel nem létezik.
Make love not Wor.

#70087 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 21. 12:23

Nekem más a véleményem, drága és szar.

Tök jó, mert kb. ugyanabba a CBAba járunk, bár én többször a szomszéd falu közepére.
Make love not Wor.

#70088 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 12:16

Én inkább azt a verziót tartom helyesnek, hogy a már meglévő technológia, amit elértek, nem nyilvános.
Vegyél példát más területről, a génmódosított növények. Két terület van, ami már engedélyezett és forgalomban van, s amit éppen a laborokban tesztelnek, na arról semmit sem tudsz.

Ugyanez vonatkozik a vakcinákra is. Amit bemondanak a tévében, hogy ujjuj, járvány van, futás oltani, na az publikus, de amit a laborokban fejlesztenek vakcinákat és vírusokat, az nem publikus.

Meg még sokminden más sem publikus.
Felesleges bárkit is lebutázni. A bolygónk egy zárt hely, senki sem tud elmenekülni, ha ezek elkezdenek bűvészkedni.

Reggel már írtam, hogy Bill Gates beszállt a vakcina bizniszbe, mily érdekes, mikor az egyik legnagyobb lobbistája a népességcsökkentésnek.

Mondanám, hogy nézzed néha az infowars.com oldalt, de az oldallal az a baj, hogy ők maguk üzemeltetik, mármint a bilderbergek.

Vagy az occupy wall street mozgalom, amit maga sorosgyuribá finanszíroz, vagy az anonymus hacker csoport, amit szintén ők visznek.

Valami kurva nagy dobásra készülnek.

Ott a 800 FEMA tábor, amit december 7-én beüzemeltek, feltöltöttek készletekkel és alkalmazottakkal.

#70089 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 12:20

Debrecenben láttam először aquparkban vízálló, gagyi karórának kinéző valamit. Azzal nyílt az öltözőszekrény ajtaja, és egységen belül azt csipogtatták le fizetéskor. Kijáratnál meg elszámoltál a bent töltött idő, megivott sör, egyéb szolgáltatások alapján. Kényelmes. És leszarom, hogy megtudták menynit voltam bent, mi alatt elfogyott X sör.

Nalunk a szobakulcs nyitja a SPA-ban az oltozo szekrenyt vagy a fittnesszt sot az ejszakara bezart kaput is.
Reggelinel is nem pacekra azonosit a hosztessz (kiveve ha top VIP vagy), hanem megkeri hogy a kartyaddal 'klokkolj' :)

Szerintem felelseges vendeg zaklatas - de ez van. A sef szerint eleg nagy szazalekban elofordult, hogy reggeliztek hetkor aztan visszajottek fel tizenkettokor egy pot reggelire. Ez draga kajaknal nem kifizetodo. Nalunk meg draga a kaja. Lehet akar pezsgot is inni vagy fustolt lazacot vagy amit a vendeg megkivan...
A reggeli onkoltsegi ara 18 Euro.

#70090 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 12:27

Én inkább azt a verziót tartom helyesnek, hogy a már meglévő technológia, amit elértek, nem nyilvános.

GPS chipről, meg a többiről beszélünk, miniatürizálásnak nem lehet ellent mondani, semennyire nem szabályozzák, ahogy a génmódosított gazokat. Gondold el, ha a mobiltelefonod ugyanekkora akkuval 100 napot menne feltöltés nélkül, vagy hasonlók. Melyik hülye tartja titokban, hogy tud ilyet? Minél kisebb, minél tovább, minél messzebbről, ésatöbbi. Persze elméleteket azt lehet gyártani, hóóógyne.
Make love not Wor.

#70091 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 12:27

Reggelinel is nem pacekra azonosit a hosztessz (kiveve ha top VIP vagy), hanem megkeri hogy a kartyaddal 'klokkolj' :)

Azbeszt. Akkor Ti be vagytok csippelve. Valami kőműves vagy?
Make love not Wor.

#70092 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 20. 08:25

Oké, nem fogunk. :Đ Mitiszó?

vót minden
céges buli, ingyé vót
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70093 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 20. 11:25

5 percig se keresnénk te szerencsétlen, nem hogy 2 napig... :omg: :-D

Jóvan, akkor kabbe a lompost tövig :D

#70094 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 15:08

Gabibácsinak szeretettel, ha már két napig úgy sem lesz észnél :nevet:
Íme A NAGY NEMZETI OLDAL :nevet:

ilyenkor fasza a flashblock
és mivel egyik krédésemre sem tudtál értelmesen válaszolni, ezért leszarom amiket linkelsz

#70095 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 17:32

Feró? Már rég eladta a lelkét, szarik a nemzetünkre :-D Valamikor 91-ben dolgoztam vele, akkor furakodott be az mdf-be, ő és Waszlavik csinálták a diákszigetet, csak magyar zenekarokkal. Aztán a zsidók megszagolták benne a pénzt, azóta a sziget pepsi sziget :Đ

Kell a Waszlavik riport? Valahová feltöltöttem, amit csináltam vele tavaly. Feró egy buzi lett, Kiszel Bünte szintén nyomja, adósságcsapda, stb. Nemrég Volt Kóbor az Omegából, ő is panaszolta, hogy a villát el kell neki passzolni, mert nem bírja fizetni a részleteket. Ugyanígy Pataki is. Csak nem beszopták ők is Sorosgyuribát :-s :Đ

:nevet:

Ezeknek fizet mindenki, mint a meszes :cool:

Kép

sosem volt mfd-es
valamint a fejemet teszem rá hogy sosem dolgoztál vele, te ahhoz nímand vagy, nem értesz semmihez :)

#70096 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 12:33

Azbeszt. Akkor Ti be vagytok csippelve. Valami kőműves vagy?

Jah, csippeket faragok...

Amennyi hulye van. Tegnap is a HR-es egyik picsa elkezdte kitorolgetni a kartyakat a belepteto rendszerbol.
Akire nem emlekezett azt kitorolte.

Delutan hiv a fomernok es az egyik biztonsagis hogy a kartyajuk nem nyit semmit.
Faxa kis Oracle visszatoltes lett a vege...

#70097 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 20. 17:56

Ma voltam a gimiben. Hát fúúúú olyan tiniribancok vannak ott, hogy álló fasszal nemtudom hogy fogok dolgozni. :omg:

én is dógoztam annó gimiben, azok a csajok több faszt fogtak mint kilincset
mondjuk nekem ilyen ribik nem kellenek, de hajrá :)
melyik gimi ez amúgy ha nem titok?

#70098 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 12:39

Tegnap is a HR-es egyik picsa elkezdte kitorolgetni a kartyakat a belepteto rendszerbol.

Itt meg akinek a nevét törlik, annak visszamenőleg is eltűnik minden logja. Mondom ez de jó. Sajátomnál vettem észre, mert nem árt ha nagyjából nekem is van paraméterem a munkaidőről, oszt kártyacsere után nem mentegettem, eltűnt 3 hónap. Majd kalkolunk.
Make love not Wor.

#70099 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 20. 20:11

Aszittem ezek idén elmaradnak és visszatér a topik az antikrisztus előtti mederbe. Tévedtem.

minden évben volt eddig is világvége
csak más lett a terv
vagy lehullottak a levelek

mindig van egy világvégét jósoló udvari bolond :nevet:

#70100 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:44

Meglestem guga farsangját, érdekesen tolták a kis csajok. Zene sem lett volna rossz, csak nem ide való. Hjahh, emlékszem mikor a lézerről vitatkoztunk, ide feltehetett volna valami bólogatós bizbaszt, meg valami klasszikus fényt, amit emlegettem. 2 Derby vagy hasonló már teljesen jó lett volna.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3503
  • 3504
  • 3505
  • 3506
  • 3507
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.