HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3534
  • 3535
  • 3536
  • 3537
  • 3538
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70701 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 28. 11:35

Mondta ő, hogy ott kell meghívnod?

Azt nem, de folyamatosan arrol a hidrol dumalt, ami itt van Egomban :omg:
Ennek viszont a masik vege Parkany, nem Budapest :Đ

#70702 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 11:05

Egy 3-400nm-es épület világítása mióta 1 milla?

Nem adótornyot építek, hanem istállót vagy tanyát szeretnék üzemeltetni, bár gondolom ma már az sem lehetetlen, hogy a belső világítás napelemről menjen.
220V meg elég darálónak, stb.
Ezeket a dolgokat már csak akkor tudom meg, ha nyakig benne leszek.
A mostani házunk hibái is csak most 5 év után jelentkeznek.

7 kilowattt feletti teljesítménynél már elektromos terv is kell, de ha az nincs, akkor első üzembehelyzést megelőző felülvizsgálat, kivitelezői nyilatkozat. Ez már felét elviszi. 230 voltos daráló az gyenge, tehát 3 fázis kell, 400 voltos jól. Ismerősnek most viszek ilyen helyre lámpákat, azzal lehet spórolni, de napelem is olyan, kcisit drágább beruházni, oszt sosem térül meg, kivéve ha nem LEDes világasság süt 24 órásban. Az is occsó, ja. Aztán jönne a kivitelezés, meg a többi, de 300 négyzetméterre csak csőből kell nem kevés, nyugodtan rajzold le méretarányosan.
Make love not Wor.

#70703 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 02. 28. 11:19

Meg azt elhinnem, hogy a hid ket oldalan valami elbaszott vendeglato egysegben lehet ilyet kapni, de a hidon... kizart.

Én erre a két vendéglátóra gondoltam bumeráng, a hídon max. vámpénzt szednek.

fasza sör, fele barna, fele világos literes korsóban :cool:

#70704 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 28. 11:38

akkor első üzembehelyzést megelőző felülvizsgálat, kivitelezői nyilatkozat

megazelsőéjszaka faszom joga nem kéne nekik. bármibe fogok, azért külterületen és csöndben, hogy ne az vigye el az időmet, hogy sorba járom a hatóságokat, rájuk költöm az összes pénzem :nevet:

1 buznyákot nem áldozok hatóságra és egy percet sem.

ilyen szempontból tökéletesen megfelel, ha aútóval nem megközelíthető :Đ nem gondolkodom már hófehér gazdaságban, csak is alone in the dark :nevet:

#70705 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 11:12

Ahogy a villanyvezeték pénzbe kerül, úgy a napelem is.
nemrég jártam egy faszinál, minden szobában a világítást egy ablakba kirakott napcella biztosította, ledlámpa, stb, nem nagy kaland, nem sokat spórol, de legalább megpróbálta.

12-24 voltos cuccokat lehet üzemeltetni, ebben nem vagyok benne, de egy időben jártam egy céghez, akik kis kapacitású cuccokat árultak. 15küvecses egy eszközös cellákat.

Napelem kurva drága ahhoz, hogy spórolj vele. A LED-es világítás meg ahogy ma manifesztálódik jellemzően a kicsioccsóhűdetakarékos agymosott embereknél, az az igazi kripta hangulatú, nulla fénykomfortos, semmire nem való világításnak csúfolt gyertyaláng (az utóbbi legalább körsugárzó). Jelenleg a boltban kapható akármilyen LED-nél egy fasza T5-ös fénycső rendesen megtervezett reflektorral (bár otthon indirekt fény csak jobb, mint egy reflektorral terített) még mindig jobb megoldás, ha nem a LED szemkáprázó, egy pontszerű forrására van szükség, az áráról nem is beszélve. A LED-ből ugyanúgy relatív nagy teljesítmény kell, a kapható eszközök hatásfoka rendszerszinten sokszor alig 70-80lm/W, és kevés eszköz van 90-100lm/W körül, egy jó fénycső meg 100lm/W-ot simán hoz rendszerszinten. Az egész egyszerűen nem hozza be az árát.
Meg az emberi hülyeség: Érdekes, kompakt fénycsőből mióta kapni, azóta van 5W-os. Ekkorát senki nem vesz, mert gyíkfing a fénye, a tipikus a 15-23W-os teljesítményű. LED-ből bezzeg megveszi az ökör a 3W-osat (ami az 5W-os kompaktnál rendszerint nem tud többet) és betekeri, örül neki, hogy hű micsoda fénye van. Abban a 15-45, ritkán 120 fokos szögben, persze. Spotnak, jelzőfénynek, fehér fényű, periodikus üzemű utcalámpának a legjobb LED-et használni, arra mindenhez képest tökéletes, de otthon a fénykomfort, a színhűség miatt egyelőre egy elég elfajzott gondolat. Csak ugye arról nem nagyon szokás beszélni, hogy mennyi ilyen pláne occsó LED-es basz vibrál olyan frekin, amit a szem ugyan nem vesz észre, de az agyat fárasztja, vagy hogy a megvilágítás az otthonban mennyire fontos környezeti jellemző, sem arról, hogy a LED fényereje bezony kurvára változik, élettartamául kitűzött soktízezer óra alatt a 2/3-ra csökken le fokozatosan növekvő ütemben a hőmérsékletétől függően, meg arról sem, hogy a ráírt marha nagy hatásfok 15-25 fok között érvényes, afelett csökken, és egy tipikus lámpában ritkán jár 40-60 fok alatt a LED hőmérséklete.

Csak gondoltam, leírom, mert látom, hogy tudatlanul megvezetett laikusként beszélsz a dologról és téged érdekel a világ folyása és tényszerűségei :cool:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#70706 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 11:44

Én erre a két vendéglátóra gondoltam bumeráng, a hídon max. vámpénzt szednek.

Es ezek szerinted miota vannak a hidon, te szerencsetlen marha??? :omg: :Đ
Azt hittem, ezt a szintet mar ovodaban eleri az ember, hogy mi van valamin es mi mellette, dehat... :rolleyes2:

#70707 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:51

Van egy hülye srác, a barom abból él, hogy kilesi merre járnak a szarvasok, hol a csapás. Drótttal megfogja, vagy minek hívják, hurok, aztán addig fárasztja, amíg ki nem fekszik, nyakonböki, felboncoja, eladja.

bazzeg, ez tényleg egy vadállat, múltkor telefonnal levideózta. Különbül megél ebből a faszom rabsicból évek óta, mint bárki melós a környéken, megfogja a vaddisznót őzet, nyulat mindent, ami kell és eladja.

Na most, ha neki megy, akkor nekem, aki csak annyit akar, hogy néhány buzi tyúkot kiengedjek kapirgálni, meg kecskét legelni, nehogy már elkezdjen fájni a fejem :Đ

#70708 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 28. 11:50

Csak ugye arról nem nagyon szokás beszélni, hogy mennyi ilyen pláne occsó LED-es basz vibrál olyan frekin, amit a szem ugyan nem vesz észre, de az agyat fárasztja

Gugat ez biztos nem erinti :Đ

#70709 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 28. 11:50

Csak gondoltam, leírom, mert látom, hogy tudatlanul megvezetett laikusként beszélsz a dologról és téged érdekel a világ folyása és tényszerűségei :cool:

:Đ

te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban :Đ

#70710 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 11:51

Van egy hülye srác, a barom abból él, hogy kilesi merre járnak a szarvasok, hol a csapás. Drótttal megfogja, vagy minek hívják, hurok, aztán addig fárasztja, amíg ki nem fekszik, nyakonböki, felboncoja, eladja.

bazzeg, ez tényleg egy vadállat, múltkor telefonnal levideózta. Különbül megél ebből a faszom rabsicból évek óta, mint bárki melós a környéken, megfogja a vaddisznót őzet, nyulat mindent, ami kell és eladja.

Na most, ha neki megy, akkor nekem, aki csak annyit akar, hogy néhány buzi tyúkot kiengedjek kapirgálni, meg kecskét legelni, nehogy már elkezdjen fájni a fejem :Đ

Tyúkot elviszi a róka, nyest, görény, nagyobb patkány, azt meg te el nem kapod, a kecske sem annyira jó vadföldre, de azért az ellenáll sokmindennek. Inkább gyöngytyúkot keríts, kibírhatatlan jószágok, de a hangjukat utálja némelyik féreg, és sokkal jobban tudnak a vadregényesben élni, ellenállóbbak és ügyesen menekülnek, repülnek, a helyüket viszont nem hagyják el végleg.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#70711 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 28. 11:32

szeretem guga gyermekdeden naív elképzelését a világról
jókat lehet röhögni rajta

olyan hülyéből, mint te, volt 3 mellettem, amikor egyszer elhívtam őket magamhoz, hogy vigyék el az összes cuccom, mert elköltözöm Budapestre. 17 évesen már pontosan nem tudom mit tudtam összeszedni, jobbára kerékpár, gitárok, hifi cuccok, hangfal, bakelitek ilyesmik.

hú zvoló hülye vagy, úgyis hazajössz két nap múlva, meg hasonló beteg károgások, amit a te agyad produkál és ezen a szinten valószínűleg halálod napjáig nem tudsz túllépni.

szóval elvittek mindenemet, elköltöztem 2000 forinttal.
4 év múlva saját házam volt, saját cégem, és ezt a szintet azóta is tartom :cool:

aztán menet közben egyszer kitaláltam, hogy én soha többet az életben nem megyek el munkahelyre dolgozni, minek, a világ legjobb munkaadója én vagyok :Đ
ez is kipipálva :Đ

hja, elég sok dolgon agyalok, kitalálok, a fele kudarc, de ha meg sem próbálom, soha nem tudom meg.

az a te szegénységi bizonyítványod, hogy gyermekded és naív dolognak tartasz olyasmit, mint önellátás, állattartás. Hol bonyolult ez?
Még, ha azt mondanám, hogy átúszom az atlanti óceánt, akkor megérteném a felindultságodat. De te alapból fel vagy indulva mindenen :nevet:

hja, tavasszal volt tini disco, oké, nem velünk volt a gond, mi megcsináltuk, a baj az itteni emberekkel van, s ez azon nyomban kiderült, amikor átmentünk másik településre, mert ott már teltházas volt és Leventét azóta is hívják, meg a markába kapja a pénzt. Rendes retro partikat csinál felnőtteknek, az meg teljesen természetes, hogy iskolai zártkörű és fekete bulikra őt hívják.

de tudod mit? mesélj te valamit :Đ azon kívül, hogy nem szabad, nem gazdaságois, nem érdemes, veszteséges.

na jól van, felejts el. már mondtam, hogy ne rajtam lovagolj, simán megígérem neked, hogy ahogy ide beszivárogtál, s ugyanúgy kiszivárogsz én tuti nem megyek utánad :Đ

#70712 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 12:13

olyan hülyéből, mint te, volt 3 mellettem, amikor egyszer elhívtam őket magamhoz, hogy vigyék el az összes cuccom, mert elköltözöm Budapestre. 17 évesen már pontosan nem tudom mit tudtam összeszedni, jobbára kerékpár, gitárok, hifi cuccok, hangfal, bakelitek ilyesmik.

hú zvoló hülye vagy, úgyis hazajössz két nap múlva, meg hasonló beteg károgások, amit a te agyad produkál és ezen a szinten valószínűleg halálod napjáig nem tudsz túllépni.

szóval elvittek mindenemet, elköltöztem 2000 forinttal.
4 év múlva saját házam volt, saját cégem, és ezt a szintet azóta is tartom :cool:

aztán menet közben egyszer kitaláltam, hogy én soha többet az életben nem megyek el munkahelyre dolgozni, minek, a világ legjobb munkaadója én vagyok :Đ
ez is kipipálva :Đ

hja, elég sok dolgon agyalok, kitalálok, a fele kudarc, de ha meg sem próbálom, soha nem tudom meg.

az a te szegénységi bizonyítványod, hogy gyermekded és naív dolognak tartasz olyasmit, mint önellátás, állattartás. Hol bonyolult ez?
Még, ha azt mondanám, hogy átúszom az atlanti óceánt, akkor megérteném a felindultságodat. De te alapból fel vagy indulva mindenen :nevet:

hja, tavasszal volt tini disco, oké, nem velünk volt a gond, mi megcsináltuk, a baj az itteni emberekkel van, s ez azon nyomban kiderült, amikor átmentünk másik településre, mert ott már teltházas volt és Leventét azóta is hívják, meg a markába kapja a pénzt. Rendes retro partikat csinál felnőtteknek, az meg teljesen természetes, hogy iskolai zártkörű és fekete bulikra őt hívják.

de tudod mit? mesélj te valamit :Đ azon kívül, hogy nem szabad, nem gazdaságois, nem érdemes, veszteséges.

na jól van, felejts el. már mondtam, hogy ne rajtam lovagolj, simán megígérem neked, hogy ahogy ide beszivárogtál, s ugyanúgy kiszivárogsz én tuti nem megyek utánad :Đ

egyik terved sem sikerül, nem tudom mi alapján pofázol, zsidó
mit meséljek? van normális munkám, nem kóbászé dógozom, van család, lakás, ami kell
ennyi

és ellentétben veled, van tapasztalatom állattartásban, nekem meg csak spermaszagú lázálmaid
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70713 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 28. 11:51

Ez egyrészt, nagyobb értékben elkövetett lopás bűntette, másrészt állatkínzás vétsége.

Ha te tudsz róla, más is. Talán már az erdészet is.

#70714 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 28. 12:01

Tyúkot elviszi a róka, nyest, görény, nagyobb patkány, azt meg te el nem kapod, a kecske sem annyira jó vadföldre, de azért az ellenáll sokmindennek. Inkább gyöngytyúkot keríts, kibírhatatlan jószágok, de a hangjukat utálja némelyik féreg, és sokkal jobban tudnak a vadregényesben élni, ellenállóbbak és ügyesen menekülnek, repülnek, a helyüket viszont nem hagyják el végleg.

Gyöngyös az alap, gyerekkoromban a tanyán azért tartottuk, mert láncreakcióban riasztottak, először ők, után a kutyák.
rókának, nyestnek, faszomnak esélye sincs.

há de most komolyan, ez itt nem egy túl nagy falu, tartanak mindenféle állatot, mindegyik háznál van mindenféle baromfi meg disznó. soha senki nem panaszkodik, hogy bántotta volna az állatokat valami, még a néni a falu végén sem, pedig annak rengeteg tyúkja van, meg kecskéje. Nála szoktam ezt azt melózni, mert már idős, családja meg baszik rá. Tojással, tyúkkal meg kecsketejjel fizet. Az erdő aljában lakik, soha nem vitte el semmilyét egyetlen vad sem.

van egy elég durva kutyája meg két bitang macskája, az mindent elintéz. cigányok nincsenek a környéken, attól nem kell félni, hogy lopni fognak, helybélieknek meg mindenhol van állat, minek lopnának.

hol elképzelhetetlen dolog a mai világban? Itt vidéken mindenki önellátó, aki teheti, csak mi nem, mert itt csak macskát lehet tartani :Đ

sok ember azért kényszerült rá, mert 50 évesen már sehova nem veszik fel. Itt egyébként is megszűnt minden munkahely, a bánya is bezárt, csempegyárban zsebbe kapják a fizetést 3 havonta :Đ fasza kis cég bazdmeg, málnafelvásárlás megszűnt, kínából hozzák dejtárra fagyasztva, merazolcsóbb.

Ezért van az, hogy mivel ez falu, vannak földek, így rákényszerültek újra termelni meg önellátni, városi ember max. a faszát vakarhatja, meg szedheti az antidepresszánst. Itt azért látom, hogy csak nekilódulnak, aztán már mindenhol gágog valami.

Nekem van melóm, de nem elégít ki, már rég meguntam csinálni, semmi újdonság nincs benne, kössek be netet, telepítsek, szervizeljek.
Fizikailag nem vagyok leterhelve, ez a legfőbb bajom. 135kg-ról sikeresen lefogytam 90kg-ra, nem semmi meló volt, jó sok fát megmozgattam az erdőn és hiányzik.

ma reggel is voltam kint, kár, hogy elkezdett havazni, most is visszamennék.
az egész gyerekkoromat melóval töltöttem állatok közt, most érzem, hogy nem volt hiába s hogy milyen fontos dolog.

#70715 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 28. 13:19

Ez egyrészt, nagyobb értékben elkövetett lopás bűntette, másrészt állatkínzás vétsége.

Seconded. Egy feljelentést azért megérne, már csak az állatkínzás miatt is.

Btw guga, a te munkavállalói tapasztalataid finoman szólva is hiányosak. Van ám a fizikai munkán, csicskázáson és talpaláson kívűl más lehetőség is alkalmazottként, ahol mind anyagilag, mind munkakörnyezetben jobban megtalálja az ember az elképzeléseinek megfelelőt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#70716 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 02. 28. 13:23

Seconded. Egy feljelentést azért megérne, már csak az állatkínzás miatt is.

Btw guga, a te munkavállalói tapasztalataid finoman szólva is hiányosak. Van ám a fizikai munkán, csicskázáson és talpaláson kívűl más lehetőség is alkalmazottként, ahol mind anyagilag, mind munkakörnyezetben jobban megtalálja az ember az elképzeléseinek megfelelőt.

Így van. Én pl most tinisunákkal vagyok összezárva :cool:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70717 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 28. 12:19

:up:

nem voltam benne biztos, hogy leírom.
minden stimmel, nehogy elhidd, hogy azonosulni tudok vele, egy csöppet sem. A fél családom vadász, nálunk hagyománya van az életformának, édesapám halász, rendes mestervizsgája van és az engedélye örökölhető, mert ha jól tudom abból véges, hogy mennyit adnak ki.

Viszont.

Jártomban, keltemben látok cigányokat fát lopni, ez jobbára a szomszéd falvak. Derékba vágják ki az akácot és sietve, akár rájuk is hívhatnám a zsarukat. Sőt igen sok ügyeskedő embert látok, főleg ha jobb az idő. Mentünk kirándulni a családdal a börzsönybe és egy népes cigánycsalád beszaladt előlünk az erdőbe, várták amíg elhaladunk, majd láttuk, hogy viszik tovább a fát.

Ilyen világot teremtettek az ország vezetői, hogy ezek az emberek, akik tudnának dolgozni, már csak így tudnak érvényesülni.

Elég sok vállalkozót és a stiklijeiket megismertem, néhány könyvelőt is, akiknél több a megszűnt cég aktája, mint az aktív.
Én már úgy vagyok vele, hogy csináljon mindenki, amit akar, csak engem kurvára hagyjon békén.
De ez nem jelenti azt, hogy egyetértek vele.

Van rendőrhaverom, rendesen ki van adva, hogy na ma mennyit kell begyűjteni lóvét. Oké, aki gyorsan hajt és tudja, hogy nem szabad az hülye, aki nem köti be az övet, telefonál, stb. Biztosan sok a pénze, de amikor addig basztatnak, amíg meg nem büntethet, akkor már gáz van.

#70718 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 28. 12:19

pár napja a kossuthon voltak erdészek, ők panaszkodtak emiatt, hogy ott a nyoma, látják a hurkot, a vért, ott a darabolásból visszamaradt fej, láb ilyesmi.

ők mondták, hogy ha meg is fogják a tettest, aminek kicsi a valószínűsége, akkor 20 ezer forint a büntetés, az oké, hogy az eszmei értéke egy őznek, szarvasnak mennyi, de a büntetési tétel más. Madárhálóban találtak egy csomó védett madarat befagyva, elsorolta őket név szerint, meg mondott egy bődületes összeget rá, utána azt is, hogy a büntetése ennek is 20 küvecs. ez van sajna.

#70719 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 28. 12:28

Így van. Én pl most tinisunákkal vagyok összezárva :cool:

és, tudsz már járni? :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#70720 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 28. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 28. 13:38

és, tudsz már járni? :D

Nehezen, de hogy már mindegyiknek koszos a térde az is biztos :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3534
  • 3535
  • 3536
  • 3537
  • 3538
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.