HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3504
  • 3505
  • 3506
  • 3507
  • 3508
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70101 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 12:25

Tök jó, mert kb. ugyanabba a CBAba járunk, bár én többször a szomszéd falu közepére.

Budapesti útiba szoktunk menni. Próbáld ki, veszel felvágottat, sajtot az 3 nap múlva szagos. Míg ha ugyanezt máshol szerezzük be lényegesen több ideig friss marad. Mondom mi leszoktunk róla, szerintem gyalázat. Arról nem is beszélek milyen kibaszott drága... Egyébként hihetetlen, hogy hétvégén kifolynak az emberek onnan. Elképesztő mekkora forgalmuk van, nem hiába jó helyen, jó időben nyitottak.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#70102 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:47

Elizabeth királynőről azt kell tudni, hogy az egyik legmagasabb rangú szabadkőműves.

Kép

meg gyíkember is, tudjuk
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70103 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 21. 12:44

minden évben volt eddig is világvége
csak más lett a terv

Tavaly év vége sűrűbb volt, ott elig bírtam sörrel a minden hétre eső világ végét.
Make love not Wor.

#70104 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 02. 20. 22:08

Ez a kapuzárási pánik egyre keményebb dolgokat hoz elő némelyekből... :Đ

miért mindig a hiszékeny, életben sikertelen emberek jósolnak nagy világvégéket? :think:

#70105 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 21. 12:45

meg gyíkember is, tudjuk

Metálos is a jobboldali srác...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#70106 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 21. 06:48

Hja, gondolom hót véletlen, hogy Bill Gates fejest ugrott a vakcina bizniszbe és felvásárolt egy céget, majd elkezdték beletömni a windózos lóvét :-D

talán mert még több pénzt akar

#70107 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 12:43

Itt meg akinek a nevét törlik, annak visszamenőleg is eltűnik minden logja. Mondom ez de jó. Sajátomnál vettem észre, mert nem árt ha nagyjából nekem is van paraméterem a munkaidőről, oszt kártyacsere után nem mentegettem, eltűnt 3 hónap. Majd kalkolunk.

Azert en sem most jottem a falvedorol. Monden honap elso napjan exportalom a mult havi osszes klokkolast es ajto nyitast. :)
De egyebkent az egesz cucc virtualis gepen van arrol meg van napi/heti/havi/eves mentes.

Tegnap fel is hivtam a gyartot nem lesz-e gaz az adatbazis visszatoltese egy nappal korabbira.
Azt mondta max a kezzel manipulalt dolgok tunnek el (amit miss picsa csinalt) - az adatbazis majd ujra letolti a terminalok tartalmat (mert azok termeszetesen offline is mukodnek a sajat szunetmentes halozatukrol) es minden klokkolas meglesz ujra.

#70108 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 02. 21. 09:03

Emlékszel arra, hogy amikor Gabibácsi betalált, azzal kóstolgattad, hogy amikor ő egyszer volt nálad vendégségben, ki volt nyalva a segge, aztán meg itt anyázott?
És arra is emlékszel, amikor meglepetésszerűen letámadtuk édesanyámat, ő meg a lehetőségekhez képest vendégül látott benneteket? Ha jól emlékszem, Annamari a kisebbik gyerkőccel volt akkor terhes.
Jelzem, édesanyám nyugdíjas.
Több, mint 40 évet ledolgozott, egyedül felnevelt 2 gyereket (akikből - merem állítani - ember lett), nem panaszkodik, nem bezzegezik, nem okolja a mai fiatalokat semmiért, még arra a kancigányra se igazán mérges, aki tavaly ilyenkor 2* is megpróbálta kirabolni.
A te analógiád alapján akkor neki mégis a qrvannyát, ugye?

arra nem emlékszik, hogy amikor nála volt a buli (és mindenkinek ki volt a segge nyalva), akkor én is segítettem, meg hívogattam a bőce haverját hogy elhozzam, meg hoztam vittem a kocsimmal ezt a böszme barmot :D csak én nem az vagyok, aki ilyeneket felhoz
de ennek már igen

#70109 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 21. 12:45

Budapesti útiba szoktunk menni. Próbáld ki, veszel felvágottat, sajtot az 3 nap múlva szagos. Míg ha ugyanezt máshol szerezzük be lényegesen több ideig friss marad. Mondom mi leszoktunk róla, szerintem gyalázat. Arról nem is beszélek milyen kibaszott drága... Egyébként hihetetlen, hogy hétvégén kifolynak az emberek onnan. Elképesztő mekkora forgalmuk van, nem hiába jó helyen, jó időben nyitottak.

Baszki a friss az megromlik.
Nekem a legfrissebb fott sonka is megromlik 3 nap alatt ha le van szeletelve. Vegyel egeszben az nem romlik meg olyan hamar.

Csak az nem romlik meg ami tartositott. (a fust aromat felejtsd el az nem fustolt).

A felvagott ilyen biznisz.

Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 21. 12:51 -kor

#70110 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 21. 12:46

Metálos is a jobboldali srác...:Đ

azt észre sem vettem :)

#70111 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:54

Génmódositott növény. Ez eddig is volt, csak lassabban működött, fajták keresztezésével hozták létre. És permetezték vegyszerekkel a kártevők ellen. Most viszont a felgyorsult technológiának köszönhetően nagy a terméshozama és ellenáll bizonyos kártevőknek alapból. tiltakozik sok ország, mert akkor a saját mezőgazdasága ami egy bizonyos terméshozammal működik, agyontámogatva, kárt szenvedne.
Chip és hasonlók. Csak a mobiltelefonom által követhető a mozgásom. Meg kültéri kamerák, meg beltériek, meg a bankkártyám, meg a pontgyűjtő, kedvezményre jogosító kártyáim, az internet felhasználásom.... Kövessenek nyomon, és ? Majd ha bújkálni akarok akkor megoldom.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#70112 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 12:50

Nekem a legfrissebb fott sonka is megromlik 3 nap alatt ha le van szeletelve. Vegyel egeszben az nem romlik meg olyan hamar.

Csak az nem romlik meg ami tartositott. (a fust aromat felejtsd el az nem fustolt).

én hentestől rendes füstölt tarját meg sonkát szoktam venni, az sokáig eláll még hűtőben is
ha lenne spejz, abban tovább is

#70113 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 02. 21. 12:47

az adatbazis majd ujra letolti a terminalok tartalmat (mert azok termeszetesen offline is mukodnek a sajat szunetmentes halozatukrol) es minden klokkolas meglesz ujra.

Hjahh, itt a házé nem offline. Lift meg offline, azzal úgy közlekednek, hogy nem férünk hozzá. Ez ellen olyan intézkedést vezettek be, hogy futár/vendég/akárki az nem jöhet fel lifttel. Jó is, mikor kihozza a csávó a tonna iMACet, oszt telefon fel, lemegyünk, lefelé meg már mehet lifttel. Logot eleinte minden hónapban küldték, de ottani olvasó csak 400 eseményt tárol, az meg elég kevés 250 emberre. Mostani üzemeltetés meg szerintem azt sem tudjua miképpen műxik, de volt mikor a liftben random kóddal kiléptem a másik cég irodájába :-D Szóval itt más a szitu.
Make love not Wor.

#70114 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 21. 12:55

én hentestől rendes füstölt tarját meg sonkát szoktam venni, az sokáig eláll még hűtőben is
ha lenne spejz, abban tovább is

A fustolt az mas.

A friss felvagottak - foleg az ilyen vorosarunak hivott parizsi/virsli-felek termeszetes modon megromlanak par nap alatt.
Ver van bennuk (elvileg).

Az egyeb felvagottak sem arra keszulnek, hogy napokig felszeletelve elalljanak. 1-2 nap OK, de utana mar nem jok emberi fogyaztasra.

#70115 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 21. 12:58

Hjahh, itt a házé nem offline. Lift meg offline, azzal úgy közlekednek, hogy nem férünk hozzá. Ez ellen olyan intézkedést vezettek be, hogy futár/vendég/akárki az nem jöhet fel lifttel. Jó is, mikor kihozza a csávó a tonna iMACet, oszt telefon fel, lemegyünk, lefelé meg már mehet lifttel. Logot eleinte minden hónapban küldték, de ottani olvasó csak 400 eseményt tárol, az meg elég kevés 250 emberre. Mostani üzemeltetés meg szerintem azt sem tudjua miképpen műxik, de volt mikor a liftben random kóddal kiléptem a másik cég irodájába :-D Szóval itt más a szitu.

A mienk is online - csak az olvasok mukodnek offline is. Szep is lenne ha szerver halal eseten megallna az elet.
Ha nalatok ilyen van akkor lehet vele demozni az IT fontossagat :)

#70116 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 13:01

Lófaszt kéne, 3 nap alatt hűtőben? Amit máshol veszek az miért nem csinálja ezt?

#70117 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 13:09

Felvágottnál néhány bolt bekeveri a friss közé a régebbről megmaradtat. Figyelni kell a lejárati időt, nehogy otthon derüljön ki, hogy büdös mikor kinyitod a lefóliázott cuccot. Gondolom a kiszolgáló amit ad ott nem nagyon tartanak romlottat.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#70118 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 21. 13:01

Lófaszt kéne, 3 nap alatt hűtőben? Amit máshol veszek az miért nem csinálja ezt?

Tartositott szart veszel.

Hidd el, eloszor nekem is furcsa volt - de aztan rajottem, hogy itt ezen a kornyeken csak friss arut adnak.
Par nap alatt megromlik. Nem erdemes ezen bosszankodni. Nalunk itt az olasz hataron nem lehet szart eladni - nem veszik meg.
Nagyon kenyesek a kajara. Szeletelik, retegenkent elvalaszto folia, majd lehegeszti az egeszet aroma zaro csomagolasba.
Ha nem bontom fel egy hetig eheto. Ha felbontjuk max 2 nap.

Lehet venni rudban felvagottat az mar nem ennyire romlos (mint a friss sonka).
Meg lehet venni szaritott sonkat. Az is sokaig birja. Nalunk a virsli is 1-2 napig jo - de ezt mar a vasarlaskor latod, mert a hutopultban kitablazzak a fogyaszthatosagot.

Ettol meg siman lehet az, hogy feletek az adott uzlet lejarat elott 1-2 nappal veszi meg a felvagottat rudban olcsobban. Ezt siman el tuom kepzelni egy CBA-rol.
Amikor a Fehervari uton laktam a hazban volt egy Coop uzlet aminek a tulajaval neha elsoroztunk estenkent. Meselt dolgokat.

A megoldas: vakuum csomagolt elelmiszerek (nem vedogazas). Nem felttlenul dragabb, de tovabb eltarthato.
Es lehet ugyanolyan friss.

Vagy kiprobalod az ilyen Tupperware meg hasonlo vakuumos talakat. Allitolag jok az ilyen tarolasra.

Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 21. 13:14 -kor

#70119 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: komi28 - Dátum: 2012. 02. 21. 13:09

Felvágottnál néhány bolt bekeveri a friss közé a régebbről megmaradtat. Figyelni kell a lejárati időt, nehogy otthon derüljön ki, hogy büdös mikor kinyitod a lefóliázott cuccot. Gondolom a kiszolgáló amit ad ott nem nagyon tartanak romlottat.

Itt kulfoldon nincs leszeletelt aru a huto pultban (elore leszeletelt es vevore varo).
Vagy aznapi csomagolasu van (tahat csomagolt) vagy megvarod mig kiszolgalnak es szeletelnek neked frissen.
Ezert tudom, hogy mikori amit veszek.

Rajta van a csomagolasan. Ha azt felbontom akkor tudom, hogy max 1-2 nap. Mert az aru friss.
Mondjuk szarazarunal mar mas a helyzet, de az igazi friss felvagott/sonka az tenyleg ilyen par napos tema.

Szerkesztette: FőDudu 2012. 02. 21. 13:19 -kor

#70120 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 21. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 20. 20:47

Elizabeth királynőről azt kell tudni, hogy az egyik legmagasabb rangú szabadkőműves.

Ez már onnan nyilvánvaló, hogy általában kezeslábas overált hord, csupa kosz, egyik kezében mindig malterozólapát. Emellett gyíkember is, aki a Föld belsejében lakik, Dextrose és a kontakták megmondták.

Jelzem, édesanyám nyugdíjas.

Nyögdíjas a faszt, ne hazudozzál már. Gyíkember (bizonyítja, hogy tőle származol), és összejár Bözsével szabadkőművezni építkezéseken. Ha minden igaz, befalazzák gugát a London körüli falba (kőmíves gugaman), amely az 500 millióban bennmarad arisztokratákat fogja védeni. Persze rábasznak, mert a gyenge pont miatt majd ugrik a biztonságuk, de ezt még nem tudják, csak guga.

A te analógiád alapján akkor neki mégis a qrvannyát, ugye?

Kép
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3504
  • 3505
  • 3506
  • 3507
  • 3508
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.